- 30 Ocak 2016
- 826
- 1.767
- 33
- 36
Cnm inşallah bir daha huzurunuz kaçmaz Rabbim huzurunuzu mutluluğunuzu kaçıranlara fırsat vermesin insallahYaaa siz var yaaa sekersiniz cikolatasiniz yaaacok sagolunnnn iyi ki varsinizzz insallah amin tum guzel dualariniz icinnn. Allah hepimizin sagligini huzurunu daim etsin insallahhh.
Serum fizyolojik sıkıp serumla çekiyorumKızlar burun tıkanıklığı için neler yapıyorsunuz
Canım benim dualarım anneciğinle. Ya şu sağlık sektöründe çalışanlar evet çok ama çok stresli bi işleri var gelen geçen onlara bağırıp çağırıyor anlıyorum onları da ama onlar da hastalara daha nazik davranamazlar mı? İnsan zaten hasta yani aynı zamanda hassas... biraz daha nazik lütfen yaaa. Bu arada bazı sağlık çalışanları da nasıl sabırla ilgiyle ilgileniyorlar Allah onlardan razı olsunkızlar annemi götürdük prof hastanedeymiş bugün çok ters bir adam azarladı beni sinir oldum neyse bir sürü tahlil istedi kan idrar akçiğer filmi usg smir dahiliye haplara bakıcak ameliyat olup olmıcamız belli fdeğil kalp hastası oldugu için etmeyebilrmrmiş saat 3 te kan sonuçlarını göstericez bakalım ne dicek 2 tane tahlil kaldı 1 ay sonraya gün verdiler onada kanmalmak iç.in çok yordular 4 hemşire deldi oynadı kollarla ellerle ayaklara bakıldı katater takılıp omuzdan almaya karar verdiler anam ağlar canı acıyor kan gelmiyor en son ölesine genç bir hemşire vardı bir deben kakım ama delmicm dedi sonra deneyim bi dedi yazık annem sende del dene bakalım dedi şansımız o buldu aldı kanı hastaenyi evmedim ankara zekai tahir profun özel muayenesi yada özel hastanede çalışması yok kanserdede baya iyiyimiş baba kız ameliyata giriyormuş tayfun güngör bakalım ne aşamaya getiricekler annem çok yoruldu bugün bizden haberler böyle bol dua istiyorum kızlar annem için
elif hanım büyüryor daha dönme yok bolca el emme parmka inceleme anlık tutma var ama biberonunu sıkı tutuyor aapzında cıkarıyor tekara sokuyor başını eziyor bibeorunun ağzıyla bol gülüçüklü sabah 5 te kalktı beni uğurladı çok sevindim koklaştık mama yedirdim altını aldım gazı çıkatttım uyuttutm hastaneye gittik kuzum benim yaa özlüyorum fazlaca
Bnmki babası dayısı amcasi givi uzun olacak biraz irilerde
Aferın ona ıyı kı yememiş çok saglıksız o kavanozdakılerrrrBizim 4.ay 26sında doluyor bende başlayacam. Elma suyuyla başlayacam inşallah. Her şeyden de tattracam. Ben 1 numarada pirinç unu,kaşık maması,kavanoz mamaları hiç birini kullanmadım. Aldım ama yemedikendim yaptım genelde hep. Kavanoz mamaları dışarda iyi oluyor..hem doyurucu hem pratik. Onu yemediği için ben Muz yediriyordum.
3 gündür kakamızı yapamıyoruz zeytin yağı içirsem nasıl olur sizce.
Canim cok sevindim insalah hersey umdugundan daha guzel olur. Gelincede guzelcr konusursunuz gönlünu alir. Ohh miss :)Bizim bebis 3 Kasim'da 6225 gr, 60 cm idi enson. Bikac gun sonra yeni olcumlerimize bakiciizz...
geçmiş olsun Allah beterinden korusunVan'da ben varım bir tek deprem bizden uzak bi ilçede oldu o yüzden biz pek hissetmedik. Ama 4 şiddetinde bir deprem olmuştu yine burda daha önceden fena sallıyor. Allah yardımcıları olsun iyi korkmuşlardır hissedenler. Kış geldi ya burası artık ara ara sallanır haberlere yansımasa da. Geçen sene gece beni hep uyanık yakalıyodu. Kocayı yataktan atıp bende üstüne kapanıyodum.
Canım ben ne zaman huysuzlansa meme teklif ediyorum ama mesela 3 saat boyunca aynı memeyi veriyorum ki diğeri dolsun çünkü öncesinde dolu olanı bitirmiş ya da azaltmış oluyor ya duygusal ihtiyaçtan ya da başka birşeyden emmek istiyor o sebeple aynı memeyi 3 saat veriyorum sonra acıkınca ya da bazrm sesi çıkmasa bile meme dolmuşsa yenisine geçiyorum :) benim taktik bu.Merhaba canlar,
bugün 3 aylık olduk,kontrole gitik geldik,
oğluşum 5700kg 59.5 cm olmuş,rotarix aşısını yaptırdık, umarım ateş falan yapmaz.
kilo alımını sınırda buldu doktor,bu ay 500 gr almış çünkü, ben de mamayı azaltmaya ve kesmeye çalışıyorum bi süredir,doymazsa mama ver dedi..vermek istemiyorum kesmeye çalıışyorum ben...anne sütüne dönelim bi tek..inşallah sütüm hep olsun daha da çok olsun da hep emsin...
sütün yetmiyor aç bu çocuk mama ver diyen malum kişilerin de ağzına bi yapıştırasım var o kadar yani :))
bi de doktor yaklaşık 3 saatte bir emsin gündüz dedi..ben her istediğinde veriyorum istemese de veriyorum gak dese guk dese... saatin gelmedi bekle yavrum mu diyeyim ya acıkmış beki de susamış çocuğa..
siz neler yapıyorsunuz bu konuda?
kelebek.hill hadi bakalım gözün aydın,inş yolun düşer yine görüşürüz canım,
Ama diğer arkadaşlar biz görüşelim yine gerçekten çok zevkliydi. Bi kere insan annelerle kendini güvende hissediyor. :) @mertur @ErdeminE
Gelemeyen @gul_sekgoooody ve diğer gelmek isteyen arkadaşlar tekrarlayalım bunu.
Hey maşallahhh
Yumuk prens :)
Benim kız da 63 cm 6 kilo anca oldu aradaki farka bak
Uzun boylu Zayıf manken gibi benim kızım da iste ne yani
Şaka bi yana nasıl besliyosunuz siz bu pofuduklari maşallah biraz tüyo alalım
Bizim 4.ay 26sında doluyor bende başlayacam. Elma suyuyla başlayacam inşallah. Her şeyden de tattracam. Ben 1 numarada pirinç unu,kaşık maması,kavanoz mamaları hiç birini kullanmadım. Aldım ama yemedikendim yaptım genelde hep. Kavanoz mamaları dışarda iyi oluyor..hem doyurucu hem pratik. Onu yemediği için ben Muz yediriyordum.
3 güne kadar normalmiş üç günü geçerse doktora getirin bence canım3 gündür kakamızı yapamıyoruz zeytin yağı içirsem nasıl olur sizce.
gecen ay kac kg ydu canim?Merhaba canlar,
bugün 3 aylık olduk,kontrole gitik geldik,
oğluşum 5700kg 59.5 cm olmuş,rotarix aşısını yaptırdık, umarım ateş falan yapmaz.
kilo alımını sınırda buldu doktor,bu ay 500 gr almış çünkü, ben de mamayı azaltmaya ve kesmeye çalışıyorum bi süredir,doymazsa mama ver dedi..vermek istemiyorum kesmeye çalıışyorum ben...anne sütüne dönelim bi tek..inşallah sütüm hep olsun daha da çok olsun da hep emsin...
sütün yetmiyor aç bu çocuk mama ver diyen malum kişilerin de ağzına bi yapıştırasım var o kadar yani :))
bi de doktor yaklaşık 3 saatte bir emsin gündüz dedi..ben her istediğinde veriyorum istemese de veriyorum gak dese guk dese... saatin gelmedi bekle yavrum mu diyeyim ya acıkmış beki de susamış çocuğa..
siz neler yapıyorsunuz bu konuda?
gecen ay kac kg ydu canim?
Ya benim kizda 3100 dogdu sariliktan 3000 e dusmustu sonra 4 kg oldu, gexen ay 4870 di bu ayda 5700 olmus ama gozume kus kadar geliyo saglikli olmasi en onemliside bu ay keske 6 kg olsaydi dedim. Demin evde tarttim buarada 1 haftada sanki 200 gr almis birde yedigine,ictigime cok dikkat ediyorum. Sutum fiskiriyor e bebiste iyi emiyor gak guk memede. Arada fazla emdiginden kusuyor. Uykusu bolunmesin diye kucagimda,saatlerce uyur vaziyette tutuyom ki yedikleri yarasin:) birde benim findik kurdum inanilmaz hareketli dr. Bu hic 2 aylik gostermiyor demisti bi oncekinde:) fazla bisi istemiyom her ay 1 kg alsin ama atiyom tam rakamlar olsun:) 6 kg ,7 kg gibi kusuratlari sevmiyom ahaha:) offf valla analik insana kafayi yedirir:)
Nasıl dimdik? Kucağında tutarken kafa yana mi düşüyor?Kızlar Amine Şura 3,5 aylık oldu çevremdekiler dimdik durmuyor bu kız diyorlar aizinkiler nasıl dşmdik durmuyor ama kendi kendine kafasını kaldırıyor sizce bir sorun var mıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?