Canim bir kaza olmuş ne alaka kötü anne olmakla. Herkesin başına gelebilir. Sakın ol lütfen. Hem ona zarar da vermemiş. Üzülme lütfen.Kızlar ben tam bir eşeğim. Hala şoktayım elim ayağım tutmuyo yerdemiyim göktemiyim bilemiyorum. Mutfakta yemek yerken kız ağlayınca onu getirdik ana kucağında uyuyodu bi yandan sallayıp bi yandan yemek yiyodum. Eşim içeri gitti bende sofrayı toplayıp mutfak taşında şişede sıkılmış nar vardı. Dibine çökmüş çalkalayımda dolaba koyuyum diye düşündüm. Şişeyi ters çevirmemle kapağı açıldı uyuyan çocuğun suratına bi bardak kadar nar suyu döküldü. Allah'ım şoka girdim refleks olarak kucağıma aldım eşime bağırdım. Ben dondum kaldım o yıkayalım suratını sil falan diye mendil verdi. Ama eşim olmasa napardım bilemiyorum. Hemen suyunu getirdi yıkadık. Ben hala kabusta gibiyim. Yavrumun gıkı çıkmadı. Yıkadık kuruladık giydirdik. Normalde ağlayan çocuk güle oynaya üstünü giydi. Kucağıma alınca bir ağladım ki ama hala kendime gelemedim. Ben iyi bi anne değilimdaha da tövbe yavrumu mutfağa sokmam. Yemek dahi yemem. Nasıl böyle bi aptallık ettim bilemiyorum.
Bende öyle birşey sandım.Oyy gecmis olsun kuzum bisey olmamis sonuçta. Ben de okurken aha şişe dustu herhalde dedim. Cok sukur ki nar suyu dökülmüş
Bu gece zorlu bir gece bizi bekliyor galiba . Uyumakta zorlandı . Uyudu derken uykusunda agladi ...
Senin kv'ye çok uygun bir deyiş var "kuzguna yavrusu şahin görünür"Eşimin kuzeni de benden 20 gün önce doğum yapmıştı. Nur topu gibi oğlu var masallah :) geçen gün kv geldi onun dişi çıkmış o da gelmiş bizimkinin ağzına bakıyor :)
birde benim eşim kvye göre 6,5 aylıkken yürümüşdoğru olduğunu söylüyor hiç yerlerde durmamış emeklememiş kalkmış yürümüş.. Sizce? Ben inanmakta zorluk çekiyorum da
Eşimin kuzeni de benden 20 gün önce doğum yapmıştı. Nur topu gibi oğlu var masallah :) geçen gün kv geldi onun dişi çıkmış o da gelmiş bizimkinin ağzına bakıyor :)
birde benim eşim kvye göre 6,5 aylıkken yürümüşdoğru olduğunu söylüyor hiç yerlerde durmamış emeklememiş kalkmış yürümüş.. Sizce? Ben inanmakta zorluk çekiyorum da
Gecmis olsun canim. Ama oyle kendini suclama kotu annreyim falan. Telinr zarar gelsin istemeyiz yavruların. Yaladimi aradan nari:)))Şimdi olayın şokunu atlattımda kuzucuma nar suyu pek iyi geldi galiba tövbe tövbebgn bir güzel erkenden uyudu maşallahta ben o uyuyunca bir bocaladım uyuyamıyorum. Ben uyuyamayınca da aha da gözler böyle oluyo
Bence senin kayinvalide sasirmisEşimin kuzeni de benden 20 gün önce doğum yapmıştı. Nur topu gibi oğlu var masallah :) geçen gün kv geldi onun dişi çıkmış o da gelmiş bizimkinin ağzına bakıyor :)
Uzulme canim Allah korumus benim esim cay doktu Allah'tan sadece battaniyesinin kenarina degmis cay hepsi yerdeydi cok.sukur. Genede mecbur pusetle goturuyoruzŞimdi olayın şokunu atlattımda kuzucuma nar suyu pek iyi geldi galiba tövbe tövbebgn bir güzel erkenden uyudu maşallahta ben o uyuyunca bir bocaladım uyuyamıyorum. Ben uyuyamayınca da aha da gözler böyle oluyo
Abartma huyu var sanki senin kayivalidenin. Hem 6.5 aylik Hem de hop diye yurumus ha pek mumkun gorunmuyo:)Eşimin kuzeni de benden 20 gün önce doğum yapmıştı. Nur topu gibi oğlu var masallah :) geçen gün kv geldi onun dişi çıkmış o da gelmiş bizimkinin ağzına bakıyor :)
Senin kayınvalide sallamış demek istemezdim ama iyi sallamış gibi.benim oğlum 8 aylıkken ayaktaydı kanepelere tutunuyordu.10 aylıkta yürüdü.yürüdü de iyimi oldu.çok düştü canı sağdursunda yarası beresi eksik olmazdı.aynı aylık arkadaşımız oğlu 14 aylık falan yürüdü.çocuk sağlam bastı.bizimki kadar çok düşmedi.Eşimin kuzeni de benden 20 gün önce doğum yapmıştı. Nur topu gibi oğlu var masallah :) geçen gün kv geldi onun dişi çıkmış o da gelmiş bizimkinin ağzına bakıyor :)
Senin kv'ye çok uygun bir deyiş var "kuzguna yavrusu şahin görünür"onlara göre oğulları hep bir numara hep en iyisi hep en mükemmeli. Kocalar öyle bile olsa kv abartmaları bana itici geliyo açıkcası. He he deyip geçcen
Bence senin kayinvalide sasirmis
Abartma huyu var sanki senin kayivalidenin. Hem 6.5 aylik Hem de hop diye yurumus ha pek mumkun gorunmuyo:)
ara ara sorup teyit alıyoruzSenin kayınvalide sallamış demek istemezdim ama iyi sallamış gibi.benim oğlum 8 aylıkken ayaktaydı kanepelere tutunuyordu.10 aylıkta yürüdü.yürüdü de iyimi oldu.çok düştü canı sağdursunda yarası beresi eksik olmazdı.aynı aylık arkadaşımız oğlu 14 aylık falan yürüdü.çocuk sağlam bastı.bizimki kadar çok düşmedi.
gul_sek yok unutmamis bizim ki kutladi sozlu olarak:)) ama unutmayipta kahvaltiti bana hazirtlatmasi daha kotu
Şimdi olayın şokunu atlattımda kuzucuma nar suyu pek iyi geldi galiba tövbe tövbebgn bir güzel erkenden uyudu maşallahta ben o uyuyunca bir bocaladım uyuyamıyorum. Ben uyuyamayınca da aha da gözler böyle oluyo
Yaladı heraldeGecmis olsun canim. Ama oyle kendini suclama kotu annreyim falan. Telinr zarar gelsin istemeyiz yavruların. Yaladimi aradan nari:)))
Allah koruyo gerçekten yavruları. Çok şükür sizinkine de bişey olmamış. Bu bana ders oldu ama canım sokmam artık kızımı mutfağa. Allah korusun ben gerçekten sakarım galiba.Uzulme canim Allah korumus benim esim cay doktu Allah'tan sadece battaniyesinin kenarina degmis cay hepsi yerdeydi cok.sukur. Genede mecbur pusetle goturuyoruz
Aynı olayı bende öğretmenler gününde yaşadım canım. Eşim normalde o gün evdeydi,görev yazmışlar işe gidip geldi. Kapıyı açtım bi eli arkasında ben nasıl sevindim nasıl sevindim içten içe aaa bana çiçek almış,arkasında saklıyo romantik prensim falan diye bir hayaller bir hayaller. Elini bi çıkardı bomboş. Aaa dedim bende çiçek aldında arkanda saklıyosun sandım,yok be sırtım kaşındı sırtımızı da mı kaşımayalım dedigul_sek yok unutmamis bizim ki kutladi sozlu olarak:)) ama unutmayipta kahvaltiti bana hazirtlatmasi daha kotu
Senin kaynana da aynı benim kaynana gibiymiş,hafızası zehir mübarek. İlkokulda ezberlediği şiiri hala unutmamış mesela. O da her istediğimi yapar. Sağolsun misafirim çok gelir anne su böreği yapalımda buzluğa atalım dedim üç tepsi börek yaptı kadın. Mantı,köfte yapıp buzluğa attım o burdayken. Pek iyidirde dediğin gibi uzun süre birarada kalınca da pek iyi olmuyorara ara sorup teyit alıyoruztarihleri falan çok iyi hatırlar ama abartır boyle şeyleri. Ben 6 ayda otursa sevinirim normali de zaten anca oturması. yavaş yavaş hersey.
o değil de severim kendisiniarada bir kızdırır ama her istediğimi yapar başımızdan eksik olmasın ama uzun sure yan yana duramıyorum
tam bombeAllah mutlu huzurlu uzun yıllar nasip etsin inşallah
maşallah canım sende uyu diycem de ha diyince olmuyor. Onlar uyumayınca bize uyku tatlı geliyo galiba.
Ben bu aksam 5 6 kere uyandı uyuttum yine uyanıyor. Heralde artik daldı bende uyumaya çalışcam.
ara ara sorup teyit alıyoruztarihleri falan çok iyi hatırlar ama abartır boyle şeyleri. Ben 6 ayda otursa sevinirim normali de zaten anca oturması. yavaş yavaş hersey.
o değil de severim kendisiniarada bir kızdırır ama her istediğimi yapar başımızdan eksik olmasın ama uzun sure yan yana duramıyorum
tam bombeAllah mutlu huzurlu uzun yıllar nasip etsin inşallah
maşallah canım sende uyu diycem de ha diyince olmuyor. Onlar uyumayınca bize uyku tatlı geliyo galiba.
Ben bu aksam 5 6 kere uyandı uyuttum yine uyanıyor. Heralde artik daldı bende uyumaya çalışcam.
Atma ziya diyeydinya kvEşimin kuzeni de benden 20 gün önce doğum yapmıştı. Nur topu gibi oğlu var masallah :) geçen gün kv geldi onun dişi çıkmış o da gelmiş bizimkinin ağzına bakıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?