Son tartışmadan sonra konuştuk hallettik yakınlaşma çabaları bunlarda :) hep böle kalsalar keske
Allah canini almasin koptum ya
Kizzzz vallah yaaa cikin cikin gelinhadi ne zaman toplasiyoz
Çok geçmişler olsun ikinize de annesi inşallah diğer ataklarınız daha rahat geçerValla öyle ağlayınca şaşırdım napacağımı, ağla ağla midesini bulandırıyordu zilli kusacak sandım bi de yzun zamandır böyle ağlamamıştı elim ayağğım dolaştı.
Sanki karı koca değiliz yakınlaşmak bile garip geliyo çocuk oldu olalı birbirimize ilgimiz azaldı şimdi böyle alakadar olunca garip oldum :) dedim çiçek Tmm yarında muhallebiceye götür artık sonrada bi Çıkma teklif edersin :)Çok geçmiş olsun canım.
Zamanla her şey çok daha güzel olacak. Eltimin çocukları arasında 18 ay var. Şuanda oğlu 5,5 kızı 4 yaşında. Artık büyüdükleri için baya rahatladı.
Bu sırada..oğlunun cümle kurup konuşamaması normal. Konuşamadığı için de aşırı hırçınlık yapıyor.
Ya zaten o atıp tutmalar Yok mu ah ahhh!! Kendime çok kızmışlığım vardır. Neyse...yavaş yavaş öğrenecez.
Hep 'şu dönem bi geçsin rahatlayacam' diyorum daha zoru geliyor. Çok şükür bin şükür evlatlarım yanımda ve sağlıklılar. Verene çok şükür
Oğlan bu ara özür dilerim anne bi daha mapmiicaamm diyor 2 dk sonra yine yapıyor. Ah ahh..
Benim saçlarım da fena halde dökülüyor. İlk çocuumda da aynısı olmuştu yine aynı senaryo..hayırlısı. Kel kalmadım..umudum var.
Bi planlar içinde mi acep??? Olaylar olaylar
Tatlım sophie dediğin şu zürafa olan mıKızlar sophie diş kaşıyıcısı alan var mı yada almayı düşünen?
Tatlım ya yorulmuşsun sende çok geçmiş olsun dilerim çabuk düzelir ..çok üzüldüm ama lütfen kendini yıpratma benim oğlumda bozdu yine kendini yarım saatte bir ağlayarak uyandı. Gazını hiç çıkaramadı takiiii sabah banyoya geçirene kadar ..belliki senin bebeğininde bir sorunu var Allah yardımcısı olsunKizlar yavrum sabah ezaniyla uyudu. Memedeylen aglamiyor evde 30 dk yuruttum, gaxini aldim rahat kendinden gecmis besigine koydum. Hep inleme,aglama.. Kucagima alinca kismen daha iyi, surekli burnynu kasiyo, dunde kakasi yesil ve agir kokuluydu. Var yok arasi kirmizi nokta vardi. Dr gida alerjisi olabilir dedi artik aglamasiba dayanamiyorum. Oturdum bende agliyorum.
Bugün 4 buçukta teyzes kontrolü, aşılarımızı da yaptırıcaz, biz kız yaygarayı kopartacak o kesin bakalım neler olcak?Hiç de bi şey olmaz canım. güzelce giydirip dikkat ettikten sonra. hem cidden bu kadar sakinirsak bu çocuklar bağışıklık kazanamaz ki.. gezmeleri oksijen almaları da şart kankacim
Sağol canım sagol. Nazenin de gitti mi doktora? maşallah saçlı kızımız kara kızımız :) inşallah canım aynen o zaman bizi her yer kabul etmez bile :))
Geçmiş olsun arkadaşım iyi ki erken fark etmişsin umarım çok çabuk geçer rahatsızlığı Allah şifa versin yavrunaBi gün akşam üzeri ağlamaya başladı emiyor ama sakinlrşmiyor eşimde sütün yetmedi galiba dedi mama hazırladı mama verdik manayı iyi sonra uyudu.. Gece bir gibi ses geldi baktım kusuyor hemen kucağıma aldım başını aşağı çevirdim ağız dolusu kustu sonra uyuttum sabah kaldığımızda yine ağlıyor sonra kakasını yapmış bi açtım nasıl kötü kokuyor eşime dedim kakası kötü kokuyor bu bi hastalık belirtisi muhakkak dedim ve hemen yakınımızdaki hastaneye götürdük zaten doktorumuz da o hastanede çalışıyordu... Doktorumuz yatması lazım dedi serum verildi iki gün bu süreçte kaka tahlilinde yapıldı kakasında enfeksiyon çıktı doktor iyiki hemen geldiniz daha başlangıç dedi kana karışsaydı çok sıkıntı olurdu antibiyotik vermek zorunda kalırdık dedi... Hastaneden çıkacağımız gün bebeğimin kakasından kan geldi Doktorumuza gösterdik süt alerjisi dedi.. Bi hafta içinde süt ve ürünü olan herşey yasak yeme dedi bi haftanın sonunda netleşecek süt alerjisi olup olmadığı dedi.. Bi haftalık diyet sonunda bebeğimin ağlamaları huzursuzlukları bıçak gibi kesildi.. Şuan artık hiç süt ürünleri yemiyorum çikolata bisküvi bile yasak... Bebeğim ek gıdaya başlayıncaya kadar böyle olacak
Bende almayi dusunuyorum, ama karasizim. Alirsan hangi modeli aldigini yazar misin, ben model konusunda da kararsizimKızlar sophie diş kaşıyıcısı alan var mı yada almayı düşünen?
Çok geçmişler olsun ikinize de annesi inşallah diğer ataklarınız daha rahat geçer
Yok yok ben bu coocukla hic biyere gitmem. Delirdi 2 gundur agla agla aglaa vallahi sinirlerim yiprandi bende hickira hickira agliyorum yoksa sinirden bebenin biyerlerini kiricam o raddeye getirdi beni. Kiz karni tok gazi yok eminim biyeride agrimiyo yuzde yuz eminim bunada ille al gezdir uyumiyim diyo uyumayinca agliyo gezdirince susuyo bittim tukendim. aslinda hava degisikligine acaip ihtiyacim var ama ben tek basima bununla yolculuk cekemem.Hiç de bi şey olmaz canım. güzelce giydirip dikkat ettikten sonra. hem cidden bu kadar sakinirsak bu çocuklar bağışıklık kazanamaz ki.. gezmeleri oksijen almaları da şart kankacim
Sağol canım sagol. Nazenin de gitti mi doktora? maşallah saçlı kızımız kara kızımız :) inşallah canım aynen o zaman bizi her yer kabul etmez bile :))
Dimi canimHiç yabancı evi mi sanki Lune evi orası.
Keske bacimSon tartışmadan sonra konuştuk hallettik yakınlaşma çabaları bunlarda :) hep böle kalsalar keske
ama normal sen sürekli bebekle ilgileniyorun uykusuz kalıyorsun uykyn yemen içmen bebeğe göre canım en azından akşamlaro sohbet falan etseniz o da yok iletişimi koparmamak lazım gervci bizim odunlar bazen kadınlrı anlamıoyorya hele çocuk olunca sanki onlar doğurmuş gibilerSanki karı koca değiliz yakınlaşmak bile garip geliyo çocuk oldu olalı birbirimize ilgimiz azaldı şimdi böyle alakadar olunca garip oldum :) dedim çiçek Tmm yarında muhallebiceye götür artık sonrada bi Çıkma teklif edersin :)
inşlah girrsiniz düzene canım insan yıpranıyor bazen bebeleri hırpaşlıyoruz uyutmak için yedşirmek için kaç ay oldu normla uyku yok yardımcı yok eşler ayrı bi garip bebeler ya kolik ya ağlar geçiçek ama biraz daralıcaz bunlıcaz kendini sakinleştir sinirlenince başkada yapıcak bişi yok:)Bugün dqha iyiyim. Sinirlenmemeye söz verdim ve başardım. Yanıma yatirdim ve istedikçe meme verdim. Uyuyabildim diyemem ama ara ara sızdım uzanıp vucudumu dinlendirdim. Sinirlenmedim. Kızımın kokusunu icime çektim. Hamdolsun. InşaAllah bir an evvel duzene de girebiliriz.
Tatlım sophie dediğin şu zürafa olan mı
Bende almayi dusunuyorum, ama karasizim. Alirsan hangi modeli aldigini yazar misin, ben model konusunda da kararsizim
Bugün 4 buçukta teyzes kontrolü, aşılarımızı da yaptırıcaz, biz kız yaygarayı kopartacak o kesin bakalım neler olcak?
Yok yok ben bu coocukla hic biyere gitmem. Delirdi 2 gundur agla agla aglaa vallahi sinirlerim yiprandi bende hickira hickira agliyorum yoksa sinirden bebenin biyerlerini kiricam o raddeye getirdi beni. Kiz karni tok gazi yok eminim biyeride agrimiyo yuzde yuz eminim bunada ille al gezdir uyumiyim diyo uyumayinca agliyo gezdirince susuyo bittim tukendim. aslinda hava degisikligine acaip ihtiyacim var ama ben tek basima bununla yolculuk cekemem.
Dimi canim
Keske bacim
Bazen kakada küçük kahverengi parcaciklar mercimek gibi parcaciklar olabiliyor. Kan daha farkli. Kırmızı mi bu göremedim? Kırmızı degilse normaldir. Senin Yediklerine gore değişim gosterebilir.Eki Görüntüle 1920051 Eki Görüntüle 1920051 Ya kızlar hani kakada kan gördüm falan diyosunuz ya bende azıcıktugbayhan gibi takıntı yaptım bu kakaya heralde son iki bezimiz böyle bu küçük küçük bit gibi kırmızı noktalar varya onun gibi mi süt alerjisi olanların bezlerindekiler.
Bazen kakada küçük kahverengi parcaciklar mercimek gibi parcaciklar olabiliyor. Kan daha farkli. Kırmızı mi bu göremedim? Kırmızı degilse normaldir. Senin Yediklerine gore değişim gosterebilir.
Canım bu kakada da ilginç şey var gibi bende gördüm kırmızı bişeyler içinde... Ama bizimki böyle değildi kakanın içinde bildiğin kan vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?