- 11 Ocak 2016
- 1.651
- 3.023
- 133
- 45
Helal.olsun unuttuysa almadiysa ceza cekecek arabayi degistir olmadinal kartini 2000 yl flan harca kendini gelince op tsk ey bak bakalim unutuyirmu birdaha ge hep gozune sokacam bisoy al ayakkabingibi aa cokta guzelmis iklyiki almisom tabi binayakkabi olmocak harcanan rakam yuksekn olacakÇok teşekkür ediyorum canlar
Bende koydum arabayı satılık ilanına hediye ile fln uğraşıp masraf yapma aşkım diyorum . Satilirsa arabayı değiştiriyorum madem öyledua edin tez vakitte satılsın
Amma yapan varmis yaa 6 ay kv bence ucmuslar ve bunamislar ne diyoruz sloganimiz olsun atma ziyaSizin kı de birşey mi ?Benim kv nin 2 oğlu 6 aylıkken çiş ve kaka söylüyormuş. 6 aydan sonra hiç bezlememis.
Benim oğlan 3 yaşında bezi bırakınca bu hikayeyi hergün dinliyorduk
Helal.olsun unuttuysa almadiysa ceza cekecek arabayi degistir olmadinal kartini 2000 yl flan harca kendini gelince op tsk ey bak bakalim unutuyirmu birdaha ge hep gozune sokacam bisoy al ayakkabingibi aa cokta guzelmis iklyiki almisom tabi binayakkabi olmocak harcanan rakam yuksekn olacak
Kızlar o kv leri öpün başınıza koyun benim kv üst katta 40 gün öyle böyle yemek verdi sanki 40 I'm dolunca Çocuğum Büyüdü benimde çok vaktim var artık yemek temizlik herseyi yapıyomuşum gibi kesildi :) yanarım yanarımda şu 4 yılda onlara çıkardıklarıma yanarım hamilelikte ramazanda Gönülleri olsun diye yemek davetleri verdim sandım ki gün gelir ihtiyacım olur onlarda bana el uzatır çok şükür 40 gün en azından yemek verdi :) eltilerimin çocukları bakıldı yemekleri yapıldı her işleri oldugunda koşuldu bari bunlara şahit olmayaydım iyiydiYaladı heraldeşaka bi yana alerji yapar diye de korktum. Ablam 5 buçuk aylık kızına meyve tattırımından başlayım demişti yazın,silikon filesine karpuz koyup vermiş çocuğun üç gün ateşi çıkmış,vücudu kabarmıştı. Çok şükür alerji belirtisi yok şuanda olmazda inşallah.
Allah koruyo gerçekten yavruları. Çok şükür sizinkine de bişey olmamış. Bu bana ders oldu ama canım sokmam artık kızımı mutfağa. Allah korusun ben gerçekten sakarım galiba.
Aynı olayı bende öğretmenler gününde yaşadım canım. Eşim normalde o gün evdeydi,görev yazmışlar işe gidip geldi. Kapıyı açtım bi eli arkasında ben nasıl sevindim nasıl sevindim içten içe aaa bana çiçek almış,arkasında saklıyo romantik prensim falan diye bir hayaller bir hayaller. Elini bi çıkardı bomboş. Aaa dedim bende çiçek aldında arkanda saklıyosun sandım,yok be sırtım kaşındı sırtımızı da mı kaşımayalım dedisonra bakkala gönderdim ben bunu yine gitti döndü ben kapıyı açtım ama ellerine bakıyorum başka bişey var mı diye hala,dedim yine bişey almadın,aşkım muradiyede çiçekci mi var olsa ayıp ediyosun yani dedi. Amaaan ne bilem bende pek safım bendeki de hayal dünyası işte yazık bana dedim akşam sen benim öğretmenler günümü kutlamadın deyince de gel kutlayalım deyip saldırdı heyvan
Senin kaynana da aynı benim kaynana gibiymiş,hafızası zehir mübarek. İlkokulda ezberlediği şiiri hala unutmamış mesela. O da her istediğimi yapar. Sağolsun misafirim çok gelir anne su böreği yapalımda buzluğa atalım dedim üç tepsi börek yaptı kadın. Mantı,köfte yapıp buzluğa attım o burdayken. Pek iyidirde dediğin gibi uzun süre birarada kalınca da pek iyi olmuyor
Benim yigenlerim 6 aylıkken konusmaya başladı genelde hele bi tanesi 1 yasında rahatlıkla cümle kuruyordu diyemediği hiç bi kelime yoktu Ör: trigonometri diyebiliyorduOyy 9 aylikken yürüyüp konuşmak mi yasinda bisiklet mi :) bizim kızlar cok beceriksiz o zamanbelki seninki babasina ceker de 9 aylikken konusur canim :)
Benim yigenlerim 6 aylıkken konusmaya başladı genelde hele bi tanesi 1 yasında rahatlıkla cümle kuruyordu diyemediği hiç bi kelime yoktu Ör: trigonometri diyebiliyordu
Oh kakayı da yaptı bebeğim.
6 günde yaptı bu sefer.
Gözün aydın:)Oh kakayı da yaptı bebeğim.
6 günde yaptı bu sefer.
Ohh aferin kuzuya :)
Teşekkür ederiz kızlar :)Gözün aydın:)
Canım bebim kayınvalide de senede bir defa yaptı o işi yine de Allah razı olsun. Eltim yakındır onu 2 güne bir yemeğe çağırır gelmezlerse oğlum gel yemeği alda götür der. Bir gün dayanamadım anne ne güzel keşke biz de ankarada olsaydıkta bize de yapsaydın böyle dedim. Senin bana zararın olmaz ki dedi,yani bana yapmazmış. Ben her gittiğimde ayakkabısını,eteğini,eşarbını şalını alırım,yine de eltim el üstündedir. Çocuklarına pahalı pahalı kıyafetler alınır,benim kocam,ben çalışıyorum ya bize onlar kadar yapmıyorlar benim kızıma bi çeyrek,iki tane 10 tllik takım,bir de naylon elbise almış. Benim ona aldıklarıma yaptıklarıma bak onun yaptığına bak. Eltiminde çocuğuna elinde yok diye eşime her gittiğimizde çocuklara harçlık ver derim fazla fazla,hediyelerini de ayrı alırım o da bi çeyrek bi de kötü takım almış. Dedim ama kaynanama bu muydu yapılanların karşılığı,eşim biz evlenmeden öncede abisi ev alsın diye 20 bin lira veriyo birikmişini onların kızıma layık gördüğüne bak. O da bende farkındayım kızım dedi. Amaaan bunların hepsi aynı halt. Bakma kaynanam gönlü oldu mu yapar yoksa sinsidir kayınpederi falan çok doldurur. Ama yine de Allah razı olsunKızlar o kv leri öpün başınıza koyun benim kv üst katta 40 gün öyle böyle yemek verdi sanki 40 I'm dolunca Çocuğum Büyüdü benimde çok vaktim var artık yemek temizlik herseyi yapıyomuşum gibi kesildi :) yanarım yanarımda şu 4 yılda onlara çıkardıklarıma yanarım hamilelikte ramazanda Gönülleri olsun diye yemek davetleri verdim sandım ki gün gelir ihtiyacım olur onlarda bana el uzatır çok şükür 40 gün en azından yemek verdi :) eltilerimin çocukları bakıldı yemekleri yapıldı her işleri oldugunda koşuldu bari bunlara şahit olmayaydım iyiydi
Benim yigenlerim 6 aylıkken konusmaya başladı genelde hele bi tanesi 1 yasında rahatlıkla cümle kuruyordu diyemediği hiç bi kelime yoktu Ör: trigonometri diyebiliyordu
Benimkini anlattın sanki aynısıGunaydin kizlar mutlu haftasonlariniz olsun insallah :) bizim zeynep el emmede asti artik simdi yumruk yapmio bas parmagiyla isaret parmagini sokuyo agzina iyice derinlere götürüyor ve neticede oguruyor bazen de kusturuyo kendini ben cekiyorum o yine sokuyo evde inat halindeyiz :)
Sizin kı de birşey mi ?Benim kv nin 2 oğlu 6 aylıkken çiş ve kaka söylüyormuş. 6 aydan sonra hiç bezlememis.
Benim oğlan 3 yaşında bezi bırakınca bu hikayeyi hergün dinliyorduk
Memolide 2 aylikken yarim donmelere basladi simdi ona inanirim yaniGünaydın güzeller. @gul_sek bende kvdemi türünün tek örneği sanıyordum. Benim eşim de 2 aylıkken dönmüş 9 aylıkken hem konuşup hem yürüyormuş. Yaşında bisiklete biniyormus hem de kalça çıktığı için aparat kullandığı halde. Bizm kız pek yavaş onlara göre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?