2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Slmm kizlarr adanaya geldik biz sali gunu annemlerdeyim simdi ben geldim sicak adana sogudu resmen bi de annemlerin evinde de sadece klima var buyukler icin iyi de zeynep usuyo sanki klimayi kapatinca e acinca da zarari oluyo mu ki diye düşünüyorum klimanin ödüm kopuyo yine hasta edicem diye daha yeni kurtulduk bronsitten esimle arkadasimin gazina geldim de düştüm yola ama insallah pisman olmam .
Bu arada kizlar bizim dun 4. Ayimiz doldu ve zeynep artik uzanmak hic istemiyor uzatınca basiyor çığlığı resmen dik oturmak istiyor sizinkiler de boyle mi ya zarar veririm omurgasina diye de korkuyorum ama napim bi gorseniz kafasi yere gelir gelmez çığlık atio resmen

Dikkat et canim sen yine de özellikle uyanikken yelegini giydir mutlaka. Özellikle kulaklari ayaklari soguk olmasin. Benim bildiklerim bunlar :) bu arada uçak deneyimi nasildi? Buyuk rahatlik dimi :) benim kız daha 100 günlük ama yatmak hic istemiyor kendini kaldirmaya çalışıyor belinden itibaren yastik koyuyorum etrafa baksin diye bu sefer kendini daha cok kaldiriyor :) tam kalkmadığı için de ağlıyor :)

Benim eşim de pahali gerek yok dedi ama ısrar edersem alır :) bana diyor ki ya sevmezse dedim ona yapacak bisey yok. Eşimin verdigi akıl onu alacagina git kiyafet al kiza diyor :)

Ben de alacağım sanırım canim :) insallah sever

Bir ara evet tatlım ama ben hala saatle emzirmiyorum. Teklif ediyorum mızmız yapınca almazsa ısrar etmiyorum. O koydu araya saat. Şimdi uyanınca içiyor sadece.

Merhaba hanımlar,yine sayfalar sayfalar birikmiş oku oku bitiremedim valla
Ben oğlandan fırsat bulup giremiyorum pek..o uyurken yemeğe işe koşuyorum ya da ben de sızıyorum,ara ara girip okusam da yakından takip edemiyorum...

Benimkinin de dişler fena kaşınıyor o eller hep ağızda.. sürekli önlük değiştiriyorum hep ıslanıyor fena salyaları..acilinden bir sofie alsam iyi olacak galiba..bir diş kaşıyı var hediye gelmişti ama o nu pek tutmadı beyefendi :))

Bu sabah halasıyla bırakıp doktora gittik. Yaklaşık 200cc süt sağıp bıraktım..sabah 6 .30 da emzirdim uyudu biz 8.30da çıkarken uyandı, anca bir 90 cc içmiş biraz oynamışlar halasıyla sonra uyumuş yine. ben 11.30 gibi geldim.3 saatte acıkmış olmalıydı çoktan.Uyandı emzirdim hemen.. ben evdeyken o saate kadar on kere emziriyorum neredeyse,gak meme guk meme.90cc nasıl yetmiş o kadar zaman anlamadım.Az değil mi sizce de? Bu ay 500 gr aldı ya sadece,doktor da mamayı bıraktınız ondan düştü kilo alımı ama sınırda ,sağlıklı sorun yok dediyse de az alıyor diye içim içimi yiyor.

Bizimki de oturmak istiyor canım bugün 4 aylık oldu. kendi kalkmaya çalışıyor sinirleniyor hatta. ben kucağımda oturur şekilde tutuyorum bazen de kısa süreli destejli oturuyorum. hatta ayağa kalkmak gitmek istiyor :)

Allah yardımcın olsun hem çalışıyorsun hem evine yetişiyorsun ..çok zor senin işinde ..alıştığın için zor olur zaten evde olmak ...bir düzen oturmuş sevindim miniğin ve senin adına tatlım inşallah annenin de ameliyatı iyi geçer hiç bir sıkıntı çıkma artık sonrasında bugün eve gidince yerime de öp kuzuyu

Tatlım bunlar orda ne kadar merak ettim

Eger 4. Ay 500 gr Sa gayet iyi bence bide sagdıgında 200 cc süt geliyosa niye mama veriyodum ki maşallah iyi sütün var

Eger 4. Ay 500 gr Sa gayet iyi bence bide sagdıgında 200 cc süt geliyosa niye mama veriyodum ki maşallah iyi sütün var

3.ayı bitirdık biz daha canım ağustos sonu doğdu. 3.ayda 500gr.
niye mama verdim...ac bu çocuk aç,tok olsa uyur hep meme istemez,mama ver,cocuğu ac bırakıp sarılık edersin" baskısıyla verdim mama...herkes gidip yalnız kalınca kırkımız cıktığında azalttım mamayı..emziren anneler grubu sağolsun onları okuya okuya mamayı kestim tamamen.. sagdığımda 200 cc gelmiyo canm ya:)) iki memeden 100-120 falan oluyo..sagıp biriktiriyorum bırakacaksam oğluşu...keşke o kadar gelse,daha cok gelse...

Hayırlısı be gulum napalim cekicez mecbur.
Aglamassam zarar veririm o yuzden agliyim ben devam :)

Aaa hem de sporsuz. Maşallah sana. Geri kalan kilolarını da yavaş yavaş verirsin önümüz kış, yaza kadar eskisinden daha iyi olursun. Düşük mü olmuştu canım Allah minnakına versin onların ömürlerini

Benim moralim o kadar bozuk ki bu durumdan dolayı resmen alnım açıldı. Bi çaresi olsa yapıcam ama , kan değerlerimde de bir sıkıntı yok. Çok üzülüyorum kel kalıcam diye
Benim de alnım M gibi oldu çok çirkin şuan. Bir seneye toparlanacak diyorlar inşallah. Emziren çoğu kadın yaşıyor maalesef bu durumu. Anneliğin cilvelerinden işte :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…