- 26 Mayıs 2015
- 2.735
- 7.760
- 108
- 36
Gecmis olsun canim ya, bizimkide atakta biberon reddi yasiyoruz.Bir ara evet tatlım ama ben hala saatle emzirmiyorum. Teklif ediyorum mızmız yapınca almazsa ısrar etmiyorum. O koydu araya saat. Şimdi uyanınca içiyor sadece.
klima direkt zeynepe üflemezse sorun olmaz diye biliyorum ben. kıyafetinin üzetine bir yelek giydirirsin hadta olmadan geri dönetsiniz inşallahSlmm kizlarr adanaya geldik biz sali gunu annemlerdeyim simdi ben geldim sicak adana sogudu resmen bi de annemlerin evinde de sadece klima var buyukler icin iyi de zeynep usuyo sanki klimayi kapatinca e acinca da zarari oluyo mu ki diye düşünüyorum klimanin ödüm kopuyo yine hasta edicem diye daha yeni kurtulduk bronsitten esimle arkadasimin gazina geldim de düştüm yola ama insallah pisman olmam .
Bu arada kizlar bizim dun 4. Ayimiz doldu ve zeynep artik uzanmak hic istemiyor uzatınca basiyor çığlığı resmen dik oturmak istiyor sizinkiler de boyle mi ya zarar veririm omurgasina diye de korkuyorum ama napim bi gorseniz kafasi yere gelir gelmez çığlık atio resmen
90 cc normal bence. Aşırı iştahlı değil herhalde.Merhaba hanımlar,yine sayfalar sayfalar birikmiş oku oku bitiremedim valla
Ben oğlandan fırsat bulup giremiyorum pek..o uyurken yemeğe işe koşuyorum ya da ben de sızıyorum,ara ara girip okusam da yakından takip edemiyorum...
Benimkinin de dişler fena kaşınıyor o eller hep ağızda.. sürekli önlük değiştiriyorum hep ıslanıyor fena salyaları..acilinden bir sofie alsam iyi olacak galiba..bir diş kaşıyı var hediye gelmişti ama o nu pek tutmadı beyefendi :))
Bu sabah halasıyla bırakıp doktora gittik. Yaklaşık 200cc süt sağıp bıraktım..sabah 6 .30 da emzirdim uyudu biz 8.30da çıkarken uyandı, anca bir 90 cc içmiş biraz oynamışlar halasıyla sonra uyumuş yine. ben 11.30 gibi geldim.3 saatte acıkmış olmalıydı çoktan.Uyandı emzirdim hemen.. ben evdeyken o saate kadar on kere emziriyorum neredeyse,gak meme guk meme.90cc nasıl yetmiş o kadar zaman anlamadım.Az değil mi sizce de? Bu ay 500 gr aldı ya sadece,doktor da mamayı bıraktınız ondan düştü kilo alımı ama sınırda ,sağlıklı sorun yok dediyse de az alıyor diye içim içimi yiyor.
Bazende disari ciktiklari icin iyinoluyorlar,insallah oylrnokur neva canim,evde ayni seyleri gormekten sikildigi icin kotu gecmistir gununuz insallah,resim bekliyorum sizden onda goreAy kızlar ya Neva fenaydı bugün. Öldüm bittim. Buluşacağımız gün iyi gününde olur inşallah. Yoksa yandım ki ne yandım.
@LaLıne cAnım seninki de mi atakta. Çok güzel şeyler geliyor bu ataktan sonra. Sevda dün bugün ona uzattığım şeye elini uzatıp tutabiliyor. Babannrsinin kuvağındayken beni gördüğünde heyecanlanıp kolunu bacağını sallayıp bana doğru eğiyor kendini.
Her halleri ayrı bir güzwl oluyor bu minnakların :)) kokla bizim yetimize ataklı gıstığı
Bir dusuk bır anne karnında kalp durması 13 haftalıkkennAaa hem
de sporsuz. Maşallah sana. Geri kalan kilolarını da yavaş yavaş verirsin önümüz kış, yaza kadar eskisinden daha iyi olursun. Düşük mü olmuştu canım Allah minnakına versin onların ömürlerini
Anlıyorum cnm banada bi ara öyle Yaptılar ama sonra kendimi toparladım sütümde toparladı çok şükür yinede ihtiyacım oldugunda günde 1 kere veriyorum3.ayı bitirdık biz daha canım ağustos sonu doğdu. 3.ayda 500gr.
niye mama verdim...ac bu çocuk aç,tok olsa uyur hep meme istemez,mama ver,cocuğu ac bırakıp sarılık edersin" baskısıyla verdim mama...herkes gidip yalnız kalınca kırkımız cıktığında azalttım mamayı..emziren anneler grubu sağolsun onları okuya okuya mamayı kestim tamamen.. sagdığımda 200 cc gelmiyo canm ya:)) iki memeden 100-120 falan oluyo..sagıp biriktiriyorum bırakacaksam oğluşu...keşke o kadar gelse,daha cok gelse...
Canım ben sezaryen le doğurdum ama belim aşırı ağırıyor özelliklr gece uyuduğumda eğer ssırt üstü yatmışsam kalkıp oğlanı beşiğinden zor alıyorumPazartesi kontrol var. Asiyida siparis vercem sali yada carsambada yaptiririm artik. Kizlar benim her yerim agriyo yaa.. 2 gundur anamizi aglatti bu bebe. Birde normal dogumdan sonra beli asiri agriyan var mi ? Benim dogumda bisi mi oldu ki belim cok agriyo bayadir.
Casper 17 Ağustos mu? 2 ağustos doğumlu benimki ve tahmini doğum tarihinde 40+0 da doğdu benden sana kötü haber hani 15. haftada 19. haftaua kadar atak görünüyor ya işte o gerçek bacım. zombi oldum günde bi sefer olan uzun uyku 3 haftadır yok kaldı 2 hafta ya sabır diyorum. Tam geçecek gibi oldu yine geldi.Ayy belim koptu. Bu atak ne zmaan biter acaba. Bide sanki diş hazırlığı yapıyor. Puufff yapip tukruk yapiyor her yerini eli ağzında kzuumu. Emerek uyumaya bayilan çocuk meme almiyor kendi kendine ara koydu. Bakalim ne ozellikler yuklenecek. Neler geliyor kizlar atagi biterler:) 17 ağustos dogmluyuz :)
Bizinkide ayninda oldu,offf uyutmak iskence,uyuttum saniyorum oysaki o beni uyututormusCasper 17 Ağustos mu? 2 ağustos doğumlu benimki ve tahmini doğum tarihinde 40+0 da doğdu benden sana kötü haber hani 15. haftada 19. haftaua kadar atak görünüyor ya işte o gerçek bacım. zombi oldum günde bi sefer olan uzun uyku 3 haftadır yok kaldı 2 hafta ya sabır diyorum. Tam geçecek gibi oldu yine geldi.
yüklenen özelliklere gelirsek. oğlum artık desteksiz oturmak istiyor . kollarından tutunca kendini kaldırmaya çalışıyor . ayakta durmaya çalışıyor çaba gösteriyor. iki elini de güzel kullanıyor uzanıp nesneleri alıyor ne bulsa ağzına götürmeye çalışıyor. kahkaha ile gülebiliyor. güzel özellikler yükleniyor ama bitmez oldu of
Kontrolümüzü yaptırdık,ama 7 kilo olamaış malesef 6900 de kalmışız teyzesi :) boyu da 66 cm. İğnemizi de olduk olurken ağladı ama hemen sakinleşti emdikten sonra da hemen uyudu. 3 saat sonra uyandı, herhangi bir huysuzluk veya ateş yok şimdilik, inş böyle devam eder :)Hadi bakalm canm siz de bi doktora
selam cakip gelin :) Nazenin 7 kiloyu gecti bence diye tahmin ediyorm :)
Oyy sorma o asilar ah ahh...biz pazartesi olcaz asilarimizi. Dedin gibi yaygara zamanii... acimasin kuzularimizin caniii
Oyy Mali yipratmis mi benm kankamii. Canm benim eminim bi donemdie o gecer. Bizde de cok oluyo, kucagimdan inmiyo bazen belim kopuyo. Ozellikle de o zmanlar aslnda gezmeyi tercih ediyorm. Cunku belim anca oyle dinleniyo. Degisiklik cidden cok iyi geliyo, esinin bi izni falan olursa o gotursn olmazsa seni biraz ailenle kal inan cok iyi gelir.
Kontrolümüzü yaptırdık,ama 7 kilo olamaış malesef 6900 de kalmışız teyzesi :) boyu da 66 cm. İğnemizi de olduk olurken ağladı ama hemen sakinleşti emdikten sonra da hemen uyudu. 3 saat sonra uyandı, herhangi bir huysuzluk veya ateş yok şimdilik, inş böyle devam eder :)
Yok canım ya nazara geldi herhalde. Dün gittiğim misafirlikte usluydu aman ne kolay bebek falan dediler bugün ebeme tersten baktım.Neyi vardı kuzunun canım? Atak mı yoksa
Evet canım uykuya geçemedi bir türlü.gecmiş olsun, ağlama krizi mi?
Sağol kuzum. Açlık grevi mi yapıyorlar anlamadım. Bizim de öyle gündüz mik mik doğru düzgün emmez. Gece ama 2 saati 1 dakika geçirmez. Uyku delik deşik.Gecmis olsun canim ya, bizimkide atakta biberon reddi yasiyoruz.
Ehehhehhe. Bilemiyorum tatlım oğlum yok. Sen bunu
Çekeriz tabii bitanem. Evet o konuda haklısın biraz hava alsa yorulsa az daha başka olur. Evde hep bak bak aynı şeyler. Şöyle bahar gelse her gün çıkarım. Blw yi de yap parkta. EhhheeBazende disari ciktiklari icin iyinoluyorlar,insallah oylrnokur neva canim,evde ayni seyleri gormekten sikildigi icin kotu gecmistir gununuz insallah,resim bekliyorum sizden onda gore
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?