Böyle zamanlar için Dr.outker hazır kek - kurabiye karışımları çok iyi oluyoFransa havasından herhalde. Hay maşallah benim damat tosun tosun.
Anladim canim. benim sadece bu zamana kadar 3 kere akmistir ikisi banyodan sonra hemen emzirememistim biride sabah uyrken yan yatiyodum sikistirmisim gogusleri heralde baya batmistim o kadar.Haklısın cnm benimde gündüz değilde gece ne kadar emsede çok çabuk doluyo göğüslerim ve ister istemez akıyo gündüzde anca krem sürerken ya da oğlum tekini emerken Öbürü akıyo mecbur kullanıyorum ben
Olur elbette kuzum da ben bulamadım.
servey ya sen ne tatlı bir insansın. Çok mutlu oldum sanki yanımda gibi oldu. Çok teşekkür ederim. Bakardım tabii tatlı ela kuzuya.
Biz dedik güzelim o kadar merak etme diye.
Gerçekten Zorlu ve kötüydü geri gelmez umarım.
Canim bu arada bende Neva da deniyorum senin uyku tekniğini. Bizim de bayılmaya yakındı verdim emziği attım yatağa pispis diyorum. Hadi hayırlısı.
Maşallah canım inşallah daim olur. Bazen ilişkiler de nazara geliyor. Ne yapalım uğraşıyoruz evde Neva hanımla. Begum hanım nasıl keyfi yerinde inşallah.
Aynen tatlım evde huzur olsunda gerisi boş Allah yuvandan saygıyı huzuru sevgiyi eksik etmesin inşallahAynen oyleee vallaaa meselemiz tulum olsn emannn :)
Oy iyi bari canm sevindm hep iyi ol insallahh.. aynen paylasimlar super :)
Iyi canm simdilk stabil devam ediyoruzbuna raziyiz zaten aman aman odundan da bi gul olmaz zaten biz agaca raziyiz :)
Ellerine sağlık annesi en iyisi dinlenerek yapAkşam yapicam kalanida canim biraktim :)
Yok kız bizim burda hiç rotaymış motaymış gerçi iğneleri yapıyorlar bilgi bile vermiyorlarSaglikli olsunlarda gerisi onemli degil canim yaa valla.
He gii
Kizlar bu rota asisina kafam cok takildi cok kararsizim. Namussuz da pahali ya
Parasinda degilim de cevremde ablam disinda kimse yaptirmadi. Kafam ona takiliyo. Mesela kuzenlerimin durumlari filan iyi yaptirsa yaptirirlardi ama yaptirmadilar. Konu para degil niye yaptirmadilar sormadimda. Kafam onlara takiliyo. Yok gerekli olsa devlet koyardi diyen var filan. Ama bu hastaligi kaparsa ve ben yaptirmamis olursam vicdan azabi cekerim. Tedavisi var sukurler olsun ama saglikli cocugun dengesi neden bozulsun diye de dusunmuyo degilim. Bizi bulur yani bu hastalik eminim. Ben pimpirikli oldugum icin boyle sacma seyler kesin gelir basima bende pismanliktan geberirim
cetrina sizin oralarda yapiliyomuydu bu
Saol teyzesi maşallah minik biraz boylu anasıyla babasına çekti azcıkMaşallah suphanallah :) o ne boy öyle
Aynen tatlım evde huzur olsunda gerisi boş Allah yuvandan saygıyı huzuru sevgiyi eksik etmesin inşallah
Ellerine sağlık annesi en iyisi dinlenerek yap
Yok kız bizim burda hiç rotaymış motaymış gerçi iğneleri yapıyorlar bilgi bile vermiyorlar
Saol teyzesi maşallah minik biraz boylu anasıyla babasına çekti azcık
Daha vaktim var 3 ay bile degiliz zatende. Kafam cok karisik canim ya. Kapmama riskide var ama ya kaparda cocugumu perisan edersem kendi kararsizligim yuzunden diyede dusunmuyo degilim yani. Esimle aksam tartisayim bu konuyu oda demin bana birakti sen bilirsin ama ben sorduklarimdan kimse yaptirmamis dedi. Oda pek yaptirma tarafli degilde bakalim :/
Nazardan sanırım zaten kizima hep degito yıldızımız düşük bizimÇok saol Can'ım arkadaşım ..Allah senin de yardımcın olsun Rabbim sabır versin özlem zor çok zor tahmin edebiliyorum mekanı cennet olsun anneciğinin ve dilerim Allah sana ve evladına uzun güzel bir ömür verir
Çık geçmiş olsun ne oldu harbi sürekli bir şey bitiyor birşey başlıyor açıkçası nazara olan inancımda çok olmaya başladı
Pek yakışmış Aslan'a annesi maşallah ona
Ne kadara aldin canım..fotosu var mi :)Kizlar bu sophie dis kasiyici alcaktm sonra mothercareda ona cok benzer dogal bi zebra gordm ozellikler ayni onu aldik. Baska kasiyicilri sevmedi hic ama bunun her yerini yiyo :) surekli elini yemesinden rahatsiz olanlar deneyebilirrr... vik vik yapiyo bole havadan guzel yani :)
Ee ıslanmıyo mu üstün başın
Yapı meselesi belkide canim. Ilk zamanlar pek takiyordum akmamasinida simdi Yapı meselesi diyip geciyorum :)Evet Büyüdü 4-5 saat emmese hemen akıyo gögüs ucuz krem sürünce bile uyarılıp akıyo geceleri genelde üstüm başım süt oluyo :s benim sütüm suludur belki ondan seninki yaglıysa belki ondan akmıyodur
Canim bebekler yorulunca iyice uykusu da geliyor bir sakinlik çöküyor ya huysuzluktqn sonra. O zaman yatagina yatırıp pispis yapıyorsun. Kendi kendine dalıyor.Ne olcak yapardımmm
Aynen yaa o boreklerden al at fıruna hatta pastalardan da satılıyor ambalajda ver gec ısteee
Bu arada nasıl bır yontem denıyorsunuzzz uyku ıcınnn
Mesele zaten o çökmeye getırebılmek onlarıCanim bebekler yorulunca iyice uykusu da geliyor bir sakinlik çöküyor ya huysuzluktqn sonra. O zaman yatagina yatırıp pispis yapıyorsun. Kendi kendine dalıyor.
Canim bebekler yorulunca iyice uykusu da geliyor bir sakinlik çöküyor ya huysuzluktqn sonra. O zaman yatagina yatırıp pispis yapıyorsun. Kendi kendine dalıyor.
Aynen benim de akmıyo ama süt çok ikiz bile beslerim diyerek kendimi motive ediyorum :). sağarken de bi 5 10sn süt gelmiyor sonra akmaya başlıyor herkesin bir değil demek kiYapı meselesi belkide canim. Ilk zamanlar pek takiyordum akmamasinida simdi Yapı meselesi diyip geciyorum :)
Her zaman bir olmuyor canım bugün mesela bizimkini emerek uyuttum.ama biraz önce memede uyumak üzereydi sakinleşmişti yerine yatırdım uyudu yine.Ayy benimki huysuzluktan sonra daha cok huysuzlanip cilginlar gibi ağlıyornevacik daliyorsa supermis
Sen şu an öyle yapma canım ataktasiniz. Bir ay sonra falan dene. Ben önceden deneyince Neva çığlık çığlığa ağlıyordu. HattaAyy benimki huysuzluktan sonra daha cok huysuzlanip cilginlar gibi ağlıyornevacik daliyorsa supermis
Bencede öyle bişey benimki çok çabuk akıyo bide sütüm belki çok suluherkesde süt memelerden akmazmış. Göğüs ucu kaslarıyla ilgili birşeymiş.
tugbayhan benim neden akmıyor diye düşünmesin :) yazmissin zaten sende tuğba. Senin minik tosuncuk biriktirmiyormus :)
dormicum15 evet canım ben annem vefat etmeden önce de hep derdim çocuğum olursa kardeşi olsun tek kalmasın. En iyi kardeş anlar çünkü. Simdi de tek çocuk dusunenlere derim hep kardeşi olmalı insanin diye. Anne babaya bisey olduğunda tek destek kardeşten gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?