2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Canim bir kaza olmuş ne alaka kötü anne olmakla. Herkesin başına gelebilir. Sakın ol lütfen. Hem ona zarar da vermemiş. Üzülme lütfen.
Oyy gecmis olsun kuzum bisey olmamis sonuçta. Ben de okurken aha şişe dustu herhalde dedim. Cok sukur ki nar suyu dökülmüş
Bende öyle birşey sandım.

Eşimin kuzeni de benden 20 gün önce doğum yapmıştı. Nur topu gibi oğlu var masallah :) geçen gün kv geldi onun dişi çıkmış o da gelmiş bizimkinin ağzına bakıyor :)
birde benim eşim kvye göre 6,5 aylıkken yürümüş doğru olduğunu söylüyor hiç yerlerde durmamış emeklememiş kalkmış yürümüş.. Sizce? Ben inanmakta zorluk çekiyorum da

Senin kv'ye çok uygun bir deyiş var "kuzguna yavrusu şahin görünür" onlara göre oğulları hep bir numara hep en iyisi hep en mükemmeli. Kocalar öyle bile olsa kv abartmaları bana itici geliyo açıkcası. He he deyip geçcen

Hic fikrim yok cnm ya ama benim disim gec cikmis sordum anneme 8-9 aylik vardin dedi. Bizimki diş olsa doktor soylerdi herhalde

Gecmis olsun canim. Ama oyle kendini suclama kotu annreyim falan. Telinr zarar gelsin istemeyiz yavruların. Yaladimi aradan nari:)))

Bence senin kayinvalide sasirmis

Uzulme canim Allah korumus benim esim cay doktu Allah'tan sadece battaniyesinin kenarina degmis cay hepsi yerdeydi cok.sukur. Genede mecbur pusetle goturuyoruz

Abartma huyu var sanki senin kayivalidenin. Hem 6.5 aylik Hem de hop diye yurumus ha pek mumkun gorunmuyo:)

Senin kayınvalide sallamış demek istemezdim ama iyi sallamış gibi.benim oğlum 8 aylıkken ayaktaydı kanepelere tutunuyordu.10 aylıkta yürüdü.yürüdü de iyimi oldu.çok düştü canı sağdursunda yarası beresi eksik olmazdı.aynı aylık arkadaşımız oğlu 14 aylık falan yürüdü.çocuk sağlam bastı.bizimki kadar çok düşmedi.

Bence senin kayinvalide sasirmis

Abartma huyu var sanki senin kayivalidenin. Hem 6.5 aylik Hem de hop diye yurumus ha pek mumkun gorunmuyo:)

ara ara sorup teyit alıyoruz tarihleri falan çok iyi hatırlar ama abartır boyle şeyleri. Ben 6 ayda otursa sevinirim normali de zaten anca oturması. yavaş yavaş hersey.
o değil de severim kendisini arada bir kızdırır ama her istediğimi yapar başımızdan eksik olmasın ama uzun sure yan yana duramıyorum

gul_sek yok unutmamis bizim ki kutladi sozlu olarak:)) ama unutmayipta kahvaltiti bana hazirtlatmasi daha kotu

tam bombe Allah mutlu huzurlu uzun yıllar nasip etsin inşallah

maşallah canım sende uyu diycem de ha diyince olmuyor. Onlar uyumayınca bize uyku tatlı geliyo galiba.

Ben bu aksam 5 6 kere uyandı uyuttum yine uyanıyor. Heralde artik daldı bende uyumaya çalışcam.

gul_sek altı buçuk aylık çocuk etrafta dolaşsa yuruse falan korkarım kız ben herhalde
Benim oglus on aylikken yürüdü o bile erken gelmişti etrafimizdakilere.
Biraz da bıngıldakla alakalı bisey galiba yanlış bilmiyosam bıngıldak kapanınca yürümeye başlıyorlar

Gecmis olsun canim. Ama oyle kendini suclama kotu annreyim falan. Telinr zarar gelsin istemeyiz yavruların. Yaladimi aradan nari:)))
Yaladı heralde şaka bi yana alerji yapar diye de korktum. Ablam 5 buçuk aylık kızına meyve tattırımından başlayım demişti yazın,silikon filesine karpuz koyup vermiş çocuğun üç gün ateşi çıkmış,vücudu kabarmıştı. Çok şükür alerji belirtisi yok şuanda olmazda inşallah.
Uzulme canim Allah korumus benim esim cay doktu Allah'tan sadece battaniyesinin kenarina degmis cay hepsi yerdeydi cok.sukur. Genede mecbur pusetle goturuyoruz
Allah koruyo gerçekten yavruları. Çok şükür sizinkine de bişey olmamış. Bu bana ders oldu ama canım sokmam artık kızımı mutfağa. Allah korusun ben gerçekten sakarım galiba.

gul_sek yok unutmamis bizim ki kutladi sozlu olarak:)) ama unutmayipta kahvaltiti bana hazirtlatmasi daha kotu
Aynı olayı bende öğretmenler gününde yaşadım canım. Eşim normalde o gün evdeydi,görev yazmışlar işe gidip geldi. Kapıyı açtım bi eli arkasında ben nasıl sevindim nasıl sevindim içten içe aaa bana çiçek almış,arkasında saklıyo romantik prensim falan diye bir hayaller bir hayaller. Elini bi çıkardı bomboş. Aaa dedim bende çiçek aldında arkanda saklıyosun sandım,yok be sırtım kaşındı sırtımızı da mı kaşımayalım dedi sonra bakkala gönderdim ben bunu yine gitti döndü ben kapıyı açtım ama ellerine bakıyorum başka bişey var mı diye hala,dedim yine bişey almadın,aşkım muradiyede çiçekci mi var olsa ayıp ediyosun yani dedi. Amaaan ne bilem bende pek safım bendeki de hayal dünyası işte yazık bana dedim akşam sen benim öğretmenler günümü kutlamadın deyince de gel kutlayalım deyip saldırdı heyvan

Senin kaynana da aynı benim kaynana gibiymiş,hafızası zehir mübarek. İlkokulda ezberlediği şiiri hala unutmamış mesela. O da her istediğimi yapar. Sağolsun misafirim çok gelir anne su böreği yapalımda buzluğa atalım dedim üç tepsi börek yaptı kadın. Mantı,köfte yapıp buzluğa attım o burdayken. Pek iyidirde dediğin gibi uzun süre birarada kalınca da pek iyi olmuyor

Benden 4 yaş büyük amcam sayesibde 10 aylıkken yürümüşüm, oyun arkadaşı etmiş beni kendine çeke çeke yürütmüş, ama bence senin kv abartıyor en birinci benim oğlandı demek istediğinden

Atma ziya diyeydinya kv

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…