- 3 Haziran 2015
- 2.437
- 3.230
- 133
- 36
Slmm kizlarr adanaya geldik biz sali gunu annemlerdeyim simdi ben geldim sicak adana sogudu resmen bi de annemlerin evinde de sadece klima var buyukler icin iyi de zeynep usuyo sanki klimayi kapatinca e acinca da zarari oluyo mu ki diye düşünüyorum klimanin ödüm kopuyo yine hasta edicem diye daha yeni kurtulduk bronsitten esimle arkadasimin gazina geldim de düştüm yola ama insallah pisman olmam .
Bu arada kizlar bizim dun 4. Ayimiz doldu ve zeynep artik uzanmak hic istemiyor uzatınca basiyor çığlığı resmen dik oturmak istiyor sizinkiler de boyle mi ya zarar veririm omurgasina diye de korkuyorum ama napim bi gorseniz kafasi yere gelir gelmez çığlık atio resmen
Ben daha hiç kasiyici almadım ama acilen almam lazım bazen yüzü gözü buruşuyo dişinin kaşinmasından kuzumun.cetrina nin dediklerinden sonra Aklım karistı,senden önce ben alırmısım bi de Eşim vermez o parayı ama eminim
İyi yapmışsın canım,koynunda o da sakinlemistir sen de.Ben de bazen yataga alıp uzanıyorum öyle iyi geliyor.
Ay di mii bi de bi utangaçlık oluyor yeniden sankiYeni yeni heyecanlar diye düşünelim biz z
.
Canım aglayıp rahatlamak iyi geliyor ama yıpratma kendini o da derdini anlatamıyor ki öyle düsün.Gelip geçecek bu günleri de.Ddigin gibi hep ağlamayan bi bebekse çook sükretmeli.Ben de cesaret edemiyorum yolculuğa tek başıma.Ücretsiz içindeyim oysa bi daha fırsatın da olmaz ama nasıl gideyim otobüsle.Direk ucak da yok bizimkilerin olduğu yere.Ablama gitmek istiyorum 8-9 saat yolculuk nasıl olur hic bilemiyorum.
Eki Görüntüle 1920062 Eki Görüntüle 1920061
Tatlım her üründe illaki boya biraz çıkar çünkü Bebek'ler bayağı bi ısırıyor ama bu sophie deki boyanın hiç bir zararı Yok gönül rahatlığıyla alıp kullanabilirsin bak bu iki yıl önce büyük oğluma aldığım onca hor kullanmaya yanından bir dakika bile ayırmamasına rağmen böyle Yen'i çıkardım iyice yıkar kardeşine veririm artık
Bir ara evet tatlım ama ben hala saatle emzirmiyorum. Teklif ediyorum mızmız yapınca almazsa ısrar etmiyorum. O koydu araya saat. Şimdi uyanınca içiyor sadece.La Lune ne kacirdim canim,sizde demi alerjik birseyler cikti,3 saatte bir mi emzirme yapiyorsun artik.
@Ftszynp canikom yaaa bende de aynisi,eskisi gibi istahli yemiyorum ama inan 1 gr gitmiyor 1,5 vermistim 500 geri aldim. Beni gore sisligin inmemis diyor zaten,bacaklarimda coraplarin izi en az 1 cm oluyor hala,sezeyandan sonra sis kalan bazi insanlar varmis sanirim bende oyleyim
Bizimki de oturmak istiyor canım bugün 4 aylık oldu. kendi kalkmaya çalışıyor sinirleniyor hatta. ben kucağımda oturur şekilde tutuyorum bazen de kısa süreli destejli oturuyorum. hatta ayağa kalkmak gitmek istiyor :)Slmm kizlarr adanaya geldik biz sali gunu annemlerdeyim simdi ben geldim sicak adana sogudu resmen bi de annemlerin evinde de sadece klima var buyukler icin iyi de zeynep usuyo sanki klimayi kapatinca e acinca da zarari oluyo mu ki diye düşünüyorum klimanin ödüm kopuyo yine hasta edicem diye daha yeni kurtulduk bronsitten esimle arkadasimin gazina geldim de düştüm yola ama insallah pisman olmam .
Bu arada kizlar bizim dun 4. Ayimiz doldu ve zeynep artik uzanmak hic istemiyor uzatınca basiyor çığlığı resmen dik oturmak istiyor sizinkiler de boyle mi ya zarar veririm omurgasina diye de korkuyorum ama napim bi gorseniz kafasi yere gelir gelmez çığlık atio resmen
Allah yardımcın olsun hem çalışıyorsun hem evine yetişiyorsun ..çok zor senin işinde ..alıştığın için zor olur zaten evde olmak ...bir düzen oturmuş sevindim miniğin ve senin adına tatlım inşallah annenin de ameliyatı iyi geçer hiç bir sıkıntı çıkma artık sonrasında bugün eve gidince yerime de öp kuzuyuişler yoğun proje çizdiğim için saat hemen geçiyor 4 30 da çıkıyorum annem ikna oldu işte ameliyata 12 sinde ameliyat olucaz ev de 1 akdaşm yemek yapıyorum tek ceşit 2 yada 3 gün yiyoruz yada kolay olsun diye eşim balık pişiriyor koşuşturmalı geçior özlüyorum bolca abşam video atıyor akşamalrı koklaşıyoruz ablama bıraktığım içi n haftada bir banyo yaptırıyorum üşür diye şu bir gerçek işi özlemişim ev hanımlığı bana göre değil miş onu anladım sabah erken kalkarsa üstümü giyinmniş oluyorum kızım kusuyor işe kusmuklu geliyorum arada:)
Tatlım bunlar orda ne kadar merak ettimBen daha hiç kasiyici almadım ama acilen almam lazım bazen yüzü gözü buruşuyo dişinin kaşinmasından kuzumun.cetrina nin dediklerinden sonra Aklım karistı,senden önce ben alırmısım bi de Eşim vermez o parayı ama eminim
İyi yapmışsın canım,koynunda o da sakinlemistir sen de.Ben de bazen yataga alıp uzanıyorum öyle iyi geliyor.
Ay di mii bi de bi utangaçlık oluyor yeniden sankiYeni yeni heyecanlar diye düşünelim biz z
.
Canım aglayıp rahatlamak iyi geliyor ama yıpratma kendini o da derdini anlatamıyor ki öyle düsün.Gelip geçecek bu günleri de.Ddigin gibi hep ağlamayan bi bebekse çook sükretmeli.Ben de cesaret edemiyorum yolculuğa tek başıma.Ücretsiz içindeyim oysa bi daha fırsatın da olmaz ama nasıl gideyim otobüsle.Direk ucak da yok bizimkilerin olduğu yere.Ablama gitmek istiyorum 8-9 saat yolculuk nasıl olur hic bilemiyorum.
Tatlım bunlar orda ne kadar merak ettim
O zamanlar 23 E almıştım ben burda ama Türkiye'deki para birimine vurunca hemen hemen aynı oluyor demek ki ..işi ticarete dökmüşler malesef79 lira canım. Sizin orada ne kadar?
Eger 4. Ay 500 gr Sa gayet iyi bence bide sagdıgında 200 cc süt geliyosa niye mama veriyodum ki maşallah iyi sütün varMerhaba hanımlar,yine sayfalar sayfalar birikmiş oku oku bitiremedim valla
Ben oğlandan fırsat bulup giremiyorum pek..o uyurken yemeğe işe koşuyorum ya da ben de sızıyorum,ara ara girip okusam da yakından takip edemiyorum...
Benimkinin de dişler fena kaşınıyor o eller hep ağızda.. sürekli önlük değiştiriyorum hep ıslanıyor fena salyaları..acilinden bir sofie alsam iyi olacak galiba..bir diş kaşıyı var hediye gelmişti ama o nu pek tutmadı beyefendi :))
Bu sabah halasıyla bırakıp doktora gittik. Yaklaşık 200cc süt sağıp bıraktım..sabah 6 .30 da emzirdim uyudu biz 8.30da çıkarken uyandı, anca bir 90 cc içmiş biraz oynamışlar halasıyla sonra uyumuş yine. ben 11.30 gibi geldim.3 saatte acıkmış olmalıydı çoktan.Uyandı emzirdim hemen.. ben evdeyken o saate kadar on kere emziriyorum neredeyse,gak meme guk meme.90cc nasıl yetmiş o kadar zaman anlamadım.Az değil mi sizce de? Bu ay 500 gr aldı ya sadece,doktor da mamayı bıraktınız ondan düştü kilo alımı ama sınırda ,sağlıklı sorun yok dediyse de az alıyor diye içim içimi yiyor.
Eger 4. Ay 500 gr Sa gayet iyi bence bide sagdıgında 200 cc süt geliyosa niye mama veriyodum ki maşallah iyi sütün var
Hayırlısı be gulum napalim cekicez mecbur.Anladm tatlim, o zamn kitaplara muziklere ver kendini :) bizim aksam 6-8 arasi bi yarim saat 45 dk kanguruda dans zamanimiz var. bazen orda kestiriyo Begum hanim. Bana da iyi geliyo o muzikli kisim. Dansi bn de cok severim, boylece ikimiz icn de guzel bi aktivite oluyo. Iste zamnla insan bebegini taniyip ona gore davraniyo. Bi de ne dicem dorduncu aya girerkenki atak zor oluyo bence zaten cunku onemli bi dongu. Cok yeni sey yukleniyo bebislere :)
Aglamassam zarar veririm o yuzden agliyim ben devam :)Ben daha hiç kasiyici almadım ama acilen almam lazım bazen yüzü gözü buruşuyo dişinin kaşinmasından kuzumun.cetrina nin dediklerinden sonra Aklım karistı,senden önce ben alırmısım bi de Eşim vermez o parayı ama eminim
.
Ay kızlar ya Neva fenaydı bugün. Öldüm bittim. Buluşacağımız gün iyi gününde olur inşallah. Yoksa yandım ki ne yandım.
Ay kızlar ya Neva fenaydı bugün. Öldüm bittim. Buluşacağımız gün iyi gününde olur inşallah. Yoksa yandım ki ne yandım.[/QUOTE
bikaç gündür biz de fenaydık..akşama zor dayanıyorum pilim bitiyo babası gelince ona pakett:) diş hazırlığı heralde ara ara cok huysuzlanıyo ağzı da çeşme gibi akıyo..
de sporsuz. Maşallah sana. Geri kalan kilolarını da yavaş yavaş verirsin önümüz kış, yaza kadar eskisinden daha iyi olursun. Düşük mü olmuştu canım Allah minnakına versin onların ömürleriniYok canım spor yapamıyorum gece yemıyorum sadece gunduzlerı de abartmıyorummm
2 ay olmadı verılcek 6-7 kılom var ama hamıleyken aldıgım kılolar bıttı nerdeyse ben 2-3 defa hamılelık yasamıştım o fazlalıklar gıtmedı daha
Benim de alnım M gibi oldu çok çirkin şuan. Bir seneye toparlanacak diyorlar inşallah. Emziren çoğu kadın yaşıyor maalesef bu durumu. Anneliğin cilvelerinden işte :SBenim moralim o kadar bozuk ki bu durumdan dolayı resmen alnım açıldı. Bi çaresi olsa yapıcam ama , kan değerlerimde de bir sıkıntı yok. Çok üzülüyorum kel kalıcam diye
gecmiş olsun, ağlama krizi mi?Ay kızlar ya Neva fenaydı bugün. Öldüm bittim. Buluşacağımız gün iyi gününde olur inşallah. Yoksa yandım ki ne yandım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?