Yoğurdu anne sutuyle mayalamayı denedım olmadı nedenseCanım ya aslında çok doğru diyorlar. Gerçekten de dediğin gibi oluyor. Sebzeleri reddediyorlar. Yoğurtla başlamak en doğrusu. Ama her bebeye olmuyor. Ben 1 numaraya 1 yaşından sonra verebildim. Alerji yaptı..
Hem bezler rahatsız hemde anneler bir an önce öğretmek istiyorlar ki bez yıkama bitsin.Bence eski bezlerden falan rahatsız olup artik takmak istemiyorduk. Ben köyde büyüdüm 4 yaşıma kadar. Yaşımda bende söylemişim 8 9 aylarda da yürüdün diyordu annecim. Elde yıkanan bezler ne kadar rahat olabilir ki.
Aman aman geçti çok şükür ama 2 haftaya yakın sürdü.Nasılsınız canım gecti mi ataklar peki sakinledini mii ???
Oh masallah barekallah. İnşallah hemen uykusu gelir çok çook uyur.Yatak hazırlığımızı yaptık. El yüz yıkandı,bez yenilendi,pijamalar giyildi..uyku bekleniyoro gelene kadar oyun halımızda yıldızın Canına okunuyor
Iyıdır canım ek gıdaya basladık heyecanlıyımmmmNaber taze anneler ne var ne yok?
Okuyorum maceralarını. Nasıl seviyor mu Ela kuzu?Iyıdır canım ek gıdaya basladık heyecanlıyımmmm
Canım ınan agzını sapırdatarak yedıOkuyorum maceralarını. Nasıl seviyor mu Ela kuzu?
Canım ben de nohuttan ılk mayamı yapmıştım aylardır ondan yapıyorum super oluyor valla sımdı ondan yapcam kuzuyaaa hazır yoğurttan mayalayınca ıkıncı-ucuncu de sunuyor guzel olmuyorrrYoğurt mayalayan arkadaşlar nohut mayası denediniz mi hiç? Tam organik. Ben hep onunla yaparım. 1 su bardağı sütü kaynatıp ilitin. Elinizi içine batırınca 10 a kadar sayın 7 gibi hafif yanma başlayacak. O zaman 10 15 tane nohut koyun içine çiğ olacak. Sonra sarın aynı yoğurt gibi. Ya da önceden ısınmış fırında sabaha kadar bekletin. Sabah üstünde beyaz birikinti olacak onunla mayalayabilrsiniz. İlk yoğurt Biraz civik olsa da diğerleri kıvamlı olacak.
Bir kere bu mayayı yapıp hep kullanabilirsiniz.
Ayyyy kıskandımmmm foto uok mu mınnoşlarınnBugun bulustuk biz.. Cok iyiydi, superdi hersey.. Cok tesekkur ederiz tekrarlarida gelicek insallah
@goqce , @gamzelim080 , A Aytunagvn , @Ftszynp
Masallahhh sanaaaYatak hazırlığımızı yaptık. El yüz yıkandı,bez yenilendi,pijamalar giyildi..uyku bekleniyoro gelene kadar oyun halımızda yıldızın Canına okunuyor
Tabı canım 38 hafta dogan ıle 42 . Hafta dogan be bek arasında netdeyse 1 ay varrr masallahhh maliyeeeKız senin karında fazladan 1 hafta dışarıda bir aya bedel.masallah M.aliye.
Nicklerini soyler mısın kımler oldugunu merak edıyorummmmEki Görüntüle 1917447 Resim ekleyim dedim ama can ancak durdu işte ankara buluşması inş tekrarlıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?