2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Doktor ne dedi canım? Tartı da bozuk olabilir. Geçen ben cuma götürdüm 6000 çıktı pazartesi 6400 2 günde o kilo alınmaz. Aynı tartı bir de. Başka yerde de tarttir aynı kıyafetle.

Sorun yok simdilik dedi. Dişten suphelendi. Diş çıkarma döneminde azalabilir falan dedi. Bizim kiz inat etti ağzını açmadı damaklarina bakamadi

Kizlar okudugum kadariyla meme reddi yasayanlar olmus. Hatirlarsaniz bende yasamistim sizin haftalarinizda. En guzel uykuluyken emiyorlar, altini actirmayinseviyorsa bebisleriniz oylede emzirebileisiniz yataga yaninda yatip, birde supurge sesi acik evin icinde gezerek emzirebilmistim. Cok sukur o gunleri atlattik hala daha etkisi devam ediyor ama ilk zamanlarki gibi degil. Pes etmeyin hangi halde emiyorsa o halde emzirin. O donem bittikten sonra benimki donmeye baslamisti yani o atagin meyvesini cok cok guzel almistik :))he birde ben evin icinde gezerken banyoya giriyordum camasir makinasi acik baktim uyumak uzere banyoda karanlik malum kapiyi kapattim biraz daha emzirdim hoop uyudu, bu ara uyumayinca oyle yapıyorum guzel taktik oldu benim icin tavsiye ederim

Anne sütünün kalorisi daha düşük olabiliyo kişiye göre o Yüzden daha çabuk acıkıyo olabilir

Aylık kilo alımı nasıldı ?

kelebek.hill kardisimm begumumun haberlerini bekliyorum :)

Y yapayalniz1 canim benimkide normalde toplamda 2 ay aylik olarak 1400-1200 civari aliyodu gecen gittik iste 500 gram almisti mesela. 10 gun vardi 3.ay kontrolune. Simdi ptesi gitcem bakim kac gram almis olcak. Değişiyo yani her ay.

goqce bacim biz bu ruslarla soguk konusunda sidik yaristiramayiz

Bugun 89 gunluguzz cok kucuguzz fihuu

Merhaba hanımlar bugün ebemiz ziyarete geldi nihayet
Nevşin tam 7020kg ve 64,buçuk santim boy olmuş
Memedeki kitle için elleme zamanla geçer hormonlardan olan bişi dedi .

Bu arada benim nöroloji doktoru aradı telefonla
1 haftaya kadar ilaçlı mr çekilmek için randevun gelecek ama o ilaç sana verildiğinde emzirmeye 2 gün ara vermelisin dedi
Önce bol su içerek vücuttan atmalısın dedi
İnş o iki günde nevşin memeyi unutup bırakmaz

Unutmaz insallah canim hatta daha cok özler saldırır insallah emmeye. Sen de olumlu düşün olur mu herşey güzel olacak. Rabbim dermansiz dert vermesin herşey hallolur. O iki günde sütunu mutlaka sağ ki üretim azalmasin gerçi sen biliyorsundur :)

Canim sütun azalmasın diye 3 saatte 1 mutlaka sağ. Pompan var mıydı? Yoksa al mutlaka yoksa çok azalır süt.
İnşallah unutmaz kuzu memeyi.

Selam kızlar nasılsınız?
Ben yine takipteyim ama yazamiyorum sık.
Kendimi çok kötü hissediyorum,yetisemiyorum hiçbir seye.Ne bebegime,ne evime ne eşime ne kendime.Üstelik henüz baslamadim çalışmaya.Vücudum da cöküyo sanırım inanılmaz yorgun ve bitkin hissediyorum kendimi.Gecen gece hastalandı çok feci,39daydi atesim zor düsürdük.Annelik ne zormus,yemek yemeyi bile unutuyorum basaramiyorum ben

Canim sen annesin süpermen değil. Bu kadar şeye yetişmeni senden kimse bekleyemez minicik bebekle. Başaramıyorum falan yok hepimiz Bebeklerimiz için en iyi anneleriz. Kan değerlerine baktir. Belki kan düşük olduğu için yorgun hissediyorsun. Ayrıca yapabildiğin kadarını yap. Bebek uyuyunca sende yat. Esin gelince de ertesi günün yemeğini yap bir çeşit. Haftada 1 gün de sil süpür tamam. Hatta kadın al imkanın varsa.

Canim lutfen uzme. Herseye yetismek zorunda degilsin ki oldugu kadar napalim sonuçta biz de insaniz. Sana kimse bu niye böyle demez diyemez yani. Anı yaşa canim bebeginin tadini cikart gerisi bir şekilde hallolur. Bende senin gibiydim basak burcuyum ve aşırı mukemmelliyetci bir insanım. Kendimi öyle yoruyordum ki herseye yetisicem diye sonra biraktim baktim bu sadece kendime zarar veriyor. Bosver gun icerisinde karnini doyur ve bebeginle ilgilen gerisini eşin gelince yaparsın esin de bebekle ilgilenir

kızlar aralık 12 sinde annemin ameliyatı olacak sonunda ikna oldu işlemlerimiz her ne kadar yorucu olsada şükür bitirdik
bol dua istiyorum sizlerden bu aralar pek giremiyorum kk işe başladım ara ara bakabiliyorum
İnşallah hayırlısıyla sağlıkla ameliyatını olur Allah acil şifalar versin anneciğine

kızlar aralık 12 sinde annemin ameliyatı olacak sonunda ikna oldu işlemlerimiz her ne kadar yorucu olsada şükür bitirdik
bol dua istiyorum sizlerden bu aralar pek giremiyorum kk işe başladım ara ara bakabiliyorum
İnşallah hayırlısıyla sağlıkla ameliyatını olur Allah acil şifalar versin anneciğine

Düşünme öyle tatlım bizde çoğu şeye yetişemiyoruz.. hem biz dört dörtlük olmak zorunda değiliz biz anneyiz ve yeterince zor bir dönemden geçiyoruz ..dün bende çocukları çıkardım küçüğü hasta oldu gece ateşlendi nöbetçi eczanelerde koştu eşim .. bi ara aynısını dedim sanırım iyi bir anne değilim bakamadım el kadar çocuğa diye ..ama sonra silkelenip kendime geldim buradaki bütün anneleri hamilelikte yaşadıklarımızı doğdukları günden itibaren nasılda özveriyle baktığımızı düşündüm ..bizler çok güçlü olmak zorunda değiliz iyi anneleriz bu yeter zaten önemli Olanda bu çok geçmiş olsun kuzuna annesi

İnşallah bırakmaz ama sen bunlarıı düşünme herşeyden önce umarım me sonucun tertemiz çıkar ve hiç bir sorun çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…