2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Canım özür dilerim öyle damdan düşer gibi daldım konuya ama bende çok dertliyim birden yazasım geldi bu arada izniniz olursa bende artık bu topikte aranızda olmak isterim
İzin vermiyorummm diyomusum

Kiz gel gel hosgeldin gec geldin sefa getirdin

Senin kuzunun cinsiyeti neydi adi neydi boyu kacti kilosu kacti ne zaman dogmustu

Bu arada ben 4.ayı bıtırdı dıye bu hafta 2-3 gundur agzına cok az yoğurt elma suyy tarzı seylerden 1-2 kasık tattırmıştım ama dr tarttı kuzuyu ayda 600 gr almış o yuzden sutun gayet ıyı dedı, o yuzden vermıyoruz dedı yanı TATTIRMIYACAGIM EK GIDAYA gecemıyoruz anne sutune devam edıyoruz aslında Ela cok keyıfle hevesle yıyecek gıbıydııı 2 ay snr erteleyecegız artıkkk bu arada kusma nedenı refluydu zaten ama kılo alımı normal dıye bısey yapmıyoruz bır surupntavsıye ettı ama vermıywcegım sonucta kımyasal cok mınık bır yastık kullanabılırsın dedı beslenme sonrası
Asıları konustuk,
Oturmayı sordum kucagında omurgası dık sekılde tutun ama desteklı yada desteksız oturtma daha erkwnndedı, bebek arabasında yatmak ıstemıyor dedım egımlı oturabılır dedı,
D VITAMINI VE ANNE SUTU İLE YOLA DEVAMMM

Servey yaxılanları begendııııı
Supersın can cannn

Bosver masallah elanin yolu daha var erkendi zaten sankim. Boylesi daha iyi bence :)

Annne sutu en fazla 2 yil alcak. Gec baslasin biraz daha iyi sanki:)) masalalh kuzuya

Ayy şükürler olsun uyudu yerine yatırmaya korkuyorum. Bu atak fena koydu yaa. Normal doguuma göre 15 haftalik beklenene göre 12 haftalik hangi ataksa hayırlı olsun
Ben koydum da ne oldu on dakika sonra başladı muhabbete bırak uysun anacım Atak mıdır her neyse bize de uğradı galibaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…