2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Canım ya aslında çok doğru diyorlar. Gerçekten de dediğin gibi oluyor. Sebzeleri reddediyorlar. Yoğurtla başlamak en doğrusu. Ama her bebeye olmuyor. Ben 1 numaraya 1 yaşından sonra verebildim. Alerji yaptı..
Yoğurdu anne sutuyle mayalamayı denedım olmadı nedense
İnek sutuyle mı mayalayıp vercez sorun olmaz degıl mı bulabılırsem kecı sutuyle yapcam ama acıkbulursam yoksa kutuda pastorıze kecı sutu var zatennn
Yarın patates puresı vercem anne sutuyle hafıf sulandırıpp

Hem bezler rahatsız hemde anneler bir an önce öğretmek istiyorlar ki bez yıkama bitsin.

Yoğurt mayalayan arkadaşlar nohut mayası denediniz mi hiç? Tam organik. Ben hep onunla yaparım. 1 su bardağı sütü kaynatıp ilitin. Elinizi içine batırınca 10 a kadar sayın 7 gibi hafif yanma başlayacak. O zaman 10 15 tane nohut koyun içine çiğ olacak. Sonra sarın aynı yoğurt gibi. Ya da önceden ısınmış fırında sabaha kadar bekletin. Sabah üstünde beyaz birikinti olacak onunla mayalayabilrsiniz. İlk yoğurt Biraz civik olsa da diğerleri kıvamlı olacak.

Bir kere bu mayayı yapıp hep kullanabilirsiniz.

Canım ben de nohuttan ılk mayamı yapmıştım aylardır ondan yapıyorum super oluyor valla sımdı ondan yapcam kuzuyaaa hazır yoğurttan mayalayınca ıkıncı-ucuncu de sunuyor guzel olmuyorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…