2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Bende biraz vakit koyuyorum araya artık. Çünkü yoksa emerken oyun oynuyor anlıyorum ki ac değil. O yüzden yaklaşık 2 saat aramiz oluyor genelde sonra acikiyor. Ilk iki ay böyle bi sey mümkün degildi tabi. O zaman sadece emmek istiyordu bende veriyordum şimdi bir de oyun var tabi.

Kızlar doktorunuzla ek gıdaya geçiş konusunu konuştunuz mu? veya daha önce anne olanlar bu konudaki tecrübeleriniz neler acaba.. 4. aydan sonra yavaş yavaş başlanabileceğini okuyorum bazı yerlerde ve çevremden de duyuyorum ama doktor 5.5 ayı beklemekte fayda var dedi. Oğlum salı günü 4 ayını doldurcak 8 kg ve 67 cm, bu konuda kafam çok karışık tecrübesi olanlardan faydalanmaya hazırımmm

Öncelikle maşallah oğluna... ben ilk çocuğumda yaptığım hatalardan bahsedeyim öncelikle; ilk çocuk olması heyecanıyla 5 aylıkken başladım ek gıdaya, kendisinin yemeyi kesfetmesine izin vermedim, ilk zamanlar püre vs verdim vs sonuç itibariyle 3 yaş 8 aylık oğlum daha 4 aydır kendisi güzelce yiyor ama hala çok yemek ayrımı yapar bu da çook zor bir durum gerçekten... şimdi ise BLW yapmayı düşünüyorum yani bebek liderliğinde beslenme face de falan gruplar var incelersen gerekli bilgileri bulabilirsin... ilk kural 6. Ayını tam doldurmalı bebek yani mesela 39 haftalık doğan bir bebek için 6 ay + 1 hafta da başlanmalı tadımlara... ömürleri boyunca yemek yicekler ve uzun dönem anneleri olarak biz hazırlıcaz o yüzden şimdi alabildikleri kadar süt, süt yoksa mama almalılar diye düşünüyorum tatlımm

Çok teşekkür ederim canımm, dediğin gibi heyecan yapıyor insan bir an evvel bişeyler tatsın istiyorum. Sanırım haklısın acele etmemekte fayda var, blw konusunda da az çok bilgi sahibiyim aslında hatta 8-9 tane annenin yazdığı bebek liderliğinde beslenme kitabını sipariş ettim gelmesini bekliyorum mutlaka bu konularda detaylı bilgi sahibi olmak istiyorum.
Bu konuyu 2 ay daha askıya kaldırmak iyi olacak sanırım :)

O zaman benimki erken baslicak 5 ay +3 hafta blw bende dusunuyorumda esimin isine hic gelmez cocuk battikca etrafi batirdikca benim herif cinlenir

O zaman benimki erken baslicak 5 ay +3 hafta blw bende dusunuyorumda esimin isine hic gelmez cocuk battikca etrafi batirdikca benim herif cinlenir
Ben de cinlenirim o duruma ama napalımmm canımm onlar kirleticek biz temizlicez... mesela bak şimdi evi çiçek gibi yaptımm ama yarım saat sonra oğlum eve gelince temizlikten eser kalmıcak

Ay çok sevindim cnm inş çok çok iyi olur hersey senin için

Kızlar Amine Şura 3,5 aylık oldu çevremdekiler dimdik durmuyor bu kız diyorlar aizinkiler nasıl dşmdik durmuyor ama kendi kendine kafasını kaldırıyor sizce bir sorun var mıdır
Benimki de uzattigim nesneleri alamiyor ( bizimki de 3.5 aylık bence sorun yoktur ama insamm deli oluyor işte

Kübrayla aranda 2 hafta var cnm ama zaten 7500 onun 3. Ay kilosu diye biliyorum

kelebek.hill coooook sevindim. Elhamdülillah dedirttin yani :) Rabbim musmutlu etsin siziii :))
Tüh yaa fotosuz olur muu

Canim cok sevindim insalah hersey umdugundan daha guzel olur. Gelincede guzelcr konusursunuz gönlünu alir. Ohh miss :)

İnşallah her şey istediğin gibi olur kelebekçim, mutlu huzurlu bi aile olarak devam edersiniz hayatınıza.

Hayırlı cumalarr...
Kızım daha öğle uykusundan uyanmamışken sade kahvem ve sağlıklı atıştırmalıklarla selammm ederimm hepinizee

Ay çok sevindim cnm inş çok çok iyi olur hersey senin için

Kızlarrrr hepinizden Allah razı olsn. Allah hiç birimizin sağlığını huzurunu eksik etmesin inşallah bebeklerimizler beraberr

@La Lune inşallahhh becerebilirimmm ben de öyle düşünüyorumm

@tugbayhan ay sagol teyzesiiii

C caspe_r kiz napacaz bu adamlariii telafi eder belkiiii

@ErdeminE masallah kiz pek saglikli gorunuyor atistirmaliklarinnn Emme saati konusunda ben de katiliyorm zaten daha sık alinca oynuyor resmen memede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…