2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Çok geçmiş olsun Aman dikkat et bol bol vitaminli şeyler Tüket

Kusura bakmayın kızlar hemen dönemedim,Aliş'imi uyutuyordum. Çok sağolun yanımda oldugunuz icin
Ya bilmiyorum tükendiğimi hissediyorum,evliligimizin eskisi gibi olmadığını düşünüyorum evet bin şükür ve iyi ki bizim dediğimiz bi oğlumuz var, Allah yokluğunu göstermesin.Sanki değişti bir şeyler.Kendime bakamiyorum bile.3ay sonra kuaföre gidebildim.Ailem uzakta,esim yoğun çalışıyor,tez yazıyo, yorgunum diyo.Yine yardımcı olmaya calisiyor ama sinirlerim inanilmaz bozuk,hep aglamaklıyım.Esimin ailesi yakın bi ilçede.Haftalardir bi sebep çıktı eşim gitmek zorunda kaldı.Bize ait bi zaman yok gibi.Olsa da küçücük yerdeyiz gezmeye bile gidecek yer yok...Gelecek bir sürü akraba var hem de yemekli gelirler hep,onları bile şimdiden dert ettim.Zihnim inanılmaz dolu ve yorgun.
Dediğimiz gibi kan değerlerim de düşmüş olabilir hiç enerjik yok çünkü.
cetrina cım ben hastaydım kuzum yanlış yazmisım,yavrularımız hasta olmasın inşallah.Size de çok geçmiş olsun,simdi nasıl bebeğin?

Kızlar gün icerisinde kac defa emiyor bebisleriniz. Bu seferde az emmesimden sikayetciyim ya bugun sadece 3 sefer duzgunce emdi digerlerinde teklif ediyorum almiyor bir iki çekip birakiyor meme reddi mi yaşıyoruz anlamadim
Aynı durum bizde de var. Bende anlamadım.. mama yaptım hatta onu da istemedi. Çarşı bütün memelere karşı diyorum bende
Zaman geçtikçe emme aralıkları artacak tamam ama bu iş birden bire mi oluyordu bilemedim

Aaaa biz de aynısını yaşadïk bugün doğru düzgün emmedi bugün hatta uyuturken de çok az emdi.Birkac gündür de oynuyo göğsümde,etrafı izliyor artık rahat emzirme dönemi bitti mi?

Canım benim anne olmak her türlü zor,çok iyi anlıyorum seni. Kesinlikle yalnız değilsin. Çoğumuz aynı dertlerden muzdaribiz. Zamanla eski bakımlı süslü hallerinize kavuşacaz İnan bana
En kısa sürede bi dahiliye uzmanına görün canım benim. Kan ve vitamin değerlerine baktır derim. İlk çocuğumda benim sinirlerim fena yıpranmıştı..başka bir sebepten dahiliyeye gitmiştim tahlil sonuçlarında B12 değerim sınırın çok çok altında çıkmıştı. İğne vermişti hemen düzelmişti(sinirlerim de düzelmişti )
Kendi durumumdan anlatayım sana..kocam önceden romantik sürprizler yapan düşünceli(hala düşünceli sayılır) sevgi gösterisi yapan beni şımartan falan fistan bi adamdı. Sonra çocuğumuz doğunca bu özellikleri hızlının yavaşı şeklinde kayboldu ve bildiğin keresteden hallice biri oldu;klasik Türk koca! Hele çocuk büyüdükçe bitmeyen bi yorgunluğu oldu. Hep koltuklarda uyuyan ve beni bas bas bağırtan bi herif oldu çıktı. (Etrafımdaki kocaların hepsi böyle..tek kendi kocamı gömmeyeyim!) çocuğu doğurana kadar gözdesin sonra olay değişiyor kuzenimin henüz çocuu yok sevgi pıtırcığı davranışlar..aynı bizim eski halleriniz..aahhh ah diyorum!
Bazı şeyler hayatınızda değişti tabi..anne ve baba oldunuz. Aileniz 3 kişi oldu. Sorumluluklarınız arttı. Olsun iyidir o da
Gelecek misafirleri de şimdiden düşünme. Yarını düşünmekten bugünü yaşayamıyorsun. Bebeğinin en güzel en rahat zamanları. Boş veeer takma kafaya..

Canım geçen ay bizde de öyle oldu. Koca 1 ayda 300gr aldı dr hemen mamaya başlamalısın dedi bende sütüm var ve yeriyor sanıyordum.

Aylık olarak genellikle 1 kilo civarı alıyor cnm ama şimdi böyle olunca bende sasirdim. Neyse artik kalan kisimda toparlar insallah çünkü sutum var ac kalmiyor yani. Ac kalsa aglar benim kiz susturamazsin :)
O zaman Düşünme cnm bi sonraki hafta çok alır belki

Canım benim ya nevşinin memesinde yumrucuk mu oldu? Eğer öyleyse endişe edilecek bir şey değil. Bazı bebeklerde hormonal şekilde süt dolabiliyor. Kesinlikle ellememek lazım..memeye zarar verilebilir.
Çok çok geçmişler olsun. Dua edecem senin için. Zor zamanlar geçiriyorsun Allah yar ve yardımcın olsun inşallah.

Maşallah kilosu boyu herseyi güzel inş seninde hiç bişeyin çıkmıcak ist.a geliceksin demek belki buluşmaya gelirsin :)

Cnm hersey zamanla düzelicek hepsine yetişeceksin merak etme bende ilk 2 ay aynı sekildeydim önce sen iyi ol hersey zamanla Sıkma canını

Canım ya ne iyi demişsiniz ben de eşime diyorum klasikleşmiş için uğraşıyorum adeta.O da ben zaten klasik bi erkeğim diyo Çok kavgalar ettik biz de yeni yeni toparladık ama diyorum ya sinirlerim bozuk yetmiyor cok özlüyorum bazı şeyleri sonra da nasıl böyle düşünürüm diye suçlu hissediyorum kendimi yine ağlıyorum. olağan bir süreç demek ki bi de haklısınız bi doktora gidip detaylı baktirmaliyim.Ah zaten şu sevgi pıtırcıkları ayrı bi depresyon sebebi Allah herkese mutluluk versin tabi bize de

Bizde doğumdan sonra böyle kavgalar ettik iyice saldı kendini 2 gün önce sakin kafayla konuştuk ne istediğimizi anlattık birbirimize anlaştık biraz daha iyi gibi inş sizde iyi olursunuz biz kadınların duygusal Açıdan desteklenmesi gerek bi anlayamadılar

Canım geçen ay bizde de öyle oldu. Koca 1 ayda 300gr aldı dr hemen mamaya başlamalısın dedi bende sütüm var ve yeriyor sanıyordum.

Bizim 1 ayda 650 gr olmuş oldu canım. Hemşire şu an sıkıntı yok mama verme duruma göre bakarız dedi. Peki huysuz muydu oğlun o bir ay aglamiyor muydu açlıktan

Biz de hala tartışıyoruz arada eşler sanki biz 40 yıllık anneyiz ama onlar yeni baba gibi davranıyorlar

Ayyy kendim yazdim sandim biran. Eşim bebek olans kadar çok romantikti. Yildonumleri dogum gunm hep ayri romantik suprizler yapardı. Sebepsiz yerec elinde cicekle gelirdi. Ya simdi evlilik yildonumuzde bile kalk kahvalti hazırla olduk. Ertesi gun sinemaya göturdu. Onuda ben teklif ettim. Sinemada mısır veriyorum ağzına benim var dedi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…