Bebegin beyin gelisimini etkiliyor. Cok ciddi birsey o yuZden kontrol altinda olmam gerek
Teşekkürler. Ya nebiliyim akrabamıza doktorlar dedi bebegini aldır özürlü doğacak diye maş çok sağlıklı bir kızı oldu. Rabbim imtihan ediyor
Cnm uzulme iyi degil uzulmek tam cekmemissin sanki hormon isimleri cikmamis o 0. Li olansa biraz dusuk dedigim gibi ilacla kontrol altina alinabilir stres yapma simdiden ama ne olur ne olmaz biran once git bi endokrin uzmaninaTmm arkadaşlar teşekkürler yarın gidecegimçok üzgünüm
İnş cnm hakkımızda hayırlısı benimde guatırım yüksekSelam arkadaslar, cok uzgunum Rabbimden hayirlisini istiyorum. hamilelik sonlanacaksa bile en kolay sekilde olsun insh.
Gecen hafta 6+1 gunluk gorunen bebek bugun 6 haftalik gorunuyo yine. Olcusu 30mm den 24 mm e dusmus. ve dr yolk kesesi bebege gore cok buyuk dedi. Bu bir sorunmus.
zaten sat tarihine gore 9haftalik olmasi gerekiyor aslinda. Gec dollenmedir iki hafta geriden geliyor diye dusunduk ama maalesef bu hafta hic gelismedi ama Kalp atislari var.
haftaya tekrar cagiriyor dr. Rabbim hayirlisini nasip etsin diyorum. Insallah hepiniz saglikla kavuaursunuz bebeklerinize.
TostYa Karnım aç gürültüsü dışarıya vuruyor ben ne yiyeceğim birsey yapmakta gelmiyor içimde yatıp duruyorum pratik birseyler önerin kizlar
Rabbim yardimcin olsun canim. Insallah etkilemez bebegi. Dr kontrolunde olursan hep hicbisey olmaz inshllh.İnş cnm hakkımızda hayırlısı benimde guatırım yüksek
Hamileler için olan multivitamin ic. Belki bebegin gelişmesine faydası olur.üzülme. ümidini yitirme dua etVe beni en cok uzen de dr.un her hafta olumsuz yorumlar yapip gozlerime aciyarak bakmasi.
Ben hayirlsini istiyorum zaten. Kendimi tam bu fikre alistiriyorum. Bi anormallik varsa ve bu da gelismesini onluyorsa yapacak bisey yok. Rabbimin bir lutfudur hatta bu diye dusunuyorum.
Olumsuz haberi aliyorum yine moralim yerinde ama iste dr biraz daha konusup "uzgunum" "sen iyi misin" filan seklinde gozume baka baka tekrar etmesi gozyaslarima sebep oluyor.
Canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun Allah yardimcimiz olsunRabbim yardimcin olsun canim. Insallah etkilemez bebegi. Dr kontrolunde olursan hep hicbisey olmaz inshllh.
Cnm ya çok sağol gerçekten aglamaktan bi hal oldum yarın doktoruma gideceğim RABBİM Hepımızın yar ve yardımcısı olsunCnm uzulme iyi degil uzulmek tam cekmemissin sanki hormon isimleri cikmamis o 0. Li olansa biraz dusuk dedigim gibi ilacla kontrol altina alinabilir stres yapma simdiden ama ne olur ne olmaz biran once git bi endokrin uzmanina
İyi iyi fiyat da iyi görünüyo. Hemen not aldm :)hiç bilmiyorum en son dikiş kontrolüne gitmiştim :) 2014 martta. o zaman 55 tlydi. şimdi heralde bi 70 civarı olmuştur
Yorumun icin sagol canim. Dr zahmet edip hicbir turlu vitamin onermedi. Folic asiti de ben kendim kullaniyordum zaten hamilelikten once . Hala ona devam ediyorum.Hamileler için olan multivitamin ic. Belki bebegin gelişmesine faydası olur.üzülme. ümidini yitirme dua et
Doktorunu değiştirmek için geç bile kalmissin bence ilk haftadan degistirmeliydin nerde yaşıyorsun bilmiyorim ama Doktorunu değiştir başka bi doktora görün moral bozukluğu hamileliği çok etkiliyorYorumun icin sagol canim. Dr zahmet edip hicbir turlu vitamin onermedi. Folic asiti de ben kendim kullaniyordum zaten hamilelikten once . Hala ona devam ediyorum.
Hatta kendini yorma, soyle beslen, sunu yap, sunu yapma filan hicbirsey soylemiyor. Haftalardir bebegin normal gelisen bir bebek olmadigi disinda bisey soylemiyor. Hatta ilk sadece keseyi gordugunde bile kese kucuk iki hafta sonra gel gelismemisse kurtaj yapcaz demisti. Hala ayni devam ediyor.
Başka doktora git. Moral bozan doktordan hayir gelmez. Ben kac doktor degistim. Eczaneye sor vitaminleri. Seni bilgilendirir. Sanırım sigorta ödemiyor.Yorumun icin sagol canim. Dr zahmet edip hicbir turlu vitamin onermedi. Folic asiti de ben kendim kullaniyordum zaten hamilelikten once . Hala ona devam ediyorum.
Hatta kendini yorma, soyle beslen, sunu yap, sunu yapma filan hicbirsey soylemiyor. Haftalardir bebegin normal gelisen bir bebek olmadigi disinda bisey soylemiyor. Hatta ilk sadece keseyi gordugunde bile kese kucuk iki hafta sonra gel gelismemisse kurtaj yapcaz demisti. Hala ayni devam ediyor.
Cnm forumda okumuştum sanırım guatir olup hamileliği devam eden kadınlar Klubüne baktın miCnm ya çok sağol gerçekten aglamaktan bi hal oldum yarın doktoruma gideceğim RABBİM Hepımızın yar ve yardımcısı olsun
İnş cnmRabbim yardimcin olsun canim. Insallah etkilemez bebegi. Dr kontrolunde olursan hep hicbisey olmaz inshllh.
Yok cnm bakmadımCnm forumda okumuştum sanırım guatir olup hamileliği devam eden kadınlar Klubüne baktın mi
Noldu kiTmm arkadaşlar teşekkürler yarın gidecegimçok üzgünüm
Yorumun icin sagol canim. Dr zahmet edip hicbir turlu vitamin onermedi. Folic asiti de ben kendim kullaniyordum zaten hamilelikten once . Hala ona devam ediyorum.
Hatta kendini yorma, soyle beslen, sunu yap, sunu yapma filan hicbirsey soylemiyor. Haftalardir bebegin normal gelisen bir bebek olmadigi disinda bisey soylemiyor. Hatta ilk sadece keseyi gordugunde bile kese kucuk iki hafta sonra gel gelismemisse kurtaj yapcaz demisti. Hala ayni devam ediyor.[/QUayn
Cnm hemen doktorunu degiştır ben doktor 4 haftalıkken net görmek ıstedıgı ıcın alltan baktı hiç şunlara dikkat et şunları ye falan demedi hemen doktoru değiştirdim. Doktor pozıtıf olacak moral verecek ya o ne öyle . şuanki doktorum çok tatlı şükür
Guatır yuksek çıktı cnmNoldu kibişi mi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?