- 29 Temmuz 2015
- 350
- 543
- 103
- 36
Cnm tortikollisini soruyorsun sanırım.çok şükür boyun kaslarında kısalık yada kitle yok.yalancı tortikolismiş.egzersiz yaptırıyorum.sola yatırıyorum.beyin cerrahı sorun görmüyorum.ama pozisyona bağlı düz başını hoca görsün dedi.bizde kısmet olup henüz gitmedik.boynunda sorun çıkmayınca biraz gevşedik sanırım.sorduğun için teşekkür ederim.kelebek.hill canim insallah bundan sinra her sey cok guzel olur. dormicum15 oglunu merak ettim canim kacirdim galiba en son ne dedi dr.
Bu arada kizlar kizim ayikken hic emmiyor. Memeyi alinca ya da besige yatirdigimizda uyuyacaginj biliyor o yuzden ne emiyor ne debeaikte duruyor. Ne haldeyim sormayin... umarim sizler ve bebisleriniz iyidir.
Kızlar ben tam bir eşeğim. Hala şoktayım elim ayağım tutmuyo yerdemiyim göktemiyim bilemiyorum. Mutfakta yemek yerken kız ağlayınca onu getirdik ana kucağında uyuyodu bi yandan sallayıp bi yandan yemek yiyodum. Eşim içeri gitti bende sofrayı toplayıp mutfak taşında şişede sıkılmış nar vardı. Dibine çökmüş çalkalayımda dolaba koyuyum diye düşündüm. Şişeyi ters çevirmemle kapağı açıldı uyuyan çocuğun suratına bi bardak kadar nar suyu döküldü. Allah'ım şoka girdim refleks olarak kucağıma aldım eşime bağırdım. Ben dondum kaldım o yıkayalım suratını sil falan diye mendil verdi. Ama eşim olmasa napardım bilemiyorum. Hemen suyunu getirdi yıkadık. Ben hala kabusta gibiyim. Yavrumun gıkı çıkmadı. Yıkadık kuruladık giydirdik. Normalde ağlayan çocuk güle oynaya üstünü giydi. Kucağıma alınca bir ağladım ki ama hala kendime gelemedim. Ben iyi bi anne değilimdaha da tövbe yavrumu mutfağa sokmam. Yemek dahi yemem. Nasıl böyle bi aptallık ettim bilemiyorum.
Cnm kötü bişey olmamış ki çok şükür sen kötü bi anne değilsin niye hemen böyle düşünüyosun bilerek yapmadın sonuçta hem zararda görmedi alt tarafı nar suyu bi anda dökülünce tabi korkmuştur ama bak ağlamamış bileKızlar ben tam bir eşeğim. Hala şoktayım elim ayağım tutmuyo yerdemiyim göktemiyim bilemiyorum. Mutfakta yemek yerken kız ağlayınca onu getirdik ana kucağında uyuyodu bi yandan sallayıp bi yandan yemek yiyodum. Eşim içeri gitti bende sofrayı toplayıp mutfak taşında şişede sıkılmış nar vardı. Dibine çökmüş çalkalayımda dolaba koyuyum diye düşündüm. Şişeyi ters çevirmemle kapağı açıldı uyuyan çocuğun suratına bi bardak kadar nar suyu döküldü. Allah'ım şoka girdim refleks olarak kucağıma aldım eşime bağırdım. Ben dondum kaldım o yıkayalım suratını sil falan diye mendil verdi. Ama eşim olmasa napardım bilemiyorum. Hemen suyunu getirdi yıkadık. Ben hala kabusta gibiyim. Yavrumun gıkı çıkmadı. Yıkadık kuruladık giydirdik. Normalde ağlayan çocuk güle oynaya üstünü giydi. Kucağıma alınca bir ağladım ki ama hala kendime gelemedim. Ben iyi bi anne değilimdaha da tövbe yavrumu mutfağa sokmam. Yemek dahi yemem. Nasıl böyle bi aptallık ettim bilemiyorum.
Çok şükür yavrum ağlamadı canı yanmadı heralde baktım yüzünde alerji falanda yok ama o korku Rabbim daha beterinden korusunOyy gecmis olsun kuzum bisey olmamis sonuçta. Ben de okurken aha şişe dustu herhalde dedim. Cok sukur ki nar suyu dökülmüş
Çok korktum,elimde kaynar bişey olsaydı çok sakarım ben yaCnm kötü bişey olmamış ki çok şükür sen kötü bi anne değilsin niye hemen böyle düşünüyosun bilerek yapmadın sonuçta hem zararda görmedi alt tarafı nar suyu bi anda dökülünce tabi korkmuştur ama bak ağlamamış bile
Geçmiş olsun. Üzülme bol bol dua et arkadaşım. Allah beterinden korusun dediğin gibi sıcak bise de olabilirdi. Ben dua ederken Allahım herşeyden bizden bile koru çocuklarımızı diye dua ediyorum hep.Saçma gelebilir belki ama.Yanlışlıkla yapacağımız birşey yada biraz daha büyüyüp yaramazlıga başladıklarında sinirden atacağımız bir tokat gibi gibi .Çok korktum,elimde kaynar bişey olsaydı çok sakarım ben yaya çocuğun ağzına burnuna kulağına dolsaydı. Oooffff düşünmeden edemiyorum
Çok korktum,elimde kaynar bişey olsaydı çok sakarım ben yaya çocuğun ağzına burnuna kulağına dolsaydı. Oooffff düşünmeden edemiyorum
Sen iyi bi annesin.Kızlar ben tam bir eşeğim. Hala şoktayım elim ayağım tutmuyo yerdemiyim göktemiyim bilemiyorum. Mutfakta yemek yerken kız ağlayınca onu getirdik ana kucağında uyuyodu bi yandan sallayıp bi yandan yemek yiyodum. Eşim içeri gitti bende sofrayı toplayıp mutfak taşında şişede sıkılmış nar vardı. Dibine çökmüş çalkalayımda dolaba koyuyum diye düşündüm. Şişeyi ters çevirmemle kapağı açıldı uyuyan çocuğun suratına bi bardak kadar nar suyu döküldü. Allah'ım şoka girdim refleks olarak kucağıma aldım eşime bağırdım. Ben dondum kaldım o yıkayalım suratını sil falan diye mendil verdi. Ama eşim olmasa napardım bilemiyorum. Hemen suyunu getirdi yıkadık. Ben hala kabusta gibiyim. Yavrumun gıkı çıkmadı. Yıkadık kuruladık giydirdik. Normalde ağlayan çocuk güle oynaya üstünü giydi. Kucağıma alınca bir ağladım ki ama hala kendime gelemedim. Ben iyi bi anne değilimdaha da tövbe yavrumu mutfağa sokmam. Yemek dahi yemem. Nasıl böyle bi aptallık ettim bilemiyorum.
Diş mi geliyor yoksa?Kızlar sizin bebeklerin damaklari da cok kasiniyor mu? Yani bizimkinin o kadarcok kasiniyor ki emzik almayan cocuk emzikle uyumaya basladi tum gun bas parmagiyla isaret parmagini halka yapip agzina goturuyor. Ve rn kötüsü uyumuyoremzikle uyursa uyuyor yoksa el yemekten uyumuyor
Sen iyi bi annesin.
Hepimiz başına geliyor ve ne yazık ki gelecek böyle kazalar.
Daha kötüsü olmasın.
Bunun için suçlama kendini, bak keyfi de yerindeymiş.
Diş mi geliyor yoksa?
Bizimki de aynı canım. diş kaşıyıcı aldım onu tutuyor ama ağzına düzgün götüremiyor. götüremeyince de ağlıyor. sürekli diş kaşıma derdindeKızlar sizin bebeklerin damaklari da cok kasiniyor mu? Yani bizimkinin o kadarcok kasiniyor ki emzik almayan cocuk emzikle uyumaya basladi tum gun bas parmagiyla isaret parmagini halka yapip agzina goturuyor. Ve rn kötüsü uyumuyoremzikle uyursa uyuyor yoksa el yemekten uyumuyor
Kızlar ben tam bir eşeğim. Hala şoktayım elim ayağım tutmuyo yerdemiyim göktemiyim bilemiyorum. Mutfakta yemek yerken kız ağlayınca onu getirdik ana kucağında uyuyodu bi yandan sallayıp bi yandan yemek yiyodum. Eşim içeri gitti bende sofrayı toplayıp mutfak taşında şişede sıkılmış nar vardı. Dibine çökmüş çalkalayımda dolaba koyuyum diye düşündüm. Şişeyi ters çevirmemle kapağı açıldı uyuyan çocuğun suratına bi bardak kadar nar suyu döküldü. Allah'ım şoka girdim refleks olarak kucağıma aldım eşime bağırdım. Ben dondum kaldım o yıkayalım suratını sil falan diye mendil verdi. Ama eşim olmasa napardım bilemiyorum. Hemen suyunu getirdi yıkadık. Ben hala kabusta gibiyim. Yavrumun gıkı çıkmadı. Yıkadık kuruladık giydirdik. Normalde ağlayan çocuk güle oynaya üstünü giydi. Kucağıma alınca bir ağladım ki ama hala kendime gelemedim. Ben iyi bi anne değilimdaha da tövbe yavrumu mutfağa sokmam. Yemek dahi yemem. Nasıl böyle bi aptallık ettim bilemiyorum.
Kızlar sizin bebeklerin damaklari da cok kasiniyor mu? Yani bizimkinin o kadarcok kasiniyor ki emzik almayan cocuk emzikle uyumaya basladi tum gun bas parmagiyla isaret parmagini halka yapip agzina goturuyor. Ve rn kötüsü uyumuyoremzikle uyursa uyuyor yoksa el yemekten uyumuyor
kelebek.hill cnm esinin aklinin yerine gelmesine sevindim. Erkekler bazen nasilsa benim psikoojisine fazla kapılıyorlar. Kendilerine gelmelrri icin boyle ayriliklsr sart :) cok sukur tatliya baglandi
Canim anlamadim ki damaginda da beyazlik var ama doktora gosterdim o bisey degil dedi. Ama inanilmaz bir damat kasintisi başladıçocuk önüne gelen herseyle damak kasıyor
Merhaba canlar,
bugün 3 aylık olduk,kontrole gitik geldik,
oğluşum 5700kg 59.5 cm olmuş,rotarix aşısını yaptırdık, umarım ateş falan yapmaz.
kilo alımını sınırda buldu doktor,bu ay 500 gr almış çünkü, ben de mamayı azaltmaya ve kesmeye çalışıyorum bi süredir,doymazsa mama ver dedi..vermek istemiyorum kesmeye çalıışyorum ben...anne sütüne dönelim bi tek..inşallah sütüm hep olsun daha da çok olsun da hep emsin...
sütün yetmiyor aç bu çocuk mama ver diyen malum kişilerin de ağzına bi yapıştırasım var o kadar yani :))
bi de doktor yaklaşık 3 saatte bir emsin gündüz dedi..ben her istediğinde veriyorum istemese de veriyorum gak dese guk dese... saatin gelmedi bekle yavrum mu diyeyim ya acıkmış beki de susamış çocuğa..
siz neler yapıyorsunuz bu konuda?
Ayyy kizlar sizinlede paylasayim. Bugun bizim evlilik yildonumuz. Eşim işe gitmedi disarda isleri varmis. Oglum 1.5 tu gece zor uyudu. Neyse sabah kocm durtuyor hadi kalk cok aciktim kahvalti hazirla aksam yemegide yemedim zaten diye. Ama baya ısrar ediyo bende zannettim ki evlilik yildonumuz ya kocacim kalkti onceden kahvalti hazirladi. O hev3sle mutfaga gittim. Ve hicbirsry yokpek bozuldum ama caktirmadim
Öncelikle maşallah oğluna... ben ilk çocuğumda yaptığım hatalardan bahsedeyim öncelikle; ilk çocuk olması heyecanıyla 5 aylıkken başladım ek gıdaya, kendisinin yemeyi kesfetmesine izin vermedim, ilk zamanlar püre vs verdim vs sonuç itibariyle 3 yaş 8 aylık oğlum daha 4 aydır kendisi güzelce yiyor ama hala çok yemek ayrımı yapar bu da çook zor bir durum gerçekten... şimdi ise BLW yapmayı düşünüyorum yani bebek liderliğinde beslenme face de falan gruplar var incelersen gerekli bilgileri bulabilirsin... ilk kural 6. Ayını tam doldurmalı bebek yani mesela 39 haftalık doğan bir bebek için 6 ay + 1 hafta da başlanmalı tadımlara... ömürleri boyunca yemek yicekler ve uzun dönem anneleri olarak biz hazırlıcaz o yüzden şimdi alabildikleri kadar süt, süt yoksa mama almalılar diye düşünüyorum tatlımm
Kızlar sizin bebeklerin damaklari da cok kasiniyor mu? Yani bizimkinin o kadarcok kasiniyor ki emzik almayan cocuk emzikle uyumaya basladi tum gun bas parmagiyla isaret parmagini halka yapip agzina goturuyor. Ve rn kötüsü uyumuyoremzikle uyursa uyuyor yoksa el yemekten uyumuyor
Geçmiş olsun. Üzülme bol bol dua et arkadaşım. Allah beterinden korusun dediğin gibi sıcak bise de olabilirdi. Ben dua ederken Allahım herşeyden bizden bile koru çocuklarımızı diye dua ediyorum hep.Saçma gelebilir belki ama.Yanlışlıkla yapacağımız birşey yada biraz daha büyüyüp yaramazlıga başladıklarında sinirden atacağımız bir tokat gibi gibi .
2 gün önce ben de kızıma suslu bir bant takmıştım. Misafir gelecekti.2 saat sonra babası bir baktı ki başının tam ortasını kıpkırmızı yapmış. Dikiş yeri denk gelmiş iz olmuş. Ben oturdum agladim ya bıngıldagi zarar görseydi .Ya benim yüzümden bişey olsaydı diye. Bu dönemde biraz fazla hassasız. Dua edip tedbir almaktan başka yapacak birşey yok.
Annelik tam böyle birşey bazı şeyleride tecrübeyle öğreniyorsun. Ayrıca elinde kaynar birşey olmadığı için sevinecegine kendini niye hirpaliyorsun ki. Isteyerek mi yaptin .Beterin beterı vardır de üzme kendini . Daha neler neler olacak kim bilir düşmeler kalkmalar dağa kotulerinden Allah muhafaza etsin
Sen iyi bi annesin.
Hepimiz başına geliyor ve ne yazık ki gelecek böyle kazalar.
Daha kötüsü olmasın.
Bunun için suçlama kendini, bak keyfi de yerindeymiş.
Diş mi geliyor yoksa?
Rabbim koruyor yavruları kesinlikle. Dediğin gibi canım hakkaten bazen bizden bile korunması lazım yavruların. Şu zamana kadar çok koruyucu davranmadım sakınan göze çöp batar misali,öyle olmasın diye ama bazen bu kadar da vurdumduymaz olmamak gerekiyomuş. Mutfağa götürmem artık yavrumu. Bu bana hakikaten ders oldu. Eşimde sağolsun suçlayıcı davranmadı o sakinleştirdi beni ağlama üzülme diye diye durdu,ortalığı topladı temizledi. İyi ki yanımdaymış evdeymiş bugün. Allah cünlemizin evladını kazadan beladan korusun.Canm bunun senin kotu anneliginle hic bir alakasi olamaz. Oncelikle bundan emin ol. Hem o kadr iyi bi annesin ki bak benegin hic bi zarar gormedigi halde sen ne hale gelmissin. Bu sana tecrube olmus, bundan sonra zaten kat kat daha dikkatli olursun. Once Allah koruyor meleklerimizi sen merak etme. Gecmis olsun. Ama sen de bebegin de iyi olun hayirlisiyla hic bi seycik olmaz.
Ben de kasiniyor diye duaunuyorm. El hep agizda bilmiyorm yani sadece aciktinda falan yapmiyor.
Evet onlr icn her sey hemen monotonlasiyor sanirm. Cok
Sukur insallah daha iyi olur her sey.
Bizimki de aynı canım. diş kaşıyıcı aldım onu tutuyor ama ağzına düzgün götüremiyor. götüremeyince de ağlıyor. sürekli diş kaşıma derdinde
Seninki daha ileri sanirm. Olabilir ama anormallik yok yani. 3,5 aylikken de cikabilir dis 10 aylikken de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?