2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kiz bizde de ben pimpirikliyim gelir beni bulursa yaptirmassam o zaman gor sen beni
Yok buna takilmiyorum balim akmamasi cok daha iyi zaten dedigim gibi mehmet ali oyle cok dolmasina izin veren bir kisilik degil benim gogusler hep yumusak o yuzden

Aynen canim ben normal uyutsam çok şükür şu anda :) sabahtan beri uyurken çığlık çığlığayız

Evet canım. Yardımcı olmak derken yedirme yok eline falan tutturuyorsun. Buharda pişirme ya da haşlama tost makinesinde yumuşatma yapabilirsin. Önemli olan iki parmak arasında kolayca ezilebilecek olması. Kesinlikle armut salatalık gibi sert yiyecek vermiyoruz. Bunlar boğulmaya sebep olabilir.

Canım ya moralini yüksek tutmaya çalış bişeyciğin yoktur inşallah nasılsın şimdi nasıl hissediyorsun kendini?

Maşallah alp beye. Pek yakışmış. Eki Görüntüle 1918075
Ben de bunu beğendim. Yalnız 260 tl. Bakalım eşim ne diyecek.

Canım ben de instagramdan takip ediyordum aynı markanın sayfasını bebek için tek kolye 80TLydi acaba anne bebek kombin olduğu için mi fazla fiyat farkı var ki? Yani aradaki 180TL anneninkinin farkı mı? Ne pahalıymış

Hem öyle tatlım hem de daha büyükmüş taşları.

Bencede öyle bişey benimki çok çabuk akıyo bide sütüm belki çok sulu
benim de öyle çok akıyor canım yatakta su geçirmeyen alez kullanmak zorunda kalıyorum. Bi gece eşimin sırtı sırılsıklam olmuştu :) Son zamanlarda azaldı sadece elif ağlayinca falan birazcık ıslanıyor.
Meme yapısıyla ilgiliymiş yani akmayan memede sut yok değilmiş bizimkilerin kaslar faklı olduğu için uyarınca ya da emzirmeyi düşününce falan akıyor.

evet her an sızabiliyor karşındakinin de gözler oraya kayıyor tabi :)) yumuşak olunca daha rahat emiyor elif. Zaten sütün artması lazımsa bebekler daha çok emerek üretimi arttırıyor. Ben buna sahit oldum.

Balen dediğiniz ne oluyor kızlar. Ben 75c kup içi dolgusuz sert sütuen takıyordum öncrden doğumdan sonra bir iki kere giydim hem küçük geldi hem rmzirirken çoknrahatsız etti.

Pentide indirim vardı hafta sonu sporcu atleti gibi olanlardan aldım umarım rahat ederim

La Lune M mertur

Ya ben de yapmak istiyorum bu blw yi ama korkarım muhtemelen boğazına kaçar fln diye bir de 5 ay bitince ek gıdaya başlayacağım. 6 ayı bitmesi gerekiyor ya blw için. arada blw yapsak arada yapmasak olmaz mı ki :)

İyi yapmissin canım. Onlar balensiz ama bir beden büyük alsaydın sıkmasın memeleri.

Vay arkadaş ben eskiden 80 b kullanırdım dolgusuz doğumdsn sonra 95 emzirme sütyeni kullanıyorum benim memelerde mi sorun var aceba

Heheh sen maharetliymişsin, ben anlamıyorum hiç filtre bile kullanamıyorum snap çekebiliyorum bi

Yaaa hangi markaymış ooo:)) söyle tabi, hatta şöyle kalpli malpli desenlerle yapsınlar. Renkleri de sarı kıtmızı turuncu yeşil fosforik renkler olsun bebeklerimizin ilgisini çeksin. Slogan da bulurum ben sizin markaya :)) keyifli emzirmeler. Emzirirken de çekici olabilirsiniz. Emzirmek artık daha keyifli... )

Ya ben de yapmak istiyorum bu blw yi ama korkarım muhtemelen boğazına kaçar fln diye bir de 5 ay bitince ek gıdaya başlayacağım. 6 ayı bitmesi gerekiyor ya blw için. arada blw yapsak arada yapmasak olmaz mı ki :)
Olur öyle gidenler de çok var. Canim doğru yapılırsa boğulma riski klasik ile aşağı yukarı aynı. Benim kuzen klasik gitti bebek ağzını acmiyordu ellerini bağlayıp zorla yediriyorlardi. Bunlar hoşuma gitmiyor. Kendi istediği kadar yesin. Ki annem beni yıllar önce blw ile büyütmüş. Şu an hiçbir yeme problemim yok. Bende öyle olsun istiyorum. Doymaz vs endişeler oluyor sütle kapatır açığı. Hem dışarı gıdası organik mi sanki. Süt daha yararlı ve hilesiz.

Vay arkadaş ben eskiden 80 b kullanırdım dolgusuz doğumdsn sonra 95 emzirme sütyeni kullanıyorum benim memelerde mi sorun var aceba
Senin toroman napmış memelerine :)) 3 beden birden büyümüş maşallah :)

Amannn 75/95 ne farkeder sert ve dikmolmadıktan sonra. Yamuk yumuk yumuşacık ve porsuk memeler hiç çekici değil :/

Sorun mu ki bu? Oh ne güzel tombul tombul olmuşlar.
Benim destekli 75 ti şimdi desteksiz 85
İkimiz girelim bu işe. Bende tasarlarim. Sende sloganlar bir de instagram açarız oo gelsin paralar.

Sorun mu ki bu? Oh ne güzel tombul tombul olmuşlar.
Benim destekli 75 ti şimdi desteksiz 85

İkimiz girelim bu işe. Bende tasarlarim. Sende sloganlar bir de instagram açarız oo gelsin paralar.
He ya olabilir :) yurt dışından getirtiyolar renkli renkli sütyenler ama hiç güvenemiyorum polyesterdir şimdi onlar. Güzel olayım derken pişik olmayayım sonra o-o

Ahh ah güzelim sen annesinn artık anneni özlediğinde bile kendini koyvermeyeceksin. Anneciğin de üzgündür eminim. Ben yanarım yavruma yavrum yanar yavrusuna dünya hali böyledir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…