Ayyy kendim yazdim sandim biran. Eşim bebek olans kadar çok romantikti. Yildonumleri dogum gunm hep ayri romantik suprizler yapardı. Sebepsiz yerec elinde cicekle gelirdi. Ya simdievlilik yildonumuzde bile kalk kahvalti hazırla olduk. Ertesi gun sinemaya göturdu. Onuda ben teklif ettim. Sinemada mısır veriyorum ağzına benim var dedi ya
8 defa emen belki daha fazla birden 3e duser mi düşüyor mu oyle yoksa birdenAynı durum bizde de var. Bende anlamadım.. mama yaptım hatta onu da istemedi. Çarşı bütün memelere karşı diyorum bende
Zaman geçtikçe emme aralıkları artacak tamam ama bu iş birden bire mi oluyordu bilemedim
Adam kendine de almis suç bende nne veriyorsamAyy son cümleye koptum yaa
Offf bende bazı şeyleri çok özlüyorum. Allah bi dert verir diye korkuyorum sonra dusunduklerime.. ben bu saate uyumus olurdum mesela..eşimle plan yapıp gezerdik mesela.. ya da rahat rahat istediğim zaman dışarı cikabilirdim, gezebilirdim mesela.. sabah istediğim saat kaldırdım.. bir günde bir kitap bitirebilirdim.. istediğim zaman istediğim yemegi yerdim ya da yapardım.. en üzüldüğüm uyku ve gezme.. bazen çıkıyorum burnumdan geliyor. Agla agla susmuyor günüm rezil oluyor. Gözlerim batiyor ama ah ahhh. Dun 9'dan 12'ye kizimi uyutmaya uğraştım. Uyudu bende yatayim dedim uyuyamiyorum. Belim ayri sirtim ayri kasiklarim ayrı ağrıyor. Ahh ahhhh.. cok doluyum aa dostlar çook!
Adam kendine de almis suç bende nne veriyorsam
Canım benim arkadaşların da dediği gibi biz anneyiz süper güçleri olan bi kahraman değil lunecim ne güzel demiş süpermen hiç değiliz. Elimizden gelenin fazlasıyla yavrularımıza yetmeye çalışıyoruz ve bunu yaparken ev işi yemek yapmak vs aksayabilir sosyal hayatımoz bir nebze de olsa sekteye uğrayabilir ama ne olursa olsun eşinle keyifli saatler geçirmeye bakın bu elbette birlikte sinemaya gitmek olmayabilir bir süre hatta evde çocuk uyusun bir film izleyelim diyemeyebilirsiniz ama mesela yere bi battaniye serin alın kuzunuzu aranıza hepiniz yüzüstü yüzlerinizi görecek şekilde agucuk bugucuk yapın, bebeğinizin banyosunu eşinizle birlikte eğlenceye dönüştürerek yaptırın hep birlikte kaliteli zaman geçirmeye çalışın. Planlara hep kuzunu dahil ettim de anladığım kadarıyla düzenli uyuyup size vakit bırakan bi bebek değil o yüzden böyle dedim yoksa o uyusun siz açın bi film film izleyin. Bunun dışında sakın kendime bakamıyorum falan deme al bebeğini karşına durmuyor mu? Aç altını (genelde severler) seni görebileceği bi yere yatır aş basit bi maske sür yüzüne bunu yaparken bebeğinle agulaş keyifle basit bi maske yap kendine ne bileyim normal akışı keyifli hale getirmeye çalış canım benim mutlaka psikolojine yansıyacaktır. Ama sakın ve sakın yetmiyorum yetemiyorum deme bu dönemler de gelip geçici tek değilsin bak hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz. Çoğumuz iş hayatında ve sosyal hayatta aktifken birden evde aktif olmaya başladık ve hepimiz benzer boşluğa düşüyoruz çoğu zaman. Bu arada yemekli misafirler de kusura bakmasın da bi zahmet bebekli eve geldiklerini hatırlasınlar. Bu sürede sakın onu kırmayayım buna ayıp olmasın diye bebeğin ve eşinden ayrıca kendinden ödün verip insanları mutlu etmeye çalışma.Kusura bakmayın kızlar hemen dönemedim,Aliş'imi uyutuyordum. Çok sağolun yanımda oldugunuz icin
Ya bilmiyorum tükendiğimi hissediyorum,evliligimizin eskisi gibi olmadığını düşünüyorum evet bin şükür ve iyi ki bizim dediğimiz bi oğlumuz var, Allah yokluğunu göstermesin.Sanki değişti bir şeyler.Kendime bakamiyorum bile.3ay sonra kuaföre gidebildim.Ailem uzakta,esim yoğun çalışıyor,tez yazıyo, yorgunum diyo.Yine yardımcı olmaya calisiyor ama sinirlerim inanilmaz bozuk,hep aglamaklıyım.Esimin ailesi yakın bi ilçede.Haftalardir bi sebep çıktı eşim gitmek zorunda kaldı.Bize ait bi zaman yok gibi.Olsa da küçücük yerdeyiz gezmeye bile gidecek yer yok...Gelecek bir sürü akraba var hem de yemekli gelirler hep,onları bile şimdiden dert ettim.Zihnim inanılmaz dolu ve yorgun.
Dediğimiz gibi kan değerlerim de düşmüş olabilir hiç enerjik yok çünkü.
@cetrina cım ben hastaydım kuzum yanlış yazmisım,yavrularımız hasta olmasın inşallah.Size de çok geçmiş olsun,simdi nasıl bebeğin?
Bende öyleyim canım oyle yoruldum ki inan uç aydır annemden başka bir yere gitmedim bir geçse şu günler buyuse yavrularımızBugun burasi çok melankolik olduaz da ben içimi dokeyim. Ben de bazen sesimi unutmuş gibi hissediyorum. Gündüz eşim işte akşam geliyor pc başında bende surekli emzir oyna uyut topla yemek hazirla topla sonra ağlayan bebegi sustur vs. Hep ayni şeyler. Oturup sohbet etmek mi kiminle ? Öyle bunaldim ki. En kötüsü de beni anlamayan bir koca. Ben fazla alinganmisim...
Bende oyle düşünüp rahatlamaya calisiyorum seneye daha iyi olacak her sey inşaAllah diye.. inan evde parmakucumla geziyorum bazen uyanmasin diye çünkü uykulu cocuk degil taş catlasa yarım saat öğlen. Derdim ki sese alistircam. Olmuyo anacim citimdan uyaniyo bebeCanim seni o kadar iyi anliyorum kiben de aklima geleni yapan bir tipdim şimdi olmuyor. Hayalim seneye olmasi ve kızımla yine aklima geleni yapmak. Napayim 26 sene kafama göre yaşadım bir sene cocugum için sabir diye dua ediyorum
Bende öyleyim canım oyle yoruldum ki inan uç aydır annemden başka bir yere gitmedim bir geçse şu günler buyuse yavrularımız
Dr dan geldık annelerrrr
ELA kuzusu 6800 gr ve 65 cm olmuş
25 temmuz dogumlu teyzeleriii
Bugun burasi çok melankolik olduaz da ben içimi dokeyim. Ben de bazen sesimi unutmuş gibi hissediyorum. Gündüz eşim işte akşam geliyor pc başında bende surekli emzir oyna uyut topla yemek hazirla topla sonra ağlayan bebegi sustur vs. Hep ayni şeyler. Oturup sohbet etmek mi kiminle ? Öyle bunaldim ki. En kötüsü de beni anlamayan bir koca. Ben fazla alinganmisim...
Canım özür dilerim öyle damdan düşer gibi daldım konuya ama bende çok dertliyim birden yazasım geldi bu arada izniniz olursa bende artık bu topikte aranızda olmak isterimBende öyleyim canım oyle yoruldum ki inan uç aydır annemden başka bir yere gitmedim bir geçse şu günler buyuse yavrularımız
Bende oyle düşünüp rahatlamaya calisiyorum seneye daha iyi olacak her sey inşaAllah diye.. inan evde parmakucumla geziyorum bazen uyanmasin diye çünkü uykulu cocuk degil taş catlasa yarım saat öğlen. Derdim ki sese alistircam. Olmuyo anacim citimdan uyaniyo bebe
Yaticam diye seviniyorum suan uyudu kucuk hanım cok şükür. Ben hemen uykuya inşaAllahhhh. Ahh sevindigim seye bak
Oy oy Maaşallah Ela Hanıma. Sağlığı yerinde olsun her zaman kahkahaları havada uçuşsun hep inşallah
Heyyyt noluyo bakim evet ya nedir bu melankolik durumlar? Hem senin nickinin durumu nedir öyle? Yalnız yapayalnız? Şimdi alıciim oklavayı elime haaahadi bakalım enerji kop kop kop eller havaya birki birki koş koş koş haydeeee dans zamanı işler mi? Boşveeer hallolur eşler mi? Sallaaa su yolunu bulur. Toplayın kendinizi bakem
Aa hiç mi arkadaş falan yok? Konu komşu? Hadi onlar yok eşin var kuzucuğun var yalnız değilsinYaşadığım sehirde yapayalnizim canim ondan
Tesekkurler teyzesııııOy oy Maaşallah Ela Hanıma. Sağlığı yerinde olsun her zaman kahkahaları havada uçuşsun hep inşallah
Heyyyt noluyo bakim evet ya nedir bu melankolik durumlar? Hem senin nickinin durumu nedir öyle? Yalnız yapayalnız? Şimdi alıciim oklavayı elime haaahadi bakalım enerji kop kop kop eller havaya birki birki koş koş koş haydeeee dans zamanı işler mi? Boşveeer hallolur eşler mi? Sallaaa su yolunu bulur. Toplayın kendinizi bakem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?