Bakıyorum şimdi.Dokun hisset diye bulsum.dr de bir iki kitap onlari siparis vermeyi dusunuyorum.canim bende..Renkli resimli bu aldığım oyle dokunmali falan degil. Ama baya sevdi heyecanlandi. Sayfalari beraber ceviriyoruz. Bir iki dk sonra.ağzina.almaya çalıştı.ama olsun.aşinalık iyidir simdiden :)
Çok saol Can'ım arkadaşım ..Allah senin de yardımcın olsun Rabbim sabır versin özlem zor çok zor tahmin edebiliyorum mekanı cennet olsun anneciğinin ve dilerim Allah sana ve evladına uzun güzel bir ömür verirson 2 3 gündür bende farkettim takipteyim ama doktora gidemedim. Eğer masaj yapıp uyarılırsa o şekilde sertlik oluşabilirmiş. İlk doğduğu zamanlar kv yıkarken memelerini ovaliyordu meğer yapılmamalıymış. Teyzem uyarmıştı. Ama uzun zamandır yapılmadığı için ondan kaynaklı değildir diye de düşündüm. Doktora gidince sonucu yazar misin canm. Bizde de var.
herşeyin hayırlısı canım inşallah gönlünden geçen olur
sadece sağmak zorunda kaldığın için azalıyor olabilir tatlim. Miktar azalmasaydı terbiye olmuştur derdim ama hic bi pompa emzirmek kadar etkili değilmiş. Emzirmeyi yeniden denedin mı? Ten tene temas falan yeniden denesen? Çalışıyor musun?
Maşallah canım koca adam olmuş seninki de :)
bu arada geçmiş olsun inşallah deneyeceklerin bas ağrıma iyi gelir.
Çık geçmiş olsun ne oldu harbi sürekli bir şey bitiyor birşey başlıyor açıkçası nazara olan inancımda çok olmaya başladıBir insan bir haftada iki kere serum yermi arkadaş doğum yaptım Bir sürü bir şeyler çıktı safraya bakıyorlar temiz midede sorun vardır diyorlar endoskopi yapılsın onu da nerede yaptıracağım bilmiyorum Ne oldu bana böyle nazaramı geldim bilmiyorum sinirlerim çok bozulmaya başladı
Pek yakışmış Aslan'a annesi maşallah onaEki Görüntüle 1918074
Mozaik sanirim cnm
Zonkluyor hala ama şuan dayanamıcagım kadar değil tatlım ..sadece çok ağrıdığında hayata küsüyorum ..sen nasılsın prenses nasılcetrina bebeğim nasılsın nasıl oldu basın?
hayalimsin1 tulaaayyy bize de doktor olabilir süt birikir demişti. Yalnız ovalamayin kendiliğinden geçecek dedi. Görüştün mü doktorla ne dedi Nevşin hanıma.
Hay yasa canım aynen böyle.Boyle mııı
Kıyamam yaa çok kötü biliyorum bende de aurasiz migren var. Aman aman. Umarım daha ağrımaz. İyi Neva hanım takılıyoruz. Haftaya okuldan bebek tebrigine geleceklermis 35 40 kişi ne yapsam ne alsam diye düşünüyorum bir yandan.Zonkluyor hala ama şuan dayanamıcagım kadar değil tatlım ..sadece çok ağrıdığında hayata küsüyorum ..sen nasılsın prenses nasıl
Fısher prıce marka bu ebebekte olmalı kıpada da vardınyanılmıyorsamm oğluma almıştım şimdı Ela da kullanıyor bulursam alayım gondereyım sana canımmHay yasa canım aynen böyle.
Kıyamam yaa çok kötü biliyorum bende de aurasiz migren var. Aman aman. Umarım daha ağrımaz. İyi Neva hanım takılıyoruz. Haftaya okuldan bebek tebrigine geleceklermis 35 40 kişi ne yapsam ne alsam diye düşünüyorum bir yandan.
Dur ben hemen bakayım e bebeğe. Canımsın link atarsın bulursan.Fısher prıce marka bu ebebekte olmalı kıpada da vardınyanılmıyorsamm oğluma almıştım şimdı Ela da kullanıyor bulursam alayım gondereyım sana canımm
Evet canım. Okuldaki hocalar ve eşleri.40 kişi miii
Saol tatlım sanada çok geçmiş olsun sende dikkat et kendine ..ouwwwww 35 /40 kişi çok fazla ya ..dışardan pastaneden bir seyler alsan pasta börek türü yanınada bir cay tamamdırKıyamam yaa çok kötü biliyorum bende de aurasiz migren var. Aman aman. Umarım daha ağrımaz. İyi Neva hanım takılıyoruz. Haftaya okuldan bebek tebrigine geleceklermis 35 40 kişi ne yapsam ne alsam diye düşünüyorum bir yandan.
Canim baş ağrısı icin baş parmaginla işaret parmağı arasini biberiye yagiyda galiba onunla ov. Başın agridiginda o bolgeye resmen el degmiyor cok agri oluyor. Ama oraya masaj yapinca rahatlatiyor. Cok gecmis olsun canimZonkluyor hala ama şuan dayanamıcagım kadar değil tatlım ..sadece çok ağrıdığında hayata küsüyorum ..sen nasılsın prenses nasıl
Bende öyle düşünüyorum tatlım. 1 bütün gün hazırlık yapsam ancak yetişir kaldı ki yapamam.Saol tatlım sanada çok geçmiş olsun sende dikkat et kendine ..ouwwwww 35 /40 kişi çok fazla ya ..dışardan pastaneden bir seyler alsan pasta börek türü yanınada bir cay tamamdır
Ne yapabılırsın basıt dusunelımEvet canım. Okuldaki hocalar ve eşleri.
Hazır pasta altından yapılan susamli kek var hem guzel oluyor hemde basit.Bende öyle düşünüyorum tatlım. 1 bütün gün hazırlık yapsam ancak yetişir kaldı ki yapamam.
Aboo o becerikli hatun bunlar basit mi?Ne yapabılırsın basıt dusunelım
Benım kurtarıcı bır ıkı tarıfım var
Mesela yas kek, tavada borek, burcaklı cheesecake, yapmadım ama deneyecegım ıslak kurabıye, basıt pogaca, su boregı tafında borek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?