Canım başınız sağolsun. Kalanlarınıza sağlık.. Allah yardımcın olsun. Hem 2 çocuk hem gebeCan'ım benim.
Benim kayınvalidem vefat etti , 1 haftalığına Türkiye'ye cenaze için gittik , Danimarka'ya bugün döndüm. Ben misafirlerden haşadım çıktı heryerim tutuldu inan . Burdada misafirler hala taziye için gelmekteler bu aralar pek bir vaktim olmuyor.
Umarım herkes iyi ve herşey yolundadır
Bende ilaç içmiyorum normalde ama aşırı zonklama gibi olursa parol içiyorum. Aman kızlar sakin sakin hasta olmayın bildiğin sürünüyor insan! Dr ilaç da yazmıyorKızlar başınız ağrıdığında ne yapıyorsunuz ilaç içmek istemiyorum bazen çok şiddetli ağrıyor
Doktoruma hemen gidiyimmi çok üzgümya
Ankara'da şimdilik devlet hast. gidiyorum. 1 ay sonra hakan turan'a gitmeyi düşünüyorum. Bu doktoru duyanınız var mı? yada Ankara'da doktor tavsiyesi?
Biraz yüksek gibiAnlamıyorumkı ya(
Ben elif Terziye gidiyorum çok memnunum.
Selam kızlar kaç gündür uğrayamadım hiç. Bulantılar son sürat devam iyice tüketti beni! İlaç milaç hak getire
Dün kuzenim doğum yaptı bir kızımız oldu şükürler olsun. 20 gün erken geldi zilli zarife! Eşi iş seyahatine çıktı gece 12 de ardından 2 de suyu geldi. Apar topar hastaneye gittiler Bebek ters olduğu için direkt sezaryene aldılar. Sıkıntılar sıkıntılar...anne bacı koca kimse yok yanında! İnsan öyle Zaman'da yakın birini istiyor yanında. Dün gece stresten uyuyamadım! Verdikleri bi ilaç alerji yapmış sonra başka bir ilaç verince Dr 24 saat emzirmeyeceksin demiş..falan fistan. Bebek biberonu alamamış offfff! Allahım ilk doğum yaptığım zamanların stresini yeniden yaşadımacemilik Nasıl zor! Allahım bütün hamilelere doğum yapanlara yardım etsin. Sabır ve güç versin!
Elif terzi hangi hastanede? muayene ücete ne kadar acaba?
Gunaydin arkadaslar
Dün bebisimin kalp atışlarını duyduk cok guzel bi duygu.Allah duymayan herkese yasatsin insallah.Ya doktorum benden 16 tane test istedi bu normal biseymi acaba sizlerden de istendimi bu testler
Valla bende eşime sinir oluyorum her hareketi batıyor nedense banasaçma sapan şeyler geliyor aklıma takıyorum onlara
Kızlar başınız ağrıdığında ne yapıyorsunuz ilaç içmek istemiyorum bazen çok şiddetli ağrıyor
kadın doğum değil mi ben yarın ona gidicem de aklımı karıştırdın şimdiDevlette hangi bölümden randevu alıyorsunuz testleri yaptırmak için
Çok pahalıymış canım ya maksimum 50 lira diyorlarBenim hastane 350 liraya yapacak. SSK geçerli değilmiş
Bebegin beyin gelisimini etkiliyor. Cok ciddi birsey o yuZden kontrol altinda olmam gerekGuvaturun negibi zararları var arkadaşlar
Çok pahalıymış canım ya maksimum 50 lira diyorlar
Ya Karnım aç gürültüsü dışarıya vuruyor ben ne yiyeceğim birsey yapmakta gelmiyor içimde yatıp duruyorum pratik birseyler önerin kizlar
Patates iyi fikir haslanmis yiyemem bende fırında dilimliyip pisireyimAyyy canimmm. Ben bu sabah ne varsa kustum ondan beri bisi yememeye calistim. Sonra canim nutella ekmek istedi bi guZel yedim. Patates hasladim ketcapla yedim. Nabal boyle geciyor gunler. Aaa nutella yiyorum ben erkek mi geliyor acep...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?