2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Canim cok beslemekten o. Bende de oldu. Meme verme aralığını aç düzeliyor. Emzik tutuyor mu emzik versen? Ya da parmağını yıkayıp soksan ağzına. Onu da severler. Ağlama sen panik olursan o daha da çok ağlar.

olabilir dimi canim, ins oyledir. Gida alerjisine baktim netten cok zor burnunuda kasidigindan alerji mi dedim moralim bozuluyor.

Canım aglama lütfen hepimiz yaşadık böyle skntıları ama hepsi geçiyor inan. Bebeğinle anın tadını cıkart

Canım aynı olayı bende yaşadım bebeğim iki gün hastanede yattı serum verildi süt alerjisi çıktı... Ben süt ve süt ürünlerini yemeyi bırakınca bebeğimin karın ağrısı ağlaması bıçak gibi kesildi...

Canım benim biliyorum çok zor ama sakin olmaya çalış senin gerginliğini hisseder daha çok huzursuzluğu olur. Senin yediğin bişeyden mi ki gıda alerjisi olabilir dedi doktorun? Sadece anne sütü alıyor dimi?

Benim kız memeyi diş kaşıyıcı olarak kullanıyor öyle bir ısırıyor ki canım acıyor. Diş çıkarınca vay halimize nasıl emziricez bilmiyorum :)
Haha benimki de öyle valla avent sothie emzik var bende yani meme kısmı da tutucak kısmı da aynı silikon gibi bişi çıkarıyor arkasını alıp resmen ısırıyo üstünde diş izi gibi ısırık izleri var sen nasıl damaklarınla o izi çıkarmayı başardın diye soruyom yüzüme bakıp sırıtıyo tekrar ısırıyo

wharsapptan yazdim cnm dr a . Yrn gelin dedi. Anne sutu aliyor canim.

belirtiler neydi canim, burnunu ovuyo muydu seninkide
Bi gün akşam üzeri ağlamaya başladı emiyor ama sakinlrşmiyor eşimde sütün yetmedi galiba dedi mama hazırladı mama verdik manayı iyi sonra uyudu.. Gece bir gibi ses geldi baktım kusuyor hemen kucağıma aldım başını aşağı çevirdim ağız dolusu kustu sonra uyuttum sabah kaldığımızda yine ağlıyor sonra kakasını yapmış bi açtım nasıl kötü kokuyor eşime dedim kakası kötü kokuyor bu bi hastalık belirtisi muhakkak dedim ve hemen yakınımızdaki hastaneye götürdük zaten doktorumuz da o hastanede çalışıyordu... Doktorumuz yatması lazım dedi serum verildi iki gün bu süreçte kaka tahlilinde yapıldı kakasında enfeksiyon çıktı doktor iyiki hemen geldiniz daha başlangıç dedi kana karışsaydı çok sıkıntı olurdu antibiyotik vermek zorunda kalırdık dedi... Hastaneden çıkacağımız gün bebeğimin kakasından kan geldi Doktorumuza gösterdik süt alerjisi dedi.. Bi hafta içinde süt ve ürünü olan herşey yasak yeme dedi bi haftanın sonunda netleşecek süt alerjisi olup olmadığı dedi.. Bi haftalık diyet sonunda bebeğimin ağlamaları huzursuzlukları bıçak gibi kesildi.. Şuan artık hiç süt ürünleri yemiyorum çikolata bisküvi bile yasak... Bebeğim ek gıdaya başlayıncaya kadar böyle olacak

Sacları cok dokulenler parmak kaldırsınnnn
Benimde saçlarım çok dökülüyo canım. Kan değerlerimde sıkıntı yok,d vitamini viraz eksik çıkmıştı,doktorum üç ampul d vitamini verdi her ay bir tane kullancam. Ayrıyeten gün aşırı balık yağı ve gün aşırı osteocare kullanıyorum. Ben kansızlıktan olduğunu düşünmüyorum öyle olsa bu kadar enerjik olamazdım,doğru düzgün uyku uyumama rağmen gayet iyi hissediyorum. Valla bilmiyorum ne zaman geçecek ama bemiks ampul ve yumurtayla bi saç maskesi yapcam eğer onunda faydası olmazsa bilemiyorum artık.
Daha önceden yapıyordum 2 haftada bir kötü kokuyor ama hem hızlı uzuyor saçım hemde daha sağlıklı oluyor.

Çok güzelmiş ya bende böyle bir cevap bekliyordum anneden. İnşallah böyle sabır telkinlerine ihtiyaç duymayız.

belirtiler neydi canim, burnunu ovuyo muydu seninkide
Canım burnunu olmasının sebebi muhtemelen çok uykusu geldiği ama bi türlü ağrısından veya başka bi sebepten uykuya dalamadığı için bir oluyordur.. Benm bebeğimde uykuya dalamayınca huzursuzlanıyor burnunu ovuyor

AY canım çok geçmiş olsun iyi farketmişsin erken teşhis olmuş antibiyotik almış ama en aızdan kana karışsa daha tehlikeli olurdu ucuz atlatmış yavrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…