- 4 Ağustos 2009
- 5.969
- 701
- 163
İnşallah canım inşallah.Cnm hersey zamanla düzelicek hepsine yetişeceksin merak etme bende ilk 2 ay aynı sekildeydim önce sen iyi ol hersey zamanla Sıkma canını
Canim zaten bunu anlasalar tüm evlilikler mis gibi olur...Bizde doğumdan sonra böyle kavgalar ettik iyice saldı kendini 2 gün önce sakin kafayla konuştuk ne istediğimizi anlattık birbirimize anlaştık biraz daha iyi gibi inş sizde iyi olursunuz biz kadınların duygusal Açıdan desteklenmesi gerek bi anlayamadılar
Aynı ben işte önce özle sonra pisman ol ağla.Gececek insallah,bebislerle gezeriz artık.Offf bende bazı şeyleri çok özlüyorum. Allah bi dert verir diye korkuyorum sonra dusunduklerime.. ben bu saate uyumus olurdum mesela..eşimle plan yapıp gezerdik mesela.. ya da rahat rahat istediğim zaman dışarı cikabilirdim, gezebilirdim mesela.. sabah istediğim saat kaldırdım.. bir günde bir kitap bitirebilirdim.. istediğim zaman istediğim yemegi yerdim ya da yapardım.. en üzüldüğüm uyku ve gezme.. bazen çıkıyorum burnumdan geliyor. Agla agla susmuyor günüm rezil oluyor. Gözlerim batiyor ama ah ahhh. Dun 9'dan 12'ye kizimi uyutmaya uğraştım. Uyudu bende yatayim dedim uyuyamiyorum. Belim ayri sirtim ayri kasiklarim ayrı ağrıyor. Ahh ahhhh.. cok doluyum aa dostlar çook!
Heh işte ne güzel dedin canım ben kendimden çok ödün verdim,veriyorum.Sorun bu sanırım.Farklı ilçe olunca ta sabahtan gelip aksamı geçirip dönüyorlar,iki gün oglumla ilgilenemiyorum doğru düzgün ve kalabalığı hiç sevmiyor oğlum çok ağlıyor kalabalık misafir de.O yüzden yemeğe gelmeyin filan pek geçerli olmuyor çok yorulmusum bu meselelerden de o yüzden şimdi kafaya bu kadar takıyorum stres yapıyorum.Banyosunu filan beraber yaptırıyoruz hiç yardimci olmuyor değil çok sükür ama işte eskiyi düşünüp kıyaslamamam lazım belki de.Cok şükür hep ağlayan bi bebek değil.ayni saatlerde uyumaya da alisicak gibi tabi bazen zorluyor.Bize vakit de kalıyor ama ben tüm gün yorulunca e bi de eski romantikler kalmayinca bunaldim sanirim.Ama zamanla her şey daha güzel olur inşallah,inaniyorum buna.Canım benim arkadaşların da dediği gibi biz anneyiz süper güçleri olan bi kahraman değil lunecim ne güzel demiş süpermen hiç değiliz. Elimizden gelenin fazlasıyla yavrularımıza yetmeye çalışıyoruz ve bunu yaparken ev işi yemek yapmak vs aksayabilir sosyal hayatımoz bir nebze de olsa sekteye uğrayabilir ama ne olursa olsun eşinle keyifli saatler geçirmeye bakın bu elbette birlikte sinemaya gitmek olmayabilir bir süre hatta evde çocuk uyusun bir film izleyelim diyemeyebilirsiniz ama mesela yere bi battaniye serin alın kuzunuzu aranıza hepiniz yüzüstü yüzlerinizi görecek şekilde agucuk bugucuk yapın, bebeğinizin banyosunu eşinizle birlikte eğlenceye dönüştürerek yaptırın hep birlikte kaliteli zaman geçirmeye çalışın. Planlara hep kuzunu dahil ettim de anladığım kadarıyla düzenli uyuyup size vakit bırakan bi bebek değil o yüzden böyle dedim yoksa o uyusun siz açın bi film film izleyin. Bunun dışında sakın kendime bakamıyorum falan deme al bebeğini karşına durmuyor mu? Aç altını (genelde severler) seni görebileceği bi yere yatır aş basit bi maske sür yüzüne bunu yaparken bebeğinle agulaş keyifle basit bi maske yap kendine ne bileyim normal akışı keyifli hale getirmeye çalış canım benim mutlaka psikolojine yansıyacaktır. Ama sakın ve sakın yetmiyorum yetemiyorum deme bu dönemler de gelip geçici tek değilsin bak hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz. Çoğumuz iş hayatında ve sosyal hayatta aktifken birden evde aktif olmaya başladık ve hepimiz benzer boşluğa düşüyoruz çoğu zaman. Bu arada yemekli misafirler de kusura bakmasın da bi zahmet bebekli eve geldiklerini hatırlasınlar. Bu sürede sakın onu kırmayayım buna ayıp olmasın diye bebeğin ve eşinden ayrıca kendinden ödün verip insanları mutlu etmeye çalışma.
Bugun burasi çok melankolik olduaz da ben içimi dokeyim. Ben de bazen sesimi unutmuş gibi hissediyorum. Gündüz eşim işte akşam geliyor pc başında bende surekli emzir oyna uyut topla yemek hazirla topla sonra ağlayan bebegi sustur vs. Hep ayni şeyler. Oturup sohbet etmek mi kiminle ? Öyle bunaldim ki. En kötüsü de beni anlamayan bir koca. Ben fazla alinganmisim...
Şu bilgisayarlar ve telefonlar evlilik katili resmen canım.Bizde de oluyor o sohbetkerin azlığı zaten ruhumuzun tatmin olmaması da böyle başlıyor işte.Biz itekliycez bu beyleri hep sanırım.
Şuanda böyle hissetmen çok normal..zaten böyle hissetmesen bi sıkıntı var derdim. Benim görümcemin 7 yıl çocuğu olmadı..çok kez tüp bebek denemesi yaptı ve sonunda bir kızı oldu çok şükür (şuan 2 yaşında) o bile bunalıma girdi. Ben gezmek istiyorum,evde durmak istemiyorum çok yoruldum bunaldım falan diye ağladı.
Bak baya bi zaman sonra da 'ben çocuğum yokken ne yapıyordum acaba' diye düşüneceksin
Bu sürede kocan daha bi kaliteli odun olacak o ayrı
Çok tatlısın ya o kaliteli odun olursa ben de kaliteli bi dırdırcı olacagim desene
Geçmiş gün olason cümlende sesli güldüm çocuk uyanacaktı!! Senin koca bir üst seviyeye geçmiş gözün aydın bacıııım!
Dığum günümde bana sürpriz yapmış küçük bi pasta almış (kavga etmiştik beni kırmıştı gönlümü almak için.. yoksa öyle romantik toplara girmez) bende erkenden yatmıştım. Mum yakmış 1 tane beni uyandırdı. Mumu üfledim bir kaç güzel cümle kurdu sonra yattım uyudum. Ertesi gün aklıma geldi pasta gidip yiyim dedim aradım taradım pasta yok. Tlf aradım pasta nerde diye 'E sen gece kalkmayınca ben onu yedim' demez mi banaay ben şok!
Ayyy çok güldüm,hepsi aynı model mi yaa...
Canım kendini suçlama hasta olacaklarsa biz ne kadar sakinsak da oluyorlar.İnsallah iyileşir bir an önce.İnsallah her sey düzelir de huzurlu yuvalarimiz olur her daim.Şimdi daha iyi ateşi Yok ama hala çok mız mız gece 15 dakikada bir uyanıyor fena üşüttüm yavrumusanada çok geçmiş olsun .. yazdığın şeylerin aynısını yaşıyorum eşim çok yoğun çalışıyor ve hiç bir şey yolunda gitmiyor İnan ben zorla itekliyorum .. hayal ettiklerimden o kadar uzak bir hayattayım ki şuan ..sabrediyorum. Çocuklar biraz büyüsün eşimin durumu düzelsin ve herşeyden önemlisi aramızdaki bağ güçlensin diye ..bu dönemleri yaşaman normal yani tatlım
Ya kızlar bitanesiniz çok sağolun,desteginizi yanibasimda hissettim,cok iyi geldi.Herkesin derdine deginmisim sonra da çekip gitmiş gibi oldum ama hala hastayım biraz ağladım eşim sarıldı konuştuk şimdi daha iyiyiz çok şükür.İnsallah böyle devam eder.Söylediklerinizi tek tek dikkatle okudum.Daha pozitif daha güçlü olacağım ve ilk fırsatta kan değerlerime baktiracagim çok yorgun düsmüsüm belli.
Son düzenleme: