2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Canım klima direkt zeynepe üflemezse sorun olmaz diye biliyorum ben. kıyafetinin üzetine bir yelek giydirirsin hadta olmadan geri dönetsiniz inşallah

90 cc normal bence. Aşırı iştahlı değil herhalde.
Ahhh o gicik insanlar. Bende 38 günlüktü sanırım başımın etini yiyenler yüzünden vermiştim. Fazla gelmiş burnundan bile kusmustu kızım sonra kim ne derse desin vermedim gayet de iyi kilo alımları.

Ay kızlar ya Neva fenaydı bugün. Öldüm bittim. Buluşacağımız gün iyi gününde olur inşallah. Yoksa yandım ki ne yandım.
Bazende disari ciktiklari icin iyinoluyorlar,insallah oylrnokur neva canim,evde ayni seyleri gormekten sikildigi icin kotu gecmistir gununuz insallah,resim bekliyorum sizden onda gore

@LaLıne cAnım seninki de mi atakta. Çok güzel şeyler geliyor bu ataktan sonra. Sevda dün bugün ona uzattığım şeye elini uzatıp tutabiliyor. Babannrsinin kuvağındayken beni gördüğünde heyecanlanıp kolunu bacağını sallayıp bana doğru eğiyor kendini.

Her halleri ayrı bir güzwl oluyor bu minnakların :)) kokla bizim yetimize ataklı gıstığı

Oyy maşallah büyümüş kuzucuk :) gerçekten ne kadar huysuz olsalarda her halleri ayrı güzel ya keşfedilmemiş bir ada gibi her gün yeni bir özellik ekleniyor :)

Bir dusuk bır anne karnında kalp durması 13 haftalıkkenn

Pazartesi kontrol var. Asiyida siparis vercem sali yada carsambada yaptiririm artik. Kizlar benim her yerim agriyo yaa.. 2 gundur anamizi aglatti bu bebe. Birde normal dogumdan sonra beli asiri agriyan var mi ? Benim dogumda bisi mi oldu ki belim cok agriyo bayadir.

Anlıyorum cnm banada bi ara öyle Yaptılar ama sonra kendimi toparladım sütümde toparladı çok şükür yinede ihtiyacım oldugunda günde 1 kere veriyorum

Ayy belim koptu. Bu atak ne zmaan biter acaba. Bide sanki diş hazırlığı yapıyor. Puufff yapip tukruk yapiyor her yerini eli ağzında kzuumu. Emerek uyumaya bayilan çocuk meme almiyor kendi kendine ara koydu. Bakalim ne ozellikler yuklenecek. Neler geliyor kizlar atagi biterler:) 17 ağustos dogmluyuz :)

Canım ben sezaryen le doğurdum ama belim aşırı ağırıyor özelliklr gece uyuduğumda eğer ssırt üstü yatmışsam kalkıp oğlanı beşiğinden zor alıyorum

Casper 17 Ağustos mu? 2 ağustos doğumlu benimki ve tahmini doğum tarihinde 40+0 da doğdu benden sana kötü haber hani 15. haftada 19. haftaua kadar atak görünüyor ya işte o gerçek bacım. zombi oldum günde bi sefer olan uzun uyku 3 haftadır yok kaldı 2 hafta ya sabır diyorum. Tam geçecek gibi oldu yine geldi.

yüklenen özelliklere gelirsek. oğlum artık desteksiz oturmak istiyor . kollarından tutunca kendini kaldırmaya çalışıyor . ayakta durmaya çalışıyor çaba gösteriyor. iki elini de güzel kullanıyor uzanıp nesneleri alıyor ne bulsa ağzına götürmeye çalışıyor. kahkaha ile gülebiliyor . güzel özellikler yükleniyor ama bitmez oldu of

Bizinkide ayninda oldu,offf uyutmak iskence,uyuttum saniyorum oysaki o beni uyututormus

Kontrolümüzü yaptırdık,ama 7 kilo olamaış malesef 6900 de kalmışız teyzesi :) boyu da 66 cm. İğnemizi de olduk olurken ağladı ama hemen sakinleşti emdikten sonra da hemen uyudu. 3 saat sonra uyandı, herhangi bir huysuzluk veya ateş yok şimdilik, inş böyle devam eder :)

Oy masallahmasallah yeterbize bu kilolar daha ne olsn.. boyu iyi uzamis ama masallah.
Oh ignelerden de kurtuldunuz hadi gozunuz aydin, darisi basimiza başakcımm.

Bugün aylık kontrol içim Aslan'ı dr götürdüm. Devlet hastanesindeki dr götüreyim dedim;aylık kontrol sonuçta..neyse..normal muayene etti sonra kalça usg çektirdin mi dedi evet bir sorun çıkmadı dedim. Biraz asimetrik bozukluk gözüküyor bi röntgen alalım dedi. Çektirdim biraz yamukluk var sanki bi ortopediye görünmenizi öneririm demesiyle soluğu ortopedi uzmanının kapısının önünde aldık. Adam baktı inceledi bişe yok hatta gayet iyi gelişmiş neden böyle bir şey düşündünüz dedi. Bacaklarındaki boğumlar simetrik değil bi de röntgende sanki yamuk gibi geldi bana deyince boğumlar denk gelmeyebilir ayrıca röntgen çekilirken çocuk kıpraşmış dedi. Kalça gelişiminin güzel olması için (fiziğinin güzel olması için) kanguruda oturur gibi yatması en güzeliymiş.
Sonuç olarak çok şükür hiç bir şeyimiz yok ve bir daha o doktora gitmeyecez!

Neyi vardı kuzunun canım? Atak mı yoksa
Yok canım ya nazara geldi herhalde. Dün gittiğim misafirlikte usluydu aman ne kolay bebek falan dediler bugün ebeme tersten baktım.
gecmiş olsun, ağlama krizi mi?
Evet canım uykuya geçemedi bir türlü.
Gecmis olsun canim ya, bizimkide atakta biberon reddi yasiyoruz.
Sağol kuzum. Açlık grevi mi yapıyorlar anlamadım. Bizim de öyle gündüz mik mik doğru düzgün emmez. Gece ama 2 saati 1 dakika geçirmez. Uyku delik deşik.
La Lune geçmiş olsun. Sürekli ağlamaklı mi?
Sanki kızlar daha beter oluyor ya bebekken erkeklerden
Ehehhehhe. Bilemiyorum tatlım oğlum yok. Sen bunu cetrina ile Pisikedii ye sor.
Bazende disari ciktiklari icin iyinoluyorlar,insallah oylrnokur neva canim,evde ayni seyleri gormekten sikildigi icin kotu gecmistir gununuz insallah,resim bekliyorum sizden onda gore
Çekeriz tabii bitanem. Evet o konuda haklısın biraz hava alsa yorulsa az daha başka olur. Evde hep bak bak aynı şeyler. Şöyle bahar gelse her gün çıkarım. Blw yi de yap parkta. Ehhhee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…