2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Gunaydin kizlar mutlu haftasonlariniz olsun insallah :) bizim zeynep el emmede asti artik simdi yumruk yapmio bas parmagiyla isaret parmagini sokuyo agzina iyice derinlere götürüyor ve neticede oguruyor bazen de kusturuyo kendini ben cekiyorum o yine sokuyo evde inat halindeyiz :)

yapraq cnm bnm esimde ogretmenler günümü kutlamadi ustune bi de suan izindeyim diye ogretmenlik yapmiosun ki simdi dedi güldü gicik gicik sonra bi unuttum dedi sonra yok unutmamistim da ne bilim kutlayamadim dedi en son da senin esin gibi o malum hediyesini teklif etti utanmaz ben de hediyen senin olsun bu aksam.senle hic muhattap olamiciim dedim yani saldirmaya yüz bulamadi :) hayret biseyler ya kendinde olanlari hediye saniolar sapsallar :)

A
Aynısını bana da dedi. Sen ücretsiz izinde olduğun için kutlama yok falan dedi önce. Sonra şaka şaka dedi. Bakalım bugün Van merkeze gitti alır o şimdi ordan bişey diye tahmin ediyorum yoksa dilimden kurtulamaz. O da biliyo bunu. Bir de bizimkine kaç aydır bebek arabası al bak modellere incele de diyorum hep erteliyo. Dün açtım internetten koydum önüne ben şu modelleri beğendim incele al birini diye. Yorumları okudu casual travel sistem arabaları göstermiştim. Çok şikayet var tekerleri gıcırdıyomuş şöyleymiş böyleymiş dedi yine erteledi. Bende ısrarcı davranmak istemedim şimdi bi arızası çıkarsa benden bilir. Ne alacağımızı şaşırmış durumdayım

Oyy 9 aylikken yürüyüp konuşmak mi yasinda bisiklet mi :) bizim kızlar cok beceriksiz o zaman belki seninki babasina ceker de 9 aylikken konusur canim :)

2 gün önce öğretmenler günü, dün doğum günümdü hediyemde ;biri selim biri sina imiş

bende korkarım ben 6,5 ay neymiş dedim :) o degilde elif bide yürürmüş

bu senin kutlaman olmamış ki kendine hediye olmuş heyvana çok güldüm
Tanıdığı herkesin doğum gününü biliyor üç unutmaz. Bazen birileriyle telefonda konuşuyorum o sunu yapacaktı ne yapmış falan diyor. Sorduğu kişi bile bazen hatırlamıyor konuyu. Muhabbet arasında geçen şeyleri bike unutmuyor.

Benden 4 yaş büyük amcam sayesibde 10 aylıkken yürümüşüm, oyun arkadaşı etmiş beni kendine çeke çeke yürütmüş, ama bence senin kv abartıyor en birinci benim oğlandı demek istediğinden

aslında oğluna düşkün degildir. En birinci hep görümce

Atma ziya diyeydinya kv

kanıt yok ya yersek

ooo bende benimki abartıyor diye düşünmüştüm ama uçmuş seninki

Alerjidir mubtemelen canım. Cok gecmiş oldun bir şey çıkmamasına sevindim. Saglıkla bıçuyusun inşallah. Çocugun var derdin var valla.

Aa dün doğum günün müydü doğum günün kutlu olsun mertur cum

oyy nice guzel yıllara canım :) artik bundan sonra onlar alacaklar hediyelerini sen onlara öğret para babadan çıkar
ben hediye neydi unuttum kaç dönüm oldu bilmiyorum

Canım her ikisi de kutlu olsun. Valla ben doğum günümde bi ay öncesinden başlıyorum bana ne alacaksın diye. Unutturmuyorum yani unutursa olacakları biliyor

Çok teşekkür ediyorum canlar
Bende koydum arabayı satılık ilanına hediye ile fln uğraşıp masraf yapma aşkım diyorum . Satilirsa arabayı değiştiriyorum madem öyle dua edin tez vakitte satılsın

Selam anneler
Bız 4.ayımızı bıtırdıkk dun elma rendesıyle basladık 1-2 kaşık fena degıldı begendııı ustune 1 kasık su verdım bunarada mama vermıyorumm anne sutu sadece.elma suyundan baska ne verılır? Anne sutuyle yoğurt maysladım tutmadıı malesef
Sekersız pirınc unu hakkında bılgınız var mı?

Güzel armutlar var suan piyasada normal ev yoğurdu verebilirsin

Canım burdan daha önce biri paylaşmıştı bende indirdim hoşuma gitti. Play store'dan bebek gelişimi diye bi program. Kırmızı fon üzerine veyaz anne bebek çizimi. Orda menüde ek gıda tarifleri ve bilgilendirme var. Bak ek gıda hakkında yazılanlar resim olarak paylaşıyorum

Sütün yetiyorsa pirinç unu verme ya.
Onun yerine mis gibi sütünü içsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…