- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
Benim moralim o kadar bozuk ki bu durumdan dolayı resmen alnım açıldı. Bi çaresi olsa yapıcam ama , kan değerlerimde de bir sıkıntı yok. Çok üzülüyorum kel kalıcam diye
Ya benimki sürekli memede zaten ona alışkınızda diğerleri çok ağır gelecek ağlamalar falan zaten artık ağlamalarına dayanamıyorum o ağlayınca başım çatlıyor
İnş öyle olur canım,çünkü benim annemin saçları çok seyrek onları görünce benim de böyle kalacak diye iyiyse korkuyorumBozma moralini inanki bende öyleyim avuç avuç dökülüyor
Sabaha kadar tarasam sabaha kadar dökülür o şekil yani ,yanlarım açılmaya başladı bile
Deminde yazdığım gibi kel olmaya yakın duruyor
Bende ilk gebelikten sonra çok korkmuştum çıkmicak bidaha ,kel kalacam diye ama çıkıyor
Anlıyorum insanın canını sıkıyor ama yapcak bişi yok ,şükür ediyorum tekrar çıkabildiğine :))
kelebek.hill canisi begumumun kilosu boyu gayet superr soylemeyi atlamisim. Bide ne zaman ist gidiyon kiz keske bende gelebilsemm
Gel bacim benim ozel ucagimla aldirayim seniBence de iyi fikir. Ben de gitmek istiyorum Tuğba'ya
Yapacagimi lunenin evindede yaparım ben kaka, kusmuk, kil, tuy ne bulursam takarimBence herkes toplanıp sana gelsin sen misafiri çok seviyorsun lunem
tugbayhan boğar milleti şimdi
Gelmişken şu kakanın rengine bakın nasıl iyimi
Kilosu iyimi bi bakın
Kusmuğu peynir gibi bakın normalmi
vs ,vsmalum tatlı bayan ama takıntılı acık
Kis vakti usutmeyesin birde canim ben ondan korkuma gidemiyorumSagol canm aynen normal gidiyoruz.Cok sukur.
Keske kizzz ne guzel olurrr.. ama bilmiyorum ki ne zamn gidecem ise baslamadan bi daha giderim sanirm da. Subat marti bulur diye dusunuyorm. Ocakta annemler gelebilir cunku.
maşşallah Begüm'e , geldiğinde bebişlerimiz bıcır bıcır olur, o zman buluşursak buluştuğumuz yer bayram yeri olurSagol canm aynen normal gidiyoruz.Cok sukur.
Keske kizzz ne guzel olurrr.. ama bilmiyorum ki ne zamn gidecem ise baslamadan bi daha giderim sanirm da. Subat marti bulur diye dusunuyorm. Ocakta annemler gelebilir cunku.
Açıkçası biraz pahalı geliyor o bana canım eve t çok güzel ama bazı çocuklar sevmiyormuş şimdi alırım sevmez içime oturur.İnstagramda filan ahşap,boyasız kasiyicilar görmüstüm onlar nasıl olur ki?Kızlar sophie diş kaşıyıcısı alan var mı yada almayı düşünen?
kız bu baya pahalı bişi gerek varmı yaa ,r kaç tane farklı bişi al benceKızlar sophie diş kaşıyıcısı alan var mı yada almayı düşünen?
kuzum noldu anlatsana sinirlenmişsinLovelygirl kim allah askınaa
Açıkçası biraz pahalı geliyor o bana canım eve t çok güzel ama bazı çocuklar sevmiyormuş şimdi alırım sevmez içime oturur.İnstagramda filan ahşap,boyasız kasiyicilar görmüstüm onlar nasıl olur ki?
kız bu baya pahalı bişi gerek varmı yaa ,r kaç tane farklı bişi al bence
Canim biz o diyeti keseli çok oldu. Ben çok sık beslediğim için oluyormuş.
Bende hep kendime o bir bebek. Seni sinir etmek için ağlamıyor. Senden yardım istiyor. Uyumak istiyor ama nasıl yapılacağını henüz çözemedi falan diyorum.Biraz uzun ama tam bizlik bir hikaye :)
Beş yaşına ele avuca sığmayan kızıyla alışverişe giden bir anne,bir yandan alışveriş yapıyor bir yandan kızıyla ilgileniyor.Sürekli sağa sola el atan kızı yüzünden hayli zorlanıyor.Mağazada dolanırken,çikolata reyonunu gören çocuk aniden annesinin elinden kurtulup,”Ben çikollata isterim!Ben çikolata isterim!”diyerek çikolata reyonuna adeta saldırıyor!
Ufacık boyuyla elini çikolata kutularına uzatınca haliyle birkaç kutu çikolata yerlere dökülüyor.Mağazada alışveriş yapanlar kızın hem ısrarına hem de ortalığı dağıtmış olmasından dolayı anne ve kızına bakıyorlar.Mağaza görevlileri annenin yanına gelip yerlere dağılmış olan çikolataları topluyorlar.Anne gayet sakin bir şekilde kızının elinden tutuyor ve ”Kızım Ayşe sakin ol!Bak alışverişi bitirip evimize gideceğiz.”diyor.
Kasaya yaklaştıklarında bu sefer küçük kız kasanın önünde duran şekerlere saldırıyor;”anne ben şeker isterim!”diye bağırarak şeker kutularına el atıyor.Şeker kutularının yerlere dökülmesiyle yine mağazadaki diğer müşteriler onlara bakıyor.Mağaza çalışanları sinirlenseler bile,belli etmemeye çalışarak yerlerdeki şekerleri topluyorlar.Kadın yine gayet sakin bir şekilde kızının elinden tutuyor ve”Kızım Ayşe sakin ol!Bak alşverişi bitirdik.Hesabı ödeyip eve gideceğiz”diyor.
Hesabı ödemek için kasaya yönelen anne,kasiyerden bozuk paraları alıp çantasına yerleştirirken küçük kız bu seferde annesinin ellerine saldırıp”Anne ben para isterim!Anne ben para isterim!”diye bağırmaya başlıyor.Tabii bu esnada cüzdana saldırdığı için bozuk paralar yerlere saçılıyor.
Herkes bir yandan çocuğun sonu gelmez istekleri ve yaramazlıkları karşısında sinirlenirken,anne yine sakin bir şekilde kızının elinden tutuyor ve ”Kızım Ayşe sakin ol!Bak hesabı da ödedik şimdi eve gidiyoruz”diyor.
Tüm bu olup bitenlere şahit olan yaşlı bir teyze anneye yaklaşıp,”Hanımefendi!Ben 5 tane çocuk büyüttüm.Etrafımda da o kadar anne gördüm.Evladına karşı sizin kadar sabırlı olan birini hiç görmedim.Kızınız Ayşe’ye karşı ne kadar sabırlısınız?”diyor.
Kızının elinden tutmuş ve mağazadan çıkmaya hazırlanan anne,yaşlı teyzenin yüzüne bakarken hafifçe gülümseyerek”Teyzeciğim benim kızımın adı Ayşe değil ki!Kızımın adı Fatma.”diyor.Yaşlı teyzenin şaşkın bakışları arasında cümlesini tamamlıyor:”Ayşe benim adım! Ben kızımı değil kendimi sakinleştiriyorum!”
İç telkin,kendi kendini sakinleştirmektir.Kendi kendine nasihat etmektir.Kendine dua etmektir.
Gel bacim benim ozel ucagimla aldirayim seni
Yapacagimi lunenin evindede yaparım ben kaka, kusmuk, kil, tuy ne bulursam takarim
Kis vakti usutmeyesin birde canim ben ondan korkuma gidemiyorum
maşşallah Begüm'e , geldiğinde bebişlerimiz bıcır bıcır olur, o zman buluşursak buluştuğumuz yer bayram yeri olur
Canım geçmiş olsun. Belki karın ağrısı gibi bi sıkıntısı vardır ya da bunu tıkalıdır. Keşke dertlerini anlatabilseler. Üzülme bu da geçecek.Kizlar yavrum sabah ezaniyla uyudu. Memedeylen aglamiyor evde 30 dk yuruttum, gaxini aldim rahat kendinden gecmis besigine koydum. Hep inleme,aglama.. Kucagima alinca kismen daha iyi, surekli burnynu kasiyo, dunde kakasi yesil ve agir kokuluydu. Var yok arasi kirmizi nokta vardi. Dr gida alerjisi olabilir dedi artik aglamasiba dayanamiyorum. Oturdum bende agliyorum.
Ehehhehhe tabii Lune alışık kalabalık misafire. Buyrun gelin beklerim yolu düşen herkesi. Çok memnun olurum.Bence herkes toplanıp sana gelsin sen misafiri çok seviyorsun lunem
tugbayhan boğar milleti şimdi
Gelmişken şu kakanın rengine bakın nasıl iyimi
Kilosu iyimi bi bakın
Kusmuğu peynir gibi bakın normalmi
vs ,vsmalum tatlı bayan ama takıntılı acık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?