Eğer çok kötüyse Bebek yarın hazırlık yaparsın tatlım yorma çok kendinide bebeğinideOyy bu atak ilk günden belli etti kendiniuyumuyor çocuk resmen uyumadigi icinde ağla ağla bir hal oldu. Sanki iğne batiriyorum bi tarafina. Yarin da misafirlerim gelecek okuldan iki ogretmen arkadaş temizlik yaptim ama öldüm resmen yorgunluktan akşam eşim gelince de yapabilirsem bir iki bişey yapicam yapamazsam yarin hazır alirim
Bende ayaksiz takimlar aliyorum napimaman masallah saglikla buyusunlerde giden giydiremedigimiz tulumlar olsun
Can'ım çok saol bu bilgi için .. muhakkak Denicem dün bulamadık başka bir yere gidip bakacam umarım bu derdime çare olur
Yok hiç yorma kendini bir kek yap kalanı pastaneden tamamdır yanına da bir çay demlersin o kadar kişi anca böyle ağırlanır tatlım
Bende bunları görür görmez size atıyorum çok hoşuma gidiyor aynı biz ben iyiyim tatlım ağrım tutmadığı müddetçe tutunca resmen hayattan soğuyorum ..sen nasıl oldun bi kaç gün takip edemedim düzeldi mi inşallah durumlar kelebeğim
Eğer çok kötüyse Bebek yarın hazırlık yaparsın tatlım yorma çok kendinide bebeğinide
Saglikli olsunlarda gerisi onemli degil canim yaa valla.
He giiAynen oyleee vallaaa meselemiz tulum olsn emannn :)
Oy iyi bari canm sevindm hep iyi ol insallahh.. aynen paylasimlar super :)
Iyi canm simdilk stabil devam ediyoruzbuna raziyiz zaten aman aman odundan da bi gul olmaz zaten biz agaca raziyiz :)
Maşallah suphanallah :) o ne boy öyleBuarada ben hiç kilo boy güncellemesi yapmadım bizim bızdıgın boyu 67 kilosuda 7.500 olmuş
Olur elbette kuzum da ben bulamadım.Ebebek te fln var canım bu şekilde fisher price ınki fln olmaz mı
Biz dedik güzelim o kadar merak etme diye.Oyy bu atak ilk günden belli etti kendiniuyumuyor çocuk resmen uyumadigi icinde ağla ağla bir hal oldu. Sanki iğne batiriyorum bi tarafina. Yarin da misafirlerim gelecek okuldan iki ogretmen arkadaş temizlik yaptim ama öldüm resmen yorgunluktan akşam eşim gelince de yapabilirsem bir iki bişey yapicam yapamazsam yarin hazır alirim
Canim bu arada bende Neva da deniyorum senin uyku tekniğini. Bizim de bayılmaya yakındı verdim emziği attım yatağa pispis diyorum. Hadi hayırlısı.Hiç kasma kendini canım . Hazır böreklerden aldım buzlukta saklanan ben biri geldi mi tepsiye koyup pişiriyorum. Kek yapmak ta çok hızlı oluyor kek yapıyorım bazen hemen 5 dkda. Dışarıdan hazır al ne olacak ki.
Geçen gün misafir geldi bana tarçınlı cevizli kek yaptım 3 4 dilim ancak yendi geri kalanı dilimledim buzdolabı poşetinde buzluğa attım. gelen olursa yine çıkarcam tazecik oluyor mis gibi hem dursa ben boş bulunup yerdim.
Tskler teyzesi o senin güzelliğin :)Ay bu ne maşallah kızlar nereden buluyorsunuz ya bu güzellikleri?
Bende doğumda beynimin bir kısmını bırakmış gibiyim. Başka bir kısmı da Neva hanımın atakları yedi. Kalan sağlar bizimdir.Ücretli iznim bitti kızlar bugün yıllık iznimi almak için işyerine gittik, 4 ay sonra işe gitmek tuhaf geldi işle ilgili her şeyi unutmuşum sanki sisteöden iznimi yazarken zorlandım
Tedavisi var canım ama çocukta çok gelişim geriliği yapıyor bu hastalık. Ben bu riski göze alamadım. Eskiden zorunlu aşılar arasında varmış. Gerek kalmadı diye çıkarmışlar. Sonra tekrar türemiş sanırım.Saglikli olsunlarda gerisi onemli degil canim yaa valla.
He gii
Kizlar bu rota asisina kafam cok takildi cok kararsizim. Namussuz da pahali ya
Parasinda degilim de cevremde ablam disinda kimse yaptirmadi. Kafam ona takiliyo. Mesela kuzenlerimin durumlari filan iyi yaptirsa yaptirirlardi ama yaptirmadilar. Konu para degil niye yaptirmadilar sormadimda. Kafam onlara takiliyo. Yok gerekli olsa devlet koyardi diyen var filan. Ama bu hastaligi kaparsa ve ben yaptirmamis olursam vicdan azabi cekerim. Tedavisi var sukurler olsun ama saglikli cocugun dengesi neden bozulsun diye de dusunmuyo degilim. Bizi bulur yani bu hastalik eminim. Ben pimpirikli oldugum icin boyle sacma seyler kesin gelir basima bende pismanliktan geberirim
cetrina sizin oralarda yapiliyomuydu bu
Daha vaktim var 3 ay bile degiliz zatende. Kafam cok karisik canim ya. Kapmama riskide var ama ya kaparda cocugumu perisan edersem kendi kararsizligim yuzunden diyede dusunmuyo degilim yani. Esimle aksam tartisayim bu konuyu oda demin bana birakti sen bilirsin ama ben sorduklarimdan kimse yaptirmamis dedi. Oda pek yaptirma tarafli degilde bakalim :/Bende doğumda beynimin bir kısmını bırakmış gibiyim. Başka bir kısmı da Neva hanımın atakları yedi. Kalan sağlar bizimdir.
kelebek.hill canım iyisiniz inşallah. Döndün değil mi eve?
Tedavisi var canım ama çocukta çok gelişim geriliği yapıyor bu hastalık. Ben bu riski göze alamadım. Eskiden zorunlu aşılar arasında varmış. Gerek kalmadı diye çıkarmışlar. Sonra tekrar türemiş sanırım.
Bende doğumda beynimin bir kısmını bırakmış gibiyim. Başka bir kısmı da Neva hanımın atakları yedi. Kalan sağlar bizimdir.
kelebek.hill canım iyisiniz inşallah. Döndün değil mi eve?
Tedavisi var canım ama çocukta çok gelişim geriliği yapıyor bu hastalık. Ben bu riski göze alamadım. Eskiden zorunlu aşılar arasında varmış. Gerek kalmadı diye çıkarmışlar. Sonra tekrar türemiş sanırım.
Saglikli olsunlarda gerisi onemli degil canim yaa valla.
He gii
Kizlar bu rota asisina kafam cok takildi cok kararsizim.
Siz bilirsiniz tatlım. Ama her yıl 25 30 bebek bu yüzden ölüyormuş bunu da söyleyeyim. Bildiklerim bunlar. Umarım Bebeklerimiz asılı da asisizda olsa bu virüsle hiç tanışmaz.Daha vaktim var 3 ay bile degiliz zatende. Kafam cok karisik canim ya. Kapmama riskide var ama ya kaparda cocugumu perisan edersem kendi kararsizligim yuzunden diyede dusunmuyo degilim yani. Esimle aksam tartisayim bu konuyu oda demin bana birakti sen bilirsin ama ben sorduklarimdan kimse yaptirmamis dedi. Oda pek yaptirma tarafli degilde bakalim :/
Daha vaktim var 3 ay bile degiliz zatende. Kafam cok karisik canim ya. Kapmama riskide var ama ya kaparda cocugumu perisan edersem kendi kararsizligim yuzunden diyede dusunmuyo degilim yani. Esimle aksam tartisayim bu konuyu oda demin bana birakti sen bilirsin ama ben sorduklarimdan kimse yaptirmamis dedi. Oda pek yaptirma tarafli degilde bakalim :/
Maşallah canım inşallah daim olur. Bazen ilişkiler de nazara geliyor. Ne yapalım uğraşıyoruz evde Neva hanımla. Begum hanım nasıl keyfi yerinde inşallah.Iyiyz canm simdilik :) insallah daim olur. dondum eve canm dun geldik. Sagolasin. Siz nasilsinz Neva kuzuyla??
Olur elbette kuzum da ben bulamadım.
servey ya sen ne tatlı bir insansın. Çok mutlu oldum sanki yanımda gibi oldu. Çok teşekkür ederim. Bakardım tabii tatlı ela kuzuya.
Biz dedik güzelim o kadar merak etme diye.
Gerçekten Zorlu ve kötüydü geri gelmez umarım.
Canim bu arada bende Neva da deniyorum senin uyku tekniğini. Bizim de bayılmaya yakındı verdim emziği attım yatağa pispis diyorum. Hadi hayırlısı.
Evet Büyüdü 4-5 saat emmese hemen akıyo gögüs ucuz krem sürünce bile uyarılıp akıyo geceleri genelde üstüm başım süt oluyo :s benim sütüm suludur belki ondan seninki yaglıysa belki ondan akmıyodurGoguslerde buyume oldu mu canim. Bende hic kullanmadim ped. Ama tabi hic akma yasamadim. Bir sefer oldu. :) Gecen gun anneme bıraktık oğlumu sinemaya gittik. Gitmeden de uyuyordu emmesi flaan neyse 5 saat emme fasli olmadi ona ragmen akmadi. Bazen diyorum sutum yok ondan mi olmuyor bu akma diye. Sonra hemen vazgeciyorum.:)
Fransa havasından herhalde. Hay maşallah benim damat tosun tosun.Maşallah suphanallah :) o ne boy öyle
Haklısın cnm benimde gündüz değilde gece ne kadar emsede çok çabuk doluyo göğüslerim ve ister istemez akıyo gündüzde anca krem sürerken ya da oğlum tekini emerken Öbürü akıyo mecbur kullanıyorum benMasallahh kuzumaa yetisicez size teyzesi :)
Emzirme sudyeni hic kullanmadim bu rahatima geldi aldim 3 tane 5 tl idi tanesi
Yoo benim akmiyoki memelerden sut. Mehmet ali izin verirmi zannediyosun memeden sut akacak kadar memeyi birakmaya
Yok teyzesi olmuyo tulum valla.. Suslu tulumlar diye disari cikinca giydiririm dedim 1 hafta sonra denedim cocuga olmadi birde 6-9 aylik yanii
Ben geçen buzluktan çıkardım keki hiç lezzetli değildi ilk defa atmıştım beğenmedimHiç kasma kendini canım . Hazır böreklerden aldım buzlukta saklanan ben biri geldi mi tepsiye koyup pişiriyorum. Kek yapmak ta çok hızlı oluyor kek yapıyorım bazen hemen 5 dkda. Dışarıdan hazır al ne olacak ki.
Geçen gün misafir geldi bana tarçınlı cevizli kek yaptım 3 4 dilim ancak yendi geri kalanı dilimledim buzdolabı poşetinde buzluğa attım. gelen olursa yine çıkarcam tazecik oluyor mis gibi hem dursa ben boş bulunup yerdim.
Bak ben o musluk suyunu hic dusunmedim cidden. İyi dedin onu :)3 aylik olmaniza bir kac gun kaldi sanirim dimi? Ben yaptirdim canim sonucta banyo suyunu falan kaynatip sogutma şansımız her seferinde olmuyor. Ya yakalanirsa ihtimali daha zor bir durum yasatacagindan yaptirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?