2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Pisikedii bebisin iz hosgelmis annesini bekletmek istememis
Aslında annesi çok sıkı tembihledi 'burda fena kar var birazcık erisin o Zaman gel' diye ama zilli kız dinlemedi ömrü bereketli olsun ne diyelim.

ahhh canımm hayırlısı olsun.. Okurken nasıl içlendim anlatamam.. Kendimi öyle çaresiz hissettim onun yerine koyup.. Çok şükür ki bebeği sağ salim kucağında.. Gözünüz aydın olsun..
Kuzenimde Nasıl duygusaldır içlidir. Bide nöbetçi hemşireyle kavga etmişler. Kadın ben mi sizin ayağınıza gelecem? Siz benim ayağıma geleceksiniz bi daha olmasın! Bebeğe de 'em çabuk bu mamayı yoksa sana serum takarım! Falan fistan konuşmuş..dün gece resmen gözümü kırpmadım çok dua ettim! Elimden bişe gelmedi. Lohusa kafasını iyi bilirim kim bilir neler kurdu kafasında

Rabbim hayırlısını versin canım.

Guatır yuksek çıktı cnm
Geçmiş olsun canım. Hemen panik olmamak lazım. Doktorunla görüşmek en doğrusu. Şimdi kafanda on bin milyon senaryo yazmışsındır zor şeyler ama stres hamileler için guatrdan daha tehlikeli olabiliyor inan bana Rabbim iç huzuru versin hepimize.

Seni öyle iyi anlıyorum ki.Kendi kendime acaba bu olsa yer miydim gibi binlerce soru soruyorum ama boşuna.. Bu erkek milleti aynı. Nenem haklı; erkek kısmı hiç olmasa 1 tane doğuracaktı ki anlayacaktı Nasıl oluyor! Sabret az kaldı (diyorum ama Zaman geçmiyor sanki) buna da şükür. Midem bulandıkça orda ve benimle diyorum. Verene sonsuz şükürler olsun

Tsk ederim cnm benden istenen testlerde bunlar benim doktor abartmismi dersiniz
Canım 5 tüp kan verdim ayrıca idrar. bunların aynılarını baktı benim Dr da. Ayrıca bi bildiği vardır ki istemiştir. Hem fena mı detaylıca kontrol ediyor,hiç bir noktayı şansa tesadüfe bırakmıyor. Kendince aralarından eleme yaparsan Dr sonuçlarına bakarken eksikleri tamamlar gel diyebilir benden söylemesi

Kızlar bebeğiniz hangi taraftaysa oraya parmaklrnzı koyar mısınız. Benim solumda ve pıt pıt bişey atıyor. Sizde de var mı bişey
Canım henüz bir şeylerin atması ve hissetmek için çooooook erken. 2.gebelikte bile en erken 14-16. Haftalarda hissediliyor ki bu da düşük olasılık. Rabbim o günleri de göstersin sağlıklısıyla ve hayırlısıyla

Bugün doktor kontrolüm vardı bebegimin kesesini gördük.çok şükür.doktorumuz 5 hafta 2 günlük dedi.son adet tarihim 24 kasımdı.doktor kesenin durumu iyi 2 hafta sonra gelin kalp atışlarını dinleyelim dedi.çok şükür rabbim inş sonunu getirir.

Kızlar şuanda Canım bi sıkkın bi sinirlerim gergin anlatamam! Doğum yaptığında süt pompamı görümceme verdim. Her detayını anlatmama rağmen hastaneye gittiğimde pompanın biberon kısmının oturtulduğu ayağı da kaynatmış olduğunu gördüm ki o ince plastik olduğundan yamulmuş! Neyse keşke yapmasaydın falan dedim ama Canım sıkıldı tabi neyse bu bir şey değil. Kızı 1 yaşına girdi ve bana az evvel pompanın geri süt kaçmaması için takılan lastik contasını hastanede kaybettiğini söyledi sinirden ne diyeceğimi bilemedim! Öyle fenayım ki şuanda ağzını burnunu kırasım geliyor! Yahu madem kaybettin zamanında desene bunu! Ay Allahım sen sabır ver bana!!!!

Cnm bnm de 24 kadim sat benim 6+2gunluk seninde ogle olmasin yada gec dollenmemi acaba seninki

Cnm bebegin için sakin olmaya çalış .haklısın sinirlenmek te ama

Canım Anlıyorum bende yurtdisindayim doktor degistirmek hastane degistirmek sorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…