Allah yardımcınız olsun ama bebiş karında olduğu surece hep umut var demektir. İnsallah guzel sonuclar alırsınRabbim yardimcin olsun canim. Insallah etkilemez bebegi. Dr kontrolunde olursan hep hicbisey olmaz inshllh.
Allah yardımcın olsun. Guatr yuksekliği neye neden oluyo kiGuatır yuksek çıktı cnm
Amin hamilelik ten hormonlardan cnmAllah yardımcın olsun. Guatr yuksekliği neye neden oluyo ki
Insallah canim sagol.Allah yardımcınız olsun ama bebiş karında olduğu surece hep umut var demektir. İnsallah guzel sonuclar alırsın
Arkadaşlar lütfen bakın bı anlamıyorum
Yorumun icin sagol canim. Dr zahmet edip hicbir turlu vitamin onermedi. Folic asiti de ben kendim kullaniyordum zaten hamilelikten once . Hala ona devam ediyorum.
Hatta kendini yorma, soyle beslen, sunu yap, sunu yapma filan hicbirsey soylemiyor. Haftalardir bebegin normal gelisen bir bebek olmadigi disinda bisey soylemiyor. Hatta ilk sadece keseyi gordugunde bile kese kucuk iki hafta sonra gel gelismemisse kurtaj yapcaz demisti. Hala ayni devam ediyor.
Cnm yuksek degil dusuk cikmis o da iyi bisey degil ama senin su anda bu kadar panik yapmani gerektirecek bi durum yok ogretmen arkadasimin hamileliginde de tiroid hormonu yuksek cikmisti kisa zamanda kontrol altina aldilar ilacla cok sukur zeki mi zeki bir oglu var su anda sana diyecegim panik yapma bu kadar bisey bilmiyoruz dahaArkadaşlar lütfen bakın bı anlamıyorum
inş cnm hoşgeldin. biraz rahatladım ya sağlık ocağındaki doktor korkuttu beni . yarın pozitif tatlı doktoruma gideceğim inş dua eder dua beklerim arkadaşlar.Merhaba bende agustos annesi olacagım inş. Bende sizin gibi kan testi sonucunda tsh degerimin düşük oldugunu öğrendim daha once hiç dusuk cıkmazdı cuma doktoruma gidecegim ama arastırdıgımda yuksek cıkmasının bebek için daha tehlikeli oldugunu oğrendim dusuk deger anne için biraz sıkıntılı oluyormuş troidler cok calışıyormuş hiç moralinizi bozmayın hamileliğin başında olabiliyormuş inş. degerlerimiz duzelir
tmm çok teşekkürler arkadaşlarCnm yuksek degil dusuk cikmis o da iyi bisey degil ama senin su anda bu kadar panik yapmani gerektirecek bi durum yok ogretmen arkadasimin hamileliginde de tiroid hormonu yuksek cikmisti kisa zamanda kontrol altina aldilar ilacla cok sukur zeki mi zeki bir oglu var su anda sana diyecegim panik yapma bu kadar bisey bilmiyoruz daha
Hoşbulduk canım haklısın ne yazık ki bazı doktorlar insan psikolojisinden hiç anlamıyor inş. Hepimiz hayırlısıyla saglıkla bebeklerimizi kucaklarızinş cnm hoşgeldin. biraz rahatladım ya sağlık ocağındaki doktor korkuttu beni . yarın pozitif tatlı doktoruma gideceğim inş dua eder dua beklerim arkadaşlar.
Sıkıntı yapcak bisi yok arkadaşım. Tamam troid önemli ama küçücük bir hapla kontrol altına alınabilen bişi. Benim troidim hamilelik öncesinde normal olmasına rağmen, hamilelik sonrası yükseldi. Sıkıntı yapma inan o bebişine daha zararlı. Çevramde bir çok kişi troid ilacı kullandı ve de kullanıyor. Allahın izniyle hiç bişi olmaz.Cnm ya çok sağol gerçekten aglamaktan bi hal oldum yarın doktoruma gideceğim RABBİM Hepımızın yar ve yardımcısı olsun
Amin inş cnmHoşbulduk canım haklısın ne yazık ki bazı doktorlar insan psikolojisinden hiç anlamıyor inş. Hepimiz hayırlısıyla saglıkla bebeklerimizi kucaklarız
Hepinizi öpüyorum arkadaşlar gerçekten moral verdiniz hepiniz çok tatlı annelersinizSıkıntı yapcak bisi yok arkadaşım. Tamam troid önemli ama küçücük bir hapla kontrol altına alınabilen bişi. Benim troidim hamilelik öncesinde normal olmasına rağmen, hamilelik sonrası yükseldi. Sıkıntı yapma inan o bebişine daha zararlı. Çevramde bir çok kişi troid ilacı kullandı ve de kullanıyor. Allahın izniyle hiç bişi olmaz.
Acaba drunumu değiştirsen ,Allah sabır versin canım inşallah iyi haberler duyarsınYorumun icin sagol canim. Dr zahmet edip hicbir turlu vitamin onermedi. Folic asiti de ben kendim kullaniyordum zaten hamilelikten once . Hala ona devam ediyorum.
Hatta kendini yorma, soyle beslen, sunu yap, sunu yapma filan hicbirsey soylemiyor. Haftalardir bebegin normal gelisen bir bebek olmadigi disinda bisey soylemiyor. Hatta ilk sadece keseyi gordugunde bile kese kucuk iki hafta sonra gel gelismemisse kurtaj yapcaz demisti. Hala ayni devam ediyor.
Bende de var ve sadece ilaç kullanıyorum bu şekilde kontrol sağlandı ,moralini bozma lütfen ,evet bebişin zeka gelişimini etkileyen bir faktör imiş ama ilaç ile kontrol altına da alınabiliyor ,gebelikte bundan çok daha büyük riskler taşıyoruz moralini boZma sakın arkadaşımİnş cnm
Yok cnm bakmadım
Canim gecen hafta bu dr.dan sonra baska dr.a da gittim. Buranin en gelismis ve en pahali hastanesiydi. O dr. Sadece usg ye bakip gorduklerini soyledi. Iyi ya da kotu hicbirsy soylemedi. Ve ne yazikki o da vitamin turu bisey onermedi.
Ben de sonucta olcumleri cihaz yapiyor ve sonuc ayni cikiyor diye bana yakin ve daha uygun olan klinige gitmeye devam ettim.
Yurt disinda yasiyorum. Dr degisikligi yapmami garipsiyor burdaki dr.lar." Sebep ne?" "Ne fark olacak?" Demisti ikinci gittigim dr. @candy1907
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?