2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Cnm tortikollisini soruyorsun sanırım.çok şükür boyun kaslarında kısalık yada kitle yok.yalancı tortikolismiş.egzersiz yaptırıyorum.sola yatırıyorum.beyin cerrahı sorun görmüyorum.ama pozisyona bağlı düz başını hoca görsün dedi.bizde kısmet olup henüz gitmedik.boynunda sorun çıkmayınca biraz gevşedik sanırım.sorduğun için teşekkür ederim.
ya bide onun dışında döküntüleri var kuzumun.başunda konak vardı.konağı karbonatla temizlemiştim.tekrarladı ve küçük küçük sivilce gibi bişiler çıkmıştı.10 gün önce dr onlarda konak cinsi karbonatla tekrar temizle.istersen bi krem vereyim iki güne geçer dedi.dediği gibi oldu.1-2gün sonra aynı döküntü sırtında oldu aynı kremi sürdüm 2 günde geçti sonra katnına sonra kollarına boynuna başına tekrar sıçradı.öyle gezen bi döküntü.bi yerden bastırıyorum başka yerden çıkıyor.bugün tekrar hastaneye gittik.kan tahlili falan yaptırdık.çok şükür bişey çıkmadı.ürtiker olabilir.öyleyse yandı yavrum.uğraşıp duracak.kimbilir nasıl kaşınıyodur.
aman sağlıkçı çocuğu işte.hastaneden beri gelemiyoruz.

Kızlar ben tam bir eşeğim. Hala şoktayım elim ayağım tutmuyo yerdemiyim göktemiyim bilemiyorum. Mutfakta yemek yerken kız ağlayınca onu getirdik ana kucağında uyuyodu bi yandan sallayıp bi yandan yemek yiyodum. Eşim içeri gitti bende sofrayı toplayıp mutfak taşında şişede sıkılmış nar vardı. Dibine çökmüş çalkalayımda dolaba koyuyum diye düşündüm. Şişeyi ters çevirmemle kapağı açıldı uyuyan çocuğun suratına bi bardak kadar nar suyu döküldü. Allah'ım şoka girdim refleks olarak kucağıma aldım eşime bağırdım. Ben dondum kaldım o yıkayalım suratını sil falan diye mendil verdi. Ama eşim olmasa napardım bilemiyorum. Hemen suyunu getirdi yıkadık. Ben hala kabusta gibiyim. Yavrumun gıkı çıkmadı. Yıkadık kuruladık giydirdik. Normalde ağlayan çocuk güle oynaya üstünü giydi. Kucağıma alınca bir ağladım ki ama hala kendime gelemedim. Ben iyi bi anne değilim daha da tövbe yavrumu mutfağa sokmam. Yemek dahi yemem. Nasıl böyle bi aptallık ettim bilemiyorum.

kelebek.hill cnm esinin aklinin yerine gelmesine sevindim. Erkekler bazen nasilsa benim psikoojisine fazla kapılıyorlar. Kendilerine gelmelrri icin boyle ayriliklsr sart :) cok sukur tatliya baglandi

Oyy gecmis olsun kuzum bisey olmamis sonuçta. Ben de okurken aha şişe dustu herhalde dedim. Cok sukur ki nar suyu dökülmüş

Cnm kötü bişey olmamış ki çok şükür sen kötü bi anne değilsin niye hemen böyle düşünüyosun bilerek yapmadın sonuçta hem zararda görmedi alt tarafı nar suyu bi anda dökülünce tabi korkmuştur ama bak ağlamamış bile

Çok korktum,elimde kaynar bişey olsaydı çok sakarım ben ya ya çocuğun ağzına burnuna kulağına dolsaydı. Oooffff düşünmeden edemiyorum

Çok korktum,elimde kaynar bişey olsaydı çok sakarım ben ya ya çocuğun ağzına burnuna kulağına dolsaydı. Oooffff düşünmeden edemiyorum
Geçmiş olsun. Üzülme bol bol dua et arkadaşım. Allah beterinden korusun dediğin gibi sıcak bise de olabilirdi. Ben dua ederken Allahım herşeyden bizden bile koru çocuklarımızı diye dua ediyorum hep.Saçma gelebilir belki ama.Yanlışlıkla yapacağımız birşey yada biraz daha büyüyüp yaramazlıga başladıklarında sinirden atacağımız bir tokat gibi gibi .
2 gün önce ben de kızıma suslu bir bant takmıştım. Misafir gelecekti.2 saat sonra babası bir baktı ki başının tam ortasını kıpkırmızı yapmış. Dikiş yeri denk gelmiş iz olmuş. Ben oturdum agladim ya bıngıldagi zarar görseydi .Ya benim yüzümden bişey olsaydı diye. Bu dönemde biraz fazla hassasız. Dua edip tedbir almaktan başka yapacak birşey yok.

Annelik tam böyle birşey bazı şeyleride tecrübeyle öğreniyorsun. Ayrıca elinde kaynar birşey olmadığı için sevinecegine kendini niye hirpaliyorsun ki. Isteyerek mi yaptin .Beterin beterı vardır de üzme kendini . Daha neler neler olacak kim bilir düşmeler kalkmalar dağa kotulerinden Allah muhafaza etsin

Sen iyi bi annesin.
Hepimiz başına geliyor ve ne yazık ki gelecek böyle kazalar.
Daha kötüsü olmasın.
Bunun için suçlama kendini, bak keyfi de yerindeymiş.

Diş mi geliyor yoksa?

Ayrıca hanimlar doktorların ısrar 3 saat 3 saat diye yırtınmaları gerçekten sebepli. Hé he deyip geçilecek mesele değil şöyle ki; süt ne kadar beklerse o kadar yaglaniyor ve doyuruculugu artıyor. Sık sık her istediğinde vermek yavrucaklarin yararına olmuyor . Süt yaglanmiyor, su gibi sütü emince besleyiciligi sorgulanır .bu defa doymuyor sık sık emme istekleride bu yüzden oluyor. Bu defa sürekli memede oluyorlar. İlk başlarda ilk heves herhangi bir şikayet olmuyor ama 3 5 ay geçtikten sonra bı bunalma gelmeye başlıyor hele de 1.5 2 yasa kadar emzirmeyı düşünenler için gına gelmesi demek oluyor. O yüzden emme alışkanlığını bu dönemde oturttun oturttun

Sen iyi bi annesin.
Daha kötüsü olmasın.

Diş mi geliyor yoksa?

Canim anlamadim ki damaginda da beyazlik var ama doktora gosterdim o bisey degil dedi. Ama inanilmaz bir damat kasintisi başladı çocuk önüne gelen herseyle damak kasıyor

Bizimki de aynı canım. diş kaşıyıcı aldım onu tutuyor ama ağzına düzgün götüremiyor. götüremeyince de ağlıyor. sürekli diş kaşıma derdinde

Canm bunun senin kotu anneliginle hic bir alakasi olamaz. Oncelikle bundan emin ol. Hem o kadr iyi bi annesin ki bak benegin hic bi zarar gormedigi halde sen ne hale gelmissin. Bu sana tecrube olmus, bundan sonra zaten kat kat daha dikkatli olursun. Once Allah koruyor meleklerimizi sen merak etme. Gecmis olsun. Ama sen de bebegin de iyi olun hayirlisiyla hic bi seycik olmaz.

Ben de kasiniyor diye duaunuyorm. El hep agizda bilmiyorm yani sadece aciktinda falan yapmiyor.

kelebek.hill cnm esinin aklinin yerine gelmesine sevindim. Erkekler bazen nasilsa benim psikoojisine fazla kapılıyorlar. Kendilerine gelmelrri icin boyle ayriliklsr sart :) cok sukur tatliya baglandi

Evet onlr icn her sey hemen monotonlasiyor sanirm. Cok
Sukur insallah daha iyi olur her sey.

Canim anlamadim ki damaginda da beyazlik var ama doktora gosterdim o bisey degil dedi. Ama inanilmaz bir damat kasintisi başladı çocuk önüne gelen herseyle damak kasıyor

Seninki daha ileri sanirm. Olabilir ama anormallik yok yani. 3,5 aylikken de cikabilir dis 10 aylikken de.

sanırım faceden emziren anneler grubunu takiptesin sende :) senin gibi yapiyorum. Sağlık ocağına sormustum 400 gr altı için müdahale gerekir dedi. Benim doktor kilosu iyiyse kilo almasa da bisey olmaz demişti. Yani 3 ay için 5700 ortalama oluyor. Düşmesin yeter ki.
Googledan boy kilo cetveli diye bakabilirsin.

aynısını yaşamışlığım var gece olup yatağa girene kadar sağda solda supriz çıkacak diye de bekledim arandım meğer unutmuş

Geçenlerde de sen yazmıştın galiba. Bende muhtemelen ayni gruptur takip ediyorum blw ile başlayacağım inşallah. Ev önemli değilde başka yerde yapabilir miyim bilmem

Canım hemen kotu anneyim diye düşünme çok şükür biseyi yokmus. Daha kötüsü olabilirdi. Ben iyi olduğundan emin olunca gülmeye başlardım heralde oda gülünce hiç duramazdım. Sapsik şeyler acayip davranıyor

eveet hele o bas parmakla işaret parmağını birleştirmesi yok mu benim bile ısırasım geliyor. Önceden benim parmağımi kaparsa emiyordu simdi isiriyor gibi bastırıyor tüm gücüyle . Diş kazışıyıcı aldik ama onu daha ağzına götürmeyi beceremiyor

Sen iyi bi annesin.
Daha kötüsü olmasın.

Diş mi geliyor yoksa?

Rabbim koruyor yavruları kesinlikle. Dediğin gibi canım hakkaten bazen bizden bile korunması lazım yavruların. Şu zamana kadar çok koruyucu davranmadım sakınan göze çöp batar misali,öyle olmasın diye ama bazen bu kadar da vurdumduymaz olmamak gerekiyomuş. Mutfağa götürmem artık yavrumu. Bu bana hakikaten ders oldu. Eşimde sağolsun suçlayıcı davranmadı o sakinleştirdi beni ağlama üzülme diye diye durdu,ortalığı topladı temizledi. İyi ki yanımdaymış evdeymiş bugün. Allah cünlemizin evladını kazadan beladan korusun.
Sağolun kızlar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…