Senlikli valla 3 ün altına hıc dusmuyoruz malesefservey seninkinin gece emmesi nasil?
Uykusuz 2.geceyi de gecirdik. Allah yardım etsin.
Prima kullanıyordum 3 numara sıkıntı yaşıyorum artık. Küçük mü geliyor ki acaba? 7 kilo olduk.
Valla bilmiyorum balim sen bilirsin evde kurutuyorum ben mecbur kis gunu.ahaha ivet:) yauv ama sabun kokusu oluyor ya parfumlu sonucta onlar , nem konusunda haklisin. Balkonda ustlerine poset mi taksam
Valla canim altarnatifim yok. cokta sakinmiyorum napim mecbur bi odada kurutuyorum. mehmet alinin zaten o odayla hic alakasi yok. nemi az gelsin yeter. peteklerde su kabi var benim nem icin ayrica. kis gunu idare edicez. yaz olsa neysede.Canım kuru çamaşırı suyla ıslatıp peteğe serebilirsin Odayı nemlendirmek için ancak kendi çamaşırlarımızın deterjan ve özellikle yumuşatıcı kokusu çok sakıncalı evde kurutma bence
Beterin beteri dedikleri bu olsa gerek canım.3. Ay atağından kötü mü?
Belki de olmaz. Bazi bebeler ataksiz misss.Abovvvv
Bizimki ne zaman başlayacak aceba
Cok mu cıvık sulu? Benim bildiğim biraz kıvamlı oluyor yani cok koyu olmuyor. On sutun fazladır belki.Napyrsnz kızlarrr
Az önce sutumu sagdım mıktarı fena degıl ancak sut yoğun degıl yanı çok fazla sulu gıbı geldı bana neden kı acaba beslendıklerıne dıkkat edıyorum oysa kıı sutumu etımı peynırımı kuruyemışımı yogurdumu neden kı oyle acaba
100 cc sagdım ama yoğun degıldı yaaaCok mu cıvık sulu? Benim bildiğim biraz kıvamlı oluyor yani cok koyu olmuyor. On sutun fazladır belki.
Bu ara benimki de öyle. Belki bebeğin ihtiyacına göredir.100 cc sagdım ama yoğun degıldı yaaa
Yok biz zamanlı saatli pek severiz atak. Daha atladığımız görülmedi.Beterin beteri dedikleri bu olsa gerek canım.
Belki de olmaz. Bazi bebeler ataksiz misss.
Keski burda olsan hemen halledilirdi bu filmler falan mamayıda dert etme sağlığı yerinde olsun yeter ki
hayalimsin1 canım hayırlı haberlerini alırız umarım.
Kızlar gün icerisinde kac defa emiyor bebisleriniz. Bu seferde az emmesimden sikayetciyim ya bugun sadece 3 sefer duzgunce emdi digerlerinde teklif ediyorum almiyor bir iki çekip birakiyor meme reddi mi yaşıyoruz anlamadim
İnş sonuçların iyi çıkar da güle oynaya gelirsin İstanbul'a Can'ım..Keşke canım, sonuçlar bi çıksa
Sonuçlara göre Türkiye'ye gelebilirim belki daha erken
Eşimle şubatta gelmeyi düşünüyorduk zaten istanbula
Bakalım hayırlısı diyelim
İnşallah kuzum ya inşallah
Canim sonuclar ne zaman cikacak belli mi. Hayırla çıksaydı sonuclarin insallah. Hergun namazlardan sonra dua etmeye çalışıyorum hayırlara çıkarsın RabbimKeşke canım, sonuçlar bi çıksa
Sonuçlara göre Türkiye'ye gelebilirim belki daha erken
Eşimle şubatta gelmeyi düşünüyorduk zaten istanbula
Bakalım hayırlısı diyelim
İnşallah kuzum ya inşallah
Onceden mama takviyesi yapiyorduk doktor kestirdi. Zaten son kutuyu hep doktum mama ağzına sürmüyor. Normalde cok emerdi de bugun oyle oldu. Aglamiyor verince de hiiii aaaa diye kızıyor resmenValla benimde öyle canım
Mama takviyesi yapıyorum mecbur
Zorlayınca çok ağlıyor istemiyor
Ates mi yapti. Huzursuzluk mu4 ay aşısı ne fenaymış yaa
Huzursuzluk yaptı çok fena etinden et koparırmışcasına ağlıyor üstelik de 2.günümüzAtes mi yapti. Huzursuzluk mu
Asi yerlerinde kizariklik var mi? Kizariklik varda kolonyayi buzdolabina koy soguyunca pamuga dokup bacagina kompres yap iyi gelir. Hemsirem soylemisti oyle yap diye. Buyudukce asilar daha cok can acitiyormus malesef :/Huzursuzluk yaptı çok fena etinden et koparırmışcasına ağlıyor üstelik de 2.günümüz
İnş sonuçların iyi çıkar da güle oynaya gelirsin İstanbul'a Can'ım..
Canim sonuclar ne zaman cikacak belli mi. Hayırla çıksaydı sonuclarin insallah. Hergun namazlardan sonra dua etmeye çalışıyorum hayırlara çıkarsın Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?