Benimkide aynı Sahibinden.mynet falan bakınıyo boyna ama saolsun bu aksam çiçek almış bana Oğlumuza ciciler falan bana mı yürücek nedir :)Benim bi arkadaşım vardı 'sahibinden.cm batsın' derdikocası sabah akşam araba bakardı.
İnan farklı durumda olan hiç Yok. Herkes aynı durumda. Anaların saçlar süpürge babalar odunumsu kerestemsi
Teşekkürler canımmm... iyi ki gelmişim ve sizleri tanımışım diyorummöGayet de iyisin canm masallahh. Aynen ben esimle bi daha konusacam bu durumu zaten kisa zamanda donecem araniza insallah azcik durulsun da ortalik :) bi daha gorusme sasimiz da olur insallah. Ama ictendik ya boyle cok hostu sanki bayadir tanisiyo gibi gerci tanisiyoz da burdan ama ne bilim iste...
hem bakimi da gectim kalbini az cok anladm, seffaf bi insansin bence icin disin bir.
ooo yağlar ballar hep başkalarına bende tatlıyımdır beni de sevin. Kıskanç Lune.Gayet de iyisin canm masallahh. Aynen ben esimle bi daha konusacam bu durumu zaten kisa zamanda donecem araniza insallah azcik durulsun da ortalik :) bi daha gorusme sasimiz da olur insallah. Ama ictendik ya boyle cok hostu sanki bayadir tanisiyo gibi gerci tanisiyoz da burdan ama ne bilim iste...
hem bakimi da gectim kalbini az cok anladm, seffaf bi insansin bence icin disin bir.
Kalk bir ruj sür en azından ne kadar sürer ki? Bir rimel bir ruj 1 dakikadan az ama çok şey değiştiriyor inan.Ayy burda yazılanları okuyunca bi sirkelendimkendime geldim yarından itibaren bambaşka bir karpuz suyu olmaya karar verdim teşekkür ederim sizedee
ne kadarlık bebeğin canım benimki de dişten yana çok dertli yavrumEvet dişler çıktı :))) iki tane galiba diğer iki diste çıkacak . Dişler cikmadan 1 hafta önce yoğun huzursuzluk vardı. Kızlar whatsapp grubunuza beni de ekleyin :))
Seni de seviyoruzzzzz.... yıllar oldu izmir e gitmeyeli keşke gelebilsek de buluşsak senle de :)ooo yağlar ballar hep başkalarına bende tatlıyımdır beni de sevin. Kıskanç Lune.
Kalk bir ruj sür en azından ne kadar sürer ki? Bir rimel bir ruj 1 dakikadan az ama çok şey değiştiriyor inan.
ooo yağlar ballar hep başkalarına bende tatlıyımdır beni de sevin. Kıskanç Lune.
Kalk bir ruj sür en azından ne kadar sürer ki? Bir rimel bir ruj 1 dakikadan az ama çok şey değiştiriyor inan.
Kız lune keşke İstanbul'da olsaydın kız buluşurduk seninle de :)ooo yağlar ballar hep başkalarına bende tatlıyımdır beni de sevin. Kıskanç Lune.
Benzer bir durumu yasadim icini lutfen ferah tut, bobrek tasi yuzunden ameliyat olup Alp' i iki gun emziremedim. Hastaneye bile pompami goturup sut sagdim surekli, sutum ameliyat stresi ve agridan biraz azaldi ama kisa surede eski haline geldi. Sonrasinda ilk emzirmemi gece o uyurken yaptim ve inan yavrum heyecanlandi mutlu olduMerhaba hanımlar bugün ebemiz ziyarete geldi nihayet
Nevşin tam 7020kg ve 64,buçuk santim boy olmuş
Memedeki kitle için elleme zamanla geçer hormonlardan olan bişi dedi .
Bu arada benim nöroloji doktoru aradı telefonla
1 haftaya kadar ilaçlı mr çekilmek için randevun gelecek ama o ilaç sana verildiğinde emzirmeye 2 gün ara vermelisin dedi
Önce bol su içerek vücuttan atmalısın dedi
İnş o iki günde nevşin memeyi unutup bırakmaz
Benzer bir durumu yasadim icini lutfen ferah tut, bobrek tasi yuzunden ameliyat olup Alp' i iki gun emziremedim. Hastaneye bile pompami goturup sut sagdim surekli, sutum ameliyat stresi ve agridan biraz azaldi ama kisa surede eski haline geldi. Sonrasinda ilk emzirmemi gece o uyurken yaptim ve inan yavrum heyecanlandi mutlu olduMerhaba hanımlar bugün ebemiz ziyarete geldi nihayet
Nevşin tam 7020kg ve 64,buçuk santim boy olmuş
Memedeki kitle için elleme zamanla geçer hormonlardan olan bişi dedi .
Bu arada benim nöroloji doktoru aradı telefonla
1 haftaya kadar ilaçlı mr çekilmek için randevun gelecek ama o ilaç sana verildiğinde emzirmeye 2 gün ara vermelisin dedi
Önce bol su içerek vücuttan atmalısın dedi
İnş o iki günde nevşin memeyi unutup bırakmaz
Ah keşke hep beraber toplanıpSeni de seviyoruzzzzz.... yıllar oldu izmir e gitmeyeli keşke gelebilsek de buluşsak senle de :)
ayy süper olurdu valla. Kardeşim var istanbulda. Belki ilerde neden olmasın?Kız lune keşke İstanbul'da olsaydın kız buluşurduk seninle de :)
Doğumdan itibaren kilolarını yazar mısın tatlımKızlar merhaba çok oldu girmeyeli bugün kontrolumuz vardı oğlum sadece 400 gr almış mama ya da ek gıda için doktor bi 15 gun sonra getir bi daha bakalim dedi siz ne dersiniz mama takviye etsem mi tavsiyeye ihtiyacım var
Valla tatlım Hala saat başı uyanıp emiyor ve her saat yeniden yatıyorum ama kolik saatinden kurtulduk sadece emdikten sonra gaz sancısı yaşıyor o kadarEttim canım yok. Off niye boyleyiz bilmiyorum. Benim kucağımda, gezerken ve emerken o kadar rahat ki. Bunlar dışında hep yaygara. Sagligi yerinde duruyor. Böyle turp gibi gözüküp hasta olabilir mi acaba?
Ayyy Allah razı olsun canım. Insanı anlayan birilerinin olmasi ne güzel. Allah'im yardım etsin bizlere. Senin minik nasil? Uykusu duzeldi mi?
Sanıyorum sende bendensin. Atak öldürüyor valla
Demin kayinvalideme biraktim kizimi azıcık uyuyayim diye mama verdim bir de. Icmemis mamayi ciyak ciyak agliyordu.
Olsun canım aman o hallerinden iyidir. Zamanla süresi uzar inşallah sen de rahata kavuşursun. Başın nasıl oldu?Valla tatlım Hala saat başı uyanıp emiyor ve her saat yeniden yatıyorum ama kolik saatinden kurtulduk sadece emdikten sonra gaz sancısı yaşıyor o kadar
Attım tatlım özeldenYa bunu cok begendim, ozelden atar misin ekran goruntudunde kucul cikiyor
Canım 3.150 gr doğdu 1. Ay 4.450 2.ay 5370 3.ay 6150 4.ay 6550ayy süper olurdu valla. Kardeşim var istanbulda. Belki ilerde neden olmasın?
Doğumdan itibaren kilolarını yazar mısın tatlım
Başım aynı Can'ım hiç birşey çare olmadı dün tuttu hala ağrıyor ağlamaktan gözlerim şişti oğlum için özel kreşe başvurdum 2 haftaya cevap vereceklermiş eğer alırlarsa bu defa film çekmeye gidecem ..Olsun canım aman o hallerinden iyidir. Zamanla süresi uzar inşallah sen de rahata kavuşursun. Başın nasıl oldu?
Canım doğum kilosunu hızla ikiye katlamış. Ondan sonra kilo alımı yavaşlar. Yoksa 1 yaşında 15 kilo sumocuklarımız olur. Bence mama verme çünkü iyi kilosu.Canım 3.150 gr doğdu 1. Ay 4.450 2.ay 5370 3.ay 6150 4.ay 6550
Bizim buralar buz buz karda gecen ay yağdı buraya ama sende dikkat et hem kendine hem bebeğe tatlım@kaftankef Canim kac haftaliksiniz şu an? Bu atak en uzunu sanırım zorluyor bayabiz daha ufagiz. Insallah bir an önce atlatirsiniz çünkü uykusuzluk insani mahvediyor tum sinir sistemini bozuyor. Sabrin kalmiyor insallah kuzucuk bir an once düzelir annesi de bol bol dinlenir
cetrina canim cok geçmiş olsun yaa umarim daha iyidir simdi. Oralar da cok soğuk mu bizim şehre kar yağdı daha da mayisa kadar kalkmaz
La Lune sen yazinca bi hayal ettim de güldüm biraz :) en çok sen korkmussundur noluyor diye :) sonra nevayi uyutma işi de sana patladı tabi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?