Gece bır kere miMerhaba kızlar öocuk doktorundan geliyoruz. Sağlık ocağı 5200 tartmıştı ama burası 5380 tarttı başından beri buraya gittiğim için bunu doğru kabul edeceğim 550 gr almış oluyor bu ay sevda kuşu.
Doktorumuz bu aydan sonra meme reddi yaşayabilirsiniz çok normal dedi. Şu şekilde açıkladı; 3 aya kadar bebeklerdeki emme refleksmiş ama bu aydan sonra emmek için çaba harcaması gerekiyormuş bebeğin çenesi de güçsüz olduğundan emmek istemeyebilirmiş.
Uyurken ya da uyumak üzere mayışmışken emzirebilirsin dedi doktor. Meme reddi yaşayan arkadaşların aklında bulunsun.
Sevda geçtiğimiz haftalarda emmiyor diye yazmıştım hatırlarsanız aynı doktorun dediği gibi uykuluyken ya da uykudayken emzirmiştim iç güdüsel olarak dolrusunu yapmışım.
Başınıza gelirse emzirmekten sakın vazgeçmeyin bu bir süreç ve geçecek diye düşünün. Gece uykusunu çok buldular bir de. Koca adam gibi akşam 8-9 da yatıp dabah 5-6 gibi kalkıyordu kızım. Artık gece kalkıp bir kere emzireceğim belki bu sayede kilo alımı da artar.
Eee siz nasılsınız :)
OrganikParasetamoL canim gecmis olsun iyimi minnosun ?
BENDE ALDIM VALLA MA SADECE KOLYE OLARAK BOYNUNA DÜN TAKMAYA BAŞALDIK BAKALIM BOYNUNA SADECE GECE BOYUNDAN CIKARIP AYAGINA TAKIYORUM İNŞALLAH FAYDASI OLURDeneyeyim kızlar sağolun.
Bi bakayım.
Geçmiş olsun canım allah korumuş yalnızlığa gelmiyor demkki saniyelik yapıyorlarÂmin sagolasin
Kıskançlık büyüdükçe daha çok yaparlar diyorlar ama bilemiyorum.
Kıskançlık mi pek de emin değilim.
Aşırı hareketli, aklına geleni yapıyor. Hayır dedigimi daha bi hevesli yapıyor.
Son zamanlarda kalkıp benimle oynasın diye ağlıyordu. Belki kaldırmak istedi yine.
Kendisi oturma odasında oynuyordu ev kalabalık, iki dk üstümü degiseyim dedim. Hangi ara geldi hangi ara yalnız kaldılar odada hangi ara çekti çocuğu bilmiyorum hala saskinim şükür ki birşey olmadı kuzuma....
İki saniyelik boşluğu kullanıyorlar. Allah korusun yavrularimizi.
Merhaba kızlar öocuk doktorundan geliyoruz. Sağlık ocağı 5200 tartmıştı ama burası 5380 tarttı başından beri buraya gittiğim için bunu doğru kabul edeceğim 550 gr almış oluyor bu ay sevda kuşu.
Doktorumuz bu aydan sonra meme reddi yaşayabilirsiniz çok normal dedi. Şu şekilde açıkladı; 3 aya kadar bebeklerdeki emme refleksmiş ama bu aydan sonra emmek için çaba harcaması gerekiyormuş bebeğin çenesi de güçsüz olduğundan emmek istemeyebilirmiş.
Uyurken ya da uyumak üzere mayışmışken emzirebilirsin dedi doktor. Meme reddi yaşayan arkadaşların aklında bulunsun.
Sevda geçtiğimiz haftalarda emmiyor diye yazmıştım hatırlarsanız aynı doktorun dediği gibi uykuluyken ya da uykudayken emzirmiştim iç güdüsel olarak dolrusunu yapmışım.
Başınıza gelirse emzirmekten sakın vazgeçmeyin bu bir süreç ve geçecek diye düşünün. Gece uykusunu çok buldular bir de. Koca adam gibi akşam 8-9 da yatıp dabah 5-6 gibi kalkıyordu kızım. Artık gece kalkıp bir kere emzireceğim belki bu sayede kilo alımı da artar.
Eee siz nasılsınız :)
BENDE ALDIM VALLA MA SADECE KOLYE OLARAK BOYNUNA DÜN TAKMAYA BAŞALDIK BAKALIM BOYNUNA SADECE GECE BOYUNDAN CIKARIP AYAGINA TAKIYORUM İNŞALLAH FAYDASI OLUR
Cok sukur Allah'aİyi canım çok şükür. Rabbim korumuş.
Çok korkmuştu üc dört dk ağladı sonra normale döndü.
tamam canım yazarım değişiklikleriHadi inşallah olur faydası, tüm dönemlerini rahat geçirir.
Yaz faydası olursa da olmazsa da.
ahahahaKizlar merhaba. Ben ekim annelerindenim, bisi sormak istiorum size, benim bebegim malesefki kolik ve 3. Ayda gecer diolar. Sizde bebegi kolik olupta gecen varmi? Dogrumu bu 3. Ayda gecer soylemleri
ahahahakızlar biz iki çaresiz kolik annesine çare olunn ağustos anneleri
Burada ki arkadaşların tavsiyesi ile molfiks aldım ben 2. paketim bitecek çok memnun kaldım kaka çitilemekten gına gelmişti. sadece bi kere sızdırdı 2 pakette belki de onu ben düzgün bağlamadım belki oğlan çok doldurdu bilemiyorum . :)servey seninkinin gece emmesi nasil?
Uykusuz 2.geceyi de gecirdik. Allah yardım etsin.
Prima kullanıyordum 3 numara sıkıntı yaşıyorum artık. Küçük mü geliyor ki acaba? 7 kilo olduk.
Bizim oğlanda ds ciddi gaz sancıları vardı . ama kolik değildi yani her gün aynı saat aralıklarında kesintisiz ağlaması yoktu. ona rağmen çok sıkıntı çekmiştik. 3. ayı geçince gaz sorınu giderek azaldı şimdi hiç kalmadı sakin bir şekilde pırt pırt çıkarıyo gazını :)Kizlar merhaba. Ben ekim annelerindenim, bisi sormak istiorum size, benim bebegim malesefki kolik ve 3. Ayda gecer diolar. Sizde bebegi kolik olupta gecen varmi? Dogrumu bu 3. Ayda gecer soylemleri
hayalimsin1 tatlım duş aldırırsın falan hiç masaj yapar gibi ovaladın mı onu fazla yapmak göğüste şişliğede neden olabiliyor inşallah hiç bir şeyi Yok yarın sabah doktora sorduğunda haberdar et olur mu Kötü şeyler de şünöe Allah ın izniyle kötü bir şey Yok
Canım süt toplanması derler ama bilemedimki tıbbi açıklaması nedir, hatta ellemeyin masaj yapmayın ovmayın denir, eğer olursa kendiliğinden geçer demişti bise ebemiz.
Tsk ederim sen nasılsın cnm ?
@cetrina bebeğim nasılsın nasıl oldu basın?
hayalimsin1 tulaaayyy bize de doktor olabilir süt birikir demişti. Yalnız ovalamayin kendiliğinden geçecek dedi. Görüştün mü doktorla ne dedi Nevşin hanıma.
Prima 4 no ya gectim balim. 3 sikiyo aynen birkac tane kaldi onlarida bitiricem. 4 e gec. Bu prima bitince bende molfixe gecicem. Cok kalin geliyo bana ama daha ucuz en azindn. Sizdirmamisti 2 nosunu kullanmistim iyiydi. Numara arttikca adet dusuyo buda maddi acidan sikinti o yuzden primaya gore daha uygun olan molfixi kullancam.servey seninkinin gece emmesi nasil?
Uykusuz 2.geceyi de gecirdik. Allah yardım etsin.
Prima kullanıyordum 3 numara sıkıntı yaşıyorum artık. Küçük mü geliyor ki acaba? 7 kilo olduk.
kızlar aralık 12 sinde annemin ameliyatı olacak sonunda ikna oldu işlemlerimiz her ne kadar yorucu olsada şükür bitirdik
bol dua istiyorum sizlerden bu aralar pek giremiyorum kk işe başladım ara ara bakabiliyorum
Bende uzun Sürer diye 5. Ayda başlim 6 ya hazır olur diye umuyorum bakalım nasipBenim 1 numara ilk antibiyotiğini 2,5 yaşında kullandı. O zamana kadar da Ateş düşürücü,kan damlası ve dvit haricinde bir şey kullanmadım. Benim bi tanıdığım ayran yapıp içine ekmek doğrayıp çocuklarına yedirirdi. Çocukların maşallahı vardı. O iş biraz değişik. Bende çözebilmiş değilim.
Aslında biz de o blw yöntemini uygulamışız bebelerimize ama biraz daha geç
Sen şanslısın. Yanında tecrübeleri taze birisi var. Ben blendır hiç kullanmadım. İlk önce meyveleri cam rendele rendeleyip verdim (ki buna mecburum başka türlü meyveyi yiyemez) yemekleri de çatalla ezdim,pütürlü oldu. Tabi boğuluyormuş gibi yaptı ilk önce sonra bunu yemek istemeyip biberon istediği için yaptığını anladım.
Bi ürünü 3 gün deniyorsun. Baya bi uzun sürüyor ilk zaman.
İşin özü ben başaramam. Yeni başlayan bebe için baya zor meşakkatli bir olay.
Benim 1 numara biz yemek yerken ağzını açardısonra ek gıdaya başlayınca bizi kandırdığını düşündüm hıyartonun! Yemek istemedi
Kız senin bebelerin arası ne kadar az öyleAllah yar ve yardımcın olsun. 2 tane bebeğin var senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?