Evet sen söyleyince şimdi baktm canm 12 ocak 12 hayat hayal umut hepsi yirip gitti( Allahm ailelerine sabır versin bu kadar kolay mı insan hayatı yaa kesin ihmalkarlık vardır nasıl söndüremesiler acaba ??
Heeeyy biz de 4. Ayı bitirdik bugünnnKizlarr selamlarrr... bugun tam 4 aylik oldukkasilarimiz pazartesiye programli. Cuma da dr kontrolune gideriz. Bakalim kac gr kac cm oldukk, neler yapmali neler etmeliii
Ah bu bebelerin her gün huyları bi değişiyo benimki de etrafa bakmaktan ememiyo sıpa. Hemen odasına gidiyom çekiyom perdeleri hafif bi müzik anca öyle işte yeni başladı bu daAynen yaa. Sütü getirene kadar emiyor. Sonra basıyor yaygarayı. Sakinleştirdim yok uykuya yakın yok. Şimdi uyansın hemen dayayacagim memeyi.
Hepimizde aynı sey var sanırımmmAh bu bebelerin her gün huyları bi değişiyo benimki de etrafa bakmaktan ememiyo sıpa. Hemen odasına gidiyom çekiyom perdeleri hafif bi müzik anca öyle işte yeni başladı bu da
Yüreğim yangın yeri..Yaşamak zor ölmek çocuk işi ülkemde. .Rabbim acılı ailelerine sabır versinBen dün gece gördüm haberlerde. Icim yandı geceden beri aklımdan çıkmıyor masumlar .
Kapi kilitliymis laf hepsi. Altı üstü 3 katlı bina . Tek bir itfaiye aracı var mudahale eden. Kapi kilitlenmiş sen vur bir balyoz birşey kır o zaman. O kadar saat cayır cayır yanıyor destek iste. Helikopter iste. Teleskopik merdiven daha ordan tahliye et. Biranda ger birşey yap. Yangın kapısı tabi ki kilitli olur. Nerde yaşıyoruz burası türkiye güvenlik açısından kilitli. Kaldı ki çoğu yerde yangın merdiveni fln yok mesele benim oturduğum ev.hatta muhitte. Allah kolaylık versin ailelerine benim burda içim yandı aklıma geldikçe gözüm doluyor
17 ağustos dogumlu bizimki de. Aynen ac acim diye sesler çıkarıyor emmiyorda. Bir iki cekip bırakıyor. Normaldir insallah. Uykuluyken denedim zor uyumustu uyandi geri :)Ne zaman doğumlu canım? Bizim kiz 15 Ağustos doğumlu aynı durumdayız. Sabah 7 den bu saat oldu emmiyor. Hem ağlıyor aç hem emmiyor. Ağla ağla sızdı. Normal herhalde. Uykulu iken deneyeceğim.
Aman normal olsunda. Biz ilk zamanlar memeyi almadik yine oyle oldu diye panik yapmıştım. Sizl2rinde oyle olunca rahatliyorum:)))Bız de dun den berı ıkı kere emıyor snr aglıyor tekrar emıyorr snr etrafı ızlıyorrr gene emıyorrr bakınıyorrr hepsı aynı donemde yaaaa
a gitti gececik cocuklar ihmalkarlıktan aileler perişan halde yangın merdiveni konusunda çok haklısın maalesef türkiyede gereksiz önlemsiz işker varsa burada kuzuların aşlelerine alalh boılca sabır versinBen dün gece gördüm haberlerde. Icim yandı geceden beri aklımdan çıkmıyor masumlar .
Kapi kilitliymis laf hepsi. Altı üstü 3 katlı bina . Tek bir itfaiye aracı var mudahale eden. Kapi kilitlenmiş sen vur bir balyoz birşey kır o zaman. O kadar saat cayır cayır yanıyor destek iste. Helikopter iste. Teleskopik merdiven daha ordan tahliye et. Biranda ger birşey yap. Yangın kapısı tabi ki kilitli olur. Nerde yaşıyoruz burası türkiye güvenlik açısından kilitli. Kaldı ki çoğu yerde yangın merdiveni fln yok mesele benim oturduğum ev.hatta muhitte. Allah kolaylık versin ailelerine benim burda içim yandı aklıma geldikçe gözüm doluyor
ay gidinc yaz bakalm ne dicek drKizlarr selamlarrr... bugun tam 4 aylik oldukkasilarimiz pazartesiye programli. Cuma da dr kontrolune gideriz. Bakalim kac gr kac cm oldukk, neler yapmali neler etmeliii
Heeeyy biz de 4. Ayı bitirdik bugünnnbiz de önümüzdeki hafta içi oluruz sanırım aşımızıı
kaç aylık oldunuz canımKızlar sağlık ocagindan geldik en son 15 kasimda gitmistik 5700 dü kilosu bugün 5850 çıktı. Anlamadım bide bugün bezi de biraz doluydu. 15 günde 100 gr falan almış. Sutum de var bence ama niye böyle oldu ki? Artik azalmasi normal ama 100gr cok az degil mi
kaç aylık oldunuz canım
Aylik olarak bak canin belki ikinci 15de atak yapcak kuzun:) emmesi falan nasil24 ağustos dogumluyuz cnm 3 ay 1 hafta. Dogum kilomuz azdi 2740 gr doğdu kızım. Toplamda iyi şükür ama 15 günde 100-150gr olunca telas yaptim :)
Aynen hele bir ses duysun hemen kafayı çeviriyor emmiyor da daha. Uykudan uyanınca en iyisi ben gözünü açmaya yakın veriyorum. Ne olduğunu anlamıyor uyku arası.Ah bu bebelerin her gün huyları bi değişiyo benimki de etrafa bakmaktan ememiyo sıpa. Hemen odasına gidiyom çekiyom perdeleri hafif bi müzik anca öyle işte yeni başladı bu da
Doktor ne dedi canım? Tartı da bozuk olabilir. Geçen ben cuma götürdüm 6000 çıktı pazartesi 6400 2 günde o kilo alınmaz. Aynı tartı bir de. Başka yerde de tarttir aynı kıyafetle.Kızlar sağlık ocagindan geldik en son 15 kasimda gitmistik 5700 dü kilosu bugün 5850 çıktı. Anlamadım bide bugün bezi de biraz doluydu. 15 günde 100 gr falan almış. Sutum de var bence ama niye böyle oldu ki? Artik azalmasi normal ama 100gr cok az degil mi
Bak bu da doğru atak zamanından sonra baya emip kilo alıyorlar. Totalde aya bakmak lazım.Aylik olarak bak canin belki ikinci 15de atak yapcak kuzun:) emmesi falan nasil
Aylik olarak bak canin belki ikinci 15de atak yapcak kuzun:) emmesi falan nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?