- 30 Kasım 2014
- 3.780
- 6.379
- 358
- 36
Kaka yapmayanlar kervanına hoşgeldiniz.
Bizim doktor günde 2 çay kaşığı saf zeytinyağı önerdi.
Ama bence bebeğin huzursuz değilse hiçbir şeyle uğraşma, sadece masaj yap bi şey yapayım dersen.
Merhaba canlar,
bugün 3 aylık olduk,kontrole gitik geldik,
oğluşum 5700kg 59.5 cm olmuş,rotarix aşısını yaptırdık, umarım ateş falan yapmaz.
kilo alımını sınırda buldu doktor,bu ay 500 gr almış çünkü, ben de mamayı azaltmaya ve kesmeye çalışıyorum bi süredir,doymazsa mama ver dedi..vermek istemiyorum kesmeye çalıışyorum ben...anne sütüne dönelim bi tek..inşallah sütüm hep olsun daha da çok olsun da hep emsin...
sütün yetmiyor aç bu çocuk mama ver diyen malum kişilerin de ağzına bi yapıştırasım var o kadar yani :))
bi de doktor yaklaşık 3 saatte bir emsin gündüz dedi..ben her istediğinde veriyorum istemese de veriyorum gak dese guk dese... saatin gelmedi bekle yavrum mu diyeyim ya acıkmış beki de susamış çocuğa..
siz neler yapıyorsunuz bu konuda?
kelebek.hill canim insallah bundan sinra her sey cok guzel olur. @dormicum15 oglunu merak ettim canim kacirdim galiba en son ne dedi dr.
Bu arada kizlar kizim ayikken hic emmiyor. Memeyi alinca ya da besige yatirdigimizda uyuyacaginj biliyor o yuzden ne emiyor ne debeaikte duruyor. Ne haldeyim sormayin... umarim sizler ve bebisleriniz iyidir.
doğum kilosu 3370 boy 49gecen ay kac kg ydu canim?
Ya benim kizda 3100 dogdu sariliktan 3000 e dusmustu sonra 4 kg oldu, gexen ay 4870 di bu ayda 5700 olmus ama gozume kus kadar geliyo saglikli olmasi en onemliside bu ay keske 6 kg olsaydi dedim. Demin evde tarttim buarada 1 haftada sanki 200 gr almis birde yedigine,ictigime cok dikkat ediyorum. Sutum fiskiriyor e bebiste iyi emiyor gak guk memede. Arada fazla emdiginden kusuyor. Uykusu bolunmesin diye kucagimda,saatlerce uyur vaziyette tutuyom ki yedikleri yarasin:) birde benim findik kurdum inanilmaz hareketli dr. Bu hic 2 aylik gostermiyor demisti bi oncekinde:) fazla bisi istemiyom her ay 1 kg alsin yani 6 kg,7 kg gibi kusuratlari olmasin tam olsun ahaha:) offf valla analik insana kafayi yedirir:)
Doktor bizede öyle dedi canım..3 saatte ver eger cok acikmissa 2 saat. Ama ben gak meme guk meme teklif ediyorum. Sadece blok emzirme yapiyorum ki digeri dolsun. 2 yada 3 saat ayni memeyi veriyorum. Sonra digerine geciyorum. Ama yok yavrum saatin gelmedi veremem mi diyeyim çocuğa. Doktora he he de gec :))) bide meme red doneminde dikkat et dedi bana. Saatli emziirnce ya birakirsa korkusundan ne zaman istersr veriyorum :)Merhaba canlar,
oğluşum 5700kg 59.5 cm olmuş,rotarix aşısını yaptırdık, umarım ateş falan yapmaz.
kilo alımını sınırda buldu doktor,bu ay 500 gr almış çünkü, ben de mamayı azaltmaya ve kesmeye çalışıyorum bi süredir,doymazsa mama ver dedi..vermek istemiyorum kesmeye çalıışyorum ben...anne sütüne dönelim bi tek..inşallah sütüm hep olsun daha da çok olsun da hep emsin...
sütün yetmiyor aç bu çocuk mama ver diyen malum kişilerin de ağzına bi yapıştırasım var o kadar yani :))
bi de doktor yaklaşık 3 saatte bir emsin gündüz dedi..ben her istediğinde veriyorum istemese de veriyorum gak dese guk dese... saatin gelmedi bekle yavrum mu diyeyim ya acıkmış beki de susamış çocuğa..
OKuyorum canim okumaz miyimmm... buyuyo heralde artik. Yaramazliklar basladi..Oyy canim noldu senin kuzuyaakıllıydı sanki nazar mi değdi oku bol bol annesi
Yaaa siz var yaaa sekersiniz cikolatasiniz yaaacok sagolunnnn iyi ki varsinizzz insallah amin tum guzel dualariniz icinnn. Allah hepimizin sagligini huzurunu daim etsin insallahhh.
Evet ama herzaman değil bazenNasıl dimdik? Kucağında tutarken kafa yana mi düşüyor?
Benimkide usluydu ya. Sadece bazi zamanlar azardi. Ama simdi dedigin gibi yatak odasina gidince uyutmaya götürdüğümu anliyor k3ndini gererek agliyo kipkirmizi oluyor resmen ki yatırdın beni uyumucam diye.OKuyorum canim okumaz miyimmm... buyuyo heralde artik. Yaramazliklar basladi..
Canım çok saol şimdi yaptı ben rahatladım valla o yapıncaKaka yapmayanlar kervanına hoşgeldiniz.
Bizim doktor günde 2 çay kaşığı saf zeytinyağı önerdi.
Ama bence bebeğin huzursuz değilse hiçbir şeyle uğraşma, sadece masaj yap bi şey yapayım dersen.
Canim benimki de daha dimdik durmuyor surekli. Doktor yapmamizi soyledigi hareketler var. Bide oyunlar var dik durmsini kolaylatirmak iicn. 0-6 oyun kitabi aldim. Ne zman dogdu senin bizdikEvet ama herzaman değil bazen
Canım endişelenme her bebek aynı olacak değil benimki de yorulunca kafayı yaslıyor omuza ki her zaman başı düşmüyor diyosun. Peki yüzüstü yatırdığında kafasını kaldırıp bakıyor mu?Evet ama herzaman değil bazen
meme red dönemi?net bi dönem var mı ki..3.ay 5.ay 9.ay hic belli olmuyor duyduğum bikaç arkadasın bebişine göre..Doktor bizede öyle dedi canım..3 saatte ver eger cok acikmissa 2 saat. Ama ben gak meme guk meme teklif ediyorum. Sadece blok emzirme yapiyorum ki digeri dolsun. 2 yada 3 saat ayni memeyi veriyorum. Sonra digerine geciyorum. Ama yok yavrum saatin gelmedi veremem mi diyeyim çocuğa. Doktora he he de gec :))) bide meme red doneminde dikkat et dedi bana. Saatli emziirnce ya birakirsa korkusundan ne zaman istersr veriyorum :)
Evet canim dogumda da oyleydi heralde. Takvimde de.Benim eylul 2 iste seninde agustos 28 miydi neydi dogum galiba yanlismmi biliyorum kiBir hafta var sanırım 3 aylık olmasına dimi aramızda 4 gün vardı yanılmıyosam 3 haftada ne kadar almış ? 3. Ay azalıyo demişlerdi sanki kilo alımları
Ama benimki topigin en kucugu biliyosun :) onuda baz alalim plsKiloda kübranınki sanırsam
Dimi canim ben dogru hatirlamisim o zaman esim yanlis biliyo :)6600 dü cnm Hatırlıyorum çünkü sen kilosuna takmıştın bu ay az alıyo zayıfladı bu çocuk diyodun sonra bi geldin 1200 almış dedin
Masallah teyzesinden begume :) yerim onun boncuk gozlerini kurban olurum. Yavas yavas azalcakmis zaten benimkide bayadir tepinmeye bayiliyo ondan az aldi heralde.Amanin da ne guzelll... ice mutlu senelereee
Oy masallah masallah. Bizim de bu ay az aldi eminim cunku cok hareketlendi kizcembacaklar kollar hiccc durmuyorrrr... huysuz ayolll vahsi guzel benm kizimmm
Sen bosver tesekkuru iyi ol yeter.Gördüğüm herkesi etiketlemeye çalıştım canım
Belki birkaç kişi gözümden kaçmış olabilir
Tşk ederim
Kiz benimki topigin en kucugu ama onu dkkate alalim plsKizzz benim kız sizi kovaliyor 7000 kilo 64 cm yakilac sizii
Ama dogum kilolarida onemli tabisi :) masallah benege :)En son 20 ekim de 5900 kg 63 cm idi
He o 3 ay bu 3 ay miydi ben bu ayin sonu zannetmistim 3 ayin yani. o zaman probelm yokSelam kızlar nasılsınız?kelebek.hill çok sevindim canım. Sen yine de pek yüz verme azıcık naza çek kendini. İyice anlasın ettiği esekliği.
@tugbayhan kız bak tam dayaklıksın he. Ne dedik 3. Ayda az alacak dedik. Ki masallah senin çocuğun az almış haliyle bile 3. Ay kilosuda. Hatta 4. Ay. Böyle çok çok alırsa 1 yılın sonunda bir sumo güreşçin olacak. Peki o koca dot nasıl kalkıp yürüyecek? Sen merak etme doğa ayarlayacak hepsini. Kilo verdiği bile olabilir diş çıkarınca. İnceleme çocuğu öp sev şarkı söyle dans edin beraber. Oh mis.
Bi donemi yok canim 10 gunluk bebektede oluyo 1yasindaki bebektedememe red dönemi?net bi dönem var mı ki..3.ay 5.ay 9.ay hic belli olmuyor duyduğum bikaç arkadasın bebişine göre..
3 aylik kontrolumuzde oyle dedi canim doktorumuz. Meme red dönemine girdi artık. Israr et almazsada falan.Illa bu ay diye degildir heralde bende bilemedim :))))meme red dönemi?net bi dönem var mı ki..3.ay 5.ay 9.ay hic belli olmuyor duyduğum bikaç arkadasın bebişine göre..
canim bide genetik faktoru kendim dahil unutuyoruz, bende bebekken,cocukken ,genc kizken hep cirpi gibiydim esimde bizdendoğum kilosu 3370 boy 49
hastane çıkışı 3185
1.ay 3950 boy 52,5
2.ay 5200 boy 58,5
3.ay 5700 boy 59,5
Kiz valla bende ikizler burcuyumcanim bide genetik faktoru kendim dahil unutuyoruz, bende bebekken,cocukken ,genc kizken hep cirpi gibiydim esimde bizdentugbayhan in tombigi gibi bisey cikmaz:) sutumuz azalmasinda zorlamaya devam edelim demin yay gibi oldu memeyi alirken hem almak istiyo hem istemiyo bazen yuksek sesle pisss piss yapinca hemen aliyor, sut gitmesin diye evi yalayip yutcam simdide ayva yiyorum:)
La Lune senin bebis nasil, yanlis hatirlamiyorsam gelisimi gaywt iyi kg alimida benim gibiydi? Bizim kizlar manken formatinda:)
hayalimsin1 canim cok gecmis olsun allah im acil sifa versin,lezyonlarin hepsi yok oluversin. Son gelismeleri lutfen yaz.
T tugbaayhan sende kendimi goruyorum:) psikopat,paranoyak anneler:) bu niye boyle bu niye soyle diye diye hem kendime cok guluyorum hemde kiziyorum ikizler burcu musun sende
Birkaç gün saatli emzireyim dedim çocuk çığrından çıktı.Merhaba canlar,
Ay inşallah canım.Bizim kiz az once yapti cnm darısı size :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?