2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kızlar arkadasım kızını ağlamıyor çok uslu diye dr götürmüş
benim bi arkadaşım da 2 aylık bebeğini gece emme için uyandıramamış bu arada çocuk gündüz hiç uyumamış uyanmıyo bu çocuk diye götürmüştü acile doktorlar uykusu vardır elleme uyusun deyip göndermişlerdi tabii bakmışlar bişeyi var mı diye de uyanmış çocuk

Alenli dediğim alttan demirli canım bnde 75D kullanıorum bu da penye ama alttan destekleyen çubuk mu demir mi neyse işte ondan var dik tutuyor :))

valla super olur. Bence biz La Lune yi de alıp kendi markamızı yapalım markayı ben sana ozelden yazarim. Burda sey olmasin

ben araya kırmızı karıştırmışım herşey pembe oldu maalesef düzelmedi

Onları nasıl yıyecek pekı

faceden blw türkiye sayfasında bilgiler ve videolar var. Bende o şekilde başlamayı düşünüyorum ama Pisikedii yazdıklarından sonra bi düşünmedim değil :) bakalım biz ne yapacağız. İnşallah bana çeker de yemek ayırmaz.

gülmeyi de annemden öğrendim ben :) hasta olduğu zamanlarda yüzü düşerdi hic alışkın değildik o haline. Hemen anlardık bisey oldugunu. Tesekkur ederim tatlim. Girdigim her ortamda insanlarla konuşmayı tanışmayı severim.

basta çok kavga ederdik bi çok kardeşte aynidir. Ama sonra en büyük sırdaşın da oluyor. Hala tartışırız ama küs kalmayız. Herseyde ilk o var. Mesela tek çocuk büyuyenlerle kardeş olanları bi gözlemle kendin de fark edeceksin. Elbette çok zor ama tek başına kalsın istemiyorum.

Kızlar arkadasım kızını ağlamıyor çok uslu diye dr götürmüş

görümcem de doktora sormuştu acikmasına bile izin verilmeden sürekli yedirildiği için :) ilk 8. Ayında hastalanmış ağlayinca elleri ayakları dolanmis.kendisi anlattı. Simdi elif de ağlayınca panik oluyorlar. Kv dem hala elif ağlayinca bana soruyor niye ağlıyor diye..

Arkadaşına da maşallah diyelim bi de darısı başımıza

Arkadadlar butun gecmişi okuyamıyorum vakıt yok cunku @Pisikedii ne yazdın kacırdım bwl hakkında

Arkadadlar butun gecmişi okuyamıyorum vakıt yok cunku @Pisikedii ne yazdın kacırdım bwl hakkında

alıntıladım canım okuyabilirsin :)

Hahahaha zor anladım ne demek istediğini öyle fantazik şeyler değil de minnoş ciciş tatlış şeyler olsa negzel olur :))
Önceden iç çamaşırının geceliğin hastasıydım ve sonuç emzirme sütyenlerini sever oldum tabi bunda eşiminde Payı büyük no sex no sıkıntı :)

Yazdıklarını okuyunca ağlayasım geldi bunları mı yaşıcaz şimdiden düşünerek Kafayı yedim bile :)

Ben oğlumda yaptırmamıştım her ay doktırunagidiyoduk oda salgın olduğunda söylüyodu damcana suyla yıkayın diye hep öyle yıkadık 2 yaşında tamam artık dedim malesef bizi buldu önce yarım saatte bir kustu inanmazsın akşam başldı berbattı ertesi gün ishal başldı emiyodu beni hep emzirdim hastaneye gittik serum bağlayıp yatırcaklardı eşim kabul etmedi cinstir biraz bize kağıt imzalattılar mesul biziz diye betbat günlerdi evde kyınvalidem oğlum kayınpederim eşim hepsi oldu bi ben olnadım o zamanlar çalışmıyodum şimdi asmde hemşireyim walla yaptım kızıma çünkü çok bebeğim var bu illetten yatan hastanede risk alamdım hemde bşraz maddi sıkıntım var ama napiim çocuğum daha önemli

alıntıladım canım okuyabilirsin :)
Tesekkur ederım canım alıntı ıcın
Bu arada şimdı detaylı okudum faceden blw ancak yuzde yuz P pisikedi ye katılıyorum oğlum zamanını hatırlıyorum gercekten cok da kolay olmayan bır surec yanı onun o sekılde dokup sacmalarına tahammul etmek degıl tek sıkıntı.yorumların cogunda 10-11 aylarda artık kasıkla tanışma baslar yazıyor o zaman ne anlamı var, ben ılkınde soyle yapmıştım oturur vazıyete grlınce onune yıyebılecegı daha dogrusu kemırecegı seyler vermıştım bır de yan gelen kasık catal almıştım bulursam netten paylasırım onlara o alışırken bır tandan beslıyorsun
Tam doyunca son lokmada kustugu cok olurdu fıttırırdım sınırden, şimdı calışmaya baslayınca bu yontemı tatbık edecek bır bakıcı zor
O yuzden ortalama bır yontemle goturcez yalnız sıze sunu tavsıye edeyım canım anneler her yenı surecı krız donemı olmaktan cıkarıp keyıflı hale getırırsenız hayat daha eglencelı olur. Yanı bu yontem guzel belkı uygularsınız da ama olmayabılır de bu yıpratıcı olmasın o zamab alternatıf bışey bulup macı goturmelı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…