2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Şuanda böyle hissetmen çok normal..zaten böyle hissetmesen bi sıkıntı var derdim. Benim görümcemin 7 yıl çocuğu olmadı..çok kez tüp bebek denemesi yaptı ve sonunda bir kızı oldu çok şükür (şuan 2 yaşında) o bile bunalıma girdi. Ben gezmek istiyorum,evde durmak istemiyorum çok yoruldum bunaldım falan diye ağladı.
Bak baya bi zaman sonra da 'ben çocuğum yokken ne yapıyordum acaba ' diye düşüneceksin
Bu sürede kocan daha bi kaliteli odun olacak o ayrı

Bizim 1 ayda 650 gr olmuş oldu canım. Hemşire şu an sıkıntı yok mama verme duruma göre bakarız dedi. Peki huysuz muydu oğlun o bir ay aglamiyor muydu açlıktan
Siz baya almışsınız..güzel. Çok sık emmek istiyordu. Gece neredeyse yarım saatte bir uyanıyordu. Mememden hiç ayrılmak istemiyordu. En kısa emmesi yarım saatti

Geçmiş gün ola son cümlende sesli güldüm çocuk uyanacaktı!! Senin koca bir üst seviyeye geçmiş gözün aydın bacıııım!
Dığum günümde bana sürpriz yapmış küçük bi pasta almış (kavga etmiştik beni kırmıştı gönlümü almak için.. yoksa öyle romantik toplara girmez) bende erkenden yatmıştım. Mum yakmış 1 tane beni uyandırdı. Mumu üfledim bir kaç güzel cümle kurdu sonra yattım uyudum. Ertesi gün aklıma geldi pasta gidip yiyim dedim aradım taradım pasta yok. Tlf aradım pasta nerde diye 'E sen gece kalkmayınca ben onu yedim' demez mi bana ay ben şok!

Deneyimli anneler söyleyin lütfen böyle mi olacak hep? Rahata huzura erecek miyiz? Sendromlar kovalasiyolar gerci sürekli
Çocuk büyüdükçe gündüz daha az gece daha uzun uyuyacak inşallah. Gezersin yine; çocuğu bırakacak biri varsa seneye rahatça bırakıp gezebilirsin. Her şeyi yaparsın..uykuyu unut! Uyku işi artık çoook eskide kaldı.
Ah ah bu sendromlar bir şey mi??!

Benim bi arkadaşım vardı 'sahibinden.cm batsın' derdi kocası sabah akşam araba bakardı.
İnan farklı durumda olan hiç Yok. Herkes aynı durumda. Anaların saçlar süpürge babalar odunumsu kerestemsi

Canim sütun azalmasın diye 3 saatte 1 mutlaka sağ. Pompan var mıydı? Yoksa al mutlaka yoksa çok azalır süt.
İnşallah unutmaz kuzu memeyi.

İnşallah bırakmaz ama sen bunlarıı düşünme herşeyden önce umarım me sonucun tertemiz çıkar ve hiç bir sorun çıkmaz

Maşallah kilosu boyu herseyi güzel inş seninde hiç bişeyin çıkmıcak ist.a geliceksin demek belki buluşmaya gelirsin :)

Sağolun kızlar tşk
@La Lune sanırım zaten sağıp sağıp dökülmesi gerekiyor ilaç temizlensin diye
Öncesindende sağıp dolaba kaldırmayı düşünüyorum ama süttümde öyle stoklayacak gibi değil bakalım ,elimden geleni yapacağım artık ne çıkarsa
@elffth3 neden olmasın tatlım
İnşallah geldiğimde, bulaşmalara denk gelirde bende uğrar katılırım :)

+1milyon.
Kesinlikle çok doğru. Ben geçene bebek uyusun da bir çay içelim diye düşünüyorum uyutmaya çalıştıkça inat etti Neva hanım. Ben dedim bu çayı içeceğim ister uyu ister uyuma. Aldım mutfağa güle oynaya içtik çayı. Sonra da bir temiz uyudu. Bebeği hayatınıza adapte edeceksiniz edeceğiz başka yolu yok kızlar. Hava soğuk dışarı çıkamıyoruz bir arkadaşı aradım gel beni al size gidelim diye. Yarına ona gideceğiz. Hemen yarın canı sıkılan tayfa açıyor hareketli bir müzik bebeyi sallaya sallaya dans ediyor. Hoşuna gidiyor bebeklerin hem de anneleri müzik etkisi ile mutlu oluyor.

Ve gerçekten b12 ve kan değeri olcturun. Sorun yoksa bile d vitamini kullanın. Kesinlikle fark ediyor.

Canım özür dilerim öyle damdan düşer gibi daldım konuya ama bende çok dertliyim birden yazasım geldi bu arada izniniz olursa bende artık bu topikte aranızda olmak isterim
Adresi veriyorum karpuz yolla. Yok öyle bedavadan.
İzin vermiyorummm diyomusum

Kiz gel gel hosgeldin gec geldin sefa getirdin

Senin kuzunun cinsiyeti neydi adi neydi boyu kacti kilosu kacti ne zaman dogmustu
Ahahahahaaaa karsilastirmaci gazeteci başlamış ahiret sorularına. En gürbüz en harika bebe senin gülüm.

Uyku mu o da ne ki
Ah aaaah çok tatlı bir serap.

Gece eşim kabus gördü. Çığlık atıp beni tutmaya çalıştı. Bende ne olduğunu anlamadım bağırdım korktum birden. Ve ikimizin sesini Neva hanım bastırdı ne oluyo ulen diyerek. Uyuyan çocuğun uyandırdık. Şimdi de salliyorum uyusun. Of Oooo.ffff.

m.beauty o bahsettiğin pişik oluyor korkulacak birşey yok. Sudocream sür geçer bir iki güne . Gece boklu kalıyorsa poposunu yakmıştır
Gece yapmıyor o işi canım,gündüz yapıyor:)pişik olduğunu düşündüm de beyaz sivilcemsi pütürlerden mantar mı oldu acaba dedim.

Kızlar bi çare deyin. Bugün toplam yarım saat falan uyudum cok yorgunum. Babası da fena gönderdim baska odaya onu uyusun diye. Sürekli agliyor uyumuyor offf. Eşim ağrı kesici verelim de işe yararsa uyusun diyo. Off ne yapicam? Anason alicam bugun. Ağrı kesici vermek istemiyorum boşuna. Amacok huysuz. Yanlış yapmış olur muyum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…