2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Peki neva ağlamadı mı o arada? Benimki kıyamei koparırdı.:) bu arada benim kan değerlerinde bir sıkıntı yok ama saçlarım çok sökülüyor. Dökülmesi normal ama öyle böyle değil resmen şakaklarım açıldı, ne yapacağız bu durumda?

Adresi veriyorum karpuz yolla. Yok öyle bedavadan.

Ahahahahaaaa karsilastirmaci gazeteci başlamış ahiret sorularına. En gürbüz en harika bebe senin gülüm.
Kiz yok saglikli olsun da napim harika bebeği derdi bitmez
Masallah sirf anne sutumu aliyo

Bunda nevanin suçu yok ama :)

Nasil ya bir bebek nasil dayanir ki o kadar yani benimki de zor uyuyor surekli salliyorum ama seninki cok farkli. Emmesinde falan sorun var mi ? Cnm once saglik problemi olmadigina emin ol sonra ver anasonu. Benim kizimda baslarda uyumazdi sabah 6 da uyurdu bilirim zorlugunu ben de vermistim anason ama işe yaramamisti. Gunduz uykusu nasil?

Müziği açtım biraz dans ettik sonra koydum koltuğa bir yudum içtim. Sonra biraz daha dans falan derken. Hem o iyice yoruldu hem ben sinir olmamış oldum. Canim bende dökülme olmadı o yüzden bilmiyorum.
Bunda nevanin suçu yok ama :)
Evet bunda kötü anne baba suçlu. Halimizi görmen lazımdı ama sanırsın üstümüzden fare geçti ya da hırsız.
kaftankef canım dis mi çıkarıyor? Bir doktora gitseniz. Belki kulak iltihabı ya da idrar yolu enfeksiyonu vardır.

Kizlar iyiki varsiniz gecen hafta cok huysuzdu aysem.okadar cok agliyodu ki cokta yemiyodu .herkes hastami doktora goturelim diyodu.bende sizi okuya okuya atak oldugunu ogrendim.kurulu saat gibi hafta bitti atak ta bitti.simdi soruyo bizimkiler bana hakliymissin bir sonraki atak ne zaman diyolar:)meme reddi basladi bendede .hersey ayni gidiyor.
Uyku egitimi basladi bizimde hep ayni saatler uyuyor.aksam 9dan sabah 8e kadar deliksiz uyuyor.ben iki saatte bir kalkip uykusunda emziriyorum.gunduzleride iki saatte bir 10dk kestiriyo.gunduz uykumuz yok denecek kadar az.yanlis yontemdemiyim bilmiyorum ve uyanikken hic yanliz kalmiyo oyun halisindada durmuyor hep yaninda beni istiyor.sizinkiler nasil?nasil avutuyosunuz?kanguru kullanan varmi evde.

Canım benimkinin de gündüz uykusu sıkıntılıydı. Şimdilerde easy yöntemini uygulamaya çalışıyorum tabi yerse ama bak şöyle yapıyorum uyuyo 20 dkya kalmadan uyanıyor hemen piş piş pat pat baktım olmadı kucağıma alıp piş piş devam bu arada emziği ağzına tıkmaya çalışıyorum tabii. Baktım dalıyor hop tekrar yatağına bunları yaparken oda karanlık hafif bi ninni çalıyor oluyo alt fonda böyle iki defa üst üste tekrar daldırıyorum 1 buçuk 2 saate tamamlamaya çalışıyor uykusunu tabi her zaman tutmuyor ama böyle böyle alışır. Çünkü o 10 dk 20 dk uyuyor değiller aslında henüz dalmış olmuyorlar yani

Haha :) oda iyiymis :)) duzelecek inanıyorum kocacima düzeliyor demi )

Ahh canım bir bilsem nasil dayaniyoo suan cipil cipil bakiyo bana. Cin gibi. Emerken de gayet rahat. Son care yatagimiza alip memeyle susturdum. Ses cikardikca emdi sakinledi. Uyan em uyu şeklinde uyudu biraz.. anasi uyuyabildi mi hayır.
Bende disten şüpheleniyorum aslında. Cok cok fena çünkü. Emmesi gayet iyi. Bilmiyorum bi sağlık sıkıntısı mi var acaba? Ama olsa güzel emmezdi herhalde. Emisi gayet iyi. En iyi seyimiz o zaten masallah.

Sute ekstra düşkünlük varsa dis olabilir canım. Çünkü memeyi dişi kaşımak için kullaniyorlarmis ve rahatlamak için. Elinle kontrol ettin mi?
Evet canm sadece anne sütü veriyorum
Maşallah harika o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…