2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Evet sen söyleyince şimdi baktm canm 12 ocak 12 hayat hayal umut hepsi yirip gitti ( Allahm ailelerine sabır versin bu kadar kolay mı insan hayatı yaa kesin ihmalkarlık vardır nasıl söndüremesiler acaba ??

Bina eski ve ahşapmış sanırım haberin ayrıntısını izleyemedim, ah ah allah sabır versin ailelerine...

Kizlarr selamlarrr... bugun tam 4 aylik oldukk asilarimiz pazartesiye programli. Cuma da dr kontrolune gideriz. Bakalim kac gr kac cm oldukk, neler yapmali neler etmeliii
Heeeyy biz de 4. Ayı bitirdik bugünnn biz de önümüzdeki hafta içi oluruz sanırım aşımızıı

Kızlar benim oğlan üşüttü galiba iki gündür hep uyuyor çok mız mız su gibi kusuyoruz yani sanki ayranın tortusu çöker suyu kalır ya öyle bir de ekşi kokuyor ama ateş falan yok be tavsiye edersiz

Aynen yaa. Sütü getirene kadar emiyor. Sonra basıyor yaygarayı. Sakinleştirdim yok uykuya yakın yok. Şimdi uyansın hemen dayayacagim memeyi.
Ah bu bebelerin her gün huyları bi değişiyo benimki de etrafa bakmaktan ememiyo sıpa. Hemen odasına gidiyom çekiyom perdeleri hafif bi müzik anca öyle işte yeni başladı bu da

Ben dün gece gördüm haberlerde. Icim yandı geceden beri aklımdan çıkmıyor masumlar .
Kapi kilitliymis laf hepsi. Altı üstü 3 katlı bina . Tek bir itfaiye aracı var mudahale eden. Kapi kilitlenmiş sen vur bir balyoz birşey kır o zaman. O kadar saat cayır cayır yanıyor destek iste. Helikopter iste. Teleskopik merdiven daha ordan tahliye et. Biranda ger birşey yap. Yangın kapısı tabi ki kilitli olur. Nerde yaşıyoruz burası türkiye güvenlik açısından kilitli. Kaldı ki çoğu yerde yangın merdiveni fln yok mesele benim oturduğum ev.hatta muhitte. Allah kolaylık versin ailelerine benim burda içim yandı aklıma geldikçe gözüm doluyor

Yüreğim yangın yeri..Yaşamak zor ölmek çocuk işi ülkemde. .Rabbim acılı ailelerine sabır versin

Ne zaman doğumlu canım? Bizim kiz 15 Ağustos doğumlu aynı durumdayız. Sabah 7 den bu saat oldu emmiyor. Hem ağlıyor aç hem emmiyor. Ağla ağla sızdı. Normal herhalde. Uykulu iken deneyeceğim.
17 ağustos dogumlu bizimki de. Aynen ac acim diye sesler çıkarıyor emmiyorda. Bir iki cekip bırakıyor. Normaldir insallah. Uykuluyken denedim zor uyumustu uyandi geri :)

ay kuzum sorma ya
a gitti gececik cocuklar ihmalkarlıktan aileler perişan halde yangın merdiveni konusunda çok haklısın maalesef türkiyede gereksiz önlemsiz işker varsa burada kuzuların aşlelerine alalh boılca sabır versin

Kızlar sağlık ocagindan geldik en son 15 kasimda gitmistik 5700 dü kilosu bugün 5850 çıktı. Anlamadım bide bugün bezi de biraz doluydu. 15 günde 100 gr falan almış. Sutum de var bence ama niye böyle oldu ki? Artik azalmasi normal ama 100gr cok az degil mi

kaç aylık oldunuz canım

Ah bu bebelerin her gün huyları bi değişiyo benimki de etrafa bakmaktan ememiyo sıpa. Hemen odasına gidiyom çekiyom perdeleri hafif bi müzik anca öyle işte yeni başladı bu da
Aynen hele bir ses duysun hemen kafayı çeviriyor emmiyor da daha. Uykudan uyanınca en iyisi ben gözünü açmaya yakın veriyorum. Ne olduğunu anlamıyor uyku arası.

Doktor ne dedi canım? Tartı da bozuk olabilir. Geçen ben cuma götürdüm 6000 çıktı pazartesi 6400 2 günde o kilo alınmaz. Aynı tartı bir de. Başka yerde de tarttir aynı kıyafetle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…