2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Yazik laaa buyuk hayal kirikligi ama olsun belki aksama bir suprizle karsilasirsin bilemessin

@yapayalniz1 kizlar sizin kakalar ilk ciktiginda koyu kivamli (kivam olarak cok donmayan krem santiyi sikiyosun ya pastaya filann onun gibi dusun )sonra sulu mu geliyo. Bizim kakaya iki kere sahit oldum oyle geliyo. Biz de de bigun yapiyo bigun yapmiyo bigun az yapiyo degisik yani.

Evet ama herzaman değil bazen
Boyun kaslarını geliştirmek icin yastığı göğsünün altına koy yüzüstü yatır bebeğini. Ama yanından ayrılma. Günde birkaç kere yaparsan gelişir.
meme red dönemi?net bi dönem var mı ki..3.ay 5.ay 9.ay hic belli olmuyor duyduğum bikaç arkadasın bebişine göre..
Sebepsiz meme reddi genelde 4. Ve 9. Ayda oluyor. Bebek dışarı ile çok haşır neşir olduğu için emmek istemiyor. Diğerlerinde idrar yolları iltihabi boyun tutulması kulak ağrısı dış çıkarma gibi etmenler etkili. Bunlar yoksa bebeğin kilosu kadar saat aç bekleyebilirsin. Sonra kaşıkla beslenebilir.

Renk.

Saatli emzirme konusunda şöyle bir fikrim var benim... emme süresi uzayınca daha güzel emiyor kızım ve çok şükür kilomuz da iyi tabi illa 3 saat olmasın belki susamıştır da ama en az 2 2.5 saat bırakın bence... emme süresinin uzamasına alışınca siz de dışarda vs rahat edersiniz

Hayırlı cumalarr...
Kızım daha öğle uykusundan uyanmamışken sade kahvem ve sağlıklı atıştırmalıklarla selammm ederimm hepinizee
Bi basinada kahve gitmiyo yaa.. Yarini bekliyorum canim cok cekmisti kizlarla iyi gider . Afiyet olsun

Bi basinada kahve gitmiyo yaa.. Yarini bekliyorum canim cok cekmisti kizlarla iyi gider . Afiyet olsun
Aynenn canımm ya tek kişilik kahveyi de zor tuttururum zatenn ama bazenn yalnız kalmak o kadar iyi geliyor ki... size de şimdiden afiyet olsunn biz dee içtikkk kızlarla dünnn :))

genetiğe bakarsan ben de baba da sulalede XL :)

Aynenn canımm ya tek kişilik kahveyi de zor tuttururum zatenn ama bazenn yalnız kalmak o kadar iyi geliyor ki... size de şimdiden afiyet olsunn biz dee içtikkk kızlarla dünnn :))
Biliyorum siz bizden atak davrandiniz :)
Valla buyuk hayal kırıklığı sorma :) salona bile gittim ki oraya mi hazirladi acaba diye
Allah seni

A azarantina canım Neva hanım anca uyudu. Derken gözü açtı ya sabır.
Bizim kiz 3 aylıkken 62 cm 6400 idi.
Güncel kiloyu bilmiyorum. Saatli emzirmiyorum. Fazla yemekten ishal oldu ama artık biraz ara koyacağım beslenmelerine. Çığlık atmazsa tabii.

İlki sonu derken? Zaten 12 günde bi kerecik yapıyor, başı sonu yok :)
Ama kıvamı evet kremşanti kıvamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…