Yazik laaa buyuk hayal kirikligiAyyy kizlar sizinlede paylasayim. Bugun bizim evlilik yildonumuz. Eşim işe gitmedi disarda isleri varmis. Oglum 1.5 tu gece zor uyudu. Neyse sabah kocm durtuyor hadi kalk cok aciktim kahvalti hazirla aksam yemegide yemedim zaten diye. Ama baya ısrar ediyo bende zannettim ki evlilik yildonumuz ya kocacim kalkti onceden kahvalti hazirladi. O hev3sle mutfaga gittim. Ve hicbirsry yokpek bozuldum ama caktirmadim
OKuyorum canim okumaz miyimmm... buyuyo heralde artik. Yaramazliklar basladi..
@yapayalniz1 kizlar sizin kakalar ilk ciktiginda koyu kivamli (kivam olarak cok donmayan krem santiyi sikiyosun ya pastaya filann onun gibi dusunBirkaç gün saatli emzireyim dedim çocuk çığrından çıktı.
Başlarım o doktora da, o babaya da deyip dayadım sonra memeyi.
Bazen daha çok sevmek istediğimde bile veriyorum.
Genelde saatte bir emmek istiyor.
Ama 3 defa falan aynı memeyi veriyorum.
Ay inşallah canım.
Geçen gün sabah poposunda kaka bulaşığı vardı ve huysuzdu, öğleden sonra yaptı.
Bugün de sabah kaka bulaşığı vardı ve çok huysuz.
İnşallah habercidir bunlar yine.
@kelebek.hill inşallah beklentilerini karşılayacak güzellikte olur bundan sonrası.
Boyun kaslarını geliştirmek icin yastığı göğsünün altına koy yüzüstü yatır bebeğini. Ama yanından ayrılma. Günde birkaç kere yaparsan gelişir.Evet ama herzaman değil bazen
Sebepsiz meme reddi genelde 4. Ve 9. Ayda oluyor. Bebek dışarı ile çok haşır neşir olduğu için emmek istemiyor. Diğerlerinde idrar yolları iltihabi boyun tutulması kulak ağrısı dış çıkarma gibi etmenler etkili. Bunlar yoksa bebeğin kilosu kadar saat aç bekleyebilirsin. Sonra kaşıkla beslenebilir.meme red dönemi?net bi dönem var mı ki..3.ay 5.ay 9.ay hic belli olmuyor duyduğum bikaç arkadasın bebişine göre..
Renk.Evet canim dogumda da oyleydi heralde. Takvimde de.Benim eylul 2 iste seninde agustos 28 miydi neydi dogum galiba yanlismmi biliyorum ki
Ama benimki topigin en kucugu biliyosun :) onuda baz alalim pls
Dimi canim ben dogru hatirlamisim o zaman esim yanlis biliyo :)
Masallah teyzesinden begume :) yerim onun boncuk gozlerini kurban olurum. Yavas yavas azalcakmis zaten benimkide bayadir tepinmeye bayiliyo ondan az aldi heralde.
Sen bosver tesekkuru iyi ol yeter.
Kiz benimki topigin en kucugu ama onu dkkate alalim pls
Ama dogum kilolarida onemli tabisi :) masallah benege :)
He o 3 ay bu 3 ay miydi ben bu ayin sonu zannetmistim 3 ayin yani. o zaman probelm yoko zaman dans
Bi basinada kahve gitmiyo yaa.. Yarini bekliyorum canim cok cekmisti kizlarla iyi gider . Afiyet olsunHayırlı cumalarr...
Kızım daha öğle uykusundan uyanmamışken sade kahvem ve sağlıklı atıştırmalıklarla selammm ederimm hepinizee
Aynenn canımm ya tek kişilik kahveyi de zor tuttururum zatenn ama bazenn yalnız kalmak o kadar iyi geliyor ki... size de şimdiden afiyet olsunn biz dee içtikkk kızlarla dünnn :))Bi basinada kahve gitmiyo yaa.. Yarini bekliyorum canim cok cekmisti kizlarla iyi gider . Afiyet olsun
Valla buyuk hayal kırıklığı sorma :) salona bile gittim ki oraya mi hazirladi acaba diyeYazik laaa buyuk hayal kirikligiama olsun belki aksama bir suprizle karsilasirsin bilemessin
genetiğe bakarsan ben de baba da sulalede XL :)canim bide genetik faktoru kendim dahil unutuyoruz, bende bebekken,cocukken ,genc kizken hep cirpi gibiydim esimde bizdentugbayhan in tombigi gibi bisey cikmaz:) sutumuz azalmasinda zorlamaya devam edelim demin yay gibi oldu memeyi alirken hem almak istiyo hem istemiyo bazen yuksek sesle pisss piss yapinca hemen aliyor, sut gitmesin diye evi yalayip yutcam simdide ayva yiyorum:)
La Lune senin bebis nasil, yanlis hatirlamiyorsam gelisimi gaywt iyi kg alimida benim gibiydi? Bizim kizlar manken formatinda:)
@hayalimsin1 canim cok gecmis olsun allah im acil sifa versin,lezyonlarin hepsi yok oluversin. Son gelismeleri lutfen yaz.
@tugbaayhan sende kendimi goruyorum:) psikopat,paranoyak anneler:) bu niye boyle bu niye soyle diye diye hem kendime cok guluyorum hemde kiziyorum ikizler burcu musun sende
Afiyet olsun :) işlerim bitince bende yapayim aklima getirdin :))Aynenn canımm ya tek kişilik kahveyi de zor tuttururum zatenn ama bazenn yalnız kalmak o kadar iyi geliyor ki... size de şimdiden afiyet olsunn biz dee içtikkk kızlarla dünnn :))
Biliyorum siz bizden atak davrandiniz :)Aynenn canımm ya tek kişilik kahveyi de zor tuttururum zatenn ama bazenn yalnız kalmak o kadar iyi geliyor ki... size de şimdiden afiyet olsunn biz dee içtikkk kızlarla dünnn :))
Allah seniValla buyuk hayal kırıklığı sorma :) salona bile gittim ki oraya mi hazirladi acaba diye
Selam değil de ikram etsen?Hayırlı cumalarr...
Kızım daha öğle uykusundan uyanmamışken sade kahvem ve sağlıklı atıştırmalıklarla selammm ederimm hepinizee
Akşama kopar bir dal odun hediye et. Baktım baktım sana senden daha güzel bir hediye bulamadım aşkım dersin.Valla buyuk hayal kırıklığı sorma :) salona bile gittim ki oraya mi hazirladi acaba diye
ahaha iyiymis :)genetiğe bakarsan ben de baba da sulalede XL :)
Y yapayalniz1 kizlar sizin kakalar ilk ciktiginda koyu kivamli (kivam olarak cok donmayan krem santiyi sikiyosun ya pastaya filann onun gibi dusun)sonra sulu mu geliyo. Bizim kakaya iki kere sahit oldum oyle geliyo. Biz de de bigun yapiyo bigun yapmiyo bigun az yapiyo degisik yani.
Hayy hayy tatlımmm keşkeeeee yaaaSelam değil de ikram etsen?
TeşekkürlerrErdeminE fincana bayıldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?