2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Benim bi arkadaşım vardı 'sahibinden.cm batsın' derdi kocası sabah akşam araba bakardı.
İnan farklı durumda olan hiç Yok. Herkes aynı durumda. Anaların saçlar süpürge babalar odunumsu kerestemsi
Benimkide aynı Sahibinden.mynet falan bakınıyo boyna ama saolsun bu aksam çiçek almış bana Oğlumuza ciciler falan bana mı yürücek nedir :)

Teşekkürler canımmm... iyi ki gelmişim ve sizleri tanımışım diyorummö

ooo yağlar ballar hep başkalarına bende tatlıyımdır beni de sevin. Kıskanç Lune.
Ayy burda yazılanları okuyunca bi sirkelendim kendime geldim yarından itibaren bambaşka bir karpuz suyu olmaya karar verdim teşekkür ederim sizedee
Kalk bir ruj sür en azından ne kadar sürer ki? Bir rimel bir ruj 1 dakikadan az ama çok şey değiştiriyor inan.

ooo yağlar ballar hep başkalarına bende tatlıyımdır beni de sevin. Kıskanç Lune.

Kalk bir ruj sür en azından ne kadar sürer ki? Bir rimel bir ruj 1 dakikadan az ama çok şey değiştiriyor inan.
Seni de seviyoruzzzzz.... yıllar oldu izmir e gitmeyeli keşke gelebilsek de buluşsak senle de :)

Benzer bir durumu yasadim icini lutfen ferah tut, bobrek tasi yuzunden ameliyat olup Alp' i iki gun emziremedim. Hastaneye bile pompami goturup sut sagdim surekli, sutum ameliyat stresi ve agridan biraz azaldi ama kisa surede eski haline geldi. Sonrasinda ilk emzirmemi gece o uyurken yaptim ve inan yavrum heyecanlandi mutlu oldu

Benzer bir durumu yasadim icini lutfen ferah tut, bobrek tasi yuzunden ameliyat olup Alp' i iki gun emziremedim. Hastaneye bile pompami goturup sut sagdim surekli, sutum ameliyat stresi ve agridan biraz azaldi ama kisa surede eski haline geldi. Sonrasinda ilk emzirmemi gece o uyurken yaptim ve inan yavrum heyecanlandi mutlu oldu

Kızlar merhaba çok oldu girmeyeli bugün kontrolumuz vardı oğlum sadece 400 gr almış mama ya da ek gıda için doktor bi 15 gun sonra getir bi daha bakalim dedi siz ne dersiniz mama takviye etsem mi tavsiyeye ihtiyacım var

Kız lune keşke İstanbul'da olsaydın kız buluşurduk seninle de :)
ayy süper olurdu valla. Kardeşim var istanbulda. Belki ilerde neden olmasın?
Kızlar merhaba çok oldu girmeyeli bugün kontrolumuz vardı oğlum sadece 400 gr almış mama ya da ek gıda için doktor bi 15 gun sonra getir bi daha bakalim dedi siz ne dersiniz mama takviye etsem mi tavsiyeye ihtiyacım var
Doğumdan itibaren kilolarını yazar mısın tatlım

Valla tatlım Hala saat başı uyanıp emiyor ve her saat yeniden yatıyorum ama kolik saatinden kurtulduk sadece emdikten sonra gaz sancısı yaşıyor o kadar

Valla tatlım Hala saat başı uyanıp emiyor ve her saat yeniden yatıyorum ama kolik saatinden kurtulduk sadece emdikten sonra gaz sancısı yaşıyor o kadar
Olsun canım aman o hallerinden iyidir. Zamanla süresi uzar inşallah sen de rahata kavuşursun. Başın nasıl oldu?

Olsun canım aman o hallerinden iyidir. Zamanla süresi uzar inşallah sen de rahata kavuşursun. Başın nasıl oldu?
Başım aynı Can'ım hiç birşey çare olmadı dün tuttu hala ağrıyor ağlamaktan gözlerim şişti oğlum için özel kreşe başvurdum 2 haftaya cevap vereceklermiş eğer alırlarsa bu defa film çekmeye gidecem ..

Bizim buralar buz buz karda gecen ay yağdı buraya ama sende dikkat et hem kendine hem bebeğe tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…