2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kızlar şimdi benim kız 37. Haftada doğdu o yüzden her gelişimi normal haftasindan 3 hafta sonra mi olacak? Mesela dönme normalde 16. Haftada oluyorsa bizimki 19. Haftada mi olacak? Haftayi misal olarak yazdım

Kızlar şimdi benim kız 37. Haftada doğdu o yüzden her gelişimi normal haftasindan 3 hafta sonra mi olacak? Mesela dönme normalde 16. Haftada oluyorsa bizimki 19. Haftada mi olacak? Haftayi misal olarak yazdım
O sirf atak icin gecerli heralde sanirsam

Kuzenim de yaşında söylemiş yengem ve annem söyledi. Bana biraz yanlış hatırlıyorlar gibi geldi ama olabilir böyle şeyler. Tuvalet eğitiminden sonra 'çocuğum büyüdü' diyor insan. Bez değiştirmek zaman içinde fena halde zorlaşıyor inşallah bebelerimiz erkenden bezden çıkarlar ve erkenden alışırlar

Şimdi bize böyle söylenince 'ya o kadar erken olmaz bu işler bence unuttular' gibi geliyor ama aslında çok normal yani olabilir. Şimdi 2 yaşında tuvalet eğitimine başlayacam dediğinde aaaaa olur mu çok erken! Yok kasları gelişmemiş! Yok çocuğun psikolojisi etkilenir! Yok tuvaletten korkar! Falan da fistan da!! Hep bi bahaneler hep bi engel olma çabası!

Yatak hazırlığımızı yaptık. El yüz yıkandı,bez yenilendi,pijamalar giyildi..uyku bekleniyor o gelene kadar oyun halımızda yıldızın Canına okunuyor
Maşallah Aslana. ya bizim oğlan oyun halısını neden sallamıyor anlamış değilim koyuyorum altına sağa sola bakıyo bazen beni arıyo şapşik. bi ara bi hafta ortadan kaldırdım yine sonuç değişmedi. dönence deki oyuncaklarla konuşuyor avize ile hö hö diye fiye konuşuyo ama oyun halısını sallamıyor.

Bu arada pisikedi cim değerli büyüğüm ek gıda hakkında tavsiyelerini çok merak ediyorum dün birşeyler yazmıştın. bu bebeklere yoğurdu günlük süt ile mi mayalamamız gerekiyor . kaç günde bir mayalayacağız? Evimize her hafta gelen mandıra dan süt getiren bir sütçü var normalde 3 senedir o sütü mayalıyorum. ama bebek için ayrı olması gerekiyor değil mi. pastörize günlük sütü de yine kaynatıp soğutacak mıyız? sorular sorular?

Senin doğum normal mi sezaryen mi canım . benim sezaryen oldu iki seferdir hiç ağrım olmadı sonra olur mu diye merak ettim

Senin doğum normal mi sezaryen mi canım . benim sezaryen oldu iki seferdir hiç ağrım olmadı sonra olur mu diye merak ettim

Sezeryan canım. Geçen ay benimde ağrım yoktu ama bu sefer farklı bir agri var yani regl ile alakali mi onu da bilemiyorum cunku tek tarafli bir ağrı. Gece açık mi kaldi ustum noldu anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…