2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kizlar merhaba. Ben ekim annelerindenim, bisi sormak istiorum size, benim bebegim malesefki kolik ve 3. Ayda gecer diolar. Sizde bebegi kolik olupta gecen varmi? Dogrumu bu 3. Ayda gecer soylemleri

Kızlr selam 2016 ekim annesiyim nasılsınız :) size bikaç sorum olacak. Bebeğim kolik. 3 ay sonra geçer dediler hep. Burada bebişi kolik olup düzelen var mı zorlu süreci nasıl atlattınz

Evet 3 en geç 4 aylığa doğru geçiyor
Benim 2 numara öyleydi
Malesef
Süreç ayakta sallamak, karın üstü kolda yatırıp sırtına masaj yapmak, YouTube dan saç kurutma makinası yada süpürge sesi dinletmek rahatlatıyor biraz ,bide damlalar Bebek çayları felan ,fayda olursa tabi.
Başka çaresi Yok Allah sabır versin

Kizlar merhaba. Ben ekim annelerindenim, bisi sormak istiorum size, benim bebegim malesefki kolik ve 3. Ayda gecer diolar. Sizde bebegi kolik olupta gecen varmi? Dogrumu bu 3. Ayda gecer soylemleri
Cetrina arkadaşımız cvp verebilir buna daha doğru olur onun oğlu kolik ben kendi adıma oğlumun Gazlı Dönemleri geçti çok şükür yani gazı var ama en azından aglamıyo mızmızlanıyo 3 Ay'ı yeni geçtik

kızlar aralık 12 sinde annemin ameliyatı olacak sonunda ikna oldu işlemlerimiz her ne kadar yorucu olsada şükür bitirdik
bol dua istiyorum sizlerden bu aralar pek giremiyorum kk işe başladım ara ara bakabiliyorum
Canim hayırlısı ile kolayca atlatın inşallah. İyi olmuş ikna olması.
ahahaha kızlar biz iki çaresiz kolik annesine çare olunn ağustos anneleri
Evet canım geçiyor. Işıkları kapatın fön sesi açın. Kundak yapın guzelce ve aglamasindan yüksek sesle pis pis deyin. Biraz da sallayın. Daha kısa sürecektir.

Keski burda olsan hemen halledilirdi bu filmler falan mamayıda dert etme sağlığı yerinde olsun yeter ki

Saka maka 2016 yida yedik, bebislerin dogumgunune az kaldi:) dermissssiiiimmmmmm:)

kizlar bu hafta kabus gibi basladik, 21 agustos dogumlu kizim. Atak haftasi midir nedir beterin beteri var denir aynen o durumdayim, siniri tavan yapmis durumda nerdeyse hep agliyor memede uyuyor yine saat 3 ten beri mememde. Belim kopmus durymda.

Birde T tugbaayhan la ikizler burcu olaraktan zihni sinir sorumu sorayim:)
kapali balkonum yok e malum kis geldi camasirlari evde kurutmak istemiyorum beveklerde astim,alerji yapiyormus. Kurutma makinemde yok. Siz nasil kurutuyosunuz

Bacim evde kurut bisi olmaz hatta iyi bile gelir cunku nem yapiyo evde camasir kurutmak bebeklerinde neme ihtiyaci var. Ben hep evde kurutuyorum bi oda camasir utu odasi gibi orda her isi goruyorum :) can alici sorularla devam edicegiz ikimiz

Ayni haldeyim inan kızım delirmis durumda. Full agliyor. Agla agla aglaaa. Off beynim ağrıyor resmen. 2 gundur boyleyiz. 8 agustosluyuz biz.
Evde kurutuyorum ben. Baska bir odada kurutmaliga asiyorum

Bacim evde kurut bisi olmaz hatta iyi bile gelir cunku nem yapiyo evde camasir kurutmak bebeklerinde neme ihtiyaci var. Ben hep evde kurutuyorum bi oda camasir utu odasi gibi orda her isi goruyorum :) can alici sorularla devam edicegiz ikimiz
ahaha ivet:) yauv ama sabun kokusu oluyor ya parfumlu sonucta onlar , nem konusunda haklisin. Balkonda ustlerine poset mi taksam

Ayni haldeyim inan kızım delirmis durumda. Full agliyor. Agla agla aglaaa. Off beynim ağrıyor resmen. 2 gundur boyleyiz. 8 agustosluyuz biz.
Evde kurutuyorum ben. Baska bir odada kurutmaliga asiyorum
demin altima yapmiyim ayip olmasin diye yaklasik 40 sn ye wc ye gittim hatun bildigin yirtti ortaligi kulaklarim zaten bagirmasada eko yapiyo surekli aglama sesi var arka fonda:)
balmumundan mememi yapsam diyorum

demin altima yapmiyim ayip olmasin diye yaklasik 40 sn ye wc ye gittim hatun bildigin yirtti ortaligi kulaklarim zaten bagirmasada eko yapiyo surekli aglama sesi var arka fonda:)
Allah iyiliğini versin :)
Benimki idare edilmiyor hiç. Memeyi de doycak kadar alıyor. Vay halime

Bizde 8 ağustosluyuz, atakta mi?
Hem de ne atak. En fenası

Evde kurutuyorum kullanmadığımız bir odada. Yumuşatıcı kullanmazsan zararı olmaz kurutmanin yattığınız odada olmaz tabii.
Yemez bu akıllı bıdıklar. Bende memenin ahizeli telefon gibi ipi olsa işim bitene kadar versem emse sonra taksam yerine diyorum.

Ayy bende çıkıp takilani olsa arada esime taksam o halletse bende yan gelip yatsam diye hayaller kuruyorum :) beklenen doğum tarihi neydi canim? Hangi atak bu

Bugun arkadaslarim geldi oturmaya elifinde atarli zamaniydi ama çok şükür çok aglamadi. Kizlardan biri hamile simdi aglarsa kiz etkilenir yazik dogurmadan korkar dediydim ama şükür cok aglamadi. Ama acısını onlar gidince çıkarttı. Kime nazlanacaklarini da biliyorlar

Canım kuru çamaşırı suyla ıslatıp peteğe serebilirsin Odayı nemlendirmek için ancak kendi çamaşırlarımızın deterjan ve özellikle yumuşatıcı kokusu çok sakıncalı evde kurutma bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…