2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Canim yaaa seninki daha da zor,okudugum kadariyla hic uyumuyor seninki,yani illa sakinledigi birsey bulman lazim. Ben suan bos biboran verdim agzina onunla sakinledi,ne emzik tutuyor ne dolu biberon nede dis kasiyicilar, 17. Hafta atagiymis bu 3 gundur ugrasiyiruz

Sorma burcu cum bu atak gider gibi yaptı geri geldi uzun sürecek belli zombi ediyo beni her gece 2 haftadır :)

Heh tam da benimkini tarif ettin biz de 17. Hafta atağı yaşıyoruz valla

Aynen oyle canım sinir falan kalmiyo geceleyin ilk yatirdiktan sonra uyanınca yataktan soylene soylene kalktım yüksek sesli bir şekilde, off nasil korktu anlatamam 17.hafta atağı canım cok fenaaa
Uykusuzluk cook fena canım. Bi de bende sinuzit vardi galiba migrene cevirdi memede rahatliyo ışte şükür ama ben resmen enkaz oluyorum 17.hafta atağı en berbati kesinlikle.

Ay kıyamam sana da çok geçmiş olsun canım migren de tam haftasına denk gelmiş sen girmişin bebişle beraber atağa. Şaka maka çabucak gitsin inşallah hem ataklar hem migren

Bugun gittik kontrole canm. Doktor da dedi cok hareketlenmis masallah azaliyor kilo alimi diye. Onumuzdeki ay buyuk ihtimal ek gidaya baslicaz. Bu ay da duralm dedi , 500 gr almisiz.
6700 gr, 62 cmiz. Bi sorunumuz yok cok sukur canm. Demire basldik ek olarak.

kelebek.hill canım begüm hala ağlıyor mu banyo yaparken?

Daha az agliyor ama tam eskisigibi sevmiyor canm ya...

Biz de cuma kontrole gidicez. Çok heyecanlıyım

Hadi bakalmmm guzel haberlerle gelinn... biz de bugn gittik
Cok sukur gatet iyi gidiyoruzzz... masallah bebislerimizee.

Senin yapinla baya benzesiyoz kuzum biz valla. Ben de melankoliye iki dakka girip cikiyorm oyle kalmayi pek sevmiyorm. Kendimi disarlara vuruyorm hemen

Demir de basladiniz mi canm? Bize doktorumuz demire basliyoruz dedi.

Oy masallah kuzuya yaa :) nede rahat gorunuyo cok guzel bence. Benimkide haminnenin erkek versiyonu bana kalsa 10 kat giydiririmde cocuk atesli hemen yaniyo bunaliyo
Bosa kanka demiyoruz birbirimize bacimm :)) benziyoz valla :)

Kız bu ne? Ay masallah gözlere bak cipil cipil bakıyor. Yerim ben onu yaa. Maşallah barekallah çok şeker yaa.

Bızımkı mı şişko yoksaaa
Ek gıdaya baslamamak mantıklıymış çünkü sut gayet yarıyormuşş baslamadan sonlandırdık teyzesiii

Sevda sıskanın teki 5380 60.

Ben de vermiyorum bişey 6. Ayda yoğurtla başlayacak mılız doktorumuz öyle söyledi. Bir yandan da ek godaya geç başlarsak zor mu olur alışması diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…