2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
La Lune cim selam... sen hangi vitaminleri kullanıyordun? Değerlerine baktırdın mı doktor tavsiyesi mi?
Doktor tavsiyesi tatlım. Ben feramat demir takviyesi ve d vitamini kullanıyorum calciday d3.

Onun haricinde otaci şampuan kullanıyorum etkisi var mı bilmem ama.

Doktor tavsiyesi tatlım. Ben feramat demir takviyesi ve d vitamini kullanıyorum calciday d3.

Sarımdaklı şampuan mı Luneciğim. Benim saçlarımı gürdü klipsli toka zor kavrardı şimdi nerdeyse kayıp düşüyor saçlarımdan. Banyonun gideri tıkandı daçtan da usta çağırdık

Sarımdaklı şampuan mı Luneciğim. Benim saçlarımı gürdü klipsli toka zor kavrardı şimdi nerdeyse kayıp düşüyor saçlarımdan. Banyonun gideri tıkandı daçtan da usta çağırdık
Hayır tatlım on bitkili olandan.

Ama kesin bu iyi geliyor diyemem. Vitamin falan da kullanıyorum çünkü.

Hepsi hap şeklinde mi? Salı günü değerlerime baktırıcam ve sanırım takviye verrler sen memnunsan seninkilerden alıyım diyorum... saç dökülmesi çoook sinir bozucu bir halde biliyorum geçici çünkü oğlumda da böyleydi ama gerçekten banyoya girmeye korkar oldum belki vitaminler işe yarar

La Lune cim selam... sen hangi vitaminleri kullanıyordun? Değerlerine baktırdın mı doktor tavsiyesi mi?

Ben geçen gittim sağlık ocağına tüm değerlerim iyiymiş, kan hapı kullanıyordum devam et dedi, biraz d vitaminim düşükmüş ayda 1 ampul al iç dedi öyle yaptım bende.

Canım ben de hamileliğimin başından beri otacı kullanıyorum ama dökülme durmadı yaa, 3 ay bitti yavaş yavaş azalacak dedi ebem ama bakalım.

Ayy çok sevindim yaa. Önemli olan kendin nasıl hissettiğin. Pozitif isen herşey harika. Tartı bozuktur.

Ben spor felan filan salmış durumdayım ilgilenmiyorum zaten, malum kafam hep başka yerlerde ,moral olmayınca konsantrasyonda olmuyor malesef ,Yinede zayıflamış gibiyim ,etraftanda bunu diyenler var ama benim tartı inatla hayır 70 diyor :))
Desin bakalım bende bozuk kabul ettim zaten :))

hayalimsin1 çok geçmiş olsun topiği tam okuyamıyorum sayfaları atlatırken gördüm
umarım herkesin ve bebişlerin sağlığı yerindedir.

Sağol canım benim
İyiyiz çok şükür , benim bazı testler yapılacak,sadece biraz tedirginim okadar

Ben geçen gittim sağlık ocağına tüm değerlerim iyiymiş, kan hapı kullanıyordum devam et dedi, biraz d vitaminim düşükmüş ayda 1 ampul al iç dedi öyle yaptım bende.
Ben de gidip baktırcam canım aslında kesin düşüktür doğuma bile dışardan kan takviyesiyle girdim... ilaçları düzenli kullanamama gibi bir sıkıntım var malesef ama bu sefer kullanıcam önce kendime bakmalıyım kendimi sevmeliyim mutlu sağlıklı anne herşeyden önce gelir...

Bu arada anneliğin zorluklarından bahseden kardeşlerimm kesinlikle çok çok haklısınızz... ama nolur bu zorlu günlern geçeceğine ve bebekler büyüdükçe her şeyin daha keyifli olacağına inanın... daha yaramaz olucaklar, etrafı dağıtıcaklar, yemek yemicekler, vs ama annecimmmmm seni çok seviyorumm dicekler her şeyi unutucaksınız...

Bir de kendime bakamıyorum demeyin tamamm kimimizin bebeği daha yaramaz, hiç durmuyor vs ama... hafif makyaj yapın, saçınızın tamamına olmuyorsa da önüne fön çekin güzelce şekil verin... bunu kimse için değil kendiniz için yapın çok daha mutlu hissediceksiniz kendinizi emin olun...

Lunem ben çok düzenli vitamin kullanıyorum senelerdir ,malum burda güneşte pek olmaz mecburuz zaten d3 -Demir-b12 ve balık yağı
Bunlar çok düzenli içerim .eczaneden özel şampuanda denedim zamanında fayda etmiyor,benim her gebelikten 3 ay sonra başlar dökülmeye
Hiç abartmıyorum kel olmaya yakın durur. Sonra küçük küçük saçlar yeniden çıkmaya başlar 1. Yıl alır tekrar dolması.

Oy masallah kuzuya yaa :) nede rahat gorunuyo cok guzel bence. Benimkide haminnenin erkek versiyonu bana kalsa 10 kat giydiririmde cocuk atesli hemen yaniyo bunaliyo

Bosa kanka demiyoruz birbirimize bacimm :)) benziyoz valla :)

Aynen valla bacimcim

Sen var ya cok temiz yurekli bi insansinnn gorunce de anlamistm zaten. Ne guzel de seyler yazmissin. Cok haklisinn...

Aynen valla bacimcim

Sen var ya cok temiz yurekli bi insansinnn gorunce de anlamistm zaten. Ne guzel de seyler yazmissin. Cok haklisinn...
Ayy estağfurullah canımm o seninn güzel bakışın... bir kaç saat de olsa görüştük az çok anlamışsındır iki çocukla ne kadar olabiliyorsa o kadar bakımlıyım

Ben de bi seyler eklemek istiyorum, simdi iki cocuklulara bi sey diyemiyorm onlara kesin bi yardimci ya da araba lazim. Ama tek cocuklular yani bizzz...bence kendinizi eve de kapatip bugran yapmayin. Bebisi koyun arabasina gezdirin hem o hava alir hem size degisiklik olur. Hic cikamayan kitap alsin okusun, bebis az da olsa uyuyodur o arada spor yapabilirsin insana super iyi gelir. Sonracima esinize verin ya da bi saat siz cikip gelin. Arkadasiniz varsa ayni sehirde mutlaka gorusun ama bebekle nasi yapcam demeyin her sey size bagli. Yani tabi ki tekken daha kolaydi ama ben hic aman sunu yapardm boyle yapardm demiyorm aklimdan, hic de aklima gelmiyor yani bebegimle bi sey yaparken sadece ona odaklaniyorm onunla da her seyi yapmaya calisiyorm. Hepiniz pirlanta annelersiniz, bizim psikolojimiz cok onemli yipratmayin sakin kendinizi. Hem biz bu kadar birbirimize destekciyiz. Daha ne olsun cok sukurrr.

Ayy estağfurullah canımm o seninn güzel bakışın... bir kaç saat de olsa görüştük az çok anlamışsındır iki çocukla ne kadar olabiliyorsa o kadar bakımlıyım

Gayet de iyisin canm masallahh. Aynen ben esimle bi daha konusacam bu durumu zaten kisa zamanda donecem araniza insallah azcik durulsun da ortalik :) bi daha gorusme sasimiz da olur insallah. Ama ictendik ya boyle cok hostu sanki bayadir tanisiyo gibi gerci tanisiyoz da burdan ama ne bilim iste...
hem bakimi da gectim kalbini az cok anladm, seffaf bi insansin bence icin disin bir.

Memnunum canım. Kan takviyesi hap diğeri suda eritme şeklinde.
Umarım işe yarar. Ben kanım düşünce aşırı yorgun hissediyorum çünkü.
Bu arada randevunun biri haftaya çarşamba ya kesinleşti çok şükür
Hayırlı haberlerle gel kuzum.
Canım dönemsel olabilir. Bünye farklılığı da etkili. Belki benim de daha ilerleyen aylarda dökülür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…