İnş cnm sende bozma moralini sen kaç haftalıkken ögrendinBende de var ve sadece ilaç kullanıyorum bu şekilde kontrol sağlandı ,moralini bozma lütfen ,evet bebişin zeka gelişimini etkileyen bir faktör imiş ama ilaç ile kontrol altına da alınabiliyor ,gebelikte bundan çok daha büyük riskler taşıyoruz moralini boZma sakın arkadaşım
Zorlada olsa birşey yemeyi deneKızlar ben aclıktan ölcem sanırım hiç halimde yok bişey yıyemedıgım için dusup bayilabliirim bu kdr da olmaz yahu hiç mi bişey istemez insanın canı.eşim sen yemıyosun bu bebegin sucu ne gelişemıyo dedikçe midem dahada bulaniyo
İnş cnm sende bozma moralini sen kaç haftalıkken ögrendin[/QUOT
moralini bozma cnm uzme kendini ins hersey iyi olucaktir bu arada doktorum bana 20 ye yakin test vermisti sen hangi testleri yaptirfin zahmet olmazsa yazarmisn com pahali tutuyor hepsi yaw ona gore yaptiricam :-|
Selam arkadaslar, cok uzgunum Rabbimden hayirlisini istiyorum. hamilelik sonlanacaksa bile en kolay sekilde olsun insh.
Gecen hafta 6+1 gunluk gorunen bebek bugun 6 haftalik gorunuyo yine. Olcusu 30mm den 24 mm e dusmus. ve dr yolk kesesi bebege gore cok buyuk dedi. Bu bir sorunmus.
zaten sat tarihine gore 9haftalik olmasi gerekiyor aslinda. Gec dollenmedir iki hafta geriden geliyor diye dusunduk ama maalesef bu hafta hic gelismedi ama Kalp atislari var.
haftaya tekrar cagiriyor dr. Rabbim hayirlisini nasip etsin diyorum. Insallah hepiniz saglikla kavuaursunuz bebeklerinize.
İlk gebeliğimde 4. Haftada ilaç kullanmaya başlamıştım 2. Gebeliğimde 5. Haftadan itibaren küçücük bir hap yutuyoruz her gün :)İnş cnm sende bozma moralini sen kaç haftalıkken ögrendin
Canım benim yıllardır guatr im yani hasimato troidim var ve düzenli ilaç kullanıyorum. Korkma allahın izni ile birşey olmaz sadece doktorun ile görüş ve ilaca başla kısa zamandaGuatır yuksek çıktı cnm
Tmm cnm :) ben 6+2 günlügümİlk gebeliğimde 4. Haftada ilaç kullanmaya başlamıştım 2. Gebeliğimde 5. Haftadan itibaren küçücük bir hap yutuyoruz her gün :)
Tmm cnm sağol 2.hamileliginmiCanım benim yıllardır guatr im yani hasimato troidim var ve düzenli ilaç kullanıyorum. Korkma allahın izni ile birşey olmaz sadece doktorun ile görüş ve ilaca başla kısa zamanda
Hiç panik yapma arkadaşım geçmiş olsun hayırlısı ile bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin AllahımTmm cnm :) ben 6+2 günlügüm
Hayır canım yani hem evet hem hayır. İlk hamileliğim 7 hafta sürdü bebek gelişmediği bebek formunu almadığı için kürtaj oldum. Bu ikinci inşallah. Ama ilki için bir sebep söylemedi doktorum bana da düşünemememi tembih etti. Çünkü ilk hamilelikte normalmis bu tür kayıplar. Çok şükür doktorum iyi sürekli moral veriyor sürekli destek oluyor allah razı olsunTmm cnm sağol 2.hamileliginmi
Ah canım mumkunmu inan anlmıyrm gecen hfta hiçbişeyım yoktu halbukiZorlada olsa birşey yemeyi dene
canım korkma bu şekilde bebek shibi olan birsürü kişi tanıyorum
Tsk ederim cnm benden istenen testlerde bunlar benim doktor abartmismi dersiniz
Bendende aynıları istendi. Devlette hepsini yaptıTsk ederim cnm benden istenen testlerde bunlar benim doktor abartmismi dersiniz
tiroit yükselmiş canım. doktora gösterdin mi sonucu.Arkadaşlar lütfen bakın bı anlamıyorum
Abartmış gıbı geldi arkadaşımTsk ederim cnm benden istenen testlerde bunlar benim doktor abartmismi dersiniz
Cnm bnm emekli sandigim var yinede devlette ucretsiz yaptirabilirmiyim ne dersinzBendende aynıları istendi. Devlette hepsini yaptı
Aslında annesi çok sıkı tembihledi 'burda fena kar var birazcık erisin o Zaman gel' diye ama zilli kız dinlemediPisikedii bebisin iz hosgelmis annesini bekletmek istememis
Kuzenimde Nasıl duygusaldır içlidir. Bide nöbetçi hemşireyle kavga etmişler. Kadın ben mi sizin ayağınıza gelecem? Siz benim ayağıma geleceksiniz bi daha olmasın! Bebeğe de 'em çabuk bu mamayı yoksa sana serum takarım! Falan fistan konuşmuş..dün gece resmen gözümü kırpmadımahhh canımm hayırlısı olsun.. Okurken nasıl içlendim anlatamam.. Kendimi öyle çaresiz hissettim onun yerine koyup.. Çok şükür ki bebeği sağ salim kucağında.. Gözünüz aydın olsun..
Rabbim hayırlısını versin canım.Selam arkadaslar, cok uzgunum Rabbimden hayirlisini istiyorum. hamilelik sonlanacaksa bile en kolay sekilde olsun insh.
Gecen hafta 6+1 gunluk gorunen bebek bugun 6 haftalik gorunuyo yine. Olcusu 30mm den 24 mm e dusmus. ve dr yolk kesesi bebege gore cok buyuk dedi. Bu bir sorunmus.
zaten sat tarihine gore 9haftalik olmasi gerekiyor aslinda. Gec dollenmedir iki hafta geriden geliyor diye dusunduk ama maalesef bu hafta hic gelismedi ama Kalp atislari var.
haftaya tekrar cagiriyor dr. Rabbim hayirlisini nasip etsin diyorum. Insallah hepiniz saglikla kavuaursunuz bebeklerinize.
Geçmiş olsun canım. Hemen panik olmamak lazım. Doktorunla görüşmek en doğrusu. Şimdi kafanda on bin milyon senaryo yazmışsındırGuatır yuksek çıktı cnm
Seni öyle iyi anlıyorum ki.Kendi kendime acaba bu olsa yer miydim gibi binlerce soru soruyorum ama boşuna.. Bu erkek milleti aynı. Nenem haklı; erkek kısmı hiç olmasa 1 tane doğuracaktı ki anlayacaktı Nasıl oluyor! Sabret az kaldı (diyorum ama Zaman geçmiyor sanki) buna da şükür. Midem bulandıkça orda ve benimle diyorum. Verene sonsuz şükürler olsunKızlar ben aclıktan ölcem sanırım hiç halimde yok bişey yıyemedıgım için dusup bayilabliirim bu kdr da olmaz yahu hiç mi bişey istemez insanın canı.eşim sen yemıyosun bu bebegin sucu ne gelişemıyo dedikçe midem dahada bulaniyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?