2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Onceden mama takviyesi yapiyorduk doktor kestirdi. Zaten son kutuyu hep doktum mama ağzına sürmüyor. Normalde cok emerdi de bugun oyle oldu. Aglamiyor verince de hiiii aaaa diye kızıyor resmen

Ozaman bugün keyfi yerinde değildir normalde emiyorsa yarın düzelir tekrar merak etme arada oluyor öyle
Doktor neden kestirdi mama takviyesini sorabilirmiyim

Kızlar gün icerisinde kac defa emiyor bebisleriniz. Bu seferde az emmesimden sikayetciyim ya bugun sadece 3 sefer duzgunce emdi digerlerinde teklif ediyorum almiyor bir iki çekip birakiyor meme reddi mi yaşıyoruz anlamadim
Bu ara meme reddı olabılıyormus dıye yazmıstı bır arkadasss

Kızlar gün icerisinde kac defa emiyor bebisleriniz. Bu seferde az emmesimden sikayetciyim ya bugun sadece 3 sefer duzgunce emdi digerlerinde teklif ediyorum almiyor bir iki çekip birakiyor meme reddi mi yaşıyoruz anlamadim
Günde 10-12 :s şu ara çok abarttı gögüs uçlarım acıyo artık atak mıdır nedir yine sinirlerim bozuldu emzirmekten nefret geldi o derece

Kızlar giremiyorum bayağıdır.herkes ve bebiklerimiz iyi umarım.
Oğlumun tam poposunun içi kızarmıştı dün.bugün dikkatlice bakınca sivilcemsi beyaz pütürler de oluşmuşmantar mı oldu yavrum yagece uykusunu bölmeyeyim diye altını almamaktan mı oldu?has zeytinyagı surüp havalandırıyorum.ne kullansam sudocrem desitin ya da dr.a 4ünde gidecektik öne mi cekmeli randevuyu...

Evet ya nerelerdesin?
Bence öne çek randevuyu.

Gece gece süt sagiyorum. Bir bu eksikti. Göğsüm yine top top. Ağrısı fena. Yine yaşamak istemiyorum bu ağrıyı offf offf. Ipek de daha yeni doydu. Tek çözüm sagmak.

Ozaman bugün keyfi yerinde değildir normalde emiyorsa yarın düzelir tekrar merak etme arada oluyor öyle
Doktor neden kestirdi mama takviyesini sorabilirmiyim
Sadece anne sutu yeterli verme bol bol emzir demisti canim. 3 ay kontrolunde kilo alımı az olursa takviye yaparsin dedim. Kilo alimimiz iyi olunca kesinlikle verme sutunu koru ddi. Doktorum baya karşı mamaya

Günde 10-12 :s şu ara çok abarttı gögüs uçlarım acıyo artık atak mıdır nedir yine sinirlerim bozuldu emzirmekten nefret geldi o derece
Ayy normalde oyle yapmaya başlamıştı. Ama bugun ac durdu resmen anlamadim. Bizde mi ataktayiz acaba. Bugun degisik normalden huzursuz gibi

Sudocremden memnunum ben canim. Gece bezinden öncede suruyorum sudoyu korusun diye. Yarin sudocrem sur her bez açtığında. Eger ayniysa ve mantar oldugundan şüphe ediyorsan öne çek randevunu bekleme

Uff bugun geceden beri bir mide bulantısı var mahvetti hamileliğimdem hiç bulantı çekmedim bu bir gecede bezdirdi beni kolay kolay sıkıntı cıkartmaz midem artık bünye iyice yoruldu baş ağrısı mide bulantısı midem ağzımda ya dinlenmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…