2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Cnm hersey zamanla düzelicek hepsine yetişeceksin merak etme bende ilk 2 ay aynı sekildeydim önce sen iyi ol hersey zamanla Sıkma canını
İnşallah canım inşallah.
Canim zaten bunu anlasalar tüm evlilikler mis gibi olur...

Aynı ben işte önce özle sonra pisman ol ağla.Gececek insallah,bebislerle gezeriz artık.
Heh işte ne güzel dedin canım ben kendimden çok ödün verdim,veriyorum.Sorun bu sanırım.Farklı ilçe olunca ta sabahtan gelip aksamı geçirip dönüyorlar,iki gün oglumla ilgilenemiyorum doğru düzgün ve kalabalığı hiç sevmiyor oğlum çok ağlıyor kalabalık misafir de.O yüzden yemeğe gelmeyin filan pek geçerli olmuyor çok yorulmusum bu meselelerden de o yüzden şimdi kafaya bu kadar takıyorum stres yapıyorum.Banyosunu filan beraber yaptırıyoruz hiç yardimci olmuyor değil çok sükür ama işte eskiyi düşünüp kıyaslamamam lazım belki de.Cok şükür hep ağlayan bi bebek değil.ayni saatlerde uyumaya da alisicak gibi tabi bazen zorluyor.Bize vakit de kalıyor ama ben tüm gün yorulunca e bi de eski romantikler kalmayinca bunaldim sanirim.Ama zamanla her şey daha güzel olur inşallah,inaniyorum buna.

Şu bilgisayarlar ve telefonlar evlilik katili resmen canım.Bizde de oluyor o sohbetkerin azlığı zaten ruhumuzun tatmin olmaması da böyle başlıyor işte.Biz itekliycez bu beyleri hep sanırım.

Çok tatlısın ya o kaliteli odun olursa ben de kaliteli bi dırdırcı olacagim desene

Ayyy çok güldüm,hepsi aynı model mi yaa...

Canım kendini suçlama hasta olacaklarsa biz ne kadar sakinsak da oluyorlar.İnsallah iyileşir bir an önce.İnsallah her sey düzelir de huzurlu yuvalarimiz olur her daim.

Ya kızlar bitanesiniz çok sağolun,desteginizi yanibasimda hissettim,cok iyi geldi.Herkesin derdine deginmisim sonra da çekip gitmiş gibi oldum ama hala hastayım biraz ağladım eşim sarıldı konuştuk şimdi daha iyiyiz çok şükür.İnsallah böyle devam eder.Söylediklerinizi tek tek dikkatle okudum.Daha pozitif daha güçlü olacağım ve ilk fırsatta kan değerlerime baktiracagim çok yorgun düsmüsüm belli.

Son düzenleme:
Oooo çok iyi gidiyorsun 2 ay bile olmadı başlayali değil mi. Ne kadar fazlan kaldı spor da yapıyor musun
Yok canım spor yapamıyorum gece yemıyorum sadece gunduzlerı de abartmıyorummm
2 ay olmadı verılcek 6-7 kılom var ama hamıleyken aldıgım kılolar bıttı nerdeyse ben 2-3 defa hamılelık yasamıştım o fazlalıklar gıtmedı daha

Demır aıle hekımı vercek ama ınu kullanma 25 aralıkta benım vercegım demırı kullan dedı henuz vaslamadık yanı

Kızlarrrr dun gece denedıgımı paylasayım hemen
Bu saatlerde uyudu ven saat 1e kdr oturmuştum bu esnada sut sagdım uyumadan bıberonla o uyurken verdım sutu daha az kalktı dun gece bılgınız olsunnnn
Canım iyi yöntem aslında sagmis da oluyorsun.Ben de şöyle yapıyorum.Aksam 7.30-8 gibi emzirip uyumaya çalışıyorum,emzirirken battaniyeyle gözlerini kapatıyorum bazen uyuyo,uyumadiysa emziğini verip gözlerini örtüp pış pışlıyorum.Ninni söylüyorum ya da netten Ninni açıyorum melodisi dinginlestiriyo.Ben yatana kadar arada uyanacak gibi oluyor emzik verip yine pıspışlıyorum sonra yatmadan önce alıp emziriyorum tabi saat bi 12 oluyor.Ama gece bazen çok uyanıyor bazen az.

İstanbul'a gelince buluşuruz işte hep beraber nereye geliceksin ist.da

Ayy burda yazılanları okuyunca bi sirkelendim kendime geldim yarından itibaren bambaşka bir karpuz suyu olmaya karar verdim teşekkür ederim sizedee

Benimkide aynı Sahibinden.mynet falan bakınıyo boyna ama saolsun bu aksam çiçek almış bana Oğlumuza ciciler falan bana mı yürücek nedir :)
Allah canini almasin koptum ya
Ah keşke hep beraber toplanıp tugbayhan ın eve gitsek.
Kizzzz vallah yaaa cikin cikin gelin hadi ne zaman toplasiyoz

Ay kıyamam sana da çok geçmiş olsun canım migren de tam haftasına denk gelmiş sen girmişin bebişle beraber atağa. Şaka maka çabucak gitsin inşallah hem ataklar hem migren
Cok sagol arkadaşım amin amin amiiin.

Bu arada randevunun biri haftaya çarşamba ya kesinleşti çok şükür
Hayırlı haberlerle gel inşaAllah.
Valla tatlım Hala saat başı uyanıp emiyor ve her saat yeniden yatıyorum ama kolik saatinden kurtulduk sadece emdikten sonra gaz sancısı yaşıyor o kadar
Cok şükür canım. Buna da şükür. O da düzene girer inşaAllah.

Esim sabah rüyasında görmüş bizim kız diyormuş ki baba bana kardeş yapın. Yuru git be dedim :)
Hahahaa

InşaAllah gececek bunlar. Toparlanmaliyiz. Evlatlarımız nimetten. Allah bolca yardım etsin bizlere.

Peşine de yok ya biz elife zor bakiyoruz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…