Haha :)) Cidden iyi fikirmis :))Akşama kopar bir dal odun hediye et. Baktım baktım sana senden daha güzel bir hediye bulamadım aşkım dersin.
Bende biraz vakit koyuyorum araya artık. Çünkü yoksa emerken oyun oynuyor anlıyorum ki ac değil. O yüzden yaklaşık 2 saat aramiz oluyor genelde sonra acikiyor. Ilk iki ay böyle bi sey mümkün degildi tabi. O zaman sadece emmek istiyordu bende veriyordum şimdi bir de oyun var tabi.Saatli emzirme konusunda şöyle bir fikrim var benim... emme süresi uzayınca daha güzel emiyor kızım ve çok şükür kilomuz da iyi tabi illa 3 saat olmasın belki susamıştır da ama en az 2 2.5 saat bırakın bence... emme süresinin uzamasına alışınca siz de dışarda vs rahat edersiniz
Yani ilk popodan cikan kaka koyu sonradan arkasina gelen suluİlki sonu derken? Zaten 12 günde bi kerecik yapıyor, başı sonu yok :)
Ama kıvamı evet kremşanti kıvamı
Yani ilk popodan cikan kaka koyu sonradan arkasina gelen suluayni anda gelen kakadan bahsediyorum
Yani ilk popodan cikan kaka koyu sonradan arkasina gelen suluayni anda gelen kakadan bahsediyorum
Hayat boyle geciyo yoksa duruyo banaKız sen herşeyi neden bu kadar inceliyon :) boyle hayat geçmez he ben sana diyim. Bosver biraz da :) dedigini bilmiyom dikkat etmedim hic
Höm tmm beybisiHeee.
Yok homojen bizimki :)
Öncelikle maşallah oğluna... ben ilk çocuğumda yaptığım hatalardan bahsedeyim öncelikle; ilk çocuk olması heyecanıyla 5 aylıkken başladım ek gıdaya, kendisinin yemeyi kesfetmesine izin vermedim, ilk zamanlar püre vs verdim vs sonuç itibariyle 3 yaş 8 aylık oğlum daha 4 aydır kendisi güzelce yiyor ama hala çok yemek ayrımı yapar bu da çook zor bir durum gerçekten... şimdi ise BLW yapmayı düşünüyorum yani bebek liderliğinde beslenme face de falan gruplar var incelersen gerekli bilgileri bulabilirsin... ilk kural 6. Ayını tam doldurmalı bebek yani mesela 39 haftalık doğan bir bebek için 6 ay + 1 hafta da başlanmalı tadımlara... ömürleri boyunca yemek yicekler ve uzun dönem anneleri olarak biz hazırlıcaz o yüzden şimdi alabildikleri kadar süt, süt yoksa mama almalılar diye düşünüyorum tatlımmKızlar doktorunuzla ek gıdaya geçiş konusunu konuştunuz mu? veya daha önce anne olanlar bu konudaki tecrübeleriniz neler acaba.. 4. aydan sonra yavaş yavaş başlanabileceğini okuyorum bazı yerlerde ve çevremden de duyuyorum ama doktor 5.5 ayı beklemekte fayda var dedi. Oğlum salı günü 4 ayını doldurcak 8 kg ve 67 cm, bu konuda kafam çok karışık tecrübesi olanlardan faydalanmaya hazırımmm
Öncelikle maşallah oğluna... ben ilk çocuğumda yaptığım hatalardan bahsedeyim öncelikle; ilk çocuk olması heyecanıyla 5 aylıkken başladım ek gıdaya, kendisinin yemeyi kesfetmesine izin vermedim, ilk zamanlar püre vs verdim vs sonuç itibariyle 3 yaş 8 aylık oğlum daha 4 aydır kendisi güzelce yiyor ama hala çok yemek ayrımı yapar bu da çook zor bir durum gerçekten... şimdi ise BLW yapmayı düşünüyorum yani bebek liderliğinde beslenme face de falan gruplar var incelersen gerekli bilgileri bulabilirsin... ilk kural 6. Ayını tam doldurmalı bebek yani mesela 39 haftalık doğan bir bebek için 6 ay + 1 hafta da başlanmalı tadımlara... ömürleri boyunca yemek yicekler ve uzun dönem anneleri olarak biz hazırlıcaz o yüzden şimdi alabildikleri kadar süt, süt yoksa mama almalılar diye düşünüyorum tatlımm
O zaman benimki erken baslicak 5 ay +3 haftaÖncelikle maşallah oğluna... ben ilk çocuğumda yaptığım hatalardan bahsedeyim öncelikle; ilk çocuk olması heyecanıyla 5 aylıkken başladım ek gıdaya, kendisinin yemeyi kesfetmesine izin vermedim, ilk zamanlar püre vs verdim vs sonuç itibariyle 3 yaş 8 aylık oğlum daha 4 aydır kendisi güzelce yiyor ama hala çok yemek ayrımı yapar bu da çook zor bir durum gerçekten... şimdi ise BLW yapmayı düşünüyorum yani bebek liderliğinde beslenme face de falan gruplar var incelersen gerekli bilgileri bulabilirsin... ilk kural 6. Ayını tam doldurmalı bebek yani mesela 39 haftalık doğan bir bebek için 6 ay + 1 hafta da başlanmalı tadımlara... ömürleri boyunca yemek yicekler ve uzun dönem anneleri olarak biz hazırlıcaz o yüzden şimdi alabildikleri kadar süt, süt yoksa mama almalılar diye düşünüyorum tatlımm
Ben de cinlenirim o duruma ama napalımmm canımm onlar kirleticek biz temizlicez... mesela bak şimdi evi çiçek gibi yaptımm ama yarım saat sonra oğlum eve gelince temizlikten eser kalmıcakO zaman benimki erken baslicak 5 ay +3 haftablw bende dusunuyorumda esimin isine hic gelmez cocuk battikca etrafi batirdikca benim herif cinlenir
Ay çok sevindim cnm inş çok çok iyi olur hersey senin içinAnadolu bulusmasina muhtemelen katilamicam kizlar. Haftasonu esim gelcek gibi doneriz sanirim bugun baya konustuk. Nihayet bazi seyleri anlamis pasamiz, iyiydi yaklsimlari
konusmalari. Sabrimiza degdi insallah. Umarm her sey eskisinden daha guzel olur. Elimden geleni yapicam tabi ki bende bu isigi gordukten sonra yuvam icin.
Benimki de uzattigim nesneleri alamiyorKızlar Amine Şura 3,5 aylık oldu çevremdekiler dimdik durmuyor bu kız diyorlar aizinkiler nasıl dşmdik durmuyor ama kendi kendine kafasını kaldırıyor sizce bir sorun var mıdır
Aynen maalesef oyle. canlari sagolsunda temizlik nekiBen de cinlenirim o duruma ama napalımmm canımm onlar kirleticek biz temizlicez... mesela bak şimdi evi çiçek gibi yaptımm ama yarım saat sonra oğlum eve gelince temizlikten eser kalmıcak
Kübrayla aranda 2 hafta var cnm ama zaten 7500 onun 3. Ay kilosu diye biliyorumEvet canim dogumda da oyleydi heralde. Takvimde de.Benim eylul 2 iste seninde agustos 28 miydi neydi dogum galiba yanlismmi biliyorum ki
Ama benimki topigin en kucugu biliyosun :) onuda baz alalim pls
Dimi canim ben dogru hatirlamisim o zaman esim yanlis biliyo :)
Masallah teyzesinden begume :) yerim onun boncuk gozlerini kurban olurum. Yavas yavas azalcakmis zaten benimkide bayadir tepinmeye bayiliyo ondan az aldi heralde.
Sen bosver tesekkuru iyi ol yeter.
Kiz benimki topigin en kucugu ama onu dkkate alalim pls
Ama dogum kilolarida onemli tabisi :) masallah benege :)
He o 3 ay bu 3 ay miydi ben bu ayin sonu zannetmistim 3 ayin yani. o zaman probelm yoko zaman dans
kelebek.hill coooook sevindim. Elhamdülillah dedirttin yani :) Rabbim musmutlu etsin siziii :))
Tüh yaa fotosuz olur muu
Canim cok sevindim insalah hersey umdugundan daha guzel olur. Gelincede guzelcr konusursunuz gönlünu alir. Ohh miss :)
kelebek.hill canim insallah bundan sinra her sey cok guzel olur. @dormicum15 oglunu merak ettim canim kacirdim galiba en son ne dedi dr.
Bu arada kizlar kizim ayikken hic emmiyor. Memeyi alinca ya da besige yatirdigimizda uyuyacaginj biliyor o yuzden ne emiyor ne debeaikte duruyor. Ne haldeyim sormayin... umarim sizler ve bebisleriniz iyidir.
Selam kızlar nasılsınız?kelebek.hill çok sevindim canım. Sen yine de pek yüz verme azıcık naza çek kendini. İyice anlasın ettiği esekliği.
@tugbayhan kız bak tam dayaklıksın he. Ne dedik 3. Ayda az alacak dedik. Ki masallah senin çocuğun az almış haliyle bile 3. Ay kilosuda. Hatta 4. Ay. Böyle çok çok alırsa 1 yılın sonunda bir sumo güreşçin olacak. Peki o koca dot nasıl kalkıp yürüyecek? Sen merak etme doğa ayarlayacak hepsini. Kilo verdiği bile olabilir diş çıkarınca. İnceleme çocuğu öp sev şarkı söyle dans edin beraber. Oh mis.
İnşallah her şey istediğin gibi olur kelebekçim, mutlu huzurlu bi aile olarak devam edersiniz hayatınıza.
Ayyy kizlar sizinlede paylasayim. Bugun bizim evlilik yildonumuz. Eşim işe gitmedi disarda isleri varmis. Oglum 1.5 tu gece zor uyudu. Neyse sabah kocm durtuyor hadi kalk cok aciktim kahvalti hazirla aksam yemegide yemedim zaten diye. Ama baya ısrar ediyo bende zannettim ki evlilik yildonumuz ya kocacim kalkti onceden kahvalti hazirladi. O hev3sle mutfaga gittim. Ve hicbirsry yokpek bozuldum ama caktirmadim
Evet canim dogumda da oyleydi heralde. Takvimde de.Benim eylul 2 iste seninde agustos 28 miydi neydi dogum galiba yanlismmi biliyorum ki
Ama benimki topigin en kucugu biliyosun :) onuda baz alalim pls
Dimi canim ben dogru hatirlamisim o zaman esim yanlis biliyo :)
Masallah teyzesinden begume :) yerim onun boncuk gozlerini kurban olurum. Yavas yavas azalcakmis zaten benimkide bayadir tepinmeye bayiliyo ondan az aldi heralde.
Sen bosver tesekkuru iyi ol yeter.
Kiz benimki topigin en kucugu ama onu dkkate alalim pls
Ama dogum kilolarida onemli tabisi :) masallah benege :)
He o 3 ay bu 3 ay miydi ben bu ayin sonu zannetmistim 3 ayin yani. o zaman probelm yoko zaman dans
Birkaç gün saatli emzireyim dedim çocuk çığrından çıktı.
Başlarım o doktora da, o babaya da deyip dayadım sonra memeyi.
Bazen daha çok sevmek istediğimde bile veriyorum.
Genelde saatte bir emmek istiyor.
Ama 3 defa falan aynı memeyi veriyorum.
Ay inşallah canım.
Geçen gün sabah poposunda kaka bulaşığı vardı ve huysuzdu, öğleden sonra yaptı.
Bugün de sabah kaka bulaşığı vardı ve çok huysuz.
İnşallah habercidir bunlar yine.
kelebek.hill inşallah beklentilerini karşılayacak güzellikte olur bundan sonrası.
Hayırlı cumalarr...
Kızım daha öğle uykusundan uyanmamışken sade kahvem ve sağlıklı atıştırmalıklarla selammm ederimm hepinizee
Saatli emzirme konusunda şöyle bir fikrim var benim... emme süresi uzayınca daha güzel emiyor kızım ve çok şükür kilomuz da iyi tabi illa 3 saat olmasın belki susamıştır da ama en az 2 2.5 saat bırakın bence... emme süresinin uzamasına alışınca siz de dışarda vs rahat edersiniz
Ay çok sevindim cnm inş çok çok iyi olur hersey senin için
Hmm o zaman 500 gram daha almamiz lazim 7600olmamiz lazim. Mehmet Aliyi yarislara hazirlamaya basliyorum suanKübrayla aranda 2 hafta var cnm ama zaten 7500 onun 3. Ay kilosu diye biliyorum
Kız allah seniHmm o zaman 500 gram daha almamiz lazim 7600olmamiz lazim. Mehmet Aliyi yarislara hazirlamaya basliyorum suandis kulvardan ataga kalkicaz
Kız allah senicocugu at yaptın sende çatlak sın Ben gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?