2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ah keşke hep beraber toplanıp tugbayhan ın eve gitsek.

Bence herkes toplanıp sana gelsin sen misafiri çok seviyorsun lunem
tugbayhan boğar milleti şimdi
Gelmişken şu kakanın rengine bakın nasıl iyimi
Kilosu iyimi bi bakın
Kusmuğu peynir gibi bakın normalmi
vs ,vs malum tatlı bayan ama takıntılı acık

Benim moralim o kadar bozuk ki bu durumdan dolayı resmen alnım açıldı. Bi çaresi olsa yapıcam ama , kan değerlerimde de bir sıkıntı yok. Çok üzülüyorum kel kalıcam diye

Bozma moralini inanki bende öyleyim avuç avuç dökülüyor
Sabaha kadar tarasam sabaha kadar dökülür o şekil yani ,yanlarım açılmaya başladı bile
Deminde yazdığım gibi kel olmaya yakın duruyor
Bende ilk gebelikten sonra çok korkmuştum çıkmicak bidaha ,kel kalacam diye ama çıkıyor
Anlıyorum insanın canını sıkıyor ama yapcak bişi yok ,şükür ediyorum tekrar çıkabildiğine :))

Ya benimki sürekli memede zaten ona alışkınızda diğerleri çok ağır gelecek ağlamalar falan zaten artık ağlamalarına dayanamıyorum o ağlayınca başım çatlıyor

Valla öyle ağlayınca şaşırdım napacağımı, ağla ağla midesini bulandırıyordu zilli kusacak sandım bi de yzun zamandır böyle ağlamamıştı elim ayağğım dolaştı.

İnş öyle olur canım,çünkü benim annemin saçları çok seyrek onları görünce benim de böyle kalacak diye iyiyse korkuyorum

kelebek.hill canisi begumumun kilosu boyu gayet superr soylemeyi atlamisim. Bide ne zaman ist gidiyon kiz keske bende gelebilsemm

Sagol canm aynen normal gidiyoruz. Cok sukur.
Keske kizzz ne guzel olurrr.. ama bilmiyorum ki ne zamn gidecem ise baslamadan bi daha giderim sanirm da. Subat marti bulur diye dusunuyorm. Ocakta annemler gelebilir cunku.

Bence de iyi fikir. Ben de gitmek istiyorum Tuğba'ya
Gel bacim benim ozel ucagimla aldirayim seni
Yapacagimi lunenin evindede yaparım ben kaka, kusmuk, kil, tuy ne bulursam takarim
Keske kizzz ne guzel olurrr.. ama bilmiyorum ki ne zamn gidecem ise baslamadan bi daha giderim sanirm da. Subat marti bulur diye dusunuyorm. Ocakta annemler gelebilir cunku.
Kis vakti usutmeyesin birde canim ben ondan korkuma gidemiyorum

maşşallah Begüm'e , geldiğinde bebişlerimiz bıcır bıcır olur, o zman buluşursak buluştuğumuz yer bayram yeri olur

Kızlar sophie diş kaşıyıcısı alan var mı yada almayı düşünen?
Açıkçası biraz pahalı geliyor o bana canım eve t çok güzel ama bazı çocuklar sevmiyormuş şimdi alırım sevmez içime oturur.İnstagramda filan ahşap,boyasız kasiyicilar görmüstüm onlar nasıl olur ki?

Bilmiyorum ki cnm annemler sulu olanlardan almış ama bu çok tatlı ya hem oyuncak gibi kararsız kaldım doğru diyorsun sevmezse benim de içime oturur :)

kız bu baya pahalı bişi gerek varmı yaa ,r kaç tane farklı bişi al bence

Sulu olanlardan var cnm da hoşuma gitti bu da :)

Canim biz o diyeti keseli çok oldu. Ben çok sık beslediğim için oluyormuş.
Araları açınca düzeldi.
Bende hep kendime o bir bebek. Seni sinir etmek için ağlamıyor. Senden yardım istiyor. Uyumak istiyor ama nasıl yapılacağını henüz çözemedi falan diyorum.

Gel bacim benim ozel ucagimla aldirayim seni

Yapacagimi lunenin evindede yaparım ben kaka, kusmuk, kil, tuy ne bulursam takarim

Kis vakti usutmeyesin birde canim ben ondan korkuma gidemiyorum

Hiç de bi şey olmaz canım. güzelce giydirip dikkat ettikten sonra. hem cidden bu kadar sakinirsak bu çocuklar bağışıklık kazanamaz ki.. gezmeleri oksijen almaları da şart kankacim

maşşallah Begüm'e , geldiğinde bebişlerimiz bıcır bıcır olur, o zman buluşursak buluştuğumuz yer bayram yeri olur

Sağol canım sagol. Nazenin de gitti mi doktora? maşallah saçlı kızımız kara kızımız :) inşallah canım aynen o zaman bizi her yer kabul etmez bile :))

Kizlar yavrum sabah ezaniyla uyudu. Memedeylen aglamiyor evde 30 dk yuruttum, gaxini aldim rahat kendinden gecmis besigine koydum. Hep inleme,aglama.. Kucagima alinca kismen daha iyi, surekli burnynu kasiyo, dunde kakasi yesil ve agir kokuluydu. Var yok arasi kirmizi nokta vardi. Dr gida alerjisi olabilir dedi artik aglamasiba dayanamiyorum. Oturdum bende agliyorum.

Günaydınnn kızlarr nasılsınız ne zamandır giremiyorumm bu aralar bi yoğunum nedense gözde artık ayakta gezinetek emmek istiyor ve ben çok yoruluyorum. nymeria-burcu canım ben de diyet hak getire spor da yapamıyorum benim periliçe akşamlrı çılgına dönüyor çünkü.. 3 kilom kaldı o da gider heralde biraz spora ihtiyacım var... yemek yemiyorum onun yerine tatlı yiyorum inan ki ve daha kötüsü uykudan uyanıp o tatlıyı yiyorum maalesef
Hatunlar çocuklar büyüyor biz yaşlanıyoruz galiba...

Canım geçmiş olsun. Belki karın ağrısı gibi bi sıkıntısı vardır ya da bunu tıkalıdır. Keşke dertlerini anlatabilseler. Üzülme bu da geçecek.

Ehehhehhe tabii Lune alışık kalabalık misafire. Buyrun gelin beklerim yolu düşen herkesi. Çok memnun olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…