- 9 Ocak 2014
- 1.723
- 4.020
- 358
Bi gün akşam üzeri ağlamaya başladı emiyor ama sakinlrşmiyor eşimde sütün yetmedi galiba dedi mama hazırladı mama verdik manayı iyi sonra uyudu.. Gece bir gibi ses geldi baktım kusuyor hemen kucağıma aldım başını aşağı çevirdim ağız dolusu kustu sonra uyuttum sabah kaldığımızda yine ağlıyor sonra kakasını yapmış bi açtım nasıl kötü kokuyor eşime dedim kakası kötü kokuyor bu bi hastalık belirtisi muhakkak dedim ve hemen yakınımızdaki hastaneye götürdük zaten doktorumuz da o hastanede çalışıyordu... Doktorumuz yatması lazım dedi serum verildi iki gün bu süreçte kaka tahlilinde yapıldı kakasında enfeksiyon çıktı doktor iyiki hemen geldiniz daha başlangıç dedi kana karışsaydı çok sıkıntı olurdu antibiyotik vermek zorunda kalırdık dedi... Hastaneden çıkacağımız gün bebeğimin kakasından kan geldi Doktorumuza gösterdik süt alerjisi dedi.. Bi hafta içinde süt ve ürünü olan herşey yasak yeme dedi bi haftanın sonunda netleşecek süt alerjisi olup olmadığı dedi.. Bi haftalık diyet sonunda bebeğimin ağlamaları huzursuzlukları bıçak gibi kesildi.. Şuan artık hiç süt ürünleri yemiyorum çikolata bisküvi bile yasak... Bebeğim ek gıdaya başlayıncaya kadar böyle olacak
O zaman öneririm tatlım ben ilk oğlumda almıştım o kadar hor kullanmaya rağmen sapasağlam kalıyor ..diğer diş kaşıyıcılarından almıştık eczanelerden şu içi su dolu olan buzdolabına koyup veriyorsun diş Etlerini rahatlatsın diye ama bir tek bu sophie yi kullandı ..dışarda gezerken marketlerde falan hep zürafasıyla oynardı hatta bir yaşında ona sarılarak yatardı ben memnun kalmıştımEvet canim
Eki Görüntüle 1920051 Eki Görüntüle 1920051 Ya kızlar hani kakada kan gördüm falan diyosunuz ya bende azıcıktugbayhan gibi takıntı yaptım bu kakaya heralde son iki bezimiz böyle bu küçük küçük bit gibi kırmızı noktalar varya onun gibi mi süt alerjisi olanların bezlerindekiler.
Uzun zaman oldu biz konuşmayalı dimicetrina kuzum ben sebni özledim napıyon ne ediyon takipte edemiyorum en son baş ağrın vardı bebeler nasıl sen nasılsın
Bilmez miyim Allah sabır versin ne geceler gündüzdürler biliyorum ikisini de kucağıma alıp beraber ağladığımıAyy inşallah cetrinacım, uzun zamandır öyle ağlamayınca şaşırıyor insan :)
İnşallah aşı sırasında hiç zorlanmaz sonrasıda rahat geçerBugün 4 buçukta teyzes kontrolü, aşılarımızı da yaptırıcaz, biz kız yaygarayı kopartacak o kesin bakalım neler olcak?
O zaman öneririm tatlım ben ilk oğlumda almıştım o kadar hor kullanmaya rağmen sapasağlam kalıyor ..diğer diş kaşıyıcılarından almıştık eczanelerden şu içi su dolu olan buzdolabına koyup veriyorsun diş Etlerini rahatlatsın diye ama bir tek bu sophie yi kullandı ..dışarda gezerken marketlerde falan hep zürafasıyla oynardı hatta bir yaşında ona sarılarak yatardı ben memnun kalmıştım
O zaman öneririm tatlım ben ilk oğlumda almıştım o kadar hor kullanmaya rağmen sapasağlam kalıyor ..diğer diş kaşıyıcılarından almıştık eczanelerden şu içi su dolu olan buzdolabına koyup veriyorsun diş Etlerini rahatlatsın diye ama bir tek bu sophie yi kullandı ..dışarda gezerken marketlerde falan hep zürafasıyla oynardı hatta bir yaşında ona sarılarak yatardı ben memnun kalmıştım
Keske oyle birsey olsa bacim ama izni yok tek gun izin var o kadar. Hava buz gibi aslinda bende cikartirdimda camdan bi bakiyim gunes var dedim gunesin hic etkisi yok acaip don gibi soguk var disarda. Oy Allah hepimizin yardimcisi olsun. Biz 3.aylik olduk bugun ama gune vurdugunda 91 gunluguz :)Hadi bakalm canm siz de bi doktora
selam cakip gelin :) Nazenin 7 kiloyu gecti bence diye tahmin ediyorm :)
Oyy sorma o asilar ah ahh...biz pazartesi olcaz asilarimizi. Dedin gibi yaygara zamanii... acimasin kuzularimizin caniii
Oyy Mali yipratmis mi benm kankamii. Canm benim eminim bi donemdie o gecer. Bizde de cok oluyo, kucagimdan inmiyo bazen belim kopuyo. Ozellikle de o zmanlar aslnda gezmeyi tercih ediyorm. Cunku belim anca oyle dinleniyo. Degisiklik cidden cok iyi geliyo, esinin bi izni falan olursa o gotursn olmazsa seni biraz ailenle kal inan cok iyi gelir.
Eki Görüntüle 1920051 Eki Görüntüle 1920051 Ya kızlar hani kakada kan gördüm falan diyosunuz ya bende azıcıktugbayhan gibi takıntı yaptım bu kakaya heralde son iki bezimiz böyle bu küçük küçük bit gibi kırmızı noktalar varya onun gibi mi süt alerjisi olanların bezlerindekiler.
Tatlım her üründe illaki boya biraz çıkar çünkü Bebek'ler bayağı bi ısırıyor ama bu sophie deki boyanın hiç bir zararı Yok gönül rahatlığıyla alıp kullanabilirsin bak bu iki yıl önce büyük oğluma aldığım onca hor kullanmaya yanından bir dakika bile ayırmamasına rağmen böyle Yen'i çıkardım iyice yıkar kardeşine veririm artıkÜstündeki boyalar çıkıyor diyorlar zamanla canim doğru mu? Organik gıda boyasiymis ama emin olamadim sağlıksız bisey olmasin diye
Canim cok bunalınca bırak bebeyi git başka odada 5 dk bekle. Ben oyle yapiyorum bazen.Yok yok ben bu coocukla hic biyere gitmem. Delirdi 2 gundur agla agla aglaa vallahi sinirlerim yiprandi bende hickira hickira agliyorum yoksa sinirden bebenin biyerlerini kiricam o raddeye getirdi beni. Kiz karni tok gazi yok eminim biyeride agrimiyo yuzde yuz eminim bunada ille al gezdir uyumiyim diyo uyumayinca agliyo gezdirince susuyo bittim tukendim. aslinda hava degisikligine acaip ihtiyacim var ama ben tek basima bununla yolculuk cekemem.
Dimi canim
Keske bacim
Canım benim normal dogum olmasına ragmen 2. Ayda şişlerim indi senin daha da uzun sürmesi normal. İnşallah seneye bu vakit zayıflarız:)La Lune ne kacirdim canim,sizde demi alerjik birseyler cikti,3 saatte bir mi emzirme yapiyorsun artik.
F Ftszynp canikom yaaa bende de aynisi,eskisi gibi istahli yemiyorum ama inan 1 gr gitmiyor 1,5 vermistim 500 geri aldim. Beni gore sisligin inmemis diyor zaten,bacaklarimda coraplarin izi en az 1 cm oluyor hala,sezeyandan sonra sis kalan bazi insanlar varmis sanirim bende oyleyim
küçük kuuzm hasta olmuş cok geçmiş olsun canım benim baş ağrısı kötü yaa inşlalh gecer yastığının altına lavanta koy yatarken baan fayda etmişti benim kuzu büyüyor 4 aylık olucak aralık 8 de sabah ablama nırak akşam al alıştı luzum teyzesine ama uykusu ok bölünüyor huysuzlanıyor bazen bana trıp atıyor bizim uyku yavas yavas oturuyor sanırım ama yemek yemesi kötü mamayı reddeiyor inşlalh geçiçi bir durumdur biberom değiştiridk mamajonun aldım onu hiç almıyor birde avent deniyeceğim bakalım illa ilk doğumda aldımız biberon olacakUzun zaman oldu biz konuşmayalı dimiben de çok özledim ben aynıyım tatlım baş ağrım her gün tutuyor tuttuğunda ölmek istiyorum öyle bir ağrı internetten baktım herkes aynı şeyi yazmış azap gibi inşallah bi gün şak diye geçer sen nasılsın kuzun nasıl benim minikler aynı teyzesi miniğim hastaydı şimdi biraz daha iyi ama gece uykumuz yok denecek kadar azaldı
Teşekkür ederiz teyzesi ,.Maşallah yavruna annesi büyüyor kuzun darısı başımıza bizim döngümüz 14 ünde ..çok zeki bu Bebek'ler benim oğlumda hastanedeki biberonu in aynısını bulamamıştım diye biberon almaz oldu tesadüf iki ay önce buldum artık unuttuğu için hiç kabul etmedi Ama senin kuzun yormaz seni hemen alışır inşallah ..sende durumlar nasıl hem iş hem ev hem Bebekküçük kuuzm hasta olmuş cok geçmiş olsun canım benim baş ağrısı kötü yaa inşlalh gecer yastığının altına lavanta koy yatarken baan fayda etmişti benim kuzu büyüyor 4 aylık olucak aralık 8 de sabah ablama nırak akşam al alıştı luzum teyzesine ama uykusu ok bölünüyor huysuzlanıyor bazen bana trıp atıyor bizim uyku yavas yavas oturuyor sanırım ama yemek yemesi kötü mamayı reddeiyor inşlalh geçiçi bir durumdur biberom değiştiridk mamajonun aldım onu hiç almıyor birde avent deniyeceğim bakalım illa ilk doğumda aldımız biberon olacak
Canim onuda yapiyorum da aklim bebede kaliyo bu sefer agliyo arkama bakiyo filan yurekte dayanmiyo anam valla insan peygamber olmali ki dayansin bu aglamalara. Benim bebe hic aglamazdi 2 gundur noldu buna boyle. Atak midir nedir ben bu ataklarin anasini avradini artik sovucem yanii.. Cidden dkka basi aglayan bebegi olanlara Allah iki kat yardim etsin bende pil tukendi.Canim cok bunalınca bırak bebeyi git başka odada 5 dk bekle. Ben oyle yapiyorum bazen.
Bi gün akşam üzeri ağlamaya başladı emiyor ama sakinlrşmiyor eşimde sütün yetmedi galiba dedi mama hazırladı mama verdik manayı iyi sonra uyudu.. Gece bir gibi ses geldi baktım kusuyor hemen kucağıma aldım başını aşağı çevirdim ağız dolusu kustu sonra uyuttum sabah kaldığımızda yine ağlıyor sonra kakasını yapmış bi açtım nasıl kötü kokuyor eşime dedim kakası kötü kokuyor bu bi hastalık belirtisi muhakkak dedim ve hemen yakınımızdaki hastaneye götürdük zaten doktorumuz da o hastanede çalışıyordu... Doktorumuz yatması lazım dedi serum verildi iki gün bu süreçte kaka tahlilinde yapıldı kakasında enfeksiyon çıktı doktor iyiki hemen geldiniz daha başlangıç dedi kana karışsaydı çok sıkıntı olurdu antibiyotik vermek zorunda kalırdık dedi... Hastaneden çıkacağımız gün bebeğimin kakasından kan geldi Doktorumuza gösterdik süt alerjisi dedi.. Bi hafta içinde süt ve ürünü olan herşey yasak yeme dedi bi haftanın sonunda netleşecek süt alerjisi olup olmadığı dedi.. Bi haftalık diyet sonunda bebeğimin ağlamaları huzursuzlukları bıçak gibi kesildi.. Şuan artık hiç süt ürünleri yemiyorum çikolata bisküvi bile yasak... Bebeğim ek gıdaya başlayıncaya kadar böyle olacak
Keske oyle birsey olsa bacim ama izni yok tek gun izin var o kadar. Hava buz gibi aslinda bende cikartirdimda camdan bi bakiyim gunes var dedim gunesin hic etkisi yok acaip don gibi soguk var disarda. Oy Allah hepimizin yardimcisi olsun. Biz 3.aylik olduk bugun ama gune vurdugunda 91 gunluguz :)
Simdi herkes bana kakaya taktin ettin diyoda kizlar bu bebeklerin derdi ya kakadan ya atesten ya kusmuktan anlasiliyo mecbur kaka, kusmuk, ates bunlara takicaz yani. Hem ben tek degilim topikte herkes ben gibi kaka inceliyo yaniliyomuyum :)hayalimsin1 de dahil buna eminim :)
Bilmiyorum ki cnm annemler sulu olanlardan almış ama bu çok tatlı ya hem oyuncak gibi kararsız kaldım doğru diyorsun sevmezse benim de içime oturur :)
Sulu olanlardan var cnm da hoşuma gitti bu da :)
İyi yapmışsın canım,koynunda o da sakinlemistir sen de.Ben de bazen yataga alıp uzanıyorum öyle iyi geliyor.Bugün dqha iyiyim. Sinirlenmemeye söz verdim ve başardım. Yanıma yatirdim ve istedikçe meme verdim. Uyuyabildim diyemem ama ara ara sızdım uzanıp vucudumu dinlendirdim. Sinirlenmedim. Kızımın kokusunu icime çektim. Hamdolsun. InşaAllah bir an evvel duzene de girebiliriz.
Ay di mii bi de bi utangaçlık oluyor yeniden sankiSanki karı koca değiliz yakınlaşmak bile garip geliyo çocuk oldu olalı birbirimize ilgimiz azaldı şimdi böyle alakadar olunca garip oldum :) dedim çiçek Tmm yarında muhallebiceye götür artık sonrada bi Çıkma teklif edersin :)
Yok yok ben bu coocukla hic biyere gitmem. Delirdi 2 gundur agla agla aglaa vallahi sinirlerim yiprandi bende hickira hickira agliyorum yoksa sinirden bebenin biyerlerini kiricam o raddeye getirdi beni. Kiz karni tok gazi yok eminim biyeride agrimiyo yuzde yuz eminim bunada ille al gezdir uyumiyim diyo uyumayinca agliyo gezdirince susuyo bittim tukendim. aslinda hava degisikligine acaip ihtiyacim var ama ben tek basima bununla yolculuk cekemem.
Dimi canim
Keske bacim
Canim onuda yapiyorum da aklim bebede kaliyo bu sefer agliyo arkama bakiyo filan yurekte dayanmiyo anam valla insan peygamber olmali ki dayansin bu aglamalara. Benim bebe hic aglamazdi 2 gundur noldu buna boyle. Atak midir nedir ben bu ataklarin anasini avradini artik sovucem yanii.. Cidden dkka basi aglayan bebegi olanlara Allah iki kat yardim etsin bende pil tukendi.
işler yoğun proje çizdiğim için saat hemen geçiyor 4 30 da çıkıyorum annem ikna oldu işte ameliyata 12 sinde ameliyat olucaz ev de 1 akdaşm yemek yapıyorum tek ceşit 2 yada 3 gün yiyoruz yada kolay olsun diye eşim balık pişiriyor koşuşturmalı geçior özlüyorum bolca abşam video atıyor akşamalrı koklaşıyoruz ablama bıraktığım içi n haftada bir banyo yaptırıyorum üşür diye şu bir gerçek işi özlemişim ev hanımlığı bana göre değil miş onu anladım sabah erken kalkarsa üstümü giyinmniş oluyorum kızım kusuyor işe kusmuklu geliyorum arada:)Teşekkür ederiz teyzesi ,.Maşallah yavruna annesi büyüyor kuzun darısı başımıza bizim döngümüz 14 ünde ..çok zeki bu Bebek'ler benim oğlumda hastanedeki biberonu in aynısını bulamamıştım diye biberon almaz oldu tesadüf iki ay önce buldum artık unuttuğu için hiç kabul etmedi Ama senin kuzun yormaz seni hemen alışır inşallah ..sende durumlar nasıl hem iş hem ev hem Bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?