2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Gece bır kere mi

Geçmiş olsun canım allah korumuş yalnızlığa gelmiyor demkki saniyelik yapıyorlar

Bizim de kilo biraz düşük doktor bize de gece kaldir emzir dedi. Bizimki de gündüz çok az uyuyor gece kesintisiZ 6 saat uyuyor.

Kizlar merhaba. Ben ekim annelerindenim, bisi sormak istiorum size, benim bebegim malesefki kolik ve 3. Ayda gecer diolar. Sizde bebegi kolik olupta gecen varmi? Dogrumu bu 3. Ayda gecer soylemleri

Kızlr selam 2016 ekim annesiyim nasılsınız :) size bikaç sorum olacak. Bebeğim kolik. 3 ay sonra geçer dediler hep. Burada bebişi kolik olup düzelen var mı zorlu süreci nasıl atlattınz

servey seninkinin gece emmesi nasil?

Uykusuz 2.geceyi de gecirdik. Allah yardım etsin.

Prima kullanıyordum 3 numara sıkıntı yaşıyorum artık. Küçük mü geliyor ki acaba? 7 kilo olduk.
Burada ki arkadaşların tavsiyesi ile molfiks aldım ben 2. paketim bitecek çok memnun kaldım kaka çitilemekten gına gelmişti. sadece bi kere sızdırdı 2 pakette belki de onu ben düzgün bağlamadım belki oğlan çok doldurdu bilemiyorum . :)

Kizlar merhaba. Ben ekim annelerindenim, bisi sormak istiorum size, benim bebegim malesefki kolik ve 3. Ayda gecer diolar. Sizde bebegi kolik olupta gecen varmi? Dogrumu bu 3. Ayda gecer soylemleri
Bizim oğlanda ds ciddi gaz sancıları vardı . ama kolik değildi yani her gün aynı saat aralıklarında kesintisiz ağlaması yoktu. ona rağmen çok sıkıntı çekmiştik. 3. ayı geçince gaz sorınu giderek azaldı şimdi hiç kalmadı sakin bir şekilde pırt pırt çıkarıyo gazını :)

Canım süt toplanması derler ama bilemedimki tıbbi açıklaması nedir, hatta ellemeyin masaj yapmayın ovmayın denir, eğer olursa kendiliğinden geçer demişti bise ebemiz.

Tsk ederim sen nasılsın cnm ?

gul_sek
Kızlar ertesi günü doktora telefon açtığımda
Bana aciliyet taşıyan bir durum değil dedi ve randevuyu bana ayın 6 sında verdi
Sadece sizlerinde dediği gibi masaj yapma dedi.

elffth3
İyiyim canım sağol, iyi olmaya çalışıyorum
Burda herşey çok yavaş ilerliyor
Hala doktorlardan randevu beklemekteyim
Omurilikten alınacak sıvı büyük ihtimal birkaç güne olur ,aradım randevu yoldaymış
İlaçlı mr için hala beklemedeyim
Böyle oturup kafada kurmak insanın bazen canını sıkıyor ,sonuçlar elime geçsede bende rahatlasam artık .

Nevşin iyi gidiyor çok şükür emişmeler bazen artık doyurmuyor gibi
Mama takviyemiz günde iki hatta bazan 3ye çıktı

servey seninkinin gece emmesi nasil?

Uykusuz 2.geceyi de gecirdik. Allah yardım etsin.

Prima kullanıyordum 3 numara sıkıntı yaşıyorum artık. Küçük mü geliyor ki acaba? 7 kilo olduk.
Prima 4 no ya gectim balim. 3 sikiyo aynen birkac tane kaldi onlarida bitiricem. 4 e gec. Bu prima bitince bende molfixe gecicem. Cok kalin geliyo bana ama daha ucuz en azindn. Sizdirmamisti 2 nosunu kullanmistim iyiydi. Numara arttikca adet dusuyo buda maddi acidan sikinti o yuzden primaya gore daha uygun olan molfixi kullancam.

kızlar aralık 12 sinde annemin ameliyatı olacak sonunda ikna oldu işlemlerimiz her ne kadar yorucu olsada şükür bitirdik
bol dua istiyorum sizlerden bu aralar pek giremiyorum kk işe başladım ara ara bakabiliyorum

Hadi hayırlısı canım , çok sevindim
İnşallah hayırlısıyla kolayca
Atlatıverirsiniz
Dualarımda olucaksınız canım

Bende uzun Sürer diye 5. Ayda başlim 6 ya hazır olur diye umuyorum bakalım nasip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…