- 11 Ocak 2016
- 1.651
- 3.023
- 133
- 45
Gecmi olsun canim abaryma.ama kotu anneyim.diye allah korumuş şişe düşmemiş paniklemossin amaÇok şükür yavrum ağlamadı canı yanmadı heralde baktım yüzünde alerji falanda yok ama o korku Rabbim daha beterinden korusun
Aynısını bana da dedi. Sen ücretsiz izinde olduğun için kutlama yok falan dedi önce. Sonra şaka şaka dedi. Bakalım bugün Van merkeze gitti alır o şimdi ordan bişey diye tahmin ediyorum yoksa dilimden kurtulamaz. O da biliyo bunu. Bir de bizimkine kaç aydır bebek arabası al bak modellere incele de diyorum hep erteliyo. Dün açtım internetten koydum önüne ben şu modelleri beğendim incele al birini diye. Yorumları okudu casual travel sistem arabaları göstermiştim. Çok şikayet var tekerleri gıcırdıyomuş şöyleymiş böyleymiş dedi yine erteledi. Bende ısrarcı davranmak istemedim şimdi bi arızası çıkarsa benden bilir. Ne alacağımızı şaşırmış durumdayımyapraq cnm bnm esimde ogretmenler günümü kutlamadi ustune bi de suan izindeyim diye ogretmenlik yapmiosun ki simdi dedi güldü gicik gicik sonra bi unuttum dedi sonra yok unutmamistim da ne bilim kutlayamadim dedi en son da senin esin gibi o malum hediyesini teklif etti utanmaz ben de hediyen senin olsun bu aksam.senle hic muhattap olamiciim dedim yani saldirmaya yüz bulamadi :) hayret biseyler ya kendinde olanlari hediye saniolar sapsallar :)
Günaydın güzeller.gul_sek bende kvdemi türünün tek örneği sanıyordum. Benim eşim de 2 aylıkken dönmüş 9 aylıkken hem konuşup hem yürüyormuş. Yaşında bisiklete biniyormus hem de kalça çıktığı için aparat kullandığı halde. Bizm kız pek yavaş onlara göre.
A
Aynısını bana da dedi. Sen ücretsiz izinde olduğun için kutlama yok falan dedi önce. Sonra şaka şaka dedi. Bakalım bugün Van merkeze gitti alır o şimdi ordan bişey diye tahmin ediyorum yoksa dilimden kurtulamaz. O da biliyo bunu. Bir de bizimkine kaç aydır bebek arabası al bak modellere incele de diyorum hep erteliyo. Dün açtım internetten koydum önüne ben şu modelleri beğendim incele al birini diye. Yorumları okudu casual travel sistem arabaları göstermiştim. Çok şikayet var tekerleri gıcırdıyomuş şöyleymiş böyleymiş dedi yine erteledi. Bende ısrarcı davranmak istemedim şimdi bi arızası çıkarsa benden bilir. Ne alacağımızı şaşırmış durumdayım
gul_sek altı buçuk aylık çocuk etrafta dolaşsa yuruse falan korkarım kız ben herhalde
Benim oglus on aylikken yürüdü o bile erken gelmişti etrafimizdakilere.
Biraz da bıngıldakla alakalı bisey galiba yanlış bilmiyosam bıngıldak kapanınca yürümeye başlıyorlar
Yaladı heraldeşaka bi yana alerji yapar diye de korktum. Ablam 5 buçuk aylık kızına meyve tattırımından başlayım demişti yazın,silikon filesine karpuz koyup vermiş çocuğun üç gün ateşi çıkmış,vücudu kabarmıştı. Çok şükür alerji belirtisi yok şuanda olmazda inşallah.
Allah koruyo gerçekten yavruları. Çok şükür sizinkine de bişey olmamış. Bu bana ders oldu ama canım sokmam artık kızımı mutfağa. Allah korusun ben gerçekten sakarım galiba.
Aynı olayı bende öğretmenler gününde yaşadım canım. Eşim normalde o gün evdeydi,görev yazmışlar işe gidip geldi. Kapıyı açtım bi eli arkasında ben nasıl sevindim nasıl sevindim içten içe aaa bana çiçek almış,arkasında saklıyo romantik prensim falan diye bir hayaller bir hayaller. Elini bi çıkardı bomboş. Aaa dedim bende çiçek aldında arkanda saklıyosun sandım,yok be sırtım kaşındı sırtımızı da mı kaşımayalım dedisonra bakkala gönderdim ben bunu yine gitti döndü ben kapıyı açtım ama ellerine bakıyorum başka bişey var mı diye hala,dedim yine bişey almadın,aşkım muradiyede çiçekci mi var olsa ayıp ediyosun yani dedi. Amaaan ne bilem bende pek safım bendeki de hayal dünyası işte yazık bana dedim akşam sen benim öğretmenler günümü kutlamadın deyince de gel kutlayalım deyip saldırdı heyvan
Senin kaynana da aynı benim kaynana gibiymiş,hafızası zehir mübarek. İlkokulda ezberlediği şiiri hala unutmamış mesela. O da her istediğimi yapar. Sağolsun misafirim çok gelir anne su böreği yapalımda buzluğa atalım dedim üç tepsi börek yaptı kadın. Mantı,köfte yapıp buzluğa attım o burdayken. Pek iyidirde dediğin gibi uzun süre birarada kalınca da pek iyi olmuyor
Benden 4 yaş büyük amcam sayesibde 10 aylıkken yürümüşüm, oyun arkadaşı etmiş beni kendine çeke çeke yürütmüş, ama bence senin kv abartıyor en birinci benim oğlandı demek istediğinden
Atma ziya diyeydinya kv
Aa dün doğum günün müydü doğum günün kutlu olsun mertur cum2 gün önce öğretmenler günü, dün doğum günümdü hediyemde ;biri selim biri sina imiş
ooo bende benimki abartıyor diye düşünmüştüm ama uçmuş seninkiGünaydın güzeller.gul_sek bende kvdemi türünün tek örneği sanıyordum. Benim eşim de 2 aylıkken dönmüş 9 aylıkken hem konuşup hem yürüyormuş. Yaşında bisiklete biniyormus hem de kalça çıktığı için aparat kullandığı halde. Bizm kız pek yavaş onlara göre.
oyy nice guzel yıllara canım :) artik bundan sonra onlar alacaklar hediyelerini2 gün önce öğretmenler günü, dün doğum günümdü hediyemde ;biri selim biri sina imiş
Canım her ikisi de kutlu olsun. Valla ben doğum günümde bi ay öncesinden başlıyorum bana ne alacaksın diye. Unutturmuyorum yani2 gün önce öğretmenler günü, dün doğum günümdü hediyemde ;biri selim biri sina imiş
Alerjidir mubtemelen canım. Cok gecmiş oldun bir şey çıkmamasına sevindim. Saglıkla bıçuyusun inşallah. Çocugun var derdin var valla.Cnm tortikollisini soruyorsun sanırım.çok şükür boyun kaslarında kısalık yada kitle yok.yalancı tortikolismiş.egzersiz yaptırıyorum.sola yatırıyorum.beyin cerrahı sorun görmüyorum.ama pozisyona bağlı düz başını hoca görsün dedi.bizde kısmet olup henüz gitmedik.boynunda sorun çıkmayınca biraz gevşedik sanırım.sorduğun için teşekkür ederim.
ya bide onun dışında döküntüleri var kuzumun.başunda konak vardı.konağı karbonatla temizlemiştim.tekrarladı ve küçük küçük sivilce gibi bişiler çıkmıştı.10 gün önce dr onlarda konak cinsi karbonatla tekrar temizle.istersen bi krem vereyim iki güne geçer dedi.dediği gibi oldu.1-2gün sonra aynı döküntü sırtında oldu aynı kremi sürdüm 2 günde geçti sonra katnına sonra kollarına boynuna başına tekrar sıçradı.öyle gezen bi döküntü.bi yerden bastırıyorum başka yerden çıkıyor.bugün tekrar hastaneye gittik.kan tahlili falan yaptırdık.çok şükür bişey çıkmadı.ürtiker olabilir.öyleyse yandı yavrum.uğraşıp duracak.kimbilir nasıl kaşınıyodur.
aman sağlıkçı çocuğu işte.hastaneden beri gelemiyoruz.
Aa dün doğum günün müydü doğum günün kutlu olsun mertur cum
oyy nice guzel yıllara canım :) artik bundan sonra onlar alacaklar hediyelerinisen onlara öğret para babadan çıkar
ben hediye neydi unuttum kaç dönüm oldu bilmiyorum
Canım her ikisi de kutlu olsun. Valla ben doğum günümde bi ay öncesinden başlıyorum bana ne alacaksın diye. Unutturmuyorum yaniunutursa olacakları biliyor
Selam anneler
Bız 4.ayımızı bıtırdıkk dun elma rendesıyle basladık 1-2 kaşık fena degıldı begendııı ustune 1 kasık su verdım bunarada mama vermıyorumm anne sutu sadece.elma suyundan baska ne verılır? Anne sutuyle yoğurt maysladım tutmadıı malesef
Sekersız pirınc unu hakkında bılgınız var mı?
Canım burdan daha önce biri paylaşmıştı bende indirdim hoşuma gitti. Play store'dan bebek gelişimi diye bi program. Kırmızı fon üzerine veyaz anne bebek çizimi. Orda menüde ek gıda tarifleri ve bilgilendirme var. Bak ek gıda hakkında yazılanlar resim olarak paylaşıyorumSelam anneler
Bız 4.ayımızı bıtırdıkk dun elma rendesıyle basladık 1-2 kaşık fena degıldı begendııı ustune 1 kasık su verdım bunarada mama vermıyorumm anne sutu sadece.elma suyundan baska ne verılır? Anne sutuyle yoğurt maysladım tutmadıı malesef
Akıllı kadın :)Çok teşekkür ediyorum canlar
Bende koydum arabayı satılık ilanına hediye ile fln uğraşıp masraf yapma aşkım diyorum . Satilirsa arabayı değiştiriyorum madem öyledua edin tez vakitte satılsın
Selam anneler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?