MerhabaaMerhaba anneler bende ağustos 2016 annesiyim sizlere bir sorun olacaktı .
Ben oğluma doğduğundan beri mama veriyordum ama şu son bir aydır bıraktım ama bıraktığından beri gece uzun uyuyan çocuk saat başı uyanmaya başladı.Sizce neden olabilir sutum yetmiyor doyurmuyor olabilir mi
Evet sen söyleyince şimdi baktm canm 12 ocak 12 hayat hayal umut hepsi yirip gittiOff off 12 çocuk yanarak ölmüş adanada, çocuklarımıza nasıl sahip çıkacağız nasıl, allahım sabır versin ailelerine...
Evet canm meme+mamaydı. Onu da takip ediyorum yapıyor bayağı :) sanırım benim oğluşumda dayanamıyor açlığa.Merhabaa
Meme +mama mı veriyordunuz acaba??
Sütün yetio yermesiğini doyığ doğumadığnı yaptığı çişden bezleri takşp ederek anlarsınız
Ben doğduğumdan beri anne sütü veriorum gece saat başı kalkar en fazla 1bucuk dayanabilio açlığa :))
Geçmiş olsun canm bnm yavru 2.ay aşısını öyle atlatmıştı ateş huzursuzluklHuzursuzluk yaptı çok fena etinden et koparırmışcasına ağlıyor üstelik de 2.günümüz
Mama daha kalorili olduğu için uzun uyutur. Süt çabuk sindirilir. Bizim de durum ayni. Hem de hiç içmemiş gibi saldırıyor memeye.Evet canm meme+mamaydı. Onu da takip ediyorum yapıyor bayağı :) sanırım benim oğluşumda dayanamıyor açlığa.
Ne zaman doğumlu canım? Bizim kiz 15 Ağustos doğumlu aynı durumdayız. Sabah 7 den bu saat oldu emmiyor. Hem ağlıyor aç hem emmiyor. Ağla ağla sızdı. Normal herhalde. Uykulu iken deneyeceğim.Onceden mama takviyesi yapiyorduk doktor kestirdi. Zaten son kutuyu hep doktum mama ağzına sürmüyor. Normalde cok emerdi de bugun oyle oldu. Aglamiyor verince de hiiii aaaa diye kızıyor resmen
Aynı bizimki de öyle canım gündüz böyle yapmıyor geceleri böyle..aman onlar doysun da uyunalımbiz sık sıkMama daha kalorili olduğu için uzun uyutur. Süt çabuk sindirilir. Bizim de durum ayni. Hem de hiç içmemiş gibi saldırıyor memeye.
Günde 6 7 kere yumurtadan ağır bez alıyorsan bebek doyuyordur merak etme.Aynı bizimki de öyle canım gündüz böyle yapmıyor geceleri böyle..aman onlar doysun da uyunalımbiz sık sık
Teşekkür ederim canım :) çok sağol alıyorumGünde 6 7 kere yumurtadan ağır bez alıyorsan bebek doyuyordur merak etme.
Bız de dun den berı ıkı kere emıyor snr aglıyor tekrar emıyorr snr etrafı ızlıyorrr gene emıyorrr bakınıyorrr hepsı aynı donemde yaaaaDoktorumde öyle demistide. Red mi atak mi bilemedim bi degisik oldu kuzum
Aynen yaa. Sütü getirene kadar emiyor. Sonra basıyor yaygarayı. Sakinleştirdim yok uykuya yakın yok. Şimdi uyansın hemen dayayacagim memeyi.Bız de dun den berı ıkı kere emıyor snr aglıyor tekrar emıyorr snr etrafı ızlıyorrr gene emıyorrr bakınıyorrr hepsı aynı donemde yaaaa
Yalnız o değil de canım karpuz çekti. Böyle nick mi alınır vicdansız.Teşekkür ederim canım :) çok sağol alıyorum
kış günü canını mı çektirdim kızz özür dilerimYalnız o değil de canım karpuz çekti. Böyle nick mi alınır vicdansız.
ay ben tiksinmiştim karpuzdan doumdan sonra bile zar zor yedim sanırım kalcak karpuz olayı bendekış günü canını mı çektirdim kızz özür dilerimAllahtan hamiş değiliz o zaman yanmıştım hamileyken karpuz aşığıydım bu nicki yapmıştım o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?