Kiz bizde de ben pimpirikliyim gelir beni bulursa yaptirmassam o zaman gor sen beniBiz bugün yaptırdık canım, doktorumuz ben öneriyorum dedi, aldık sağlık ocağında ebe verdi kızıma, şahsen ben cesaret edemedim yaptırmamaya riske edemedim yaptırmasaydık kesin aksilik olur kapardı bizim kız, babamız pimpirikli çünkü :)
Yok buna takilmiyorum balim akmamasi cok daha iyi zaten dedigim gibi mehmet ali oyle cok dolmasina izin veren bir kisilik degilherkesde süt memelerden akmazmış. Göğüs ucu kaslarıyla ilgili birşeymiş.
tugbayhan benim neden akmıyor diye düşünmesin :) yazmissin zaten sende tuğba. Senin minik tosuncuk biriktirmiyormus :)
@dormicum15 evet canım ben annem vefat etmeden önce de hep derdim çocuğum olursa kardeşi olsun tek kalmasın. En iyi kardeş anlar çünkü. Simdi de tek çocuk dusunenlere derim hep kardeşi olmalı insanin diye. Anne babaya bisey olduğunda tek destek kardeşten gelir.
Sen şu an öyle yapma canım ataktasiniz. Bir ay sonra falan dene. Ben önceden demeyince Neva çığlık çığlığa ağlıyordu. Hatta @nymeria-burcu ile de konuştuk. Her zaman tutmuyor ama zamanla alırsa süper olur.
Harikasınız kızlar yaa. Bende eşimi ikna ettim haftaya haftasonu izmirdeyiz.bluetweety @servey ne dersiniz buluşalım mı?
İkisi de olur canım. Ama kaynar olmasın su ılık olsun.
Evet canım. Yardımcı olmak derken yedirme yok eline falan tutturuyorsun. Buharda pişirme ya da haşlama tost makinesinde yumuşatma yapabilirsin. Önemli olan iki parmak arasında kolayca ezilebilecek olması. Kesinlikle armut salatalık gibi sert yiyecek vermiyoruz. Bunlar boğulmaya sebep olabilir.Mesele zaten o çökmeye getırebılmek onlarıcanım bwl yöntemınde yıyebıleceklerı haslayıp yıyebıleceklerı yumusaklıkta önlerıne koyuyoruz kendılerı yıyor degıl mı kısaca yemelerıne yardımcı oluyoruzz
Canım ya moralini yüksek tutmaya çalış bişeyciğin yoktur inşallah nasılsın şimdi nasıl hissediyorsun kendini?Bir insan bir haftada iki kere serum yermi arkadaş doğum yaptım Bir sürü bir şeyler çıktı safraya bakıyorlar temiz midede sorun vardır diyorlar endoskopi yapılsın onu da nerede yaptıracağım bilmiyorum Ne oldu bana böyle nazaramı geldim bilmiyorum sinirlerim çok bozulmaya başladı
Maşallah alp beye. Pek yakışmış. Eki Görüntüle 1918075
Ben de bunu beğendim. Yalnız 260 tl. Bakalım eşim ne diyecek.
Hem öyle tatlım hem de daha büyükmüş taşları.Canım ya moralini yüksek tutmaya çalış bişeyciğin yoktur inşallah nasılsın şimdi nasıl hissediyorsun kendini?
Canım ben de instagramdan takip ediyordum aynı markanın sayfasını bebek için tek kolye 80TLydi acaba anne bebek kombin olduğu için mi fazla fiyat farkı var ki? Yani aradaki 180TL anneninkinin farkı mı? Ne pahalıymış
benim de öyle çok akıyor canım yatakta su geçirmeyen alez kullanmak zorunda kalıyorum. Bi gece eşimin sırtı sırılsıklam olmuştu :) Son zamanlarda azaldı sadece elif ağlayinca falan birazcık ıslanıyor.Bencede öyle bişey benimki çok çabuk akıyo bide sütüm belki çok sulu
Kiz bizde de ben pimpirikliyim gelir beni bulursa yaptirmassam o zaman gor sen beni
Yok buna takilmiyorum balim akmamasi cok daha iyi zaten dedigim gibi mehmet ali oyle cok dolmasina izin veren bir kisilik degilbenim gogusler hep yumusak o yuzden
Balen dediğiniz ne oluyor kızlar. Ben 75c kup içi dolgusuz sert sütuen takıyordum öncrden doğumdan sonra bir iki kere giydim hem küçük geldi hem rmzirirken çoknrahatsız etti.MinikPiranha ayyyyy esmere kırmızı böyle yakışkr iştee göremedik biz bu sevda kuşunu yaa ((
Bn bonprixten balenli altı demirli ikili emzirme sütyen aldım canm daha dik tutuyor enazından ama evde pek takmıorum ya taksam ii olacak :))
Sağlıklı olsunlar da napalım artık :) bizim fıstıklar bu modelden :)Masallahhh minik kusaa
Tatlim yanliz degilsiniz benim kizimda cok minnak 3 aylik ve 4700 gr cik
Ya ben de yapmak istiyorum bu blw yi ama korkarım muhtemelen boğazına kaçar fln diye bir de 5 ay bitince ek gıdaya başlayacağım. 6 ayı bitmesi gerekiyor ya blw için. arada blw yapsak arada yapmasak olmaz mı ki :)Evet canım. Yardımcı olmak derken yedirme yok eline falan tutturuyorsun. Buharda pişirme ya da haşlama tost makinesinde yumuşatma yapabilirsin. Önemli olan iki parmak arasında kolayca ezilebilecek olması. Kesinlikle armut salatalık gibi sert yiyecek vermiyoruz. Bunlar boğulmaya sebep olabilir.
İyi yapmissin canım. Onlar balensiz ama bir beden büyük alsaydın sıkmasın memeleri.
Vay arkadaş ben eskiden 80 b kullanırdım dolgusuz doğumdsn sonra 95 emzirme sütyeni kullanıyorum benim memelerde mi sorun var aceba
Heheh sen maharetliymişsin, ben anlamıyorum hiç filtre bile kullanamıyorum snap çekebiliyorum bisen öyle diyince aklıma geldi. Bi gün ofiste topluca fotoğraf cektik. Ama bi kişi cekmek zorunda olduğu için cekenle başkası yer değiştirdi. Bende güzel photoshop yaparım :) farklı yerde ve arkada durdukları içinde kolay ve kusursuz olmuştu. Fotoğrafı düzenleyip herkese gönderdim. Ama söylemek de aklıma gelmedi. Çekilen anda karışık bi an olduğu için sonradan bi kişi farkedip diğerleri ne sormuş bu fotoğrafı kim çekti diyebende genelde yerimde durmadigim için aksama kadar düşünmüşler o hallerine çok gülmüştüm
elifte artik tanımaya başladı bizimki benden sıkılıyor galibaaksam babası gelip te kapıyı acınca gülüyor
Bu aksam dışardan geldik emmek istiyordu. Bende yatağın üzerine bırakıp üzerimi değiştirecektim soyununca kahkahalar atmaya başladı :) bana değilde memelere daha çok ilgisi varmış onu anladım
Canım sütyenin balensiz olması şart ben bi gün balenleri çıkmış pamuklu bi sütyenim vardı. Onun zararı olmaz heralde diye giydim çünkü kıyafet yakışmıyor emzirme sütyeni ile. Mastite 5 kalayı yaşadım sisti hemen. Eve gelince sağma dan da geçmedi. Ama h&mde bi model var. Aslında ben iyi bi sutyen markasında çalışıyorum tasarımcı olarakfakat yeniliklere pek açık değillerdi. Bunu yeniden gündeme getireceğim.
Sevdaya kırmızı çok yakismis. Maşallah ona
katılıyorum coook seker olmuş
Olur öyle gidenler de çok var. Canim doğru yapılırsa boğulma riski klasik ile aşağı yukarı aynı. Benim kuzen klasik gitti bebek ağzını acmiyordu ellerini bağlayıp zorla yediriyorlardi. Bunlar hoşuma gitmiyor. Kendi istediği kadar yesin. Ki annem beni yıllar önce blw ile büyütmüş. Şu an hiçbir yeme problemim yok. Bende öyle olsun istiyorum. Doymaz vs endişeler oluyor sütle kapatır açığı. Hem dışarı gıdası organik mi sanki. Süt daha yararlı ve hilesiz.Ya ben de yapmak istiyorum bu blw yi ama korkarım muhtemelen boğazına kaçar fln diye bir de 5 ay bitince ek gıdaya başlayacağım. 6 ayı bitmesi gerekiyor ya blw için. arada blw yapsak arada yapmasak olmaz mı ki :)
Senin toroman napmış memelerine :)) 3 beden birden büyümüş maşallah :)Vay arkadaş ben eskiden 80 b kullanırdım dolgusuz doğumdsn sonra 95 emzirme sütyeni kullanıyorum benim memelerde mi sorun var aceba
Sorun mu ki bu? Oh ne güzel tombul tombul olmuşlar.Vay arkadaş ben eskiden 80 b kullanırdım dolgusuz doğumdsn sonra 95 emzirme sütyeni kullanıyorum benim memelerde mi sorun var aceba
İkimiz girelim bu işe. Bende tasarlarim. Sende sloganlar bir de instagram açarız oo gelsin paralar.Heheh sen maharetliymişsin, ben anlamıyorum hiç filtre bile kullanamıyorum snap çekebiliyorum bi
Yaaa hangi markaymış ooo:)) söyle tabi, hatta şöyle kalpli malpli desenlerle yapsınlar. Renkleri de sarı kıtmızı turuncu yeşil fosforik renkler olsun bebeklerimizin ilgisini çeksin. Slogan da bulurum ben sizin markaya :)) keyifli emzirmeler. Emzirirken de çekici olabilirsiniz. Emzirmek artık daha keyifli...)
S beden aldım valla. Bir ay kadar önce m/l beden almıştım büyük geldi benim mrmitolar tombişko ama sırtım dar anca olur diye düşünüyorumİyi yapmissin canım. Onlar balensiz ama bir beden büyük alsaydın sıkmasın memeleri.
He ya olabilir :) yurt dışından getirtiyolar renkli renkli sütyenler ama hiç güvenemiyorum polyesterdir şimdi onlar. Güzel olayım derken pişik olmayayım sonra o-oSorun mu ki bu? Oh ne güzel tombul tombul olmuşlar.
Benim destekli 75 ti şimdi desteksiz 85
İkimiz girelim bu işe. Bende tasarlarim. Sende sloganlar bir de instagram açarız oo gelsin paralar.
Ahh ah güzelim sen annesinn artık anneni özlediğinde bile kendini koyvermeyeceksin. Anneciğin de üzgündür eminim. Ben yanarım yavruma yavrum yanar yavrusuna dünya hali böyledir...Saol Can'ım ya zaten bana tek koyan bu işte yalnızlık bazen isyan ediyorum neyime benim gurbete evlenmek diye ..ama herkes kısmetini yiyor işte Allah bize annesiz babasız kardeşsiz kimsesiz uzakta olanlara yardım etsin
Saol tatlım bazen isyan ediyorum zaten Buda mı eksikti diye yoruldum çünkü sonra toparlıyorum evlatlarım onlar bu yolu ben seçtim mecburum diyip yeniden başlıyorum ama en çok ta anneme olan özlemim koymaya başladı
Maşallah 41 kere maşallah çok güzel olmuş bu ya annesi
Amin Amin tatlım Allah razı olsun senden de yüreğine sağlık bu güzel dua için
Ayyyyy bir yakışıklı var burda maşallah Paşa'ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?