Sizede geçmiş olsun sanırım bu atak herkeste çok ağır geçiyor bende çok korkmaya başladım
Canim yaaa seninki daha da zor,okudugum kadariyla hic uyumuyor seninki,yani illa sakinledigi birsey bulman lazim. Ben suan bos biboran verdim agzina onunla sakinledi,ne emzik tutuyor ne dolu biberon nede dis kasiyicilar, 17. Hafta atagiymis bu 3 gundur ugrasiyiruzEttim canım yok. Off niye boyleyiz bilmiyorum. Benim kucağımda, gezerken ve emerken o kadar rahat ki. Bunlar dışında hep yaygara. Sagligi yerinde duruyor. Böyle turp gibi gözüküp hasta olabilir mi acaba?
Ayyy Allah razı olsun canım. Insanı anlayan birilerinin olmasi ne güzel. Allah'im yardım etsin bizlere. Senin minik nasil? Uykusu duzeldi mi?
Sanıyorum sende bendensin. Atak öldürüyor valla
Demin kayinvalideme biraktim kizimi azıcık uyuyayim diye mama verdim bir de. Icmemis mamayi ciyak ciyak agliyordu.
Evet dişler çıktı :))) iki tane galiba diğer iki diste çıkacak . Dişler cikmadan 1 hafta önce yoğun huzursuzluk vardı. Kızlar whatsapp grubunuza beni de ekleyin :))Merhaba, disleriniz cikti mi? Huzursuzlugu ne zamanbasladi.
Buna ekleyeceklerim:
Sorma burcu cum bu atak gider gibi yaptı geri geldi uzun sürecek belli zombi ediyo beni her gece 2 haftadır :)Canim yaaa seninki daha da zor,okudugum kadariyla hic uyumuyor seninki,yani illa sakinledigi birsey bulman lazim. Ben suan bos biboran verdim agzina onunla sakinledi,ne emzik tutuyor ne dolu biberon nede dis kasiyicilar, 17. Hafta atagiymis bu 3 gundur ugrasiyiruz
Canim yaaa seninki daha da zor,okudugum kadariyla hic uyumuyor seninki,yani illa sakinledigi birsey bulman lazim. Ben suan bos biboran verdim agzina onunla sakinledi,ne emzik tutuyor ne dolu biberon nede dis kasiyicilar, 17. Hafta atagiymis bu 3 gundur ugrasiyiruz
Whatsup grubumuz yok,burdan harici konusmak yasak diye biliyorumEvet dişler çıktı :))) iki tane galiba diğer iki diste çıkacak . Dişler cikmadan 1 hafta önce yoğun huzursuzluk vardı. Kızlar whatsapp grubunuza beni de ekleyin :))
Aynen oyle canım sinir falan kalmiyokaftankef Canim kac haftaliksiniz şu an? Bu atak en uzunu sanırım zorluyor baya biz daha ufagiz. Insallah bir an önce atlatirsiniz çünkü uykusuzluk insani mahvediyor tum sinir sistemini bozuyor. Sabrin kalmiyor insallah kuzucuk bir an once düzelir annesi de bol bol dinlenir
@cetrina canim cok geçmiş olsun yaa umarim daha iyidir simdi. Oralar da cok soğuk mu bizim şehre kar yağdı daha da mayisa kadar kalkmaz
La Lune sen yazinca bi hayal ettim de güldüm biraz :) en çok sen korkmussundur noluyor diye :) sonra nevayi uyutma işi de sana patladı tabi...
Uykusuzluk cook fena canım. Bi de bende sinuzit vardi galiba migrene cevirdiCanim yaaa seninki daha da zor,okudugum kadariyla hic uyumuyor seninki,yani illa sakinledigi birsey bulman lazim. Ben suan bos biboran verdim agzina onunla sakinledi,ne emzik tutuyor ne dolu biberon nede dis kasiyicilar, 17. Hafta atagiymis bu 3 gundur ugrasiyiruz
Ay kıyamam sana da çok geçmiş olsun canım migren de tam haftasına denk gelmiş sen girmişin bebişle beraber atağa. Şaka maka çabucak gitsin inşallah hem ataklar hem migrenAynen oyle canım sinir falan kalmiyogeceleyin ilk yatirdiktan sonra uyanınca yataktan soylene soylene kalktım yüksek sesli bir şekilde, off nasil korktu anlatamam 17.hafta atağı canım cok fenaaa
Uykusuzluk cook fena canım. Bi de bende sinuzit vardi galiba migrene cevirdimemede rahatliyo ışte şükür ama ben resmen enkaz oluyorum 17.hafta atağı en berbati kesinlikle.
Aynen ayrıca grup olsa neden buradan yazışalım ki?Whatsup grubumuz yok,burdan harici konusmak yasak diye biliyorum
kelebek.hill kardisimm begumumun haberlerini bekliyorum :)
@yapayalniz1 canim benimkide normalde toplamda 2 ay aylik olarak 1400-1200 civari aliyodu gecen gittik iste 500 gram almisti mesela. 10 gun vardi 3.ay kontrolune. Simdi ptesi gitcem bakim kac gram almis olcak. Değişiyo yani her ay.
@goqce bacim biz bu ruslarla soguk konusunda sidik yaristiramayiz
Bugun 89 gunluguzz cok kucuguzz fihuu
kelebek.hill canım begüm hala ağlıyor mu banyo yaparken?
Biz de cuma kontrole gidicez. Çok heyecanlıyım
Kizlar noldunuz boyle dökülmeyin hemen kendinizi salmayin.. @AskInihan balim bende tek basimayim gun icinde ugrayan bir kimsem bile yok. Esim sabah gidiyo gece geliyo. Kendime bakmak ne demek nefes alamiyorum bazen ayaklarimi kollarimi hissetmedigim oluyo. Ama napalim yani. Salmamaliyiz kendimizi.
@yapayalniz1 , @caspe_r valla kizlar butun hayatim Mehmet Ali oldu. Koca beni bosasa eyvallah der ceker giderimbazen ona diyorum senden alacagimi aldim artik cekilebilirsin hayatimdan
Sonra da diyorum ki dur az daha sabredelim Erva Melek'ide yapalim ondan sonra ne yapiyosan yap
Kimsenin hayati dort dortluk degil. Bende aglama krizlerine giriyorum. Bende sinirden sac bas yoluyorum ama geciyo belli zaman sonra :)
Bu arada ben 4.ayı bıtırdı dıye bu hafta 2-3 gundur agzına cok az yoğurt elma suyy tarzı seylerden 1-2 kasık tattırmıştım ama dr tarttı kuzuyu ayda 600 gr almış o yuzden sutun gayet ıyı dedı, o yuzden vermıyoruz dedı yanı TATTIRMIYACAGIM EK GIDAYA gecemıyoruz anne sutune devam edıyoruz aslında Ela cok keyıfle hevesle yıyecek gıbıydııı 2 ay snr erteleyecegız artıkkk bu arada kusma nedenı refluydu zaten ama kılo alımı normal dıye bısey yapmıyoruz bır surupntavsıye ettı ama vermıywcegım sonucta kımyasal cok mınık bır yastık kullanabılırsın dedı beslenme sonrası
Asıları konustuk,
Oturmayı sordum kucagında omurgası dık sekılde tutun ama desteklı yada desteksız oturtma daha erkwnndedı, bebek arabasında yatmak ıstemıyor dedım egımlı oturabılır dedı,
D VITAMINI VE ANNE SUTU İLE YOLA DEVAMMM
Oy masallah kuzuya yaa :) nede rahat gorunuyo cok guzel bence. Benimkide haminnenin erkek versiyonuKizlar ergobaby 360 almistim hic kullanmamistim dun gece 3 e kadar uyumadigindan bi deneyeyim dedim . Oncelikle oturmasi dogru mu? Birde diyelim boyle kisin avm ye gittik, avm de basina bere takiyo musunuz benimki cok sacli cok terledgnden klima carpar mi diyom. Bide hamileyken atip tutuyodum kizimi rus gibi soguga dayanukli yetistrcem diyodum. Sirtinda yelegi,patigiyle haminne yolunda ilerliyo. Yasasin turk anneleri ahaha
Bosa kanka demiyoruz birbirimize bacimm :)) benziyoz valla :)Bugun gittik kontrole canm. Doktor da dedi cok hareketlenmis masallah azaliyor kilo alimi diye. Onumuzdeki ay buyuk ihtimal ek gidaya baslicaz. Bu ay da duralm dedi , 500 gr almisiz.
6700 gr, 62 cmiz. Bi sorunumuz yok cok sukur canm. Demire basldik ek olarak.
Daha az agliyor ama tam eskisigibi sevmiyor canm ya...
Hadi bakalmmm guzel haberlerle gelinn... biz de bugn gittik
Cok sukur gatet iyi gidiyoruzzz... masallah bebislerimizee.
Senin yapinla baya benzesiyoz kuzum biz valla. Ben de melankoliye iki dakka girip cikiyorm oyle kalmayi pek sevmiyorm. Kendimi disarlara vuruyorm hemen
Demir de basladiniz mi canm? Bize doktorumuz demire basliyoruz dedi.
Kız bu ne? Ay masallah gözlere bak cipil cipil bakıyor. Yerim ben onu yaa. Maşallah barekallah çok şeker yaa.Kizlar ergobaby 360 almistim hic kullanmamistim dun gece 3 e kadar uyumadigindan bi deneyeyim dedim . Oncelikle oturmasi dogru mu? Birde diyelim boyle kisin avm ye gittik, avm de basina bere takiyo musunuz benimki cok sacli cok terledgnden klima carpar mi diyom. Bide hamileyken atip tutuyodum kizimi rus gibi soguga dayanukli yetistrcem diyodum. Sirtinda yelegi,patigiyle haminne yolunda ilerliyo. Yasasin turk anneleri ahaha
Oooo çok iyi gidiyorsun 2 ay bile olmadı başlayali değil mi. Ne kadar fazlan kaldı spor da yapıyor musun5 kılo verdım canımmmm
5 te uyansa da supermış bır kere uyanmakkk
Oh oh maşallah fıstığa. Doğum günleri aynı bizimkilerin :)) 1.5 kg ve 5 cm farkımız var yanlızELA kuzusu 6800 gr ve 65 cm olmuş
25 temmuz dogumlu teyzeleriii
Bızımkı mı şişko yoksaaaOh oh maşallah fıstığa. Doğum günleri aynı bizimkilerin :)) 1.5 kg ve 5 cm farkımız var yanlız
Bızımkı mı şişko yoksaaa
Ek gıdaya baslamamak mantıklıymış çünkü sut gayet yarıyormuşş baslamadan sonlandırdık teyzesiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?