2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Umarım alırlar canım. Hem sana da bir dinlenme olur.

Ayy bizde 15 hafta atağı başladı sanırım, sebepsiz ağlamalar, kucakta gezmek istemeler, sürekli memede bakalım nasıl geçicek bugünler
Ya benimki sürekli memede zaten ona alışkınızda diğerleri çok ağır gelecek ağlamalar falan zaten artık ağlamalarına dayanamıyorum o ağlayınca başım çatlıyor

Bizim buralar buz buz karda gecen ay yağdı buraya ama sende dikkat et hem kendine hem bebeğe tatlım

Artik bizim için dışarı cikmalar gezmeler bitti zaten canım arabamiz da yok o yuzden evdeyiz. 24 aralikta istanbula gidiyoruz kızımla ailemin yanina sonra oradan ocakta esimde gelecek bursaya gecicez. Sonra ocak ortasi dönüp evde takilmaya devam edicez :) 2. Donem calisma durumum olursa ancak çıkarım dışarıya :)
Insallah ogulunu kabul ederler sen de biraz daha kendine vakit ayırıp dinlenirsin canım

Ayy doya doya tadını çıkar bebeğinle ailenin yanında.. sağlıkla kolaylıkla gidin inşallah ..Can'ım valla doğrusunu söyleyim ikisine bakmaya alıştım o konuda hiç zorluk yaşamıyorum Allah gücünü veriyor yetişiyorum ikisine tek sorun oğlum konuşmuyor ve çok hırçın çünkü kimsemiz Yok doktora gidecem gidiyorum beni yerin on kat dibine sokuyor ..kreşe gitmesini sadece arkadaşı olsun huyları değişsin diye istiyorum İnan yoksa koca adam oldu bakımı kolay sadece huyları kötü

Canım doğum kilosunu hızla ikiye katlamış. Ondan sonra kilo alımı yavaşlar. Yoksa 1 yaşında 15 kilo sumocuklarımız olur. Bence mama verme çünkü iyi kilosu.
3 aya kadar iyiydi zaten ama bu ay çok düşük almış doktorumuz 500 un altı az dedi ama bi 15 gun sonra tekrar bakalım dedı de ben biraz evham yaptim

Konusmamasi normal mi cnm

Ayy inşallah konuşmayada başlar belki en çok istediğim şey şuan oğlumun konuştuğunu duymak bi konuşsa bütün sorunlarımız bitecek
Ah evet konuşamamak hırçın yapıyormuş çocukları. Umarım faydası olur kreşin. Çok zor işin kuzum Allah kolaylıklar versin.

ooo yağlar ballar hep başkalarına bende tatlıyımdır beni de sevin. Kıskanç Lune.

Kalk bir ruj sür en azından ne kadar sürer ki? Bir rimel bir ruj 1 dakikadan az ama çok şey değiştiriyor inan.
Surdum sürüştürdüm kızz ayy vallahi çok iyi geldi kocişin bile gozlerinin içi parladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…