2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Arkadaşlar lütfen bakın bı anlamıyorum

Eklentiler

• IMG_20160106_191742.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 66
-Lidya- , @bebisimgel
Gelecek kontrolde yine gelismemisse ve operasyon gerekiyorsa bile artik baska dr.a gitcem. Bu dr cok heveslendi operasyona diye dusunuyorum. Yani ben oyle hissettim. Bilmiyorum belki de cok iyi kalpli ve cok uzuldugu icin oyle konusuyor (cunku cok uzuntulu bi ifade olusuyor yuzunde) ama artik benim vucudum kaldirmiyor bu kadr stresi.

Merhaba bende agustos annesi olacagım inş. Bende sizin gibi kan testi sonucunda tsh degerimin düşük oldugunu öğrendim daha once hiç dusuk cıkmazdı cuma doktoruma gidecegim ama arastırdıgımda yuksek cıkmasının bebek için daha tehlikeli oldugunu oğrendim dusuk deger anne için biraz sıkıntılı oluyormuş troidler cok calışıyormuş hiç moralinizi bozmayın hamileliğin başında olabiliyormuş inş. degerlerimiz duzelir

Do

Doktorun moralini bozması çok kötü. Çok duygusuz geldi bana bi anne adayına böle yaklaşılmaz şaka gibi

Benim doktorum çok ilgili whatsapptan en basit soruya bile hemen cevap veriyo kontrolde ben endişelenirken o bana moral veriyo böyle olması lazım doktorun

Cnm yuksek degil dusuk cikmis o da iyi bisey degil ama senin su anda bu kadar panik yapmani gerektirecek bi durum yok ogretmen arkadasimin hamileliginde de tiroid hormonu yuksek cikmisti kisa zamanda kontrol altina aldilar ilacla cok sukur zeki mi zeki bir oglu var su anda sana diyecegim panik yapma bu kadar bisey bilmiyoruz daha

inş cnm hoşgeldin. biraz rahatladım ya sağlık ocağındaki doktor korkuttu beni . yarın pozitif tatlı doktoruma gideceğim inş dua eder dua beklerim arkadaşlar.

tmm çok teşekkürler arkadaşlar

Kızlar ben aclıktan ölcem sanırım hiç halimde yok bişey yıyemedıgım için dusup bayilabliirim bu kdr da olmaz yahu hiç mi bişey istemez insanın canı.eşim sen yemıyosun bu bebegin sucu ne gelişemıyo dedikçe midem dahada bulaniyo

inş cnm hoşgeldin. biraz rahatladım ya sağlık ocağındaki doktor korkuttu beni . yarın pozitif tatlı doktoruma gideceğim inş dua eder dua beklerim arkadaşlar.
Hoşbulduk canım haklısın ne yazık ki bazı doktorlar insan psikolojisinden hiç anlamıyor inş. Hepimiz hayırlısıyla saglıkla bebeklerimizi kucaklarız

Cnm ya çok sağol gerçekten aglamaktan bi hal oldum yarın doktoruma gideceğim RABBİM Hepımızın yar ve yardımcısı olsun
Sıkıntı yapcak bisi yok arkadaşım. Tamam troid önemli ama küçücük bir hapla kontrol altına alınabilen bişi. Benim troidim hamilelik öncesinde normal olmasına rağmen, hamilelik sonrası yükseldi. Sıkıntı yapma inan o bebişine daha zararlı. Çevramde bir çok kişi troid ilacı kullandı ve de kullanıyor. Allahın izniyle hiç bişi olmaz.

Hepinizi öpüyorum arkadaşlar gerçekten moral verdiniz hepiniz çok tatlı annelersiniz

Acaba drunumu değiştirsen ,Allah sabır versin canım inşallah iyi haberler duyarsın

İnş cnm

Yok cnm bakmadım
Bende de var ve sadece ilaç kullanıyorum bu şekilde kontrol sağlandı ,moralini bozma lütfen ,evet bebişin zeka gelişimini etkileyen bir faktör imiş ama ilaç ile kontrol altına da alınabiliyor ,gebelikte bundan çok daha büyük riskler taşıyoruz moralini boZma sakın arkadaşım

Canım çok üzüldüm senin için. Hakkında hayırlısı olsun. Yolk sac bebekten büyükse evet o sağlıksız gebelik oluor. Aynılarını birebir yaşadım seni çok iyi Anlıyorum. Doktorda bana keseyi ilk gördüğü andan itibaren bu şekilde konuşmuştu. Gördükleri şey tecrübelerinin yansıması. Bebeğin kalbi atsa bile gelişememiş 3. Ayda Bebeğin kalbi duruyo dediler. Bu baştan sağlıksız bir gebelik olduğu için uzatmak istemiyorlar. Hherşeyin başı sağlık. Kendini hiç üzme. Çok normal bişey. Annemin tabiriyle bunun mayası tutmadı. Yeniden denersin. Yenisi oldugundada ben çok korktum yine aynı şeyler olur mu diye. Ve ben hala aynı doktoruma gidiyorum. Ve o keseyi ilk gördüğü günden beri aynı şeyleri söylüyor. Bu seferki sağlıklı gidiyor. Inşş sende sağlıklı bir gebelik yaşayıp sonuna kavuşursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…