2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Canm benim cok sagol. Amin insallahhh. Kesinlikle oncelikle bu evde sadece ucumuz yasadigini ve huzurun sadece bu uc kisi sayesibde olacagini ve lazim oldugunu iyi anlamak lazimm.

Ayy yerimmm yaa masallallahhhh. Pek guzel olmus Sevda kusaaa.

Ben normal sutyen kullaniyorm genelde canm hic de zor gelmiyo ya bana. Orta birlesme noktasi bos olanlar daha rahat oluyorlar.

Ben sadece klasik masallarin bulundugu bi kitap almistm ama henuz okumadik yakinda baslarizz :) sen ne zamn ise baslicaksin ki canm??

Oy masallah. Ben tulum almiyorum daha canim yaa hemen kuculuyo 6-9 aylik tulumlar aldim hic biri gelmiyo giydiremeden eskidi kullanissiz yani

Aman da sirik maliye olmuyo mu tulumlarrr :)) oyyy teyzesi yesinn. Ayaksiz al sen olmazsa kuzum biz uyurken hep tulum giyiyoz cok rahat oluyo

Burcucuummm cok sagoll canimmm. Allah hepimize sabir versin. Boyle odunsu erkeklerle bas etmek oldukca yorucuuu. Ama sen de baktin cok bunaldin baba evinde bi nefes al bence.

Ay yeni is olayi super valla tebrik ederim sonucta calismamz da bebeklerimiz icn canm. Allah en hayirli olani versn.

Senin su capsler ve karikaturler muthis :))

Sen nasil oldunn canim??

Derler ki boyle cok yakinin biri vefat edince icinde kirk mum yanar insanin. Gunden gune otuzdokuzu soner ama biri omrun boyu yanarmis. Kim bilir o tek mum bile ne kadar can yakicidir. Allahim sabrini da versin canm. Sen de bi sey yazmak zorunda hissetme sakn.

Oy masallahh Alp pasayaa. Sagligi nasil kuzumm??

Buarada ben hiç kilo boy güncellemesi yapmadım bizim bızdıgın boyu 67 kilosuda 7.500 olmuş
Masallahh kuzumaa yetisicez size teyzesi :)
Ben de doğumdan beri emzirme sütyeni kullanıyorum ebebekten almıştım. ama ucu belli olmasın diye göğüs pedi takıyorum ayrıca :)
Emzirme sudyeni hic kullanmadim bu rahatima geldi aldim 3 tane 5 tl idi tanesi
Ee ıslanmıyo mu üstün başın
Yoo benim akmiyoki memelerden sut. Mehmet ali izin verirmi zannediyosun memeden sut akacak kadar memeyi birakmaya
Yok teyzesi olmuyo tulum valla.. Suslu tulumlar diye disari cikinca giydiririm dedim 1 hafta sonra denedim cocuga olmadi birde 6-9 aylik yanii

Berbat gece geçirdim. Aşırı uykusuzum. Anneme geldim yatak serdi bana yatayim diye yatagi topluyorum şimdi. Uyuyamadim o kadar uykum varken malesef bi ara ne güzel dalmisim uykuya yegenim aglayinca ipek sandım uyandim evimdeyim sanıyorum ne haldeyim düşünün. Yine ataklardayiz herhalde.

Oyy bu atak ilk günden belli etti kendini uyumuyor çocuk resmen uyumadigi icinde ağla ağla bir hal oldu. Sanki iğne batiriyorum bi tarafina. Yarin da misafirlerim gelecek okuldan iki ogretmen arkadaş temizlik yaptim ama öldüm resmen yorgunluktan akşam eşim gelince de yapabilirsem bir iki bişey yapicam yapamazsam yarin hazır alirim

Hiç kasma kendini canım . Hazır böreklerden aldım buzlukta saklanan ben biri geldi mi tepsiye koyup pişiriyorum. Kek yapmak ta çok hızlı oluyor kek yapıyorım bazen hemen 5 dkda. Dışarıdan hazır al ne olacak ki.
Geçen gün misafir geldi bana tarçınlı cevizli kek yaptım 3 4 dilim ancak yendi geri kalanı dilimledim buzdolabı poşetinde buzluğa attım. gelen olursa yine çıkarcam tazecik oluyor mis gibi hem dursa ben boş bulunup yerdim.

Ay canm o is olayini @servey e sorcaktm ne zaman baslicaksin ise diye, ek gida icin o yuzden erken baslicam demisti de. Yanlis yazmisim :)

Kitap cevabini sen sadece uzerine al :)

Alma gizzzz o zmannn baska seyler alll

Ay canm o is olayini servey e sorcaktm ne zaman baslicaksin ise diye, ek gida icin o yuzden erken baslicam demisti de. Yanlis yazmisim :)

Kitap cevabini sen sadece uzerine al :)

Alma gizzzz o zmannn baska seyler alll
Bende ayaksiz takimlar aliyorum napim aman masallah saglikla buyusunlerde giden giydiremedigimiz tulumlar olsun

Aynen cnm temizligimi yaptim yiyecek hazırlığı kolay dedigin gibi hazir cokta guzel seyler var. Hem gelen yemek yemeye gelmiyor ki sonucta oldugu kadar :)

Canim baş ağrısı icin baş parmaginla işaret parmağı arasini biberiye yagiyda galiba onunla ov. Başın agridiginda o bolgeye resmen el degmiyor cok agri oluyor. Ama oraya masaj yapinca rahatlatiyor. Cok gecmis olsun canim
Can'ım çok saol bu bilgi için .. muhakkak Denicem dün bulamadık başka bir yere gidip bakacam umarım bu derdime çare olur

Bende öyle düşünüyorum tatlım. 1 bütün gün hazırlık yapsam ancak yetişir kaldı ki yapamam.
Yok hiç yorma kendini bir kek yap kalanı pastaneden tamamdır yanına da bir çay demlersin o kadar kişi anca böyle ağırlanır tatlım

Bende bunları görür görmez size atıyorum çok hoşuma gidiyor aynı biz ben iyiyim tatlım ağrım tutmadığı müddetçe tutunca resmen hayattan soğuyorum ..sen nasıl oldun bi kaç gün takip edemedim düzeldi mi inşallah durumlar kelebeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…