- 24 Aralık 2015
- 56
- 26
- 3
Abartmış gıbı geldi arkadaşımdaha 6 haftalıgız
Aslında annesi çok sıkı tembihledi 'burda fena kar var birazcık erisin o Zaman gel' diye ama zilli kız dinlemediPisikedii bebisin iz hosgelmis annesini bekletmek istememis
Kuzenimde Nasıl duygusaldır içlidir. Bide nöbetçi hemşireyle kavga etmişler. Kadın ben mi sizin ayağınıza gelecem? Siz benim ayağıma geleceksiniz bi daha olmasın! Bebeğe de 'em çabuk bu mamayı yoksa sana serum takarım! Falan fistan konuşmuş..dün gece resmen gözümü kırpmadımahhh canımm hayırlısı olsun.. Okurken nasıl içlendim anlatamam.. Kendimi öyle çaresiz hissettim onun yerine koyup.. Çok şükür ki bebeği sağ salim kucağında.. Gözünüz aydın olsun..
Rabbim hayırlısını versin canım.Selam arkadaslar, cok uzgunum Rabbimden hayirlisini istiyorum. hamilelik sonlanacaksa bile en kolay sekilde olsun insh.
Gecen hafta 6+1 gunluk gorunen bebek bugun 6 haftalik gorunuyo yine. Olcusu 30mm den 24 mm e dusmus. ve dr yolk kesesi bebege gore cok buyuk dedi. Bu bir sorunmus.
zaten sat tarihine gore 9haftalik olmasi gerekiyor aslinda. Gec dollenmedir iki hafta geriden geliyor diye dusunduk ama maalesef bu hafta hic gelismedi ama Kalp atislari var.
haftaya tekrar cagiriyor dr. Rabbim hayirlisini nasip etsin diyorum. Insallah hepiniz saglikla kavuaursunuz bebeklerinize.
Geçmiş olsun canım. Hemen panik olmamak lazım. Doktorunla görüşmek en doğrusu. Şimdi kafanda on bin milyon senaryo yazmışsındırGuatır yuksek çıktı cnm
Seni öyle iyi anlıyorum ki.Kendi kendime acaba bu olsa yer miydim gibi binlerce soru soruyorum ama boşuna.. Bu erkek milleti aynı. Nenem haklı; erkek kısmı hiç olmasa 1 tane doğuracaktı ki anlayacaktı Nasıl oluyor! Sabret az kaldı (diyorum ama Zaman geçmiyor sanki) buna da şükür. Midem bulandıkça orda ve benimle diyorum. Verene sonsuz şükürler olsunKızlar ben aclıktan ölcem sanırım hiç halimde yok bişey yıyemedıgım için dusup bayilabliirim bu kdr da olmaz yahu hiç mi bişey istemez insanın canı.eşim sen yemıyosun bu bebegin sucu ne gelişemıyo dedikçe midem dahada bulaniyo
bana da bu kadar yaptırdılar yaklaşık. sıkıntı çıkmamıştı. 3 veya 4 tüp kan aldılarTsk ederim cnm benden istenen testlerde bunlar benim doktor abartmismi dersiniz
Canım 5 tüp kan verdim ayrıca idrar. bunların aynılarını baktı benim Dr da. Ayrıca bi bildiği vardır ki istemiştir. Hem fena mı detaylıca kontrol ediyor,hiç bir noktayı şansa tesadüfe bırakmıyor. Kendince aralarından eleme yaparsan Dr sonuçlarına bakarken eksikleri tamamlar gel diyebilir benden söylemesiTsk ederim cnm benden istenen testlerde bunlar benim doktor abartmismi dersiniz
Vitamin iciyormusun? Ihmal etmeAh canım mumkunmu inan anlmıyrm gecen hfta hiçbişeyım yoktu halbuki
bunlar rutin her gebelikte istenen testler, devlet hastaneleri yapıyorTsk ederim cnm benden istenen testlerde bunlar benim doktor abartmismi dersiniz
Canım henüz bir şeylerin atması ve hissetmek için çooooook erken. 2.gebelikte bile en erken 14-16. Haftalarda hissediliyor ki bu da düşük olasılık. Rabbim o günleri de göstersin sağlıklısıyla ve hayırlısıylaKızlar bebeğiniz hangi taraftaysa oraya parmaklrnzı koyar mısınız. Benim solumda ve pıt pıt bişey atıyor.Sizde de var mı bişey
canım cok erken..bagırsak hareketlerı bizi kandırıyorKızlar bebeğiniz hangi taraftaysa oraya parmaklrnzı koyar mısınız. Benim solumda ve pıt pıt bişey atıyor.Sizde de var mı bişey
Cnm bnm de 24 kadim sat benim 6+2gunluk seninde ogle olmasin yada gec dollenmemi acaba seninkiBugün doktor kontrolüm vardı bebegimin kesesini gördük.çok şükür.doktorumuz 5 hafta 2 günlük dedi.son adet tarihim 24 kasımdı.doktor kesenin durumu iyi 2 hafta sonra gelin kalp atışlarını dinleyelim dedi.çok şükür rabbim inş sonunu getirir.
Cnm benimde SAT 24 kasımCnm bnm de 24 kadim sat benim 6+2gunluk seninde ogle olmasin yada gec dollenmemi acaba seninki
Cnm bebegin için sakin olmaya çalış .haklısın sinirlenmek te amaKızlar şuanda Canım bi sıkkın bi sinirlerim gergin anlatamam! Doğum yaptığında süt pompamı görümceme verdim. Her detayını anlatmama rağmen hastaneye gittiğimde pompanın biberon kısmının oturtulduğu ayağı da kaynatmış olduğunu gördüm ki o ince plastik olduğundan yamulmuş! Neyse keşke yapmasaydın falan dedim ama Canım sıkıldı tabi neyse bu bir şey değil. Kızı 1 yaşına girdi ve bana az evvel pompanın geri süt kaçmaması için takılan lastik contasını hastanede kaybettiğini söyledisinirden ne diyeceğimi bilemedim! Öyle fenayım ki şuanda ağzını burnunu kırasım geliyor! Yahu madem kaybettin zamanında desene bunu! Ay Allahım sen sabır ver bana!!!!
Canım Anlıyorum bende yurtdisindayim doktor degistirmek hastane degistirmek sorunCanim gecen hafta bu dr.dan sonra baska dr.a da gittim. Buranin en gelismis ve en pahali hastanesiydi. O dr. Sadece usg ye bakip gorduklerini soyledi. Iyi ya da kotu hicbirsy soylemedi. Ve ne yazikki o da vitamin turu bisey onermedi.
Ben de sonucta olcumleri cihaz yapiyor ve sonuc ayni cikiyor diye bana yakin ve daha uygun olan klinige gitmeye devam ettim.
Yurt disinda yasiyorum. Dr degisikligi yapmami garipsiyor burdaki dr.lar." Sebep ne?" "Ne fark olacak?" Demisti ikinci gittigim dr. C candy1907
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?