2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Çok teşekkür ediyorum canlar
Bende koydum arabayı satılık ilanına hediye ile fln uğraşıp masraf yapma aşkım diyorum . Satilirsa arabayı değiştiriyorum madem öyle dua edin tez vakitte satılsın
Helal.olsun unuttuysa almadiysa ceza cekecek arabayi degistir olmadinal kartini 2000 yl flan harca kendini gelince op tsk ey bak bakalim unutuyirmu birdaha ge hep gozune sokacam bisoy al ayakkabingibi aa cokta guzelmis iklyiki almisom tabi binayakkabi olmocak harcanan rakam yuksekn olacak

Sizin kı de birşey mi ?Benim kv nin 2 oğlu 6 aylıkken çiş ve kaka söylüyormuş. 6 aydan sonra hiç bezlememis.
Benim oğlan 3 yaşında bezi bırakınca bu hikayeyi hergün dinliyorduk
Amma yapan varmis yaa 6 ay kv bence ucmuslar ve bunamislar ne diyoruz sloganimiz olsun atma ziya

Yok yahu garezine degistirmiyorum hazır bahanesi geldi
Ama senin özel günlerini unutursa kocan yandı esas akıllı kadın burda ahali

Bende hiç emeklememişim dizlerim yaralanmasın diye babam kıyamamış yürüteç almış 8 aylıkken sıralamaya başlamışsım 9 ayda partlamışım yürümüşüm bezimi çekiştiriyormuşum çişimi beze yapmıyormuşum lazımlığa otutuyorlarmış bide anne gel çiş falan diyormuşum annem hep sende çok rahattım dokuzuncu ayda hepsini çözdüm der biz yedi kardeşiz babam piyango sana vurdu diğerleri hep geç kaldı der abim 10 yaşına kadar altını ıslattı hep espiri konusudur aytunanın zamanını bu çaldı derler

Kızlar o kv leri öpün başınıza koyun benim kv üst katta 40 gün öyle böyle yemek verdi sanki 40 I'm dolunca Çocuğum Büyüdü benimde çok vaktim var artık yemek temizlik herseyi yapıyomuşum gibi kesildi :) yanarım yanarımda şu 4 yılda onlara çıkardıklarıma yanarım hamilelikte ramazanda Gönülleri olsun diye yemek davetleri verdim sandım ki gün gelir ihtiyacım olur onlarda bana el uzatır çok şükür 40 gün en azından yemek verdi :) eltilerimin çocukları bakıldı yemekleri yapıldı her işleri oldugunda koşuldu bari bunlara şahit olmayaydım iyiydi

Oyy 9 aylikken yürüyüp konuşmak mi yasinda bisiklet mi :) bizim kızlar cok beceriksiz o zaman belki seninki babasina ceker de 9 aylikken konusur canim :)
Benim yigenlerim 6 aylıkken konusmaya başladı genelde hele bi tanesi 1 yasında rahatlıkla cümle kuruyordu diyemediği hiç bi kelime yoktu Ör: trigonometri diyebiliyordu

Canım bebim kayınvalide de senede bir defa yaptı o işi yine de Allah razı olsun. Eltim yakındır onu 2 güne bir yemeğe çağırır gelmezlerse oğlum gel yemeği alda götür der. Bir gün dayanamadım anne ne güzel keşke biz de ankarada olsaydıkta bize de yapsaydın böyle dedim. Senin bana zararın olmaz ki dedi,yani bana yapmazmış. Ben her gittiğimde ayakkabısını,eteğini,eşarbını şalını alırım,yine de eltim el üstündedir. Çocuklarına pahalı pahalı kıyafetler alınır,benim kocam,ben çalışıyorum ya bize onlar kadar yapmıyorlar benim kızıma bi çeyrek,iki tane 10 tllik takım,bir de naylon elbise almış. Benim ona aldıklarıma yaptıklarıma bak onun yaptığına bak. Eltiminde çocuğuna elinde yok diye eşime her gittiğimizde çocuklara harçlık ver derim fazla fazla,hediyelerini de ayrı alırım o da bi çeyrek bi de kötü takım almış. Dedim ama kaynanama bu muydu yapılanların karşılığı,eşim biz evlenmeden öncede abisi ev alsın diye 20 bin lira veriyo birikmişini onların kızıma layık gördüğüne bak. O da bende farkındayım kızım dedi. Amaaan bunların hepsi aynı halt. Bakma kaynanam gönlü oldu mu yapar yoksa sinsidir kayınpederi falan çok doldurur. Ama yine de Allah razı olsun

Benimkini anlattın sanki aynısı

Sizin kı de birşey mi ?Benim kv nin 2 oğlu 6 aylıkken çiş ve kaka söylüyormuş. 6 aydan sonra hiç bezlememis.
Benim oğlan 3 yaşında bezi bırakınca bu hikayeyi hergün dinliyorduk

Valla benim kv dört çocuğunun da yaşımda kakasını söylediğini iddia ediyor bende darısı başımıza deyip geçiştirmiştim

Memolide 2 aylikken yarim donmelere basladi simdi ona inanirim yani

Bizde tatlandirmalara basladik ,3 gun elma suyu verdim sevdi ,dun havuc suyu verdim ishal oldu ,dun 4.ay asilarimizida yaptirdik ,ates olmadi cok sukur ,ishal olunca cok panik oldum ama sagolsun arkadaslar havuctan olabilecegini siylediler rahatladim ,armut,nar,siyah uzum suyu olabilir ,havuc bir sure sonra twkrar deniycem ,bugun sadece su ve mama ile gecirmeye karar verdim ,bu arada dilay lena sadece mama ile besleniyor o yuzden tadimlari bu ay baslatti ,yogurt 5.ayda ,corba 6 da dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…