Tarif var mı? Değişik bir şeye benziyor.Hazır pasta altından yapılan susamli kek var hem guzel oluyor hemde basit.
https://www.e-bebek.com/fisher-price-b270/?page=6Dur ben hemen bakayım e bebeğe. Canımsın link atarsın bulursan.
Ekledim tarifi. Baya pratik ve lezzetli oluyor. Tavsiye ederim :)Tarif var mı? Değişik bir şeye benziyor.
Bende o siteye bakıyordum şimdi:))
Yakın olsak bakardın kuzulara ben yapardım sanaa al pastaneden gec arkdasımmmAboo o becerikli hatun bunlar basit mi?
Ben kek yaparım 2 tane büyük kalıpta kalanını alırım pastaneden.
kelebek.hill canımcım gözünüz aydın çok sevindim :))
İnşallah aranızdaki tüm sorunları tatlılıkla halledip üçüncü kişilere karşı da daha sağlam durursunuz. Çokkk mutlu ol çok sevindim sizin adınıza :)) öpücüklüsmiley
Kızlar evde iç çamaşırı hala emzirme sütyeni mi giyiyorsunuz. Hayatımıza renk katacak emzirirken rahat olabileceğimiz bir model keşfeden var mı aramızda?
Önden kopçalı modeller rahat olur mu ki, artık eskisi gibi sık emzirmiyoruz sonuçta. Bu arada söyledim mi benim kız 4. Ayında 400 gr alıp 5200 kilo olmuş. Minnak kızım diye diyw minnak ettim kızı :)) bu günlerde gülerken çığlık atmayı öğrendi öyle güzel oluyor ki alıp ciğerime katasım geliyor :) yerim onu ben :) Eki Görüntüle 1917785
Kizlar bebislere kitapa başladınız mi. Hangisini onerirsiniz? Minik bol resimli cirken ördek aldim. Ama oyle dokun hisset tarzi degil. Ona ragmen cok sevdi bizim ki. Ben okudum sayfalari beraber cevirdik baya ilgimizi cekti. Kitap falan alcam oneriniz var mi ?
Oy masallah. Ben tulum almiyorum daha canim yaa hemen kuculuyo 6-9 aylik tulumlar aldim hic biri gelmiyo giydiremeden eskidikullanissiz yani
Selam kizlar gecmisi okuya okuya geldim,tempolu bir hafta gecirdim,okudum ama cok yazma firsatim olmadi,cetrina canim gecmis olsun insallah bas agrin gecer biran once,o kadsr temponun icine burde bu eklendi,migren diri diri oldurur derler cok zor anam,guZel dualarimi gonderiyorum sanan,allahim sen biz kk annelerine bol bol sabirlar ve enerjiler ver,amin. @Pisikedii canim seninde zor bir haftan gecmis sanirim,buyukle basin derte gibi gorunuyor,allahim hepimizin sonunu hayir etsin, sabir cek allahim vardir bunlardada bir bildigi diyorum. Bir yavru hayata tutunup koklenip buyurkene,bir ana da bozulup curuyormus. Olsun onlar iyi olsunda,nabalim.
Bu hafta zayiflama maceram cok kotuydu,hic spor edemedim,daha cok kebaplari goturdum,ama tatli cok yemedim,ve sonuc verdigim 1,400 gr tekrar yerlesti,@Ftszynp
Ankara grubu bulusmalarinizi yerim,cok tatliydiniz sik sik bir araya gelicez bizde anadolu grubu olarak,guzel dostluklar kurduk burda hepberaber, cocuklarimiza oyun arkadaslari simdiden hazir bile,paylasacagimiz seylerin daha daa cogalmasi dilegiyle.
kelebek.hill canim benim inan cok sevindim,senin odunun dize gelmesine,alahim ayni aydinligi bizimkinede nasip eyle,gun gectikce ona sabir gostermem cok cok zor hale geliyor,bir gun pes edip pilimi pirtimi toplayip gitmektrn cok korkuyorum. Gozum karadir yaparim yaptimda,sacimin telini bulamaz sonra.beni buna cok zorluyor bu aralar. Bu kadsr anlayissiz bencil olamaz ki bir insan,sabirsiz ben artik sabir tasina dondum. Allahim sonumuzu hayir etsin insallah,
Ay kizlar oglumi birakmak istemiyordum belki ucretsiz izin daha alirim diyordum ama cok iyi bir is teklifi aldim,hem kazanci iyi h yapacagim is daha verimli olacak, insalah olur,yada hayirlisi olsun diyim,bana dua edin olur mu? Bu cok guzel bir firsat oldu benim icin,sanirim oglumun ksimeti uzerime yagiyor.allahim utandirmasin,hersey onun gelecegi icin insalah,cok zorlanicam belki ama motivasyonum oglummmm,onun iyi olmasi herseyden onemli benim icin. Umarim aydinlik,bereketli ve sevgi dolu gelecegimiz olur,tum sekerleri ve annelerini opuyorum,
Ben uyuyamadım 2 buçukta da elifi doyurup uyumaya çalıştım ama dönüp durdum.
Aksam dayımlara gitmiştik. Eski fotoğraflara baktık. Kuzenlerin küçüklüklerine. Zamanın gectigini, değişen şeylerin daha bi farkına varıyor insan. Annemin o gülen yüzü.. Kardeşimle her fotoğrafta annem var mi diye baktık resmen. Bi fotoğrafta arkadan el sallamış. Kalbim hızlı çarptı onu görünce. Sanki ordan iyiyim ben der gibi. Kardeşim de aynı şeyi hissetti ki abla gördün mü dedi.
Öyle bisey ki sanki hala köyde de hic bisey olmamış gibi. Ama babamı veya anneannemleri arayıpta konuşurken farkına varıyorum yokluğunun. Sesini duyamayacagimın.. Konuşurken sona doğru ağlamaklı oluyorum kısa kesmeye çalışıyorum ağlarsam üzerim onları da diye. Geçen babam anneannenleri aramıyorsun diye söyleniyordu. Arasam da konuşamıyorum kibu aralar özlemim daha bi arttı galiba. Biliyorum vardir burda da anne hasreti çeken. Zaman herşeye iyi gelebilir ama dolduramaz eksikliklerimizi.
Yazıyorum da kızlar yanıt vermek zorunda hissetmeyin. İçimi dökme ihtiyacı duyuyorum sadece. Hepinizi yanımda hissediyorum iyi geliyorsunuz..
Belki simdi uyuyabilirim.
Eki Görüntüle 1918074
Mozaik sanirim cnm
https://www.e-bebek.com/fisher-price-b270/?page=6
Daha farklısı buu
Kızlar harikasınız ya. Hemen bakıyorum. Hepsi çok hoşuma gitti.
Masallahh kuzumaa yetisicez size teyzesi :)Buarada ben hiç kilo boy güncellemesi yapmadım bizim bızdıgın boyu 67 kilosuda 7.500 olmuş
Emzirme sudyeni hic kullanmadim bu rahatima geldi aldim 3 tane 5 tl idi tanesiBen de doğumdan beri emzirme sütyeni kullanıyorum ebebekten almıştım. ama ucu belli olmasın diye göğüs pedi takıyorum ayrıca :)
Yoo benim akmiyoki memelerden sut. Mehmet ali izin verirmi zannediyosun memeden sut akacak kadar memeyi birakmayaEe ıslanmıyo mu üstün başın
Yok teyzesi olmuyo tulum valla.. Suslu tulumlar diye disari cikinca giydiririm dedim 1 hafta sonra denedim cocuga olmadi birde 6-9 aylik yaniiCanm benim cok sagol. Amin insallahhh. Kesinlikle oncelikle bu evde sadece ucumuz yasadigini ve huzurun sadece bu uc kisi sayesibde olacagini ve lazim oldugunu iyi anlamak lazimm.
Ayy yerimmm yaa masallallahhhh. Pek guzel olmus Sevda kusaaa.
Ben normal sutyen kullaniyorm genelde canm hic de zor gelmiyo ya bana. Orta birlesme noktasi bos olanlar daha rahat oluyorlar.
Ben sadece klasik masallarin bulundugu bi kitap almistm ama henuz okumadik yakinda baslarizz :) sen ne zamn ise baslicaksin ki canm??
Aman da sirik maliye olmuyo mu tulumlarrr :)) oyyy teyzesi yesinn. Ayaksiz al sen olmazsa kuzum biz uyurken hep tulum giyiyoz cok rahat oluyo
Burcucuummm cok sagoll canimmm. Allah hepimize sabir versin. Boyle odunsu erkeklerle bas etmek oldukca yorucuuu. Ama sen de baktin cok bunaldin baba evinde bi nefes al bence.
Ay yeni is olayi super valla tebrik ederim sonucta calismamz da bebeklerimiz icn canm. Allah en hayirli olani versn.
Senin su capsler ve karikaturler muthis :))
Sen nasil oldunn canim??
Derler ki boyle cok yakinin biri vefat edince icinde kirk mum yanar insanin. Gunden gune otuzdokuzu soner ama biri omrun boyu yanarmis. Kim bilir o tek mum bile ne kadar can yakicidir. Allahim sabrini da versin canm. Sen de bi sey yazmak zorunda hissetme sakn.
Oy masallahh Alp pasayaa. Sagligi nasil kuzumm??
Ebebek te fln var canım bu şekilde fisher price ınki fln olmaz mıEki Görüntüle 1918149
Böyle ama bunlar da yabancı sitelerde hep.
Hiç kasma kendini canım . Hazır böreklerden aldım buzlukta saklanan ben biri geldi mi tepsiye koyup pişiriyorum. Kek yapmak ta çok hızlı oluyor kek yapıyorım bazen hemen 5 dkda. Dışarıdan hazır al ne olacak ki.Oyy bu atak ilk günden belli etti kendiniuyumuyor çocuk resmen uyumadigi icinde ağla ağla bir hal oldu. Sanki iğne batiriyorum bi tarafina. Yarin da misafirlerim gelecek okuldan iki ogretmen arkadaş temizlik yaptim ama öldüm resmen yorgunluktan akşam eşim gelince de yapabilirsem bir iki bişey yapicam yapamazsam yarin hazır alirim
kelebek.hill canım evinizr gittiniz sanırım. İnşallah eskiden çok güzel olur herşey. Canım ben işsizim :) Issizlk maasi alıyorum o derece :)) Oğlum biraz büyüyene kadar şimdilik bakmamaya karar verdim. Tabi maddiyatimiz ne kadar el verirse :)
Masallahh kuzumaa yetisicez size teyzesi :)
Emzirme sudyeni hic kullanmadim bu rahatima geldi aldim 3 tane 5 tl idi tanesi
Yoo benim akmiyoki memelerden sut. Mehmet ali izin verirmi zannediyosun memeden sut akacak kadar memeyi birakmaya
Yok teyzesi olmuyo tulum valla.. Suslu tulumlar diye disari cikinca giydiririm dedim 1 hafta sonra denedim cocuga olmadi birde 6-9 aylik yanii
Bende ayaksiz takimlar aliyorum napimAy canm o is olayiniservey e sorcaktm ne zaman baslicaksin ise diye, ek gida icin o yuzden erken baslicam demisti de. Yanlis yazmisim :)
Kitap cevabini sen sadece uzerine al :)
Alma gizzzz o zmannn baska seyler alll
Hiç kasma kendini canım . Hazır böreklerden aldım buzlukta saklanan ben biri geldi mi tepsiye koyup pişiriyorum. Kek yapmak ta çok hızlı oluyor kek yapıyorım bazen hemen 5 dkda. Dışarıdan hazır al ne olacak ki.
Geçen gün misafir geldi bana tarçınlı cevizli kek yaptım 3 4 dilim ancak yendi geri kalanı dilimledim buzdolabı poşetinde buzluğa attım. gelen olursa yine çıkarcam tazecik oluyor mis gibi hem dursa ben boş bulunup yerdim.
Can'ım çok saol bu bilgi için .. muhakkak Denicem dün bulamadık başka bir yere gidip bakacam umarım bu derdime çare olurCanim baş ağrısı icin baş parmaginla işaret parmağı arasini biberiye yagiyda galiba onunla ov. Başın agridiginda o bolgeye resmen el degmiyor cok agri oluyor. Ama oraya masaj yapinca rahatlatiyor. Cok gecmis olsun canim
Yok hiç yorma kendini bir kek yap kalanı pastaneden tamamdır yanına da bir çay demlersin o kadar kişi anca böyle ağırlanır tatlımBende öyle düşünüyorum tatlım. 1 bütün gün hazırlık yapsam ancak yetişir kaldı ki yapamam.
Bende bunları görür görmez size atıyorum çok hoşuma gidiyor aynı biz ben iyiyim tatlım ağrım tutmadığı müddetçe tutunca resmen hayattan soğuyorum ..sen nasıl oldun bi kaç gün takip edemedim düzeldi mi inşallah durumlar kelebeğimCanm benim cok sagol. Amin insallahhh. Kesinlikle oncelikle bu evde sadece ucumuz yasadigini ve huzurun sadece bu uc kisi sayesibde olacagini ve lazim oldugunu iyi anlamak lazimm.
Ayy yerimmm yaa masallallahhhh. Pek guzel olmus Sevda kusaaa.
Ben normal sutyen kullaniyorm genelde canm hic de zor gelmiyo ya bana. Orta birlesme noktasi bos olanlar daha rahat oluyorlar.
Ben sadece klasik masallarin bulundugu bi kitap almistm ama henuz okumadik yakinda baslarizz :) sen ne zamn ise baslicaksin ki canm??
Aman da sirik maliye olmuyo mu tulumlarrr :)) oyyy teyzesi yesinn. Ayaksiz al sen olmazsa kuzum biz uyurken hep tulum giyiyoz cok rahat oluyo
Burcucuummm cok sagoll canimmm. Allah hepimize sabir versin. Boyle odunsu erkeklerle bas etmek oldukca yorucuuu. Ama sen de baktin cok bunaldin baba evinde bi nefes al bence.
Ay yeni is olayi super valla tebrik ederim sonucta calismamz da bebeklerimiz icn canm. Allah en hayirli olani versn.
Senin su capsler ve karikaturler muthis :))
Sen nasil oldunn canim??
Derler ki boyle cok yakinin biri vefat edince icinde kirk mum yanar insanin. Gunden gune otuzdokuzu soner ama biri omrun boyu yanarmis. Kim bilir o tek mum bile ne kadar can yakicidir. Allahim sabrini da versin canm. Sen de bi sey yazmak zorunda hissetme sakn.
Oy masallahh Alp pasayaa. Sagligi nasil kuzumm??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?