Hahahaha zor anladım ne demek istediğiniBenim tek rengim oğlum :) emzirme sütyenide tam köylü fantazisi işte sana renk :)
Çok geçmiş olsun canım ya. Ama pek düzelme olmuyor maalesef. Bende yaptım bir kere o hatayı.Ah kızlar ah öyle bişi yaptım ki az önce kafama s.çayımoğluşa kot gömlek kot pantolon aldım sen kalk atley badi beyaz renkli ne varsa hepsini birden at makineye ha bi de akıllı davrandım sandım 30 dereceye attım anaaam bi baktım beyazlar ve açık renkliler morumsu olmuş. Şimdi beyazları domestosa bastım hadi onları kurtarırım da açık renklileri de koslayla bir attım makineye inşallah düzelirler ki onlardan umudum yok bu arada iki defa ek durulama falan yapıcam tabi
Hahahaha zor anladım ne demek istediğiniöyle fantazik şeyler değil de minnoş ciciş tatlış şeyler olsa negzel olur :))
Geçmiş olsun canım. Olmuşa çare yok bazen makinaya sıkışan bir çorap bile mahfedebiliyor çamaşırları kısmet. Beyaz çamaşırların domestosa batırılacağını da senden duyuyorum doğru olduğuna emin misinAh kızlar ah öyle bişi yaptım ki az önce kafama s.çayımoğluşa kot gömlek kot pantolon aldım sen kalk atley badi beyaz renkli ne varsa hepsini birden at makineye ha bi de akıllı davrandım sandım 30 dereceye attım anaaam bi baktım beyazlar ve açık renkliler morumsu olmuş. Şimdi beyazları domestosa bastım hadi onları kurtarırım da açık renklileri de koslayla bir attım makineye inşallah düzelirler ki onlardan umudum yok bu arada iki defa ek durulama falan yapıcam tabi
E hadi olsunFantezik de olsun.
Bizim kızlar manken olacak illambenimkide 3. ayını bitirdi 5740 olmuş canım.[/QUOTE
Vuhuuu :)) hiç üzülmeyelim o zaman manken gibi kızlarımız var diye sevinelim:))
Onları nasıl yıyecek pekıEvet canım. Yardımcı olmak derken yedirme yok eline falan tutturuyorsun. Buharda pişirme ya da haşlama tost makinesinde yumuşatma yapabilirsin. Önemli olan iki parmak arasında kolayca ezilebilecek olması. Kesinlikle armut salatalık gibi sert yiyecek vermiyoruz. Bunlar boğulmaya sebep olabilir.
Canım şu yazdıklarında geçmiş günler gözümün önüne geldi de içim nasıl daraldıTeşekkürler kelebeğim hiç baş ağrısı yaşamadığım için biraz zor geliyor
Sanada çok geçmiş olsun ..Çok saol tatlım..benim ağrım başlayınca çok uzun sürüyor 24 saat içinde belki sadece 3 saat hissetmiyorum ..ağrım artınca kafamı duvara vurasım geliyor sen nasıl üstesinden geldin .. İnan artık nasıl davranacağımı bilmiyorum .. beni çok zor durumda bırakıyor doktora gittiğimde beni on kat yerin dibine soktu saçlarımı çelmek mi dersin ayaklarıyla tekmelemeler mi ..doktorun masasına bile saldırdı ..zaten psikoloğu o önerdi çünkü cinnet anında kesinlikle göz Kontağı kurmuyor sadece bağırıyor oğlum bana bak diyorum tavana bakıp ağlıyor ..anam ne zormuş çocuk büyütmek ..en güzel dönemleri bebeklik dönemleriymiş koy pusete kucağına ağular gülÜcükler tamam oldu bitti ..bu iki yaş tam deli dana dönemi
Dilerim sınavı çok iyi geçer Allah yardımcısı olsun ..Can'ım denedik karanlıkta geçmedi .benim ağrım çok uzun soluklu oluyor bu iki gündür sol koluma uyuşma indi baş dönmesi eklendi..sanada çok geçmiş olsun yaptığın özel bir şey oldu mu ağrılar tutunca.emzirdiğim için ilacı düşük dozlu verdi daha ağırını veremem dedi ..gidecem yine ama açıkçası gidince yaşadığım rezillikten sonra yüzüm tutmuyor ..valla hiççççç akıllanmıyorlar büyüyünce en güzel Çağlar'ı şuan doya doya tadını Çıkar ttatlım
Teşekkür ederim lunecim geçer inşallah tek duam Buaralar
@gelinbuketigelintacı sen nerelerdesin şekertoş. Seninde göremiyorum be zamandır. Tombiş prensesin nasıl
Kuzucum yerim seni buralardayım hep takipteyim yazamadım nedense.herşey yolunda tombişim de iyi fıstığım ama bu sevda kuzusunu yerim cok güsel ya kıcaman olmus kırmızı pek yakışmış aynısının mürdümü de bizde var maşşalh kuzularımızaKızlar evde iç çamaşırı hala emzirme sütyeni mi giyiyorsunuz. Hayatımıza renk katacak emzirirken rahat olabileceğimiz bir model keşfeden var mı aramızda?
Önden kopçalı modeller rahat olur mu ki, artık eskisi gibi sık emzirmiyoruz sonuçta. Bu arada söyledim mi benim kız 4. Ayında 400 gr alıp 5200 kilo olmuş. Minnak kızım diye diyw minnak ettim kızı :)) bu günlerde gülerken çığlık atmayı öğrendi öyle güzel oluyor ki alıp ciğerime katasım geliyor :) yerim onu ben :) Eki Görüntüle 1917785
Pirhanacık balen sütyenin içindeki tel oluyor
Evet canım domestosun beyaz olanı var ya ben eşimin atletlerini falan ona bastırıyorumGeçmiş olsun canım. Olmuşa çare yok bazen makinaya sıkışan bir çorap bile mahfedebiliyor çamaşırları kısmet. Beyaz çamaşırların domestosa batırılacağını da senden duyuyorum doğru olduğuna emin misin
Cidden oyle bebek ne kadar emerse sut artiyo. Arz talep meselesi yani. :)benim de öyle çok akıyor canım yatakta su geçirmeyen alez kullanmak zorunda kalıyorum. Bi gece eşimin sırtı sırılsıklam olmuştu :) Son zamanlarda azaldı sadece elif ağlayinca falan birazcık ıslanıyor.
Meme yapısıyla ilgiliymiş yani akmayan memede sut yok değilmiş bizimkilerin kaslar faklı olduğu için uyarınca ya da emzirmeyi düşününce falan akıyor.
evet her an sızabiliyor karşındakinin de gözler oraya kayıyor tabi :)) yumuşak olunca daha rahat emiyor elif. Zaten sütün artması lazımsa bebekler daha çok emerek üretimi arttırıyor. Ben buna sahit oldum.
Ben gelirimmmm evden alirsanizKızlar haftasonu ızmir de buluşmayı planlıyoruz. Gelebilecek olan varsa bekleriz.
Tatlı lunem ben kendi adıma konuşayım bu yöntem 6 aylık bebeler için baya sıkıntılı gibi..ek gıdaya alışma süresi aşırı derecede uzar. Bu işi tam anlamıyla başarabilen anne var mı gerçekten merak ediyorumEvet canım. Yardımcı olmak derken yedirme yok eline falan tutturuyorsun. Buharda pişirme ya da haşlama tost makinesinde yumuşatma yapabilirsin. Önemli olan iki parmak arasında kolayca ezilebilecek olması. Kesinlikle armut salatalık gibi sert yiyecek vermiyoruz. Bunlar boğulmaya sebep olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?