canım bizimkide öyleydi ama sesli ortamda uyuyunca sesten uyanmıyor ama sessizde uyutursamda cıt sesiyle uyanıyorBende oyle düşünüp rahatlamaya calisiyorum seneye daha iyi olacak her sey inşaAllah diye.. inan evde parmakucumla geziyorum bazen uyanmasin diye çünkü uykulu cocuk degil taş catlasa yarım saat öğlen. Derdim ki sese alistircam. Olmuyo anacim citimdan uyaniyo bebe
Yaticam diye seviniyorum suan uyudu kucuk hanım cok şükür. Ben hemen uykuya inşaAllahhhh. Ahh sevindigim seye bak
40+3 te 3 ağustos çarşamba
Düzeliyor dersem yalan olur. Benimki düzelmedi deHaha :) oda iyiymis :)) duzelecek inanıyorum kocacimadüzeliyor demi )
Annem hep der 'uyku uykuyu çeker! Ne kadar uyutursan o kadar uyur!' Yine annem haklı
Masallah masallahhhh vallahi ne guzel boyle devamEvet canm sadece anne sütü veriyorum
Şimdi daha iyi ateşi Yok ama hala çok mız mız gece 15 dakikada bir uyanıyor fena üşüttüm yavrumuKusura bakmayın kızlar hemen dönemedim,Aliş'imi uyutuyordum. Çok sağolun yanımda oldugunuz icin
Ya bilmiyorum tükendiğimi hissediyorum,evliligimizin eskisi gibi olmadığını düşünüyorum evet bin şükür ve iyi ki bizim dediğimiz bi oğlumuz var, Allah yokluğunu göstermesin.Sanki değişti bir şeyler.Kendime bakamiyorum bile.3ay sonra kuaföre gidebildim.Ailem uzakta,esim yoğun çalışıyor,tez yazıyo, yorgunum diyo.Yine yardımcı olmaya calisiyor ama sinirlerim inanilmaz bozuk,hep aglamaklıyım.Esimin ailesi yakın bi ilçede.Haftalardir bi sebep çıktı eşim gitmek zorunda kaldı.Bize ait bi zaman yok gibi.Olsa da küçücük yerdeyiz gezmeye bile gidecek yer yok...Gelecek bir sürü akraba var hem de yemekli gelirler hep,onları bile şimdiden dert ettim.Zihnim inanılmaz dolu ve yorgun.
Dediğimiz gibi kan değerlerim de düşmüş olabilir hiç enerjik yok çünkü.
cetrina cım ben hastaydım kuzum yanlış yazmisım,yavrularımız hasta olmasın inşallah.Size de çok geçmiş olsun,simdi nasıl bebeğin?
C Anım geçecek bu günler hep böyle kalmayacak çocuklar biraz büyüsün her şey çok daha güzel olacak ..eskiye olan özlemin normal bende eski hayatımı eski günlerimi özlüyorum bu demek değil ki evlatlarımı istemiyorum onlar için canımızı veririz zaten ..birden herşey değişti hayatımız değişti böyle sendelememiz normal ..Buarada geçmiş olsun dikkat et kendineDeneyimli anneler söyleyin lütfen böyle mi olacak hep? Rahata huzura erecek miyiz? Sendromlar kovalasiyolar gerci sürekli
Maşallah size ..oturması doğru AVM'lerde ben şapkasını çıkarıyorum yoksa çok terliyorlar gerçi benim oğlum keltoş ama bizim vücut sıcaklığımızı da alıyorlar o yüzden avm ye girince şapkayı çıkarırsınKizlar ergobaby 360 almistim hic kullanmamistim dun gece 3 e kadar uyumadigindan bi deneyeyim dedim . Oncelikle oturmasi dogru mu? Birde diyelim boyle kisin avm ye gittik, avm de basina bere takiyo musunuz benimki cok sacli cok terledgnden klima carpar mi diyom. Bide hamileyken atip tutuyodum kizimi rus gibi soguga dayanukli yetistrcem diyodum. Sirtinda yelegi,patigiyle haminne yolunda ilerliyo. Yasasin turk anneleri ahaha
Sizede geçmiş olsun sanırım bu atak herkeste çok ağır geçiyor bende çok korkmaya başladımSelam kizlat ne var ne yok,her zaman gecmisi tam okurdum ama bu sefer okuyamadim,herkes iyi dimi.ben alp in atagiyla ugrasiyorum bu sferki cok zorladi,halada gecmis degil
Haklisin tatlm bende eski tip haciyatmazlar var o yontemi bazen bende uyguluyorm ama biraktigim anda uyaniyor.sallama devamli olsa 1saat gecik uyuyabiliyo .oyle uykudada yine hep basinda olmus oluyorumCanım benimkinin de gündüz uykusu sıkıntılıydı. Şimdilerde easy yöntemini uygulamaya çalışıyorum tabi yerseama bak şöyle yapıyorum uyuyo 20 dkya kalmadan uyanıyor hemen piş piş pat pat baktım olmadı kucağıma alıp piş piş devam bu arada emziği ağzına tıkmaya çalışıyorum tabii. Baktım dalıyor hop tekrar yatağına bunları yaparken oda karanlık hafif bi ninni çalıyor oluyo alt fonda böyle iki defa üst üste tekrar daldırıyorum 1 buçuk 2 saate tamamlamaya çalışıyor uykusunu tabi her zaman tutmuyor ama böyle böyle alışır. Çünkü o 10 dk 20 dk uyuyor değiller aslında henüz dalmış olmuyorlar yani
Ettim canım yok. Off niye boyleyiz bilmiyorum. Benim kucağımda, gezerken ve emerken o kadar rahat ki. Bunlar dışında hep yaygara. Sagligi yerinde duruyor. Böyle turp gibi gözüküp hasta olabilir mi acaba?Sute ekstra düşkünlük varsa dis olabilir canım. Çünkü memeyi dişi kaşımak için kullaniyorlarmis ve rahatlamak için. Elinle kontrol ettin mi?
Maşallah harika o zaman.
Ayyy Allah razı olsun canım. Insanı anlayan birilerinin olmasi ne güzel. Allah'im yardım etsin bizlere. Senin minik nasil? Uykusu duzeldi mi?C Anım geçecek bu günler hep böyle kalmayacak çocuklar biraz büyüsün her şey çok daha güzel olacak ..eskiye olan özlemin normal bende eski hayatımı eski günlerimi özlüyorum bu demek değil ki evlatlarımı istemiyorum onlar için canımızı veririz zaten ..birden herşey değişti hayatımız değişti böyle sendelememiz normal ..Buarada geçmiş olsun dikkat et kendine
Sanıyorum sende bendensin. Atak öldürüyor vallaSelam kizlat ne var ne yok,her zaman gecmisi tam okurdum ama bu sefer okuyamadim,herkes iyi dimi.ben alp in atagiyla ugrasiyorum bu sferki cok zorladi,halada gecmis degil
Asi yerlerinde kizariklik var mi? Kizariklik varda kolonyayi buzdolabina koy soguyunca pamuga dokup bacagina kompres yap iyi gelir. Hemsirem soylemisti oyle yap diye. Buyudukce asilar daha cok can acitiyormus malesef :/
Yapma yaaa agrı kesıcı verdın mı canımm
Agri kesici verdin mi. Erken mi oldunuz aşıyı
Canım 4.ay aşıları 2.ay aşıları ile aynı bir fark yok sanırım bebeğim atakta o yüzden aklın aşılarda kalmasın
Ay canım ya naptı? Ateş huzursuzluk falan mı? Çok geçmiş olsun kuzuya
ThankfulNovember
4. ay aşısı mağduruyuzhemşire ateş yapmaz dedi ama benimki diş çıkardığı için ateşi tetiklermiş bütün gün 39 derece ateş içinde yandı çocuk, keyfi gitti sakin sessiz duruyor öylece. Çok üzülüyorum ilk defa ateşi yükseldi çok korktum..
Sende durumlar nasıl canım?
Geçmiş olsun canm bnm yavru 2.ay aşısını öyle atlatmıştı ateş huzursuzlukl( şimdi 4 ay yaklaşıo bakalım
Ne kadar cıktı ateşii?
Çok sağolun kızlar .Ateş hiç yapmadı aşılar ama huzursuzluk yaptı çok.Dün düzeldi çok şükür.Erken yaptırmadım tam gününde yaptırdım.Bugüne kadar hiç böyle görmemiştim kuzumu çok soğukkanlıyımdır kendimde hemşireyim zaten ama hiçbir şeyin susturamadığı ağlamayı ilk defa yaşadık.Bugünlerde gülücükler saçıyor çook şükür..Dişlerde acayiiip kaşınıyor incileri çıkaran var mı? Kehribar kolyesi aldım ammaaa hiçbir yararını göremedikÇok mu Zorluk çıkardıgeçmiş olsun
Ayy maşallahhh çok çok tatlısınız.Kizlar ergobaby 360 almistim hic kullanmamistim dun gece 3 e kadar uyumadigindan bi deneyeyim dedim . Oncelikle oturmasi dogru mu? Birde diyelim boyle kisin avm ye gittik, avm de basina bere takiyo musunuz benimki cok sacli cok terledgnden klima carpar mi diyom. Bide hamileyken atip tutuyodum kizimi rus gibi soguga dayanukli yetistrcem diyodum. Sirtinda yelegi,patigiyle haminne yolunda ilerliyo. Yasasin turk anneleri ahaha
Merhaba, disleriniz cikti mi? Huzursuzlugu ne zamanbasladi.Merhaba kizlaar ben nisan annesiyim bi selam vereyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?