Valla ayni canim yaa. Bende besiginden zor aliyorum. Elbise giydirirken bile agriyo omuzlarda yanma oluyo cocugu kucaga alinca filan. govdemin arka kismi felc hissetmiyorum :),Canım ben sezaryen le doğurdum ama belim aşırı ağırıyor özelliklr gece uyuduğumda eğer ssırt üstü yatmışsam kalkıp oğlanı beşiğinden zor alıyorum
Benim fitigim filan yok ama dogumdan sonra yerlesen acaip can yakan ve hareketleri kisitlayan (ozellikle gece) gecmek bilmeyen bi agrim var. Fitik cok zor bebeleri kaldirma cok fazla sen. Vallahi attimi iki buklum kalirsin animallah.tugbayhan canım benim de belim ağırıyor zonklama gibi ağrı var hatta. Benim boynumda fıtık var ve beni baya bi korkuttular 'boyunda fıtık varsa belde de zamanla çıkıyor' dediler
Kıyamam ya onlara da zor bu dünyayı öğrenmeye kavramaya çalışıyorlar. Bizde dönme özelliği aktif olacak herhalde. Elinden tutup destek verirsem dönebiliyor. Biraz daha gayret etmeli tek dönmek için.@LaLıne cAnım seninki de mi atakta. Çok güzel şeyler geliyor bu ataktan sonra. Sevda dün bugün ona uzattığım şeye elini uzatıp tutabiliyor. Babannrsinin kuvağındayken beni gördüğünde heyecanlanıp kolunu bacağını sallayıp bana doğru eğiyor kendini.
Her halleri ayrı bir güzwl oluyor bu minnakların :)) kokla bizim yetimize ataklı gıstığı
Ahhh bende ayniyimBenim fitigim filan yok ama dogumdan sonra yerlesen acaip can yakan ve hareketleri kisitlayan (ozellikle gece) gecmek bilmeyen bi agrim var. Fitik cok zor bebeleri kaldirma cok fazla sen. Vallahi attimi iki buklum kalirsin animallah.
Cok zorluyo beni canim. Mehmet Aliyi kucaklarken filan omuzlarim bu arkada kemiklerin oldugu yerler varya kurek kemigimi deniyo unutum onu onlarin oldugu kisim yaniyo resmen ates gibi gerim gerim geriliyo sanki.
Aynısı bende de var canım bizim sıpaları taşımaktan oluyor. Aslında bel güçlendirici destekleyici hareket yapmak lazım.Benim fitigim filan yok ama dogumdan sonra yerlesen acaip can yakan ve hareketleri kisitlayan (ozellikle gece) gecmek bilmeyen bi agrim var. Fitik cok zor bebeleri kaldirma cok fazla sen. Vallahi attimi iki buklum kalirsin animallah.
Cok zorluyo beni canim. Mehmet Aliyi kucaklarken filan omuzlarim bu arkada kemiklerin oldugu yerler varya kurek kemigimi deniyo unutum onu onlarin oldugu kisim yaniyo resmen ates gibi gerim gerim geriliyo sanki.
Şimdi okudum canım benim ya sokağa çıkacak ya kesin iyi olur merak etme sen :) ama neden huysuzlandı ki bugün Nevacık kıyamamAy kızlar ya Neva fenaydı bugün. Öldüm bittim. Buluşacağımız gün iyi gününde olur inşallah. Yoksa yandım ki ne yandım.
Sanirim onlardan kaynakli o zaman balim acaip durumdayim bazen hafifliyo ama bazen dayanilmaz oluyoAhhh bende ayniyimkürek kemigimde hele yaklaşık 3 haftadır bir garip ağrı sırt bel ağrısı ne ararsan var ama sezaryen oldum ben. Tombikleri taşımaktan oluyor sanıyorum
Yaniyorum gardasAynısı bende de var canım bizim sıpaları taşımaktan oluyor. Aslında bel güçlendirici destekleyici hareket yapmak lazım.
Bugün aylık kontrol içim Aslan'ı dr götürdüm. Devlet hastanesindeki dr götüreyim dedim;aylık kontrol sonuçta..neyse..normal muayene etti sonra kalça usg çektirdin mi dedi evet bir sorun çıkmadı dedim. Biraz asimetrik bozukluk gözüküyor bi röntgen alalım dedi. Çektirdim biraz yamukluk var sanki bi ortopediye görünmenizi öneririm demesiyle soluğu ortopedi uzmanının kapısının önünde aldık. Adam baktı inceledi bişe yok hatta gayet iyi gelişmiş neden böyle bir şey düşündünüz dedi. Bacaklarındaki boğumlar simetrik değil bi de röntgende sanki yamuk gibi geldi bana deyince boğumlar denk gelmeyebilir ayrıca röntgen çekilirken çocuk kıpraşmış dedi. Kalça gelişiminin güzel olması için (fiziğinin güzel olması için) kanguruda oturur gibi yatması en güzeliymiş.
Sonuç olarak çok şükür hiç bir şeyimiz yok ve bir daha o doktora gitmeyecez!
Aynen yataga yatinca bile donerken yuzustu yatarkne sirt ustu yatarken hep bi agri hep bi batma. Bu bebeler erken yasta curuttu bizi kanka canlari sagolsun :)tugbayhan canm bende de var bel agrilari. Eskiden olmazdi bu kadr. Ben de bebisleri tasimaktan oldugunu dusunuyorm, kilolar cok olmasa da surekli tasiyinca oluyor bence agri. Bazen daha siddetli oluyo yataga zor atiyorm kendimii...
Benimkinde ayni bahsettiginden var canim,parmagimi sokuncada var gucuyle isiriyor,serit serit boyle,ama annemYa kızlar bişey sorcam: bugün fark ettim de Ata'nın diş etlerine bakınca bazı yerlerde delik gibi sanki nasıl tarif etsem diş oyuğu mu desem minik ama diş yeri gibi delikimsibişeyler var bizde de uzun zamandır salya ve kaşınma durumu var da acaba salya ve kaşınması olan bebelerin anneleri sizinkilerde de böyle bahsettiğim gibi diş yeri gibi bişeyler var mı?
Bi yürümeye başlasınlar da ben o zaman görürüm seniSanirim onlardan kaynakli o zaman balim acaip durumdayim bazen hafifliyo ama bazen dayanilmaz oluyobunlar ne zaman yuricek ya
Canim benim oglanda parmagimi alip agzina sokuyo cigniyo emzigi cigniyo ama gorunurde bisi yok salya ve eli agizda olayi zaten saymiyorum. Ama cok erken ya git bide bunla ugrasamam simdi dursun o dis olayidaYa kızlar bişey sorcam: bugün fark ettim de Ata'nın diş etlerine bakınca bazı yerlerde delik gibi sanki nasıl tarif etsem diş oyuğu mu desem minik ama diş yeri gibi delikimsibişeyler var bizde de uzun zamandır salya ve kaşınma durumu var da acaba salya ve kaşınması olan bebelerin anneleri sizinkilerde de böyle bahsettiğim gibi diş yeri gibi bişeyler var mı?
Hmm ben de bugün fark ettim de acaba bişeyleri çok ısırmaktan mı oldu diye düşündüm aman iyi bari Sağol tatlımBenimkinde ayni bahsettiginden var canim,parmagimi sokuncada var gucuyle isiriyor,serit serit boyle,ama annem
Diyorki bunlar normal,onlar sisecek ve tek tek oatlayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?