2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Bakıyorum şimdi.

Çok saol Can'ım arkadaşım ..Allah senin de yardımcın olsun Rabbim sabır versin özlem zor çok zor tahmin edebiliyorum mekanı cennet olsun anneciğinin ve dilerim Allah sana ve evladına uzun güzel bir ömür verir

Çık geçmiş olsun ne oldu harbi sürekli bir şey bitiyor birşey başlıyor açıkçası nazara olan inancımda çok olmaya başladı

Pek yakışmış Aslan'a annesi maşallah ona

Zonkluyor hala ama şuan dayanamıcagım kadar değil tatlım ..sadece çok ağrıdığında hayata küsüyorum ..sen nasılsın prenses nasıl

Zonkluyor hala ama şuan dayanamıcagım kadar değil tatlım ..sadece çok ağrıdığında hayata küsüyorum ..sen nasılsın prenses nasıl
Kıyamam yaa çok kötü biliyorum bende de aurasiz migren var. Aman aman. Umarım daha ağrımaz. İyi Neva hanım takılıyoruz. Haftaya okuldan bebek tebrigine geleceklermis 35 40 kişi ne yapsam ne alsam diye düşünüyorum bir yandan.

40 kişi miii

Fısher prıce marka bu ebebekte olmalı kıpada da vardınyanılmıyorsamm oğluma almıştım şimdı Ela da kullanıyor bulursam alayım gondereyım sana canımm
Dur ben hemen bakayım e bebeğe. Canımsın link atarsın bulursan.

Saol tatlım sanada çok geçmiş olsun sende dikkat et kendine ..ouwwwww 35 /40 kişi çok fazla ya ..dışardan pastaneden bir seyler alsan pasta börek türü yanınada bir cay tamamdır

Canim baş ağrısı icin baş parmaginla işaret parmağı arasini biberiye yagiyda galiba onunla ov. Başın agridiginda o bolgeye resmen el degmiyor cok agri oluyor. Ama oraya masaj yapinca rahatlatiyor. Cok gecmis olsun canim

Saol tatlım sanada çok geçmiş olsun sende dikkat et kendine ..ouwwwww 35 /40 kişi çok fazla ya ..dışardan pastaneden bir seyler alsan pasta börek türü yanınada bir cay tamamdır
Bende öyle düşünüyorum tatlım. 1 bütün gün hazırlık yapsam ancak yetişir kaldı ki yapamam.

Aboo o becerikli hatun bunlar basit mi?
Ben kek yaparım 2 tane büyük kalıpta kalanını alırım pastaneden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…