2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
ahaha ivet:) yauv ama sabun kokusu oluyor ya parfumlu sonucta onlar , nem konusunda haklisin. Balkonda ustlerine poset mi taksam
Valla bilmiyorum balim sen bilirsin evde kurutuyorum ben mecbur kis gunu.
Canım kuru çamaşırı suyla ıslatıp peteğe serebilirsin Odayı nemlendirmek için ancak kendi çamaşırlarımızın deterjan ve özellikle yumuşatıcı kokusu çok sakıncalı evde kurutma bence
Valla canim altarnatifim yok. cokta sakinmiyorum napim mecbur bi odada kurutuyorum. mehmet alinin zaten o odayla hic alakasi yok. nemi az gelsin yeter. peteklerde su kabi var benim nem icin ayrica. kis gunu idare edicez. yaz olsa neysede.

Çamaşırları balkonda kurutsam donarlar. Şu an bile yolda kalan su birikintileri sabaha donuyor. Ben de ufak odamda kurutuyorum camasirliga serip. Ama camasir serince o odanin camini acip havalandiriyorum mutlaka kapisini da kapatiyorum

Napyrsnz kızlarrr
Az önce sutumu sagdım mıktarı fena degıl ancak sut yoğun degıl yanı çok fazla sulu gıbı geldı bana neden kı acaba beslendıklerıne dıkkat edıyorum oysa kıı sutumu etımı peynırımı kuruyemışımı yogurdumu neden kı oyle acaba

Cok mu cıvık sulu? Benim bildiğim biraz kıvamlı oluyor yani cok koyu olmuyor. On sutun fazladır belki.

Keski burda olsan hemen halledilirdi bu filmler falan mamayıda dert etme sağlığı yerinde olsun yeter ki

Keşke canım, sonuçlar bi çıksa
Sonuçlara göre Türkiye'ye gelebilirim belki daha erken
Eşimle şubatta gelmeyi düşünüyorduk zaten istanbula
Bakalım hayırlısı diyelim

hayalimsin1 canım hayırlı haberlerini alırız umarım.

İnşallah kuzum ya inşallah

Kızlar gün icerisinde kac defa emiyor bebisleriniz. Bu seferde az emmesimden sikayetciyim ya bugun sadece 3 sefer duzgunce emdi digerlerinde teklif ediyorum almiyor bir iki çekip birakiyor meme reddi mi yaşıyoruz anlamadim

Valla benimde öyle canım
Mama takviyesi yapıyorum mecbur
Zorlayınca çok ağlıyor istemiyor

Canim sonuclar ne zaman cikacak belli mi. Hayırla çıksaydı sonuclarin insallah. Hergun namazlardan sonra dua etmeye çalışıyorum hayırlara çıkarsın Rabbim

Valla benimde öyle canım
Mama takviyesi yapıyorum mecbur
Zorlayınca çok ağlıyor istemiyor
Onceden mama takviyesi yapiyorduk doktor kestirdi. Zaten son kutuyu hep doktum mama ağzına sürmüyor. Normalde cok emerdi de bugun oyle oldu. Aglamiyor verince de hiiii aaaa diye kızıyor resmen

Huzursuzluk yaptı çok fena etinden et koparırmışcasına ağlıyor üstelik de 2.günümüz
Asi yerlerinde kizariklik var mi? Kizariklik varda kolonyayi buzdolabina koy soguyunca pamuga dokup bacagina kompres yap iyi gelir. Hemsirem soylemisti oyle yap diye. Buyudukce asilar daha cok can acitiyormus malesef :/

İnş sonuçların iyi çıkar da güle oynaya gelirsin İstanbul'a Can'ım..

Canim sonuclar ne zaman cikacak belli mi. Hayırla çıksaydı sonuclarin insallah. Hergun namazlardan sonra dua etmeye çalışıyorum hayırlara çıkarsın Rabbim

İnşallah kızlar
Casper bırak sonucu hala randevu gelmedi düşün artık of of
Allah razı olsun dualarınızda yer verdiğiniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…