2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
canım bizimkide öyleydi ama sesli ortamda uyuyunca sesten uyanmıyor ama sessizde uyutursamda cıt sesiyle uyanıyor

Şimdi daha iyi ateşi Yok ama hala çok mız mız gece 15 dakikada bir uyanıyor fena üşüttüm yavrumu sanada çok geçmiş olsun .. yazdığın şeylerin aynısını yaşıyorum eşim çok yoğun çalışıyor ve hiç bir şey yolunda gitmiyor İnan ben zorla itekliyorum .. hayal ettiklerimden o kadar uzak bir hayattayım ki şuan ..sabrediyorum. Çocuklar biraz büyüsün eşimin durumu düzelsin ve herşeyden önemlisi aramızdaki bağ güçlensin diye ..bu dönemleri yaşaman normal yani tatlım

Deneyimli anneler söyleyin lütfen böyle mi olacak hep? Rahata huzura erecek miyiz? Sendromlar kovalasiyolar gerci sürekli
C Anım geçecek bu günler hep böyle kalmayacak çocuklar biraz büyüsün her şey çok daha güzel olacak ..eskiye olan özlemin normal bende eski hayatımı eski günlerimi özlüyorum bu demek değil ki evlatlarımı istemiyorum onlar için canımızı veririz zaten ..birden herşey değişti hayatımız değişti böyle sendelememiz normal ..Buarada geçmiş olsun dikkat et kendine

Son düzenleme:
Kizlar ergobaby 360 almistim hic kullanmamistim dun gece 3 e kadar uyumadigindan bi deneyeyim dedim . Oncelikle oturmasi dogru mu? Birde diyelim boyle kisin avm ye gittik, avm de basina bere takiyo musunuz benimki cok sacli cok terledgnden klima carpar mi diyom. Bide hamileyken atip tutuyodum kizimi rus gibi soguga dayanukli yetistrcem diyodum. Sirtinda yelegi,patigiyle haminne yolunda ilerliyo. Yasasin turk anneleri ahaha

Eklentiler

• IMG-20161130-WA0026.webp
    8 KB · Görüntüleme: 97
Maşallah size ..oturması doğru AVM'lerde ben şapkasını çıkarıyorum yoksa çok terliyorlar gerçi benim oğlum keltoş ama bizim vücut sıcaklığımızı da alıyorlar o yüzden avm ye girince şapkayı çıkarırsın

Selam kizlat ne var ne yok,her zaman gecmisi tam okurdum ama bu sefer okuyamadim,herkes iyi dimi.ben alp in atagiyla ugrasiyorum bu sferki cok zorladi,halada gecmis degil
Sizede geçmiş olsun sanırım bu atak herkeste çok ağır geçiyor bende çok korkmaya başladım

Haklisin tatlm bende eski tip haciyatmazlar var o yontemi bazen bende uyguluyorm ama biraktigim anda uyaniyor.sallama devamli olsa 1saat gecik uyuyabiliyo .oyle uykudada yine hep basinda olmus oluyorum

Sute ekstra düşkünlük varsa dis olabilir canım. Çünkü memeyi dişi kaşımak için kullaniyorlarmis ve rahatlamak için. Elinle kontrol ettin mi?

Maşallah harika o zaman.
Ettim canım yok. Off niye boyleyiz bilmiyorum. Benim kucağımda, gezerken ve emerken o kadar rahat ki. Bunlar dışında hep yaygara. Sagligi yerinde duruyor. Böyle turp gibi gözüküp hasta olabilir mi acaba?
Ayyy Allah razı olsun canım. Insanı anlayan birilerinin olmasi ne güzel. Allah'im yardım etsin bizlere. Senin minik nasil? Uykusu duzeldi mi?

Selam kizlat ne var ne yok,her zaman gecmisi tam okurdum ama bu sefer okuyamadim,herkes iyi dimi.ben alp in atagiyla ugrasiyorum bu sferki cok zorladi,halada gecmis degil
Sanıyorum sende bendensin. Atak öldürüyor valla
Demin kayinvalideme biraktim kizimi azıcık uyuyayim diye mama verdim bir de. Icmemis mamayi ciyak ciyak agliyordu.

Asi yerlerinde kizariklik var mi? Kizariklik varda kolonyayi buzdolabina koy soguyunca pamuga dokup bacagina kompres yap iyi gelir. Hemsirem soylemisti oyle yap diye. Buyudukce asilar daha cok can acitiyormus malesef :/

Yapma yaaa agrı kesıcı verdın mı canımm

Agri kesici verdin mi. Erken mi oldunuz aşıyı

Canım 4.ay aşıları 2.ay aşıları ile aynı bir fark yok sanırım bebeğim atakta o yüzden aklın aşılarda kalmasın

Ay canım ya naptı? Ateş huzursuzluk falan mı? Çok geçmiş olsun kuzuya

Geçmiş olsun canm bnm yavru 2.ay aşısını öyle atlatmıştı ateş huzursuzlukl ( şimdi 4 ay yaklaşıo bakalım
Ne kadar cıktı ateşii?

Çok mu Zorluk çıkardı geçmiş olsun
Çok sağolun kızlar .Ateş hiç yapmadı aşılar ama huzursuzluk yaptı çok.Dün düzeldi çok şükür.Erken yaptırmadım tam gününde yaptırdım.Bugüne kadar hiç böyle görmemiştim kuzumu çok soğukkanlıyımdır kendimde hemşireyim zaten ama hiçbir şeyin susturamadığı ağlamayı ilk defa yaşadık.Bugünlerde gülücükler saçıyor çook şükür..Dişlerde acayiiip kaşınıyor incileri çıkaran var mı? Kehribar kolyesi aldım ammaaa hiçbir yararını göremedik

Ayy maşallahhh çok çok tatlısınız.

kaftankef Canim kac haftaliksiniz şu an? Bu atak en uzunu sanırım zorluyor baya biz daha ufagiz. Insallah bir an önce atlatirsiniz çünkü uykusuzluk insani mahvediyor tum sinir sistemini bozuyor. Sabrin kalmiyor insallah kuzucuk bir an once düzelir annesi de bol bol dinlenir

cetrina canim cok geçmiş olsun yaa umarim daha iyidir simdi. Oralar da cok soğuk mu bizim şehre kar yağdı daha da mayisa kadar kalkmaz

La Lune sen yazinca bi hayal ettim de güldüm biraz :) en çok sen korkmussundur noluyor diye :) sonra nevayi uyutma işi de sana patladı tabi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…