2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
ThankfulNovember
4. ay aşısı mağduruyuz hemşire ateş yapmaz dedi ama benimki diş çıkardığı için ateşi tetiklermiş bütün gün 39 derece ateş içinde yandı çocuk, keyfi gitti sakin sessiz duruyor öylece. Çok üzülüyorum ilk defa ateşi yükseldi çok korktum..
Sende durumlar nasıl canım?

Merhaba anneler bende ağustos 2016 annesiyim sizlere bir sorun olacaktı .
Ben oğluma doğduğundan beri mama veriyordum ama şu son bir aydır bıraktım ama bıraktığından beri gece uzun uyuyan çocuk saat başı uyanmaya başladı.Sizce neden olabilir sutum yetmiyor doyurmuyor olabilir mi

Merhabaa
Meme +mama mı veriyordunuz acaba??
Sütün yetio yermesiğini doyığ doğumadığnı yaptığı çişden bezleri takşp ederek anlarsınız
Ben doğduğumdan beri anne sütü veriorum gece saat başı kalkar en fazla 1bucuk dayanabilio açlığa :))

Off off 12 çocuk yanarak ölmüş adanada, çocuklarımıza nasıl sahip çıkacağız nasıl, allahım sabır versin ailelerine...
Evet sen söyleyince şimdi baktm canm 12 ocak 12 hayat hayal umut hepsi yirip gitti ( Allahm ailelerine sabır versin bu kadar kolay mı insan hayatı yaa kesin ihmalkarlık vardır nasıl söndüremesiler acaba ??

Evet canm meme+mamaydı. Onu da takip ediyorum yapıyor bayağı :) sanırım benim oğluşumda dayanamıyor açlığa.

Evet canm meme+mamaydı. Onu da takip ediyorum yapıyor bayağı :) sanırım benim oğluşumda dayanamıyor açlığa.
Mama daha kalorili olduğu için uzun uyutur. Süt çabuk sindirilir. Bizim de durum ayni. Hem de hiç içmemiş gibi saldırıyor memeye.

Onceden mama takviyesi yapiyorduk doktor kestirdi. Zaten son kutuyu hep doktum mama ağzına sürmüyor. Normalde cok emerdi de bugun oyle oldu. Aglamiyor verince de hiiii aaaa diye kızıyor resmen
Ne zaman doğumlu canım? Bizim kiz 15 Ağustos doğumlu aynı durumdayız. Sabah 7 den bu saat oldu emmiyor. Hem ağlıyor aç hem emmiyor. Ağla ağla sızdı. Normal herhalde. Uykulu iken deneyeceğim.

Bız de dun den berı ıkı kere emıyor snr aglıyor tekrar emıyorr snr etrafı ızlıyorrr gene emıyorrr bakınıyorrr hepsı aynı donemde yaaaa
Aynen yaa. Sütü getirene kadar emiyor. Sonra basıyor yaygarayı. Sakinleştirdim yok uykuya yakın yok. Şimdi uyansın hemen dayayacagim memeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…