- 30 Kasım 2014
- 3.780
- 6.379
- 358
- 36
Doktor ne dedi canım? Tartı da bozuk olabilir. Geçen ben cuma götürdüm 6000 çıktı pazartesi 6400 2 günde o kilo alınmaz. Aynı tartı bir de. Başka yerde de tarttir aynı kıyafetle.
Anne sütünün kalorisi daha düşük olabiliyo kişiye göre o Yüzden daha çabuk acıkıyo olabilirMerhaba anneler bende ağustos 2016 annesiyim sizlere bir sorun olacaktı .
Ben oğluma doğduğundan beri mama veriyordum ama şu son bir aydır bıraktım ama bıraktığından beri gece uzun uyuyan çocuk saat başı uyanmaya başladı.Sizce neden olabilir sutum yetmiyor doyurmuyor olabilir mi
Aylık kilo alımı nasıldı ?Kızlar sağlık ocagindan geldik en son 15 kasimda gitmistik 5700 dü kilosu bugün 5850 çıktı. Anlamadım bide bugün bezi de biraz doluydu. 15 günde 100 gr falan almış. Sutum de var bence ama niye böyle oldu ki? Artik azalmasi normal ama 100gr cok az degil mi
Aylık kilo alımı nasıldı ?
Merhaba hanımlar bugün ebemiz ziyarete geldi nihayet
Nevşin tam 7020kg ve 64,buçuk santim boy olmuş
Memedeki kitle için elleme zamanla geçer hormonlardan olan bişi dedi .
Bu arada benim nöroloji doktoru aradı telefonla
1 haftaya kadar ilaçlı mr çekilmek için randevun gelecek ama o ilaç sana verildiğinde emzirmeye 2 gün ara vermelisin dedi
Önce bol su içerek vücuttan atmalısın dedi
İnş o iki günde nevşin memeyi unutup bırakmaz
Canim sütun azalmasın diye 3 saatte 1 mutlaka sağ. Pompan var mıydı? Yoksa al mutlaka yoksa çok azalır süt.Merhaba hanımlar bugün ebemiz ziyarete geldi nihayet
1 haftaya kadar ilaçlı mr çekilmek için randevun gelecek ama o ilaç sana verildiğinde emzirmeye 2 gün ara vermelisin dedi
He yaGece bır kere mi
Bizimkiler uykucu olacak uyanıp emmeye bile üşeniyor tembel tenekelerBizim de kilo biraz düşük doktor bize de gece kaldir emzir dedi. Bizimki de gündüz çok az uyuyor gece kesintisiZ 6 saat uyuyor.
Canim sen annesin süpermen değil. Bu kadar şeye yetişmeni senden kimse bekleyemez minicik bebekle. Başaramıyorum falan yok hepimiz Bebeklerimiz için en iyi anneleriz. Kan değerlerine baktir. Belki kan düşük olduğu için yorgun hissediyorsun. Ayrıca yapabildiğin kadarını yap. Bebek uyuyunca sende yat. Esin gelince de ertesi günün yemeğini yap bir çeşit. Haftada 1 gün de sil süpür tamam. Hatta kadın al imkanın varsa.Selam kızlar nasılsınız?
Ben yine takipteyim ama yazamiyorum sık.
Kendimi çok kötü hissediyorum,yetisemiyorum hiçbir seye.Ne bebegime,ne evime ne eşime ne kendime.Üstelik henüz baslamadim çalışmaya.Vücudum da cöküyo sanırım inanılmaz yorgun ve bitkin hissediyorum kendimi.Gecen gece hastalandı çok feci,39daydi atesim zor düsürdük.Annelik ne zormus,yemek yemeyi bile unutuyorum basaramiyorum ben
Selam kızlar nasılsınız?
Kendimi çok kötü hissediyorum,yetisemiyorum hiçbir seye.Ne bebegime,ne evime ne eşime ne kendime.Üstelik henüz baslamadim çalışmaya.Vücudum da cöküyo sanırım inanılmaz yorgun ve bitkin hissediyorum kendimi.Gecen gece hastalandı çok feci,39daydi atesim zor düsürdük.Annelik ne zormus,yemek yemeyi bile unutuyorum basaramiyorum ben
İnşallah hayırlısıyla sağlıkla ameliyatını olur Allah acil şifalar versin anneciğinekızlar aralık 12 sinde annemin ameliyatı olacak sonunda ikna oldu işlemlerimiz her ne kadar yorucu olsada şükür bitirdik
bol dua istiyorum sizlerden bu aralar pek giremiyorum kk işe başladım ara ara bakabiliyorum
İnşallah hayırlısıyla sağlıkla ameliyatını olur Allah acil şifalar versin anneciğinekızlar aralık 12 sinde annemin ameliyatı olacak sonunda ikna oldu işlemlerimiz her ne kadar yorucu olsada şükür bitirdik
bol dua istiyorum sizlerden bu aralar pek giremiyorum kk işe başladım ara ara bakabiliyorum
Düşünme öyle tatlım bizde çoğu şeye yetişemiyoruz.. hem biz dört dörtlük olmak zorunda değiliz biz anneyiz ve yeterince zor bir dönemden geçiyoruz ..dün bende çocukları çıkardım küçüğü hasta oldu gece ateşlendi nöbetçi eczanelerde koştu eşim .. bi ara aynısını dedim sanırım iyi bir anne değilim bakamadım el kadar çocuğa diye ..ama sonra silkelenip kendime geldim buradaki bütün anneleri hamilelikte yaşadıklarımızı doğdukları günden itibaren nasılda özveriyle baktığımızı düşündüm ..bizler çok güçlü olmak zorunda değiliz iyi anneleriz bu yeter zaten önemli Olanda bu çok geçmiş olsun kuzuna annesiSelam kızlar nasılsınız?
İnşallah bırakmaz ama sen bunlarıı düşünme herşeyden önce umarım me sonucun tertemiz çıkar ve hiç bir sorun çıkmazMerhaba hanımlar bugün ebemiz ziyarete geldi nihayet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?