- 15 Aralık 2015
- 791
- 2.295
- 63
- 41
Kız sen Ankara'da değil miydin? Uçakla gelip almamız lazım seniCidden oyle bebek ne kadar emerse sut artiyo. Arz talep meselesi yani. :)
Ben gelirimmmm evden alirsaniz
Kızlar arkadasım kızını ağlamıyor çok uslu diye dr götürmüş
Alenli dediğim alttan demirli canım bnde 75D kullanıorum bu da penye ama alttan destekleyen çubuk mu demir mi neyse işte ondan var dik tutuyor :))
Şoka soktu arkadaşın beniKızlar arkadasım kızını ağlamıyor çok uslu diye dr götürmüş
Öyle deme benim kızda hep uykuda top patlasa uyanmıyor masallahŞoka soktu arkadaşın beni
Heheh sen maharetliymişsin, ben anlamıyorum hiç filtre bile kullanamıyorum snap çekebiliyorum bi
Yaaa hangi markaymış ooo:)) söyle tabi, hatta şöyle kalpli malpli desenlerle yapsınlar. Renkleri de sarı kıtmızı turuncu yeşil fosforik renkler olsun bebeklerimizin ilgisini çeksin. Slogan da bulurum ben sizin markaya :)) keyifli emzirmeler. Emzirirken de çekici olabilirsiniz. Emzirmek artık daha keyifli...)
Ah kızlar ah öyle bişi yaptım ki az önce kafama s.çayımoğluşa kot gömlek kot pantolon aldım sen kalk atley badi beyaz renkli ne varsa hepsini birden at makineye ha bi de akıllı davrandım sandım 30 dereceye attım anaaam bi baktım beyazlar ve açık renkliler morumsu olmuş. Şimdi beyazları domestosa bastım hadi onları kurtarırım da açık renklileri de koslayla bir attım makineye inşallah düzelirler ki onlardan umudum yok bu arada iki defa ek durulama falan yapıcam tabi
Onları nasıl yıyecek pekı
Yorucu bir pazarım ardından merhaba annişler, ahanda anca oturdum. Millet pazar dinlenir, ben de temizlik , ütü, yemek çamaşır derken bu akşama anca işlerimi bitirdim,bı arada diyetisyene gittim 1900 daha vermişim ve 79.6 olmuşum. Elveda 8 ler
La Lune kitap fikrini iyi ki dillendirmişin tam bizim kıza göre, elimdeki telefona bakmak için boynu kopacak nerdeyse :)@MinikPiranha senin kızçe çok tatlı maşallah ya hele o saçlarına bayılıyorum,bizim kızda olsa o saçlar tokasız bırakmam :)
Bu arada sütyen iyi fikir, ben de bıktım bu anne anne sütyenlerini giymekten.
@kelebek.hill canım 5 sene sonra kocanı daha az kıskanç daha az müdahaleci göreceksin, buna emin ol çünkü sana anlattığım gibi ayni modelden bende de var. Siz birazcık erken evlenmişsiniz, biz o dönemleri flört aşamasında atlattık. Allah büyük dert vermesin Begüm kuzusuyla Mutlu olun inşallah :)
@ gul_sek canımcım annen Emin'im seni izliyordur ve çok mutludur senin gibi bir anne yetiştirdiği için, ilk defa söylüyorum galiba yüzünde öyle güzel bir tebessüm varki insan seni tanımasa bile kanı kaynıyor. Annen hayatta olsaydı ona teşekkür ederdim bunun için..
gul_sek anneciginin mekani cennet olsun. Ahh anne olmak.. insan cidden anne olunca anliyormus değil mi? Ikinci bir cocuk fikrini kafamdan atmaya çalışıyordum ipek'in cadiliklari yüzünden. Senin yazını görünce dedim ki bi kardeşi olsun Allah nasip ederse. Ben ölünce yoldaş olsunlar...
Kızlar arkadasım kızını ağlamıyor çok uslu diye dr götürmüş
Canım ya moralini yüksek tutmaya çalış bişeyciğin yoktur inşallah nasılsın şimdi nasıl hissediyorsun kendini?
Şuan bir şeyim yok şükür serumun etkisi geçince bakım ağırckmi çocuğu da emziremiton sütumun tadı aci olmuş serumdanmi acaba bilemedim
Canım ben de instagramdan takip ediyordum aynı markanın sayfasını bebek için tek kolye 80TLydi acaba anne bebek kombin olduğu için mi fazla fiyat farkı var ki? Yani aradaki 180TL anneninkinin farkı mı? Ne pahalıymış
Arkadadlar butun gecmişi okuyamıyorum vakıt yok cunku @Pisikedii ne yazdın kacırdım bwl hakkındavalla super olur. Bence biz La Lune yi de alıp kendi markamızı yapalım markayı ben sana ozelden yazarim. Burda sey olmasin
ben araya kırmızı karıştırmışım herşey pembe oldumaalesef düzelmedi
faceden blw türkiye sayfasında bilgiler ve videolar var. Bende o şekilde başlamayı düşünüyorum amaPisikedii yazdıklarından sonra bi düşünmedim değil :) bakalım biz ne yapacağız. İnşallah bana çeker de yemek ayırmaz.
gülmeyi de annemden öğrendim ben :) hasta olduğu zamanlarda yüzü düşerdi hic alışkın değildik o haline. Hemen anlardık bisey oldugunu. Tesekkur ederim tatlim. Girdigim her ortamda insanlarla konuşmayı tanışmayı severim.
basta çok kavga ederdik bi çok kardeşte aynidir. Ama sonra en büyük sırdaşın da oluyor. Hala tartışırız ama küs kalmayız. Herseyde ilk o var. Mesela tek çocuk büyuyenlerle kardeş olanları bi gözlemle kendin de fark edeceksin. Elbette çok zor ama tek başına kalsın istemiyorum.
görümcem de doktora sormuştuacikmasına bile izin verilmeden sürekli yedirildiği için :) ilk 8. Ayında hastalanmış ağlayinca elleri ayakları dolanmis.kendisi anlattı. Simdi elif de ağlayınca panik oluyorlar. Kv dem hala elif ağlayinca bana soruyor niye ağlıyor diye..
Arkadaşına da maşallah diyelim bi de darısı başımıza
Tatlı lunem ben kendi adıma konuşayım bu yöntem 6 aylık bebeler için baya sıkıntılı gibi..ek gıdaya alışma süresi aşırı derecede uzar. Bu işi tam anlamıyla başarabilen anne var mı gerçekten merak ediyorumyani bu kadar sabırlı... hele bir de muşamba ötrülü mama sandalyen varsa haline acırım
Bilmedikleri şeyi yapamazlar ki..önce bizim öğretmemiz gerekir. Nasıl tutacağını nasıl yiyeceğini sonra tabi kendi yemeli.
Hamileyken bebeğim doğduğunda şöyle yapacam böyle olacak dediğin şeylerden bir çoğunu yapamadın ya da yapmak istesen de neva reddetti değil mi? Ek gıda işi de öyle. Sen yapacam diyorsun ama bakalım neva öyle diyor mu? Başkalarının tecrübelerini okurken olay kolay geliyor ama işin özüne girince öyle diil maalesefbana kızma tamam mı kuzum? Bunları söylememdeki amaç seni kırmak ya da incitmek diil sadece zamanı geldiğinde ve yaşadığında kendini eksik hissetmemen. İnşallah her şey yolunda gider
Arkadadlar butun gecmişi okuyamıyorum vakıt yok cunku @Pisikedii ne yazdın kacırdım bwl hakkında
Önceden iç çamaşırının geceliğin hastasıydım ve sonuç emzirme sütyenlerini sever oldum tabi bunda eşiminde Payı büyük no sex no sıkıntı :)Hahahaha zor anladım ne demek istediğiniöyle fantazik şeyler değil de minnoş ciciş tatlış şeyler olsa negzel olur :))
Yazdıklarını okuyunca ağlayasım geldi bunları mı yaşıcaz şimdiden düşünerek Kafayı yedim bile :)Canım şu yazdıklarında geçmiş günler gözümün önüne geldi de içim nasıl daraldıben hep diyorum beynimin yarısını 2 yaş sendromuyla kaybettim diye Canımdan bezdirirdi beni..ne dur bilir ne sus! Misafir,başkasının evi,sokak mokak hiç bişe bilmez vurur kırar dağıtır! Ağlar kendini yerden yere çalar! Saçıma dalar onu yapamazsa ısırır(kanatana kadar) elindekini fırlatır ya da gelip kafama artık nereye denk gelirse vurur. Sakinse de değişik yaramazlıklar yapar misal dolaptan ketçapı alıp duvarları boyamak,çikolatayla halıya resim yapmak,gofretle kapı anahtar yuvalarını,elektrik düğmelerini doldurmak gibi gibi..daha neler neler..bak şimdi bu kuduruk halleri ne zaman yumuşayacak diim mi sana..konuşmaya başlayınca. Az da olsa kendini ifade etmeye başladığında birazcık rahatlama gelecek. Rabbim sabır versin inşallah.
Benim baş ağrımdan ziyade gözlerim görmüyor. Büyük sıkıntı yaşıyorum o zamanlarda. Sanki gözümün önünden ışıltılı sular akıyor şimşekler çakıyor gibi oluyor.
Ben oğlumda yaptırmamıştım her ay doktırunagidiyoduk oda salgın olduğunda söylüyodu damcana suyla yıkayın diye hep öyle yıkadık 2 yaşında tamam artık dedim malesef bizi buldu önce yarım saatte bir kustu inanmazsın akşam başldı berbattı ertesi gün ishal başldı emiyodu beni hep emzirdim hastaneye gittik serum bağlayıp yatırcaklardı eşim kabul etmedi cinstir biraz bize kağıt imzalattılar mesul biziz diye betbat günlerdi evde kyınvalidem oğlum kayınpederim eşim hepsi oldu bi ben olnadım o zamanlar çalışmıyodum şimdi asmde hemşireyim walla yaptım kızıma çünkü çok bebeğim var bu illetten yatan hastanede risk alamdım hemde bşraz maddi sıkıntım var ama napiim çocuğum daha önemliDaha vaktim var 3 ay bile degiliz zatende. Kafam cok karisik canim ya. Kapmama riskide var ama ya kaparda cocugumu perisan edersem kendi kararsizligim yuzunden diyede dusunmuyo degilim yani. Esimle aksam tartisayim bu konuyu oda demin bana birakti sen bilirsin ama ben sorduklarimdan kimse yaptirmamis dedi. Oda pek yaptirma tarafli degilde bakalim :/
Tesekkur ederım canım alıntı ıcınalıntıladım canım okuyabilirsin :)
Kesinlikle saglikli olmasi daha onemli.citi piti kucuk hanimlar oluvaklar insallah :))Sağlıklı olsunlar da napalım artık :) bizim fıstıklar bu modelden :)
Kasıgı agzına goturunce cevıremedıklerınden dusurmelerını onluyor boylece kasıga catala kolay alışıyor ılerde caktırmadan duzlerıyle degıstırırsınız
Bir de fileli seyler var içine meyvayı kesıp koyuyordum kendı emıyordu o da cok faydalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?