- 15 Aralık 2015
- 791
- 2.295
- 63
- 41
İzin vermiyorummm diyomusumCanım özür dilerim öyle damdan düşer gibi daldım konuya ama bende çok dertliyim birden yazasım geldi bu arada izniniz olursa bende artık bu topikte aranızda olmak isterim
Kac kilo doğdu onuda alalım:)İzin vermiyorummm diyomusum
Kiz gel gel hosgeldin gec geldin sefa getirdin
Senin kuzunun cinsiyeti neydi adi neydi boyu kacti kilosu kacti ne zaman dogmustu
Evet luffenKac kilo doğdu onuda alalım:)
Hoşbuldum güzel anneler
Oğluşumun adı Adem .. 3 ağustosta doğdu
En son uç aylık kontrolünde 6.500 kilo 62 cm di :)
Masallah adem kuzuma3.100 gr 52cm doğdu bebişimm
Servey yaxılanları begendıııııCanım benim arkadaşların da dediği gibi biz anneyiz süper güçleri olan bi kahraman değil lunecim ne güzel demiş süpermen hiç değiliz. Elimizden gelenin fazlasıyla yavrularımıza yetmeye çalışıyoruz ve bunu yaparken ev işi yemek yapmak vs aksayabilir sosyal hayatımoz bir nebze de olsa sekteye uğrayabilir ama ne olursa olsun eşinle keyifli saatler geçirmeye bakın bu elbette birlikte sinemaya gitmek olmayabilir bir süre hatta evde çocuk uyusun bir film izleyelim diyemeyebilirsiniz ama mesela yere bi battaniye serin alın kuzunuzu aranıza hepiniz yüzüstü yüzlerinizi görecek şekilde agucuk bugucuk yapın, bebeğinizin banyosunu eşinizle birlikte eğlenceye dönüştürerek yaptırın hep birlikte kaliteli zaman geçirmeye çalışın. Planlara hep kuzunu dahil ettim de anladığım kadarıyla düzenli uyuyup size vakit bırakan bi bebek değil o yüzden böyle dedim yoksa o uyusun siz açın bi film film izleyin. Bunun dışında sakın kendime bakamıyorum falan deme al bebeğini karşına durmuyor mu? Aç altını (genelde severler) seni görebileceği bi yere yatır aş basit bi maske sür yüzüne bunu yaparken bebeğinle agulaş keyifle basit bi maske yap kendine ne bileyim normal akışı keyifli hale getirmeye çalış canım benim mutlaka psikolojine yansıyacaktır. Ama sakın ve sakın yetmiyorum yetemiyorum deme bu dönemler de gelip geçici tek değilsin bak hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz. Çoğumuz iş hayatında ve sosyal hayatta aktifken birden evde aktif olmaya başladık ve hepimiz benzer boşluğa düşüyoruz çoğu zaman. Bu arada yemekli misafirler de kusura bakmasın da bi zahmet bebekli eve geldiklerini hatırlasınlar. Bu sürede sakın onu kırmayayım buna ayıp olmasın diye bebeğin ve eşinden ayrıca kendinden ödün verip insanları mutlu etmeye çalışma.
Bosver masallah elanin yolu daha var erkendi zaten sankim. Boylesi daha iyi bence :)Bu arada ben 4.ayı bıtırdı dıye bu hafta 2-3 gundur agzına cok az yoğurt elma suyy tarzı seylerden 1-2 kasık tattırmıştım ama dr tarttı kuzuyu ayda 600 gr almış o yuzden sutun gayet ıyı dedı, o yuzden vermıyoruz dedı yanı TATTIRMIYACAGIM EK GIDAYA gecemıyoruz anne sutune devam edıyoruz aslında Ela cok keyıfle hevesle yıyecek gıbıydııı 2 ay snr erteleyecegız artıkkk bu arada kusma nedenı refluydu zaten ama kılo alımı normal dıye bısey yapmıyoruz bır surupntavsıye ettı ama vermıywcegım sonucta kımyasal cok mınık bır yastık kullanabılırsın dedı beslenme sonrası
Asıları konustuk,
Oturmayı sordum kucagında omurgası dık sekılde tutun ama desteklı yada desteksız oturtma daha erkwnndedı, bebek arabasında yatmak ıstemıyor dedım egımlı oturabılır dedı,
D VITAMINI VE ANNE SUTU İLE YOLA DEVAMMM
Tubaa benim ki 2900 doğduMasallah adem kuzuma
Topigin en gec dogan ve sanirim en sisman bebegine sahip bi anne olarakyasini ogrenebilirmiyim
Annne sutu en fazla 2 yil alcak. Gec baslasin biraz daha iyi sanki:)) masalalh kuzuyaBu arada ben 4.ayı bıtırdı dıye bu hafta 2-3 gundur agzına cok az yoğurt elma suyy tarzı seylerden 1-2 kasık tattırmıştım ama dr tarttı kuzuyu ayda 600 gr almış o yuzden sutun gayet ıyı dedı, o yuzden vermıyoruz dedı yanı TATTIRMIYACAGIM EK GIDAYA gecemıyoruz anne sutune devam edıyoruz aslında Ela cok keyıfle hevesle yıyecek gıbıydııı 2 ay snr erteleyecegız artıkkk bu arada kusma nedenı refluydu zaten ama kılo alımı normal dıye bısey yapmıyoruz bır surupntavsıye ettı ama vermıywcegım sonucta kımyasal cok mınık bır yastık kullanabılırsın dedı beslenme sonrası
Asıları konustuk,
Oturmayı sordum kucagında omurgası dık sekılde tutun ama desteklı yada desteksız oturtma daha erkwnndedı, bebek arabasında yatmak ıstemıyor dedım egımlı oturabılır dedı,
D VITAMINI VE ANNE SUTU İLE YOLA DEVAMMM
Askim tuyosu su 41.haftada dogurcanTubaa benim ki 2900 doğduikinci hamilelikte senden tuyo alcam :))
Oohh size de maşallah canımmMasallah adem kuzuma
Topigin en gec dogan ve sanirim en sisman bebegine sahip bi anne olarakyasini ogrenebilirmiyim
Ben koydum da ne oldu on dakika sonra başladı muhabbete bırak uysun anacımAyy şükürler olsun uyudu yerine yatırmaya korkuyorum. Bu atak fena koydu yaa. Normal doguuma göre 15 haftalik beklenene göre 12 haftalik hangi ataksa hayırlı olsun
Aynen canımBosver masallah elanin yolu daha var erkendi zaten sankim. Boylesi daha iyi bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?