- 24 Mart 2014
- 326
- 721
- 103
Kızlaaar cahilliğimi bağışlayın ama bir şey sorucam şimdi bizim bebeler kaç aylık oluyor 4 mu 5 mi ben anlamıyor
Şuanda böyle hissetmen çok normal..zaten böyle hissetmesen bi sıkıntı var derdim. Benim görümcemin 7 yıl çocuğu olmadı..çok kez tüp bebek denemesi yaptı ve sonunda bir kızı oldu çok şükür (şuan 2 yaşında) o bile bunalıma girdi. Ben gezmek istiyorum,evde durmak istemiyorum çok yoruldum bunaldım falan diye ağladı.Canım ya ne iyi demişsiniz ben de eşime diyorum klasikleşmiş için uğraşıyorum adeta.O da ben zaten klasik bi erkeğim diyoÇok kavgalar ettik biz de yeni yeni toparladık ama diyorum ya sinirlerim bozuk yetmiyor cok özlüyorum bazı şeyleri sonra da nasıl böyle düşünürüm diye suçlu hissediyorum kendimi yine ağlıyorum. olağan bir süreç demek ki bi de haklısınız bi doktora gidip detaylı baktirmaliyim.Ah zaten şu sevgi pıtırcıkları ayrı bi depresyon sebebi Allah herkese mutluluk versin tabi bize de
Siz baya almışsınız..güzel. Çok sık emmek istiyordu. Gece neredeyse yarım saatte bir uyanıyordu. Mememden hiç ayrılmak istemiyordu. En kısa emmesi yarım saattiBizim 1 ayda 650 gr olmuş oldu canım. Hemşire şu an sıkıntı yok mama verme duruma göre bakarız dedi. Peki huysuz muydu oğlun o bir ay aglamiyor muydu açlıktan
Geçmiş gün olaAyyy kendim yazdim sandim biran. Eşim bebek olans kadar çok romantikti. Yildonumleri dogum gunm hep ayri romantik suprizler yapardı. Sebepsiz yerec elinde cicekle gelirdi. Ya simdievlilik yildonumuzde bile kalk kahvalti hazırla olduk. Ertesi gun sinemaya göturdu. Onuda ben teklif ettim. Sinemada mısır veriyorum ağzına benim var dedi ya
Çocuk büyüdükçe gündüz daha az gece daha uzun uyuyacak inşallah. Gezersin yine; çocuğu bırakacak biri varsa seneye rahatça bırakıp gezebilirsin. Her şeyi yaparsın..uykuyu unut! Uyku işi artık çoook eskide kaldı.Deneyimli anneler söyleyin lütfen böyle mi olacak hep? Rahata huzura erecek miyiz? Sendromlar kovalasiyolar gerci sürekli
Benim bi arkadaşım vardı 'sahibinden.cm batsın' derdiBugun burasi çok melankolik olduaz da ben içimi dokeyim. Ben de bazen sesimi unutmuş gibi hissediyorum. Gündüz eşim işte akşam geliyor pc başında bende surekli emzir oyna uyut topla yemek hazirla topla sonra ağlayan bebegi sustur vs. Hep ayni şeyler. Oturup sohbet etmek mi kiminle ? Öyle bunaldim ki. En kötüsü de beni anlamayan bir koca. Ben fazla alinganmisim...
Unutmaz insallah canim hatta daha cok özler saldırır insallah emmeye. Sen de olumlu düşün olur mu herşey güzel olacak. Rabbim dermansiz dert vermesin herşey hallolur. O iki günde sütunu mutlaka sağ ki üretim azalmasin gerçi sen biliyorsundur :)
Canim sütun azalmasın diye 3 saatte 1 mutlaka sağ. Pompan var mıydı? Yoksa al mutlaka yoksa çok azalır süt.
İnşallah unutmaz kuzu memeyi.
İnşallah bırakmaz ama sen bunlarıı düşünme herşeyden önce umarım me sonucun tertemiz çıkar ve hiç bir sorun çıkmaz
Canım benim ya nevşinin memesinde yumrucuk mu oldu? Eğer öyleyse endişe edilecek bir şey değil. Bazı bebeklerde hormonal şekilde süt dolabiliyor. Kesinlikle ellememek lazım..memeye zarar verilebilir.
Çok çok geçmişler olsun. Dua edecem senin için. Zor zamanlar geçiriyorsunAllah yar ve yardımcın olsun inşallah.
Maşallah kilosu boyu herseyi güzel inş seninde hiç bişeyin çıkmıcak ist.a geliceksin demek belki buluşmaya gelirsin :)
+1milyon.Canım benim arkadaşların da dediği gibi biz anneyiz süper güçleri olan bi kahraman değil lunecim ne güzel demiş süpermen hiç değiliz. Elimizden gelenin fazlasıyla yavrularımıza yetmeye çalışıyoruz ve bunu yaparken ev işi yemek yapmak vs aksayabilir sosyal hayatımoz bir nebze de olsa sekteye uğrayabilir ama ne olursa olsun eşinle keyifli saatler geçirmeye bakın bu elbette birlikte sinemaya gitmek olmayabilir bir süre hatta evde çocuk uyusun bir film izleyelim diyemeyebilirsiniz ama mesela yere bi battaniye serin alın kuzunuzu aranıza hepiniz yüzüstü yüzlerinizi görecek şekilde agucuk bugucuk yapın, bebeğinizin banyosunu eşinizle birlikte eğlenceye dönüştürerek yaptırın hep birlikte kaliteli zaman geçirmeye çalışın. Planlara hep kuzunu dahil ettim de anladığım kadarıyla düzenli uyuyup size vakit bırakan bi bebek değil o yüzden böyle dedim yoksa o uyusun siz açın bi film film izleyin. Bunun dışında sakın kendime bakamıyorum falan deme al bebeğini karşına durmuyor mu? Aç altını (genelde severler) seni görebileceği bi yere yatır aş basit bi maske sür yüzüne bunu yaparken bebeğinle agulaş keyifle basit bi maske yap kendine ne bileyim normal akışı keyifli hale getirmeye çalış canım benim mutlaka psikolojine yansıyacaktır. Ama sakın ve sakın yetmiyorum yetemiyorum deme bu dönemler de gelip geçici tek değilsin bak hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz. Çoğumuz iş hayatında ve sosyal hayatta aktifken birden evde aktif olmaya başladık ve hepimiz benzer boşluğa düşüyoruz çoğu zaman. Bu arada yemekli misafirler de kusura bakmasın da bi zahmet bebekli eve geldiklerini hatırlasınlar. Bu sürede sakın onu kırmayayım buna ayıp olmasın diye bebeğin ve eşinden ayrıca kendinden ödün verip insanları mutlu etmeye çalışma.
Adresi veriyorum karpuz yolla. Yok öyle bedavadan.Canım özür dilerim öyle damdan düşer gibi daldım konuya ama bende çok dertliyim birden yazasım geldi bu arada izniniz olursa bende artık bu topikte aranızda olmak isterim
Ahahahahaaaa karsilastirmaci gazeteci başlamış ahiret sorularına. En gürbüz en harika bebe senin gülüm.İzin vermiyorummm diyomusum
Kiz gel gel hosgeldin gec geldin sefa getirdin
Senin kuzunun cinsiyeti neydi adi neydi boyu kacti kilosu kacti ne zaman dogmustu
Ayy çok sevindim yaa. Önemli olan kendin nasıl hissettiğin. Pozitif isen herşey harika. Tartı bozuktur.Eki Görüntüle 1919490 Kendimi buaralar aynadan böyle görüyorum
Ama tartı hep aynı 70kg:)))
Ah aaaah çok tatlı bir serap.Uyku mu o da ne ki
Gece yapmıyor o işi canım,gündüz yapıyor:)pişik olduğunu düşündüm de beyaz sivilcemsi pütürlerden mantar mı oldu acaba dedim.m.beauty o bahsettiğin pişik oluyor korkulacak birşey yok. Sudocream sür geçer bir iki güne . Gece boklu kalıyorsa poposunu yakmıştır
Oh ohhh maşallah bol sütten zaar...Gece gece süt sagiyorum. Bir bu eksikti. Göğsüm yine top top. Ağrısı fena. Yine yaşamak istemiyorum bu ağrıyıofff offf. Ipek de daha yeni doydu. Tek çözüm sagmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?