- 30 Kasım 2014
- 3.780
- 6.379
- 358
- 36
Nasılsınız canım gecti mi ataklar peki sakinledini mii ???Oh oh masallah barekallah. Biz o kadar atak kutak geçirdik hala yok öyle birşey.onun için de atak gecireceksek yandık.
Kız senin karında fazladan 1 hafta dışarıda bir aya bedel.masallah M.aliye.
O sirf atak icin gecerli heralde sanirsamKızlar şimdi benim kız 37. Haftada doğdu o yüzden her gelişimi normal haftasindan 3 hafta sonra mi olacak? Mesela dönme normalde 16. Haftada oluyorsa bizimki 19. Haftada mi olacak? Haftayi misal olarak yazdım
O sirf atak icin gecerli heralde sanirsam
Hmm olabilir simdi dusununce haklisin bebegimYeni özellikler de atak sonunda kazaniyor ya canım o yüzden sordum
Gayet güzel geçti deeee
Kuzenim de yaşında söylemiş yengem ve annem söyledi. Bana biraz yanlış hatırlıyorlar gibi geldi ama olabilir böyle şeyler. Tuvalet eğitiminden sonra 'çocuğum büyüdü' diyor insan. Bez değiştirmek zaman içinde fena halde zorlaşıyorBu arada kızlar ben yaşımda tuvaletimi söylemişim ama çok yetenekli olduğum için değil :) kabızmışım sürekli annem zaten anlıyormuş bir sıkıntı olduğunu tuvalete götürüyormuş :)
Şimdi bize böyle söylenince 'ya o kadar erken olmaz bu işler bence unuttular' gibi geliyor ama aslında çok normal yani olabilir. Şimdi 2 yaşında tuvalet eğitimine başlayacam dediğinde aaaaa olur mu çok erken! Yok kasları gelişmemiş! Yok çocuğun psikolojisi etkilenir! Yok tuvaletten korkar! Falan da fistan da!! Hep bi bahaneler hep bi engel olma çabası!Bence eski bezlerden falan rahatsız olup artik takmak istemiyorduk. Ben köyde büyüdüm 4 yaşıma kadar. Yaşımda bende söylemişim 8 9 aylarda da yürüdün diyordu annecim. Elde yıkanan bezler ne kadar rahat olabilir ki.
Ohhh missss :)) masallahhh benim hemserimeYatak hazırlığımızı yaptık. El yüz yıkandı,bez yenilendi,pijamalar giyildi..uyku bekleniyoro gelene kadar oyun halımızda yıldızın Canına okunuyor
Maşallah Aslana. ya bizim oğlan oyun halısını neden sallamıyor anlamış değilim koyuyorum altına sağa sola bakıyo bazen beni arıyo şapşik. bi ara bi hafta ortadan kaldırdım yine sonuç değişmedi. dönence deki oyuncaklarla konuşuyor avize ile hö hö diye fiye konuşuyo ama oyun halısını sallamıyor.Yatak hazırlığımızı yaptık. El yüz yıkandı,bez yenilendi,pijamalar giyildi..uyku bekleniyoro gelene kadar oyun halımızda yıldızın Canına okunuyor
Senin doğum normal mi sezaryen mi canım . benim sezaryen oldu iki seferdir hiç ağrım olmadı sonra olur mu diye merak ettimDoğumdan sonra ikinci adetim ama bu sefer feci bir belimin sağ tarafında ağrım varkızın da uyku saati 15dk geçti diye çıldırdı. Uyutamadim babası uyutuyor. Onun da yarın sınavı var. Nerden geldi şu ağrı
Senin doğum normal mi sezaryen mi canım . benim sezaryen oldu iki seferdir hiç ağrım olmadı sonra olur mu diye merak ettim
Cok dogruuuukızlar tadımlarda meyveyi cok vermeyin bence önce yoğurt ve sebze ile baslamayı tavsiye ediyorlar cünkü akıllı bıdıklar tatlıya alışıyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?