Doktor tavsiyesi tatlım. Ben feramat demir takviyesi ve d vitamini kullanıyorum calciday d3.La Lune cim selam... sen hangi vitaminleri kullanıyordun? Değerlerine baktırdın mı doktor tavsiyesi mi?
Senin hatun sevecek bence ek gıdayı.Sevda sıskanın teki 5380 60.
Ben de vermiyorum bişey 6. Ayda yoğurtla başlayacak mılız doktorumuz öyle söyledi. Bir yandan da ek godaya geç başlarsak zor mu olur alışması diye düşünüyorum.
Ya öyle olacak ya da Allah tarafından beslenecek bu kız. Sinir oluyorum birazdan uyuyacak ama aç emmiyo benimle birlikte haber izliyo sıpaSenin hatun sevecek bence ek gıdayı.
Sarımdaklı şampuan mı Luneciğim. Benim saçlarımı gürdü klipsli toka zor kavrardı şimdi nerdeyse kayıp düşüyor saçlarımdan. Banyonun gideri tıkandı daçtan da usta çağırdıkDoktor tavsiyesi tatlım. Ben feramat demir takviyesi ve d vitamini kullanıyorum calciday d3.
Onun haricinde otaci şampuan kullanıyorum etkisi var mı bilmem ama.
Hayır tatlım on bitkili olandan.Sarımdaklı şampuan mı Luneciğim. Benim saçlarımı gürdü klipsli toka zor kavrardı şimdi nerdeyse kayıp düşüyor saçlarımdan. Banyonun gideri tıkandı daçtan da usta çağırdık
Hepsi hap şeklinde mi? Salı günü değerlerime baktırıcam ve sanırım takviye verrler sen memnunsan seninkilerden alıyım diyorum... saç dökülmesi çoook sinir bozucu bir halde biliyorum geçici çünkü oğlumda da böyleydi ama gerçekten banyoya girmeye korkar oldum belki vitaminler işe yararDoktor tavsiyesi tatlım. Ben feramat demir takviyesi ve d vitamini kullanıyorum calciday d3.
La Lune cim selam... sen hangi vitaminleri kullanıyordun? Değerlerine baktırdın mı doktor tavsiyesi mi?
Doktor tavsiyesi tatlım. Ben feramat demir takviyesi ve d vitamini kullanıyorum calciday d3.
Ayy çok sevindim yaa. Önemli olan kendin nasıl hissettiğin. Pozitif isen herşey harika. Tartı bozuktur.
hayalimsin1 çok geçmiş olsun topiği tam okuyamıyorum sayfaları atlatırken gördüm
umarım herkesin ve bebişlerin sağlığı yerindedir.
Ben de gidip baktırcam canım aslında kesin düşüktür doğuma bile dışardan kan takviyesiyle girdim... ilaçları düzenli kullanamama gibi bir sıkıntım var malesef ama bu sefer kullanıcam önce kendime bakmalıyım kendimi sevmeliyim mutlu sağlıklı anne herşeyden önce gelir...Ben geçen gittim sağlık ocağına tüm değerlerim iyiymiş, kan hapı kullanıyordum devam et dedi, biraz d vitaminim düşükmüş ayda 1 ampul al iç dedi öyle yaptım bende.
Doktor tavsiyesi tatlım. Ben feramat demir takviyesi ve d vitamini kullanıyorum calciday d3.
Oy masallah kuzuya yaa :) nede rahat gorunuyo cok guzel bence. Benimkide haminnenin erkek versiyonubana kalsa 10 kat giydiririmde cocuk atesli hemen yaniyo bunaliyo
Bosa kanka demiyoruz birbirimize bacimm :)) benziyoz valla :)
Bir de kendime bakamıyorum demeyin tamamm kimimizin bebeği daha yaramaz, hiç durmuyor vs ama... hafif makyaj yapın, saçınızın tamamına olmuyorsa da önüne fön çekin güzelce şekil verin... bunu kimse için değil kendiniz için yapın çok daha mutlu hissediceksiniz kendinizi emin olun...
Ayy estağfurullah canımm o seninn güzel bakışın... bir kaç saat de olsa görüştük az çok anlamışsındır iki çocukla ne kadar olabiliyorsa o kadar bakımlıyımAynen valla bacimcim
Sen var ya cok temiz yurekli bi insansinnngorunce de anlamistm zaten. Ne guzel de seyler yazmissin. Cok haklisinn...
Ayy estağfurullah canımm o seninn güzel bakışın... bir kaç saat de olsa görüştük az çok anlamışsındır iki çocukla ne kadar olabiliyorsa o kadar bakımlıyım
Memnunum canım. Kan takviyesi hap diğeri suda eritme şeklinde.Hepsi hap şeklinde mi? Salı günü değerlerime baktırıcam ve sanırım takviye verrler sen memnunsan seninkilerden alıyım diyorum... saç dökülmesi çoook sinir bozucu bir halde biliyorum geçici çünkü oğlumda da böyleydi ama gerçekten banyoya girmeye korkar oldum belki vitaminler işe yarar
Hayırlı haberlerle gel kuzum.Bu arada randevunun biri haftaya çarşamba ya kesinleşti çok şükür
Canım dönemsel olabilir. Bünye farklılığı da etkili. Belki benim de daha ilerleyen aylarda dökülür.Lunem ben çok düzenli vitamin kullanıyorum senelerdir ,malum burda güneşte pek olmaz mecburuz zaten d3 -Demir-b12 ve balık yağı
Bunlar çok düzenli içerim .eczaneden özel şampuanda denedim zamanında fayda etmiyor,benim her gebelikten 3 ay sonra başlar dökülmeye
Hiç abartmıyorum kel olmaya yakın durur. Sonra küçük küçük saçlar yeniden çıkmaya başlar 1. Yıl alır tekrar dolması.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?