2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Yaaa siz var yaaa sekersiniz cikolatasiniz yaaa cok sagolunnnn iyi ki varsinizzz insallah amin tum guzel dualariniz icinnn. Allah hepimizin sagligini huzurunu daim etsin insallahhh.
Cnm inşallah bir daha huzurunuz kaçmaz Rabbim huzurunuzu mutluluğunuzu kaçıranlara fırsat vermesin insallah

Canım benim dualarım anneciğinle. Ya şu sağlık sektöründe çalışanlar evet çok ama çok stresli bi işleri var gelen geçen onlara bağırıp çağırıyor anlıyorum onları da ama onlar da hastalara daha nazik davranamazlar mı? İnsan zaten hasta yani aynı zamanda hassas... biraz daha nazik lütfen yaaa. Bu arada bazı sağlık çalışanları da nasıl sabırla ilgiyle ilgileniyorlar Allah onlardan razı olsun

Aferın ona ıyı kı yememiş çok saglıksız o kavanozdakılerrrr

3 gündür kakamızı yapamıyoruz zeytin yağı içirsem nasıl olur sizce.

Kaka yapmayanlar kervanına hoşgeldiniz.
Bizim doktor günde 2 çay kaşığı saf zeytinyağı önerdi.
Ama bence bebeğin huzursuz değilse hiçbir şeyle uğraşma, sadece masaj yap bi şey yapayım dersen.

geçmiş olsun Allah beterinden korusun

Merhaba canlar,
bugün 3 aylık olduk,kontrole gitik geldik,
oğluşum 5700kg 59.5 cm olmuş,rotarix aşısını yaptırdık, umarım ateş falan yapmaz.

kilo alımını sınırda buldu doktor,bu ay 500 gr almış çünkü, ben de mamayı azaltmaya ve kesmeye çalışıyorum bi süredir,doymazsa mama ver dedi..vermek istemiyorum kesmeye çalıışyorum ben...anne sütüne dönelim bi tek..inşallah sütüm hep olsun daha da çok olsun da hep emsin...

sütün yetmiyor aç bu çocuk mama ver diyen malum kişilerin de ağzına bi yapıştırasım var o kadar yani :))

bi de doktor yaklaşık 3 saatte bir emsin gündüz dedi..ben her istediğinde veriyorum istemese de veriyorum gak dese guk dese... saatin gelmedi bekle yavrum mu diyeyim ya acıkmış beki de susamış çocuğa..
siz neler yapıyorsunuz bu konuda?

kelebek.hill canim insallah bundan sinra her sey cok guzel olur. dormicum15 oglunu merak ettim canim kacirdim galiba en son ne dedi dr.

Bu arada kizlar kizim ayikken hic emmiyor. Memeyi alinca ya da besige yatirdigimizda uyuyacaginj biliyor o yuzden ne emiyor ne debeaikte duruyor. Ne haldeyim sormayin... umarim sizler ve bebisleriniz iyidir.

Canım ben ne zaman huysuzlansa meme teklif ediyorum ama mesela 3 saat boyunca aynı memeyi veriyorum ki diğeri dolsun çünkü öncesinde dolu olanı bitirmiş ya da azaltmış oluyor ya duygusal ihtiyaçtan ya da başka birşeyden emmek istiyor o sebeple aynı memeyi 3 saat veriyorum sonra acıkınca ya da bazrm sesi çıkmasa bile meme dolmuşsa yenisine geçiyorum :) benim taktik bu.
bir memeyi bile bitiremeden doyuyo zaten başlıyo sağa sola bakmaya

Bir dahaki sefere tüm İstanbul yapsak ya:) Üsküdar Kadıköy Mecidiyeköy Beşiktaş vs gibi bir yerde :)

Ooo tam manken olacak bu kız:) bir emme düzenimiz yok aslında. Ne zaman isterse veriyorum. Bazen bakıyorum süt akmış. Aa acıkmış diyorum veriyorum.

Canım daha araştırmaya başlamadım ama muz bağırsakları yoruyor diye 1 yaşından önce tavsiye etmiyorlardı sanki :/

gecen ay kac kg ydu canim?

Ya benim kizda 3100 dogdu sariliktan 3000 e dusmustu sonra 4 kg oldu, gexen ay 4870 di bu ayda 5700 olmus ama gozume kus kadar geliyo saglikli olmasi en onemliside bu ay keske 6 kg olsaydi dedim. Demin evde tarttim buarada 1 haftada sanki 200 gr almis birde yedigine,ictigime cok dikkat ediyorum. Sutum fiskiriyor e bebiste iyi emiyor gak guk memede. Arada fazla emdiginden kusuyor. Uykusu bolunmesin diye kucagimda,saatlerce uyur vaziyette tutuyom ki yedikleri yarasin:) birde benim findik kurdum inanilmaz hareketli dr. Bu hic 2 aylik gostermiyor demisti bi oncekinde:) fazla bisi istemiyom her ay 1 kg alsin yani 6 kg,7 kg gibi kusuratlari olmasin tam olsun ahaha:) offf valla analik insana kafayi yedirir:)

Kızlar Amine Şura 3,5 aylık oldu çevremdekiler dimdik durmuyor bu kız diyorlar aizinkiler nasıl dşmdik durmuyor ama kendi kendine kafasını kaldırıyor sizce bir sorun var mıdır

Selam kızlar nasılsınız? kelebek.hill çok sevindim canım. Sen yine de pek yüz verme azıcık naza çek kendini. İyice anlasın ettiği esekliği.

@tugbayhan kız bak tam dayaklıksın he. Ne dedik 3. Ayda az alacak dedik. Ki masallah senin çocuğun az almış haliyle bile 3. Ay kilosuda. Hatta 4. Ay. Böyle çok çok alırsa 1 yılın sonunda bir sumo güreşçin olacak. Peki o koca dot nasıl kalkıp yürüyecek? Sen merak etme doğa ayarlayacak hepsini. Kilo verdiği bile olabilir diş çıkarınca. İnceleme çocuğu öp sev şarkı söyle dans edin beraber. Oh mis.

Kızlar Amine Şura 3,5 aylık oldu çevremdekiler dimdik durmuyor bu kız diyorlar aizinkiler nasıl dşmdik durmuyor ama kendi kendine kafasını kaldırıyor sizce bir sorun var mıdır
Nasıl dimdik? Kucağında tutarken kafa yana mi düşüyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…