2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Ben de her huysuzlugunda teklif ediyorum cnm saati niye bekleyelim ki bence de saçma

Oyy canim noldu senin kuzuya akıllıydı sanki nazar mi değdi oku bol bol annesi

doğum kilosu 3370 boy 49
hastane çıkışı 3185
1.ay 3950 boy 52,5
2.ay 5200 boy 58,5
3.ay 5700 boy 59,5

Doktor bizede öyle dedi canım..3 saatte ver eger cok acikmissa 2 saat. Ama ben gak meme guk meme teklif ediyorum. Sadece blok emzirme yapiyorum ki digeri dolsun. 2 yada 3 saat ayni memeyi veriyorum. Sonra digerine geciyorum. Ama yok yavrum saatin gelmedi veremem mi diyeyim çocuğa. Doktora he he de gec :))) bide meme red doneminde dikkat et dedi bana. Saatli emziirnce ya birakirsa korkusundan ne zaman istersr veriyorum :)

Ayyy kizlar sizinlede paylasayim. Bugun bizim evlilik yildonumuz. Eşim işe gitmedi disarda isleri varmis. Oglum 1.5 tu gece zor uyudu. Neyse sabah kocm durtuyor hadi kalk cok aciktim kahvalti hazirla aksam yemegide yemedim zaten diye. Ama baya ısrar ediyo bende zannettim ki evlilik yildonumuz ya kocacim kalkti onceden kahvalti hazirladi. O hev3sle mutfaga gittim. Ve hicbirsry yok pek bozuldum ama caktirmadim

Canım çok sapş
Kaka yapmayanlar kervanına hoşgeldiniz.
Bizim doktor günde 2 çay kaşığı saf zeytinyağı önerdi.
Ama bence bebeğin huzursuz değilse hiçbir şeyle uğraşma, sadece masaj yap bi şey yapayım dersen.
Canım çok saol şimdi yaptı ben rahatladım valla o yapınca

meme red dönemi?net bi dönem var mı ki..3.ay 5.ay 9.ay hic belli olmuyor duyduğum bikaç arkadasın bebişine göre..

Bir hafta var sanırım 3 aylık olmasına dimi aramızda 4 gün vardı yanılmıyosam 3 haftada ne kadar almış ? 3. Ay azalıyo demişlerdi sanki kilo alımları
Evet canim dogumda da oyleydi heralde. Takvimde de.Benim eylul 2 iste seninde agustos 28 miydi neydi dogum galiba yanlismmi biliyorum ki
Kiloda kübranınki sanırsam
Ama benimki topigin en kucugu biliyosun :) onuda baz alalim pls
6600 dü cnm Hatırlıyorum çünkü sen kilosuna takmıştın bu ay az alıyo zayıfladı bu çocuk diyodun sonra bi geldin 1200 almış dedin
Dimi canim ben dogru hatirlamisim o zaman esim yanlis biliyo :)
Amanin da ne guzelll... ice mutlu senelereee

Oy masallah masallah. Bizim de bu ay az aldi eminim cunku cok hareketlendi kizcem bacaklar kollar hiccc durmuyorrrr... huysuz ayolll vahsi guzel benm kizimmm
Masallah teyzesinden begume :) yerim onun boncuk gozlerini kurban olurum. Yavas yavas azalcakmis zaten benimkide bayadir tepinmeye bayiliyo ondan az aldi heralde.
Gördüğüm herkesi etiketlemeye çalıştım canım
Belki birkaç kişi gözümden kaçmış olabilir
Tşk ederim
Sen bosver tesekkuru iyi ol yeter.
Kizzz benim kız sizi kovaliyor 7000 kilo 64 cm yakilac sizii
Kiz benimki topigin en kucugu ama onu dkkate alalim pls
En son 20 ekim de 5900 kg 63 cm idi
Ama dogum kilolarida onemli tabisi :) masallah benege :)
He o 3 ay bu 3 ay miydi ben bu ayin sonu zannetmistim 3 ayin yani. o zaman probelm yok o zaman dans

doğum kilosu 3370 boy 49
hastane çıkışı 3185
1.ay 3950 boy 52,5
2.ay 5200 boy 58,5
3.ay 5700 boy 59,5
canim bide genetik faktoru kendim dahil unutuyoruz, bende bebekken,cocukken ,genc kizken hep cirpi gibiydim esimde bizden tugbayhan in tombigi gibi bisey cikmaz:) sutumuz azalmasinda zorlamaya devam edelim demin yay gibi oldu memeyi alirken hem almak istiyo hem istemiyo bazen yuksek sesle pisss piss yapinca hemen aliyor, sut gitmesin diye evi yalayip yutcam simdide ayva yiyorum:)
La Lune senin bebis nasil, yanlis hatirlamiyorsam gelisimi gaywt iyi kg alimida benim gibiydi? Bizim kizlar manken formatinda:)
hayalimsin1 canim cok gecmis olsun allah im acil sifa versin,lezyonlarin hepsi yok oluversin. Son gelismeleri lutfen yaz.
T tugbaayhan sende kendimi goruyorum:) psikopat,paranoyak anneler:) bu niye boyle bu niye soyle diye diye hem kendime cok guluyorum hemde kiziyorum ikizler burcu musun sende

Kiz valla bende ikizler burcuyum burcumuza ozel birsey o zaman bu. Kendime bu kadar takmam suram niye boyle suram niye soyle diye. Takarimda bu kadar takmam. Ama cocuga cok takiyorum belkide derdini anlatamadigi icindir bilmiyorumda paranoyaklik var bende de

Birkaç gün saatli emzireyim dedim çocuk çığrından çıktı.
Başlarım o doktora da, o babaya da deyip dayadım sonra memeyi.
Bazen daha çok sevmek istediğimde bile veriyorum.
Genelde saatte bir emmek istiyor.
Ama 3 defa falan aynı memeyi veriyorum.

Bizim kiz az once yapti cnm darısı size :)
Ay inşallah canım.
Geçen gün sabah poposunda kaka bulaşığı vardı ve huysuzdu, öğleden sonra yaptı.
Bugün de sabah kaka bulaşığı vardı ve çok huysuz.
İnşallah habercidir bunlar yine.

kelebek.hill inşallah beklentilerini karşılayacak güzellikte olur bundan sonrası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…