2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Çok geçmiş olsun.
Bikac yerii anlayamadım. Enfeksiyonla süt alerjisinin bağlantısı mi var?
Çocuğun ateşi var mıydı enfeksiyon denildiğinde.
Bir de kan ne kadar vardı kakada?
Baska bir sorunu var mıydı mesela ciltte egzama tarzı döküntüler vs. gibi

Biz de bir süre diyet yaptik, kanli mukuslu kaka vardi bizde de.

O zaman öneririm tatlım ben ilk oğlumda almıştım o kadar hor kullanmaya rağmen sapasağlam kalıyor ..diğer diş kaşıyıcılarından almıştık eczanelerden şu içi su dolu olan buzdolabına koyup veriyorsun diş Etlerini rahatlatsın diye ama bir tek bu sophie yi kullandı ..dışarda gezerken marketlerde falan hep zürafasıyla oynardı hatta bir yaşında ona sarılarak yatardı ben memnun kalmıştım

Evet bizimkide böyleydi bazen daha parlak kırmızı. Bi Dr süt alerjisi dedi. Son gittiğim doktor onlar kan değil, bağırsaktaki bir madde dedi şimdi tam hatırlamıyorum ne dediğini :)
Alerjisi olan bebek büyümez kilo almaz bu çocuğun alerjisi yok dedi. Diyeti bıraktım bi sıkıntımız yok. Arada yine görüyoruz bu şekil kaka, ama önemli birşey değilmiş.

cetrina kuzum ben sebni özledim napıyon ne ediyon takipte edemiyorum en son baş ağrın vardı bebeler nasıl sen nasılsın
Uzun zaman oldu biz konuşmayalı dimi ben de çok özledim ben aynıyım tatlım baş ağrım her gün tutuyor tuttuğunda ölmek istiyorum öyle bir ağrı internetten baktım herkes aynı şeyi yazmış azap gibi inşallah bi gün şak diye geçer sen nasılsın kuzun nasıl benim minikler aynı teyzesi miniğim hastaydı şimdi biraz daha iyi ama gece uykumuz yok denecek kadar azaldı

Üstündeki boyalar çıkıyor diyorlar zamanla canim doğru mu? Organik gıda boyasiymis ama emin olamadim sağlıksız bisey olmasin diye

Üstündeki boyalar çıkıyor diyorlar zamanla canim doğru mu? Organik gıda boyasiymis ama emin olamadim sağlıksız bisey olmasin diye

Keske oyle birsey olsa bacim ama izni yok tek gun izin var o kadar. Hava buz gibi aslinda bende cikartirdimda camdan bi bakiyim gunes var dedim gunesin hic etkisi yok acaip don gibi soguk var disarda. Oy Allah hepimizin yardimcisi olsun. Biz 3.aylik olduk bugun ama gune vurdugunda 91 gunluguz :)

Simdi herkes bana kakaya taktin ettin diyoda kizlar bu bebeklerin derdi ya kakadan ya atesten ya kusmuktan anlasiliyo mecbur kaka, kusmuk, ates bunlara takicaz yani. Hem ben tek degilim topikte herkes ben gibi kaka inceliyo yaniliyomuyum :) hayalimsin1 de dahil buna eminim :)

Tatlım her üründe illaki boya biraz çıkar çünkü Bebek'ler bayağı bi ısırıyor ama bu sophie deki boyanın hiç bir zararı Yok gönül rahatlığıyla alıp kullanabilirsin bak bu iki yıl önce büyük oğluma aldığım onca hor kullanmaya yanından bir dakika bile ayırmamasına rağmen böyle Yen'i çıkardım iyice yıkar kardeşine veririm artık

La Lune ne kacirdim canim,sizde demi alerjik birseyler cikti,3 saatte bir mi emzirme yapiyorsun artik.

F Ftszynp canikom yaaa bende de aynisi,eskisi gibi istahli yemiyorum ama inan 1 gr gitmiyor 1,5 vermistim 500 geri aldim. Beni gore sisligin inmemis diyor zaten,bacaklarimda coraplarin izi en az 1 cm oluyor hala,sezeyandan sonra sis kalan bazi insanlar varmis sanirim bende oyleyim

Canim cok bunalınca bırak bebeyi git başka odada 5 dk bekle. Ben oyle yapiyorum bazen.

Canım benim normal dogum olmasına ragmen 2. Ayda şişlerim indi senin daha da uzun sürmesi normal. İnşallah seneye bu vakit zayıflarız:)

küçük kuuzm hasta olmuş cok geçmiş olsun canım benim baş ağrısı kötü yaa inşlalh gecer yastığının altına lavanta koy yatarken baan fayda etmişti benim kuzu büyüyor 4 aylık olucak aralık 8 de sabah ablama nırak akşam al alıştı luzum teyzesine ama uykusu ok bölünüyor huysuzlanıyor bazen bana trıp atıyor bizim uyku yavas yavas oturuyor sanırım ama yemek yemesi kötü mamayı reddeiyor inşlalh geçiçi bir durumdur biberom değiştiridk mamajonun aldım onu hiç almıyor birde avent deniyeceğim bakalım illa ilk doğumda aldımız biberon olacak

Teşekkür ederiz teyzesi ,.Maşallah yavruna annesi büyüyor kuzun darısı başımıza bizim döngümüz 14 ünde ..çok zeki bu Bebek'ler benim oğlumda hastanedeki biberonu in aynısını bulamamıştım diye biberon almaz oldu tesadüf iki ay önce buldum artık unuttuğu için hiç kabul etmedi Ama senin kuzun yormaz seni hemen alışır inşallah ..sende durumlar nasıl hem iş hem ev hem Bebek

Canim cok bunalınca bırak bebeyi git başka odada 5 dk bekle. Ben oyle yapiyorum bazen.
Canim onuda yapiyorum da aklim bebede kaliyo bu sefer agliyo arkama bakiyo filan yurekte dayanmiyo anam valla insan peygamber olmali ki dayansin bu aglamalara. Benim bebe hic aglamazdi 2 gundur noldu buna boyle. Atak midir nedir ben bu ataklarin anasini avradini artik sovucem yanii.. Cidden dkka basi aglayan bebegi olanlara Allah iki kat yardim etsin bende pil tukendi.

Ay canım size de çok geçmiş olsun benim arkadaşımın bebeğinde de vardı süt alerjisi bir yaşında falan hep keçi sütünden evde çikolata dondurma bisküvi vs yaptı şimdi 2 yaşında geçmiş artık aslında bir bir buçuk yaşındayken de geçmiş de temkinli davranıyordu

Anladm tatlim, o zamn kitaplara muziklere ver kendini :) bizim aksam 6-8 arasi bi yarim saat 45 dk kanguruda dans zamanimiz var. bazen orda kestiriyo Begum hanim. Bana da iyi geliyo o muzikli kisim. Dansi bn de cok severim, boylece ikimiz icn de guzel bi aktivite oluyo. Iste zamnla insan bebegini taniyip ona gore davraniyo. Bi de ne dicem dorduncu aya girerkenki atak zor oluyo bence zaten cunku onemli bi dongu. Cok yeni sey yukleniyo bebislere :)

Bilmiyorum ki cnm annemler sulu olanlardan almış ama bu çok tatlı ya hem oyuncak gibi kararsız kaldım doğru diyorsun sevmezse benim de içime oturur :)

Sulu olanlardan var cnm da hoşuma gitti bu da :)

Ben daha hiç kasiyici almadım ama acilen almam lazım bazen yüzü gözü buruşuyo dişinin kaşinmasından kuzumun. cetrina nin dediklerinden sonra Aklım karistı,senden önce ben alırmısım bi de Eşim vermez o parayı ama eminim

İyi yapmışsın canım,koynunda o da sakinlemistir sen de.Ben de bazen yataga alıp uzanıyorum öyle iyi geliyor.

Ay di mii bi de bi utangaçlık oluyor yeniden sankiYeni yeni heyecanlar diye düşünelim biz z
.

Canım aglayıp rahatlamak iyi geliyor ama yıpratma kendini o da derdini anlatamıyor ki öyle düsün.Gelip geçecek bu günleri de.Ddigin gibi hep ağlamayan bi bebekse çook sükretmeli.Ben de cesaret edemiyorum yolculuğa tek başıma.Ücretsiz içindeyim oysa bi daha fırsatın da olmaz ama nasıl gideyim otobüsle.Direk ucak da yok bizimkilerin olduğu yere.Ablama gitmek istiyorum 8-9 saat yolculuk nasıl olur hic bilemiyorum.

işler yoğun proje çizdiğim için saat hemen geçiyor 4 30 da çıkıyorum annem ikna oldu işte ameliyata 12 sinde ameliyat olucaz ev de 1 akdaşm yemek yapıyorum tek ceşit 2 yada 3 gün yiyoruz yada kolay olsun diye eşim balık pişiriyor koşuşturmalı geçior özlüyorum bolca abşam video atıyor akşamalrı koklaşıyoruz ablama bıraktığım içi n haftada bir banyo yaptırıyorum üşür diye şu bir gerçek işi özlemişim ev hanımlığı bana göre değil miş onu anladım sabah erken kalkarsa üstümü giyinmniş oluyorum kızım kusuyor işe kusmuklu geliyorum arada:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…