2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Anladim canim. benim sadece bu zamana kadar 3 kere akmistir ikisi banyodan sonra hemen emzirememistim biride sabah uyrken yan yatiyodum sikistirmisim gogusleri heralde baya batmistim o kadar.

Ne olcak yapardımmm
Aynen yaa o boreklerden al at fıruna hatta pastalardan da satılıyor ambalajda ver gec ısteee
Bu arada nasıl bır yontem denıyorsunuzzz uyku ıcınnn

Maşallah canım inşallah daim olur. Bazen ilişkiler de nazara geliyor. Ne yapalım uğraşıyoruz evde Neva hanımla. Begum hanım nasıl keyfi yerinde inşallah.

Genelde iyi sayilir ama birazcicik huysuz benim kuzum. Tabi belki normal ama benm burda bi arkadasin bebegi baya sakin de onla kiyaslayincaaa.. benimki kendnden ilgi hiccc gitmesin istiyor sizin de oyle mi bilmemm... bi dk yalniz birakamiyorm. Bugun bi de yol yorgunlugu ve gazi var fenaaa. :) tabi sagliklari yerinde olsn daaa bi sekilde buyurlerr

Aynen tatlım evde huzur olsunda gerisi boş Allah yuvandan saygıyı huzuru sevgiyi eksik etmesin inşallah

Akşam yapicam kalanida canim biraktim :)
Ellerine sağlık annesi en iyisi dinlenerek yap

Yok kız bizim burda hiç rotaymış motaymış gerçi iğneleri yapıyorlar bilgi bile vermiyorlar

Maşallah suphanallah :) o ne boy öyle
Saol teyzesi maşallah minik biraz boylu anasıyla babasına çekti azcık

Amin canm hepimizinki daim olsn insallahhh.
Bi sey sorcam tecrubeli kralice. Sorim mi hadi sorimmm... bu bebekler kacinci aydan sonra her seyi yiyebilir halde oluyo?

Biz bugün yaptırdık canım, doktorumuz ben öneriyorum dedi, aldık sağlık ocağında ebe verdi kızıma, şahsen ben cesaret edemedim yaptırmamaya riske edemedim yaptırmasaydık kesin aksilik olur kapardı bizim kız, babamız pimpirikli çünkü :)

Nazardan sanırım zaten kizima hep degito yıldızımız düşük bizim

Ne kadara aldin canım..fotosu var mi :)

Ee ıslanmıyo mu üstün başın

herkesde süt memelerden akmazmış. Göğüs ucu kaslarıyla ilgili birşeymiş.
tugbayhan benim neden akmıyor diye düşünmesin :) yazmissin zaten sende tuğba. Senin minik tosuncuk biriktirmiyormus :)

dormicum15 evet canım ben annem vefat etmeden önce de hep derdim çocuğum olursa kardeşi olsun tek kalmasın. En iyi kardeş anlar çünkü. Simdi de tek çocuk dusunenlere derim hep kardeşi olmalı insanin diye. Anne babaya bisey olduğunda tek destek kardeşten gelir.

Yapı meselesi belkide canim. Ilk zamanlar pek takiyordum akmamasinida simdi Yapı meselesi diyip geciyorum :)

Ne olcak yapardımmm
Aynen yaa o boreklerden al at fıruna hatta pastalardan da satılıyor ambalajda ver gec ısteee
Bu arada nasıl bır yontem denıyorsunuzzz uyku ıcınnn
Canim bebekler yorulunca iyice uykusu da geliyor bir sakinlik çöküyor ya huysuzluktqn sonra. O zaman yatagina yatırıp pispis yapıyorsun. Kendi kendine dalıyor.

Canim bebekler yorulunca iyice uykusu da geliyor bir sakinlik çöküyor ya huysuzluktqn sonra. O zaman yatagina yatırıp pispis yapıyorsun. Kendi kendine dalıyor.
Mesele zaten o çökmeye getırebılmek onlarıcanım bwl yöntemınde yıyebıleceklerı haslayıp yıyebıleceklerı yumusaklıkta önlerıne koyuyoruz kendılerı yıyor degıl mı kısaca yemelerıne yardımcı oluyoruzz

Ayy benimki huysuzluktan sonra daha cok huysuzlanip cilginlar gibi ağlıyor nevacik daliyorsa supermis
Sen şu an öyle yapma canım ataktasiniz. Bir ay sonra falan dene. Ben önceden deneyince Neva çığlık çığlığa ağlıyordu. Hatta nymeria-burcu ile de konuştuk. Her zaman tutmuyor ama zamanla alırsa süper olur.

Son düzenleme:
Bencede öyle bişey benimki çok çabuk akıyo bide sütüm belki çok sulu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…