2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ah kızlar ah öyle bişi yaptım ki az önce kafama s.çayım oğluşa kot gömlek kot pantolon aldım sen kalk atley badi beyaz renkli ne varsa hepsini birden at makineye ha bi de akıllı davrandım sandım 30 dereceye attım anaaam bi baktım beyazlar ve açık renkliler morumsu olmuş. Şimdi beyazları domestosa bastım hadi onları kurtarırım da açık renklileri de koslayla bir attım makineye inşallah düzelirler ki onlardan umudum yok bu arada iki defa ek durulama falan yapıcam tabi

Çok geçmiş olsun canım ya. Ama pek düzelme olmuyor maalesef. Bende yaptım bir kere o hatayı.

Geçmiş olsun canım. Olmuşa çare yok bazen makinaya sıkışan bir çorap bile mahfedebiliyor çamaşırları kısmet. Beyaz çamaşırların domestosa batırılacağını da senden duyuyorum doğru olduğuna emin misin

Onları nasıl yıyecek pekı

Yorucu bir pazarım ardından merhaba annişler, ahanda anca oturdum. Millet pazar dinlenir, ben de temizlik , ütü, yemek çamaşır derken bu akşama anca işlerimi bitirdim,bı arada diyetisyene gittim 1900 daha vermişim ve 79.6 olmuşum. Elveda 8 ler
La Lune kitap fikrini iyi ki dillendirmişin tam bizim kıza göre, elimdeki telefona bakmak için boynu kopacak nerdeyse :)@MinikPiranha senin kızçe çok tatlı maşallah ya hele o saçlarına bayılıyorum,bizim kızda olsa o saçlar tokasız bırakmam :)
Bu arada sütyen iyi fikir, ben de bıktım bu anne anne sütyenlerini giymekten.
kelebek.hill canım 5 sene sonra kocanı daha az kıskanç daha az müdahaleci göreceksin, buna emin ol çünkü sana anlattığım gibi ayni modelden bende de var. Siz birazcık erken evlenmişsiniz, biz o dönemleri flört aşamasında atlattık. Allah büyük dert vermesin Begüm kuzusuyla Mutlu olun inşallah :)
@ gul_sek canımcım annen Emin'im seni izliyordur ve çok mutludur senin gibi bir anne yetiştirdiği için, ilk defa söylüyorum galiba yüzünde öyle güzel bir tebessüm varki insan seni tanımasa bile kanı kaynıyor. Annen hayatta olsaydı ona teşekkür ederdim bunun için..

Canım şu yazdıklarında geçmiş günler gözümün önüne geldi de içim nasıl daraldı ben hep diyorum beynimin yarısını 2 yaş sendromuyla kaybettim diye Canımdan bezdirirdi beni..ne dur bilir ne sus! Misafir,başkasının evi,sokak mokak hiç bişe bilmez vurur kırar dağıtır! Ağlar kendini yerden yere çalar! Saçıma dalar onu yapamazsa ısırır(kanatana kadar) elindekini fırlatır ya da gelip kafama artık nereye denk gelirse vurur. Sakinse de değişik yaramazlıklar yapar misal dolaptan ketçapı alıp duvarları boyamak,çikolatayla halıya resim yapmak,gofretle kapı anahtar yuvalarını,elektrik düğmelerini doldurmak gibi gibi..daha neler neler..bak şimdi bu kuduruk halleri ne zaman yumuşayacak diim mi sana..konuşmaya başlayınca. Az da olsa kendini ifade etmeye başladığında birazcık rahatlama gelecek. Rabbim sabır versin inşallah.
Benim baş ağrımdan ziyade gözlerim görmüyor. Büyük sıkıntı yaşıyorum o zamanlarda. Sanki gözümün önünden ışıltılı sular akıyor şimşekler çakıyor gibi oluyor.

@gelinbuketigelintacı sen nerelerdesin şekertoş. Seninde göremiyorum be zamandır. Tombiş prensesin nasıl

Kuzucum yerim seni buralardayım hep takipteyim yazamadım nedense.herşey yolunda tombişim de iyi fıstığım ama bu sevda kuzusunu yerim cok güsel ya kıcaman olmus kırmızı pek yakışmış aynısının mürdümü de bizde var maşşalh kuzularımıza

Pirhanacık balen sütyenin içindeki tel oluyor

Evet canım domestosun beyaz olanı var ya ben eşimin atletlerini falan ona bastırıyorum

Cidden oyle bebek ne kadar emerse sut artiyo. Arz talep meselesi yani. :)
Kızlar haftasonu ızmir de buluşmayı planlıyoruz. Gelebilecek olan varsa bekleriz.
Ben gelirimmmm evden alirsaniz

Tatlı lunem ben kendi adıma konuşayım bu yöntem 6 aylık bebeler için baya sıkıntılı gibi..ek gıdaya alışma süresi aşırı derecede uzar. Bu işi tam anlamıyla başarabilen anne var mı gerçekten merak ediyorum yani bu kadar sabırlı... hele bir de muşamba ötrülü mama sandalyen varsa haline acırım
Bilmedikleri şeyi yapamazlar ki..önce bizim öğretmemiz gerekir. Nasıl tutacağını nasıl yiyeceğini sonra tabi kendi yemeli.
Hamileyken bebeğim doğduğunda şöyle yapacam böyle olacak dediğin şeylerden bir çoğunu yapamadın ya da yapmak istesen de neva reddetti değil mi? Ek gıda işi de öyle. Sen yapacam diyorsun ama bakalım neva öyle diyor mu? Başkalarının tecrübelerini okurken olay kolay geliyor ama işin özüne girince öyle diil maalesef bana kızma tamam mı kuzum? Bunları söylememdeki amaç seni kırmak ya da incitmek diil sadece zamanı geldiğinde ve yaşadığında kendini eksik hissetmemen. İnşallah her şey yolunda gider

gul_sek anneciginin mekani cennet olsun. Ahh anne olmak.. insan cidden anne olunca anliyormus değil mi? Ikinci bir cocuk fikrini kafamdan atmaya çalışıyordum ipek'in cadiliklari yüzünden. Senin yazını görünce dedim ki bi kardeşi olsun Allah nasip ederse. Ben ölünce yoldaş olsunlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…