2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    391
Biraz uzun ama tam bizlik bir hikaye :)

Beş yaşına ele avuca sığmayan kızıyla alışverişe giden bir anne,bir yandan alışveriş yapıyor bir yandan kızıyla ilgileniyor.Sürekli sağa sola el atan kızı yüzünden hayli zorlanıyor.Mağazada dolanırken,çikolata reyonunu gören çocuk aniden annesinin elinden kurtulup,”Ben çikollata isterim!Ben çikolata isterim!”diyerek çikolata reyonuna adeta saldırıyor!
Ufacık boyuyla elini çikolata kutularına uzatınca haliyle birkaç kutu çikolata yerlere dökülüyor.Mağazada alışveriş yapanlar kızın hem ısrarına hem de ortalığı dağıtmış olmasından dolayı anne ve kızına bakıyorlar.Mağaza görevlileri annenin yanına gelip yerlere dağılmış olan çikolataları topluyorlar.Anne gayet sakin bir şekilde kızının elinden tutuyor ve ”Kızım Ayşe sakin ol!Bak alışverişi bitirip evimize gideceğiz.”diyor.
Kasaya yaklaştıklarında bu sefer küçük kız kasanın önünde duran şekerlere saldırıyor;”anne ben şeker isterim!”diye bağırarak şeker kutularına el atıyor.Şeker kutularının yerlere dökülmesiyle yine mağazadaki diğer müşteriler onlara bakıyor.Mağaza çalışanları sinirlenseler bile,belli etmemeye çalışarak yerlerdeki şekerleri topluyorlar.Kadın yine gayet sakin bir şekilde kızının elinden tutuyor ve”Kızım Ayşe sakin ol!Bak alşverişi bitirdik.Hesabı ödeyip eve gideceğiz”diyor.
Hesabı ödemek için kasaya yönelen anne,kasiyerden bozuk paraları alıp çantasına yerleştirirken küçük kız bu seferde annesinin ellerine saldırıp”Anne ben para isterim!Anne ben para isterim!”diye bağırmaya başlıyor.Tabii bu esnada cüzdana saldırdığı için bozuk paralar yerlere saçılıyor.
Herkes bir yandan çocuğun sonu gelmez istekleri ve yaramazlıkları karşısında sinirlenirken,anne yine sakin bir şekilde kızının elinden tutuyor ve ”Kızım Ayşe sakin ol!Bak hesabı da ödedik şimdi eve gidiyoruz”diyor.
Tüm bu olup bitenlere şahit olan yaşlı bir teyze anneye yaklaşıp,”Hanımefendi!Ben 5 tane çocuk büyüttüm.Etrafımda da o kadar anne gördüm.Evladına karşı sizin kadar sabırlı olan birini hiç görmedim.Kızınız Ayşe’ye karşı ne kadar sabırlısınız?”diyor.
Kızının elinden tutmuş ve mağazadan çıkmaya hazırlanan anne,yaşlı teyzenin yüzüne bakarken hafifçe gülümseyerek”Teyzeciğim benim kızımın adı Ayşe değil ki!Kızımın adı Fatma.”diyor.Yaşlı teyzenin şaşkın bakışları arasında cümlesini tamamlıyor:”Ayşe benim adım! Ben kızımı değil kendimi sakinleştiriyorum!”
İç telkin,kendi kendini sakinleştirmektir.Kendi kendine nasihat etmektir.Kendine dua etmektir.
 
Guzelmış nedense kafamda kotu senaryo vardı sankı kızın son gunuymuş yada olumcul bır hastalıga yakalanmış gıbı dusundum demek kı ben de ıyu degılımmm olumlu dusunmedıgıme goree
 
kızlar su ıcın sut ıcın yeterlı derler ama yemegının cok faydası var sute kesınlıkle denıyorum kac gundur dırekt sutun kalıtesını etkılıyorrrr
Canım ya ben onu sagdugım sütten bile anlıyorum. Yemek sütün kalitesini su sütü artırıyor bence:)
 
Çok geçmiş olsun canım.
Zamanla her şey çok daha güzel olacak. Eltimin çocukları arasında 18 ay var. Şuanda oğlu 5,5 kızı 4 yaşında. Artık büyüdükleri için baya rahatladı.
Bu sırada..oğlunun cümle kurup konuşamaması normal. Konuşamadığı için de aşırı hırçınlık yapıyor.
Ya zaten o atıp tutmalar Yok mu ah ahhh!! Kendime çok kızmışlığım vardır. Neyse...yavaş yavaş öğrenecez.

Hep 'şu dönem bi geçsin rahatlayacam' diyorum daha zoru geliyor. Çok şükür bin şükür evlatlarım yanımda ve sağlıklılar. Verene çok şükür
Oğlan bu ara özür dilerim anne bi daha mapmiicaamm diyor 2 dk sonra yine yapıyor. Ah ahh..

Benim saçlarım da fena halde dökülüyor. İlk çocuumda da aynısı olmuştu yine aynı senaryo..hayırlısı. Kel kalmadım..umudum var.
Benimkide aynı Sahibinden.mynet falan bakınıyo boyna ama saolsun bu aksam çiçek almış bana Oğlumuza ciciler falan bana mı yürücek nedir :)
Bi planlar içinde mi acep??? Olaylar olaylar
 
Esim sabah rüyasında görmüş bizim kız diyormuş ki baba bana kardeş yapın. Yuru git be dedim :)
Seni döverim demedin mi kız?! Daha dur hele..Yeni bismillah dediniz. Ayy bende dün gece rüyamda hamile olduğumu gördüm..bildiğin çift çizgiyi görüyorum bi Ağustos bebesi daha kaldıramaz bu bünye diyorum resmen

Sacları cok dokulenler parmak kaldırsınnnn
Ben ben ben !!!
Kızlar benim oğlum gece 12/1 den önce uyumuyor sonra gündüz ona kadar uyuyor ben bunu nasıl geri çekebilirim
Uyku eğitimi verebilirsin. Kaç saatte bir uyuyor-emiyor ona göre Aralık'ları ayarlayabilirsin. İlk gün baya baya bi zorlanırsın. Böyle şeyler hiç kolay olmuyor. Pesetmemek önemli tabi.
Aaaaaa!! Bu benim Çocuk kendini yerden yere atarak yüksek perdeden ağlarken yandan 'hiç terbiye verememişsin bu nasıl şımarık bi çocuk' baskıları iyice işi zorlaştırıyor kendileri hiç çocuk olmamış,hiç çocukları olmamış ya da çocukları henüz o döneme gelmemiş kişilerin yorumları
Çok şükür şimdilerde marketten sadece 1 şey alabileceğini biliyor ona göre akıllıca davranmaya çalışıyor. Bir de diyeli bir şey istiyor ve bu isteğinden onu vazgeçiremeyeceğimi kestirdim hiiiç bulaşmıyorum istediğin kadar oynayabilirsin diyorum. Kafasını dağıtmak için bir sürü soru soruyorum ona.
 
24 agustos dogumlu cnm ama 40. Haftamiz 9 eylulde dolacakti. 12. hafta atagi :) senin ogluş napti kakasi duzene girdi insallah
Yok canım girmedi.
5 bitecek sabah.
Girdi zannettim, sabah-sabah-akşam-sabah yaptı en son ve bitti.
Bugün de çok huysuzdu.

Geçmişi hiç okuyamıyorum ben bugünlerde.
 
Sarımdaklı şampuan mı Luneciğim. Benim saçlarımı gürdü klipsli toka zor kavrardı şimdi nerdeyse kayıp düşüyor saçlarımdan. Banyonun gideri tıkandı daçtan da usta çağırdık
Benim moralim o kadar bozuk ki bu durumdan dolayı resmen alnım açıldı. Bi çaresi olsa yapıcam ama , kan değerlerimde de bir sıkıntı yok. Çok üzülüyorum kel kalıcam diye
 

İnci minci yok valla kaşıntıdan çatladı çocukcağız 1 aydır ama hala görüntüde bişi yok. Heyecanla bekliyoruz
 

İnş canım dediğin gibi olur benimde
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…