Maşallah kuzuya darısı daha güzel nice aylarınaKizlarr selamlarrr... bugun tam 4 aylik oldukkasilarimiz pazartesiye programli. Cuma da dr kontrolune gideriz. Bakalim kac gr kac cm oldukk, neler yapmali neler etmeliii
Çok geçmiş olsun Aman dikkat et bol bol vitaminli şeyler TüketUff bugun geceden beri bir mide bulantısı var mahvetti hamileliğimdem hiç bulantı çekmedim bu bir gecede bezdirdi beni kolay kolay sıkıntı cıkartmaz midem artık bünye iyice yoruldu baş ağrısı mide bulantısı midem ağzımda ya dinlenmek lazım
Çok mu Zorluk çıkardı4 ay aşısı ne fenaymış yaa
Canim sen annesin süpermen değil. Bu kadar şeye yetişmeni senden kimse bekleyemez minicik bebekle. Başaramıyorum falan yok hepimiz Bebeklerimiz için en iyi anneleriz. Kan değerlerine baktir. Belki kan düşük olduğu için yorgun hissediyorsun. Ayrıca yapabildiğin kadarını yap. Bebek uyuyunca sende yat. Esin gelince de ertesi günün yemeğini yap bir çeşit. Haftada 1 gün de sil süpür tamam. Hatta kadın al imkanın varsa.
Canim lutfen uzme. Herseye yetismek zorunda degilsin ki oldugu kadar napalim sonuçta biz de insaniz. Sana kimse bu niye böyle demez diyemez yani. Anı yaşa canim bebeginin tadini cikart gerisi bir şekilde hallolur. Bende senin gibiydim basak burcuyum ve aşırı mukemmelliyetci bir insanım. Kendimi öyle yoruyordum ki herseye yetisicem diye sonra biraktim baktim bu sadece kendime zarar veriyor. Bosver gun icerisinde karnini doyur ve bebeginle ilgilen gerisini eşin gelince yaparsın esin de bebekle ilgilenir
İnşallah hayırlısıyla sağlıkla ameliyatını olur Allah acil şifalar versin anneciğine
Düşünme öyle tatlım bizde çoğu şeye yetişemiyoruz.. hem biz dört dörtlük olmak zorunda değiliz biz anneyiz ve yeterince zor bir dönemden geçiyoruz ..dün bende çocukları çıkardım küçüğü hasta oldu gece ateşlendi nöbetçi eczanelerde koştu eşim .. bi ara aynısını dedim sanırım iyi bir anne değilim bakamadım el kadar çocuğa diye ..ama sonra silkelenip kendime geldim buradaki bütün anneleri hamilelikte yaşadıklarımızı doğdukları günden itibaren nasılda özveriyle baktığımızı düşündüm ..bizler çok güçlü olmak zorunda değiliz iyi anneleriz bu yeter zaten önemli Olanda bu çok geçmiş olsun kuzuna annesi
Aynı durum bizde de var. Bende anlamadım.. mama yaptım hatta onu da istemedi. Çarşı bütün memelere karşı diyorum bendeKızlar gün icerisinde kac defa emiyor bebisleriniz. Bu seferde az emmesimden sikayetciyim ya bugun sadece 3 sefer duzgunce emdi digerlerinde teklif ediyorum almiyor bir iki çekip birakiyor meme reddi mi yaşıyoruz anlamadim
Aynı durum bizde de var. Bende anlamadım.. mama yaptım hatta onu da istemedi. Çarşı bütün memelere karşı diyorum bende
Zaman geçtikçe emme aralıkları artacak tamam ama bu iş birden bire mi oluyordu bilemedim
Canım benim anne olmak her türlü zor,çok iyi anlıyorum seni. Kesinlikle yalnız değilsin. Çoğumuz aynı dertlerden muzdaribiz. Zamanla eski bakımlı süslü hallerinize kavuşacaz İnan banaKusura bakmayın kızlar hemen dönemedim,Aliş'imi uyutuyordum. Çok sağolun yanımda oldugunuz icin
Ya bilmiyorum tükendiğimi hissediyorum,evliligimizin eskisi gibi olmadığını düşünüyorum evet bin şükür ve iyi ki bizim dediğimiz bi oğlumuz var, Allah yokluğunu göstermesin.Sanki değişti bir şeyler.Kendime bakamiyorum bile.3ay sonra kuaföre gidebildim.Ailem uzakta,esim yoğun çalışıyor,tez yazıyo, yorgunum diyo.Yine yardımcı olmaya calisiyor ama sinirlerim inanilmaz bozuk,hep aglamaklıyım.Esimin ailesi yakın bi ilçede.Haftalardir bi sebep çıktı eşim gitmek zorunda kaldı.Bize ait bi zaman yok gibi.Olsa da küçücük yerdeyiz gezmeye bile gidecek yer yok...Gelecek bir sürü akraba var hem de yemekli gelirler hep,onları bile şimdiden dert ettim.Zihnim inanılmaz dolu ve yorgun.
Dediğimiz gibi kan değerlerim de düşmüş olabilir hiç enerjik yok çünkü.
cetrina cım ben hastaydım kuzum yanlış yazmisım,yavrularımız hasta olmasın inşallah.Size de çok geçmiş olsun,simdi nasıl bebeğin?
Canım geçen ay bizde de öyle oldu. Koca 1 ayda 300gr aldıKızlar sağlık ocagindan geldik en son 15 kasimda gitmistik 5700 dü kilosu bugün 5850 çıktı. Anlamadım bide bugün bezi de biraz doluydu. 15 günde 100 gr falan almış. Sutum de var bence ama niye böyle oldu ki? Artik azalmasi normal ama 100gr cok az degil mi
O zaman Düşünme cnm bi sonraki hafta çok alır belkiAylık olarak genellikle 1 kilo civarı alıyor cnm ama şimdi böyle olunca bende sasirdim. Neyse artik kalan kisimda toparlar insallah çünkü sutum var ac kalmiyor yani. Ac kalsa aglar benim kiz susturamazsin :)
Canım benim ya nevşinin memesinde yumrucuk mu oldu? Eğer öyleyse endişe edilecek bir şey değil. Bazı bebeklerde hormonal şekilde süt dolabiliyor. Kesinlikle ellememek lazım..memeye zarar verilebilir.Merhaba hanımlar bugün ebemiz ziyarete geldi nihayet
Nevşin tam 7020kg ve 64,buçuk santim boy olmuş
Memedeki kitle için elleme zamanla geçer hormonlardan olan bişi dedi .
Bu arada benim nöroloji doktoru aradı telefonla
1 haftaya kadar ilaçlı mr çekilmek için randevun gelecek ama o ilaç sana verildiğinde emzirmeye 2 gün ara vermelisin dedi
Önce bol su içerek vücuttan atmalısın dedi
İnş o iki günde nevşin memeyi unutup bırakmaz
Maşallah kilosu boyu herseyi güzel inş seninde hiç bişeyin çıkmıcak ist.a geliceksin demek belki buluşmaya gelirsin :)Merhaba hanımlar bugün ebemiz ziyarete geldi nihayet
Nevşin tam 7020kg ve 64,buçuk santim boy olmuş
Memedeki kitle için elleme zamanla geçer hormonlardan olan bişi dedi .
Bu arada benim nöroloji doktoru aradı telefonla
1 haftaya kadar ilaçlı mr çekilmek için randevun gelecek ama o ilaç sana verildiğinde emzirmeye 2 gün ara vermelisin dedi
Önce bol su içerek vücuttan atmalısın dedi
İnş o iki günde nevşin memeyi unutup bırakmaz
Cnm hersey zamanla düzelicek hepsine yetişeceksin merak etme bende ilk 2 ay aynı sekildeydim önce sen iyi ol hersey zamanla Sıkma canınıSelam kızlar nasılsınız?
Ben yine takipteyim ama yazamiyorum sık.
Kendimi çok kötü hissediyorum,yetisemiyorum hiçbir seye.Ne bebegime,ne evime ne eşime ne kendime.Üstelik henüz baslamadim çalışmaya.Vücudum da cöküyo sanırım inanılmaz yorgun ve bitkin hissediyorum kendimi.Gecen gece hastalandı çok feci,39daydi atesim zor düsürdük.Annelik ne zormus,yemek yemeyi bile unutuyorum basaramiyorum ben
Canım benim anne olmak her türlü zor,çok iyi anlıyorum seni. Kesinlikle yalnız değilsin. Çoğumuz aynı dertlerden muzdaribiz. Zamanla eski bakımlı süslü hallerinize kavuşacaz İnan bana
En kısa sürede bi dahiliye uzmanına görün canım benim. Kan ve vitamin değerlerine baktır derim. İlk çocuğumda benim sinirlerim fena yıpranmıştı..başka bir sebepten dahiliyeye gitmiştim tahlil sonuçlarında B12 değerim sınırın çok çok altında çıkmıştı. İğne vermişti hemen düzelmişti(sinirlerim de düzelmişti)
Kendi durumumdan anlatayım sana..kocam önceden romantik sürprizler yapan düşünceli(hala düşünceli sayılır) sevgi gösterisi yapan beni şımartan falan fistan bi adamdı. Sonra çocuğumuz doğunca bu özellikleri hızlının yavaşı şeklinde kayboldu ve bildiğin keresteden hallice biri oldu;klasik Türk koca! Hele çocuk büyüdükçe bitmeyen bi yorgunluğu oldu. Hep koltuklarda uyuyan ve beni bas bas bağırtan bi herif oldu çıktı. (Etrafımdaki kocaların hepsi böyle..tek kendi kocamı gömmeyeyim!) çocuğu doğurana kadar gözdesin sonra olay değişiyorkuzenimin henüz çocuu yok sevgi pıtırcığı davranışlar..aynı bizim eski halleriniz..aahhh ah diyorum!
Bazı şeyler hayatınızda değişti tabi..anne ve baba oldunuz. Aileniz 3 kişi oldu. Sorumluluklarınız arttı. Olsun iyidir o da
Gelecek misafirleri de şimdiden düşünme. Yarını düşünmekten bugünü yaşayamıyorsun. Bebeğinin en güzel en rahat zamanları. Boş veeer takma kafaya..
Biz de cuma kontrole gidicez. Çok heyecanlıyımKizlarr selamlarrr... bugun tam 4 aylik oldukkasilarimiz pazartesiye programli. Cuma da dr kontrolune gideriz. Bakalim kac gr kac cm oldukk, neler yapmali neler etmeliii
Bizde doğumdan sonra böyle kavgalar ettik iyice saldı kendini 2 gün önce sakin kafayla konuştuk ne istediğimizi anlattık birbirimize anlaştık biraz daha iyi gibi inş sizde iyi olursunuz biz kadınların duygusal Açıdan desteklenmesi gerek bi anlayamadılarCanım ya ne iyi demişsiniz ben de eşime diyorum klasikleşmiş için uğraşıyorum adeta.O da ben zaten klasik bi erkeğim diyoÇok kavgalar ettik biz de yeni yeni toparladık ama diyorum ya sinirlerim bozuk yetmiyor cok özlüyorum bazı şeyleri sonra da nasıl böyle düşünürüm diye suçlu hissediyorum kendimi yine ağlıyorum. olağan bir süreç demek ki bi de haklısınız bi doktora gidip detaylı baktirmaliyim.Ah zaten şu sevgi pıtırcıkları ayrı bi depresyon sebebi Allah herkese mutluluk versin tabi bize de
Canım geçen ay bizde de öyle oldu. Koca 1 ayda 300gr aldıdr hemen mamaya başlamalısın dedi bende sütüm var ve yeriyor sanıyordum.
Bizde doğumdan sonra böyle kavgalar ettik iyice saldı kendini 2 gün önce sakin kafayla konuştuk ne istediğimizi anlattık birbirimize anlaştık biraz daha iyi gibi inş sizde iyi olursunuz biz kadınların duygusal Açıdan desteklenmesi gerek bi anlayamadılar
5 kılo verdım canımmmmHe yaama sabah 5 te de uyanıyoruz nabeeer kaç kilo verdin fıstık
Ayyy kendim yazdim sandim biran. Eşim bebek olans kadar çok romantikti. Yildonumleri dogum gunm hep ayri romantik suprizler yapardı. Sebepsiz yerec elinde cicekle gelirdi. Ya simdi
Canım benim anne olmak her türlü zor,çok iyi anlıyorum seni. Kesinlikle yalnız değilsin. Çoğumuz aynı dertlerden muzdaribiz. Zamanla eski bakımlı süslü hallerinize kavuşacaz İnan bana
En kısa sürede bi dahiliye uzmanına görün canım benim. Kan ve vitamin değerlerine baktır derim. İlk çocuğumda benim sinirlerim fena yıpranmıştı..başka bir sebepten dahiliyeye gitmiştim tahlil sonuçlarında B12 değerim sınırın çok çok altında çıkmıştı. İğne vermişti hemen düzelmişti(sinirlerim de düzelmişti)
Kendi durumumdan anlatayım sana..kocam önceden romantik sürprizler yapan düşünceli(hala düşünceli sayılır) sevgi gösterisi yapan beni şımartan falan fistan bi adamdı. Sonra çocuğumuz doğunca bu özellikleri hızlının yavaşı şeklinde kayboldu ve bildiğin keresteden hallice biri oldu;klasik Türk koca! Hele çocuk büyüdükçe bitmeyen bi yorgunluğu oldu. Hep koltuklarda uyuyan ve beni bas bas bağırtan bi herif oldu çıktı. (Etrafımdaki kocaların hepsi böyle..tek kendi kocamı gömmeyeyim!) çocuğu doğurana kadar gözdesin sonra olay değişiyorkuzenimin henüz çocuu yok sevgi pıtırcığı davranışlar..aynı bizim eski halleriniz..aahhh ah diyorum!
Bazı şeyler hayatınızda değişti tabi..anne ve baba oldunuz. Aileniz 3 kişi oldu. Sorumluluklarınız arttı. Olsun iyidir o da
Gelecek misafirleri de şimdiden düşünme. Yarını düşünmekten bugünü yaşayamıyorsun. Bebeğinin en güzel en rahat zamanları. Boş veeer takma kafaya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?