- 20 Mart 2015
- 403
- 169
- 103
- 36
40+3 te 3 ağustos çarşambaHangi gün doğdu canım seninki
Yollayayım kızzz aşkolsun sen iste yeter kiAdresi veriyorum karpuz yolla. Yok öyle bedavadan.
Ahahahahaaaa karsilastirmaci gazeteci başlamış ahiret sorularına. En gürbüz en harika bebe senin gülüm.
Y yapayalniz1 atak devam mı? Bu saatte buradasın.
Y yapayalniz1 atak devam mı? Bu saatte buradasın.
Doğumu kaçtı canım?Canim bu seferki atak bi değişik. Uyurken ağlıyor sanki uykusu yokta ben zorla uyutuyorum gibi hissediyorum. Bir de tam uyutucam emzigi agzindan cikartip salliyor bana bakip gülüyor :) cok garip bir ataktayiz
Peki neva ağlamadı mı o arada? Benimki kıyamei koparırdı.:) bu arada benim kan değerlerinde bir sıkıntı yok ama saçlarım çok sökülüyor. Dökülmesi normal ama öyle böyle değil resmen şakaklarım açıldı, ne yapacağız bu durumda?+1milyon.
Kesinlikle çok doğru. Ben geçene bebek uyusun da bir çay içelim diye düşünüyorum uyutmaya çalıştıkça inat etti Neva hanım. Ben dedim bu çayı içeceğim ister uyu ister uyuma. Aldım mutfağa güle oynaya içtik çayı. Sonra da bir temiz uyudu. Bebeği hayatınıza adapte edeceksiniz edeceğiz başka yolu yok kızlar. Hava soğuk dışarı çıkamıyoruz bir arkadaşı aradım gel beni al size gidelim diye. Yarına ona gideceğiz. Hemen yarın canı sıkılan tayfa açıyor hareketli bir müzik bebeyi sallaya sallaya dans ediyor. Hoşuna gidiyor bebeklerin hem de anneleri müzik etkisi ile mutlu oluyor.
Ve gerçekten b12 ve kan değeri olcturun. Sorun yoksa bile d vitamini kullanın. Kesinlikle fark ediyor.
Kiz yok saglikli olsun da napim harika bebeği derdi bitmezAdresi veriyorum karpuz yolla. Yok öyle bedavadan.
Ahahahahaaaa karsilastirmaci gazeteci başlamış ahiret sorularına. En gürbüz en harika bebe senin gülüm.
Masallah sirf anne sutumu aliyoKızlar tipini yeni gördüm çok hoşuma gitti bende Ağustos annesiyim bebeğim 22 Ağustosta doğdu 3.400 kilo 50cm doğdu kızım... Bugün tam 101 günlüğüz üç aylık kontrolünde doktor 1.650 gram almış dedi ve 6.850gram 62cm geldi bebişim
Doğumu kaçtı canım?
Allah yardımcın olsun.
Ah aaaah çok tatlı bir serap.
Gece eşim kabus gördü. Çığlık atıp beni tutmaya çalıştı. Bende ne olduğunu anlamadım bağırdım korktum birden. Ve ikimizin sesini Neva hanım bastırdı ne oluyo ulen diyerek. Uyuyan çocuğun uyandırdık. Şimdi de salliyorum uyusun. Of Oooo.ffff.
Kızlar bi çare deyin. Bugün toplam yarım saat falan uyudum cok yorgunum. Babası da fena gönderdim baska odaya onu uyusun diye. Sürekli agliyor uyumuyor offf. Eşim ağrı kesici verelim de işe yararsa uyusun diyo. Off ne yapicam? Anason alicam bugun. Ağrı kesici vermek istemiyorum boşuna. Amacok huysuz. Yanlış yapmış olur muyum?
Müziği açtım biraz dans ettik sonra koydum koltuğa bir yudum içtim. Sonra biraz daha dans falan derken. Hem o iyice yoruldu hem ben sinir olmamış oldum. Canim bende dökülme olmadı o yüzden bilmiyorum.Peki neva ağlamadı mı o arada? Benimki kıyamei koparırdı.:) bu arada benim kan değerlerinde bir sıkıntı yok ama saçlarım çok sökülüyor. Dökülmesi normal ama öyle böyle değil resmen şakaklarım açıldı, ne yapacağız bu durumda?
Evet bunda kötü anne baba suçlu. Halimizi görmen lazımdı ama sanırsın üstümüzden fare geçti ya da hırsız.Bunda nevanin suçu yok ama :)
Kizlar iyiki varsiniz gecen hafta cok huysuzdu aysem.okadar cok agliyodu ki cokta yemiyodu .herkes hastami doktora goturelim diyodu.bende sizi okuya okuya atak oldugunu ogrendim.kurulu saat gibi hafta bitti atak ta bitti.simdi soruyo bizimkiler bana hakliymissin bir sonraki atak ne zaman diyolar:)meme reddi basladi bendede .hersey ayni gidiyor.
Uyku egitimi basladi bizimde hep ayni saatler uyuyor.aksam 9dan sabah 8e kadar deliksiz uyuyor.ben iki saatte bir kalkip uykusunda emziriyorum.gunduzleride iki saatte bir 10dk kestiriyo.gunduz uykumuz yok denecek kadar az.yanlis yontemdemiyim bilmiyorum ve uyanikken hic yanliz kalmiyo oyun halisindada durmuyor hep yaninda beni istiyor.sizinkiler nasil?nasil avutuyosunuz?kanguru kullanan varmi evde.
Haha :) oda iyiymis :)) duzelecek inanıyorum kocacimaGeçmiş gün olason cümlende sesli güldüm çocuk uyanacaktı!! Senin koca bir üst seviyeye geçmiş gözün aydın bacıııım!
Dığum günümde bana sürpriz yapmış küçük bi pasta almış (kavga etmiştik beni kırmıştı gönlümü almak için.. yoksa öyle romantik toplara girmez) bende erkenden yatmıştım. Mum yakmış 1 tane beni uyandırdı. Mumu üfledim bir kaç güzel cümle kurdu sonra yattım uyudum. Ertesi gün aklıma geldi pasta gidip yiyim dedim aradım taradım pasta yok. Tlf aradım pasta nerde diye 'E sen gece kalkmayınca ben onu yedim' demez mi banaay ben şok!
Ahh canım bir bilsem nasil dayaniyooNasil ya bir bebek nasil dayanir ki o kadaryani benimki de zor uyuyor surekli salliyorum ama seninki cok farkli. Emmesinde falan sorun var mi ? Cnm once saglik problemi olmadigina emin ol sonra ver anasonu. Benim kizimda baslarda uyumazdi sabah 6 da uyurdu bilirim zorlugunu ben de vermistim anason ama işe yaramamisti. Gunduz uykusu nasil?
Bende disten şüpheleniyorum aslında. Cok cok fena çünkü. Emmesi gayet iyi. Bilmiyorum bi sağlık sıkıntısı mi var acaba? Ama olsa güzel emmezdi herhalde. Emisi gayet iyi. En iyi seyimiz o zaten masallah.Müziği açtım biraz dans ettik sonra koydum koltuğa bir yudum içtim. Sonra biraz daha dans falan derken. Hem o iyice yoruldu hem ben sinir olmamış oldum. Canim bende dökülme olmadı o yüzden bilmiyorum.
Evet bunda kötü anne baba suçlu. Halimizi görmen lazımdı ama sanırsın üstümüzden fare geçti ya da hırsız.
kaftankef canım dis mi çıkarıyor? Bir doktora gitseniz. Belki kulak iltihabı ya da idrar yolu enfeksiyonu vardır.
Evet canm sadece anne sütü veriyorumKiz yok saglikli olsun da napim harika bebeği derdi bitmez
Masallah sirf anne sutumu aliyo
Sute ekstra düşkünlük varsa dis olabilir canım. Çünkü memeyi dişi kaşımak için kullaniyorlarmis ve rahatlamak için. Elinle kontrol ettin mi?Ahh canım bir bilsem nasil dayaniyoosuan cipil cipil bakiyo bana. Cin gibi. Emerken de gayet rahat. Son care yatagimiza alip memeyle susturdum. Ses cikardikca emdi sakinledi. Uyan em uyu şeklinde uyudu biraz.. anasi uyuyabildi mi hayır.
Bende disten şüpheleniyorum aslında. Cok cok fena çünkü. Emmesi gayet iyi. Bilmiyorum bi sağlık sıkıntısı mi var acaba? Ama olsa güzel emmezdi herhalde. Emisi gayet iyi. En iyi seyimiz o zaten masallah.
Maşallah harika o zaman.Evet canm sadece anne sütü veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?