2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
tugbayhan canım benim de belim ağırıyor zonklama gibi ağrı var hatta. Benim boynumda fıtık var ve beni baya bi korkuttular 'boyunda fıtık varsa belde de zamanla çıkıyor' dediler

Canım ben sezaryen le doğurdum ama belim aşırı ağırıyor özelliklr gece uyuduğumda eğer ssırt üstü yatmışsam kalkıp oğlanı beşiğinden zor alıyorum
Valla ayni canim yaa. Bende besiginden zor aliyorum. Elbise giydirirken bile agriyo omuzlarda yanma oluyo cocugu kucaga alinca filan. govdemin arka kismi felc hissetmiyorum :),

tugbayhan canım benim de belim ağırıyor zonklama gibi ağrı var hatta. Benim boynumda fıtık var ve beni baya bi korkuttular 'boyunda fıtık varsa belde de zamanla çıkıyor' dediler
Benim fitigim filan yok ama dogumdan sonra yerlesen acaip can yakan ve hareketleri kisitlayan (ozellikle gece) gecmek bilmeyen bi agrim var. Fitik cok zor bebeleri kaldirma cok fazla sen. Vallahi attimi iki buklum kalirsin animallah.
Cok zorluyo beni canim. Mehmet Aliyi kucaklarken filan omuzlarim bu arkada kemiklerin oldugu yerler varya kurek kemigimi deniyo unutum onu onlarin oldugu kisim yaniyo resmen ates gibi gerim gerim geriliyo sanki.

Kıyamam ya onlara da zor bu dünyayı öğrenmeye kavramaya çalışıyorlar. Bizde dönme özelliği aktif olacak herhalde. Elinden tutup destek verirsem dönebiliyor. Biraz daha gayret etmeli tek dönmek için.

Ahhh bende ayniyim kürek kemigimde hele yaklaşık 3 haftadır bir garip ağrı sırt bel ağrısı ne ararsan var ama sezaryen oldum ben. Tombikleri taşımaktan oluyor sanıyorum

Aynısı bende de var canım bizim sıpaları taşımaktan oluyor. Aslında bel güçlendirici destekleyici hareket yapmak lazım.

Ahhh bende ayniyim kürek kemigimde hele yaklaşık 3 haftadır bir garip ağrı sırt bel ağrısı ne ararsan var ama sezaryen oldum ben. Tombikleri taşımaktan oluyor sanıyorum
Sanirim onlardan kaynakli o zaman balim acaip durumdayim bazen hafifliyo ama bazen dayanilmaz oluyo bunlar ne zaman yuricek ya

Aynısı bende de var canım bizim sıpaları taşımaktan oluyor. Aslında bel güçlendirici destekleyici hareket yapmak lazım.
Yaniyorum gardas cok aciyo yuruselerde kurtulsak su hammalliktan. 9 ay tasi yuruyene kadar tasi sonrada seni begenmesin oh ne guzel dunya anam

Te Allhım yaaa okurken ben bile telaş yapıyordum kiii seni dusunemiyorum bileee... gereksiz can skmis gicik doktorrr...
neyse gecmis olsn canm hic bi seycikleri yok meleklerimizin masallahh

Kanguruda oturur gibi nasil uyucaklar kii??

Ya kızlar bişey sorcam: bugün fark ettim de Ata'nın diş etlerine bakınca bazı yerlerde delik gibi sanki nasıl tarif etsem diş oyuğu mu desem minik ama diş yeri gibi delikimsi bişeyler var bizde de uzun zamandır salya ve kaşınma durumu var da acaba salya ve kaşınması olan bebelerin anneleri sizinkilerde de böyle bahsettiğim gibi diş yeri gibi bişeyler var mı?

8.30 dan beri uyuma numarasi yapiyoruz,.offf bu gece noldu bizim bebeye yaaa,gorumcemler geldi,alpi uyutuyorum bahanesiyle odama cekildim,enerjimde kalmadi yiyip iciyorlar icerde,aman banane,kalicaklarmis nasilsa,yarin sabah gorusuruz cok uykum geldi,10 dk da bir ciglik aglamasiyla uykumda gidip geliyor,bilemedim ki napsam,17. Hafta atagi varya hani,ataklarin dibiymis dibi. Cocuga huzur vermedi,ama benim cocuk tek basina oturuyor desem inanmicaksiniz biliyorum ama oturuyor, bildigin donuyor,eller tek tek her biseyi kavriyor,babaya gulup ona gitmek istiyor,bana ise agmalasi kaliyor,acayip cin cin bakiyor,benim bu cocugun herseyi cok erkenden oldu,acaba anormal bisey mi var,doktora gidincr sorucam ben bu durumu,inanmassini mamayi karsidan gordumu salyalar yerlere akiyor,cirpinmalar mamayi bir tutusta agiza sokmalar,serum fizyolojiyi daha burnuna degdirmeden esksitiyor suratini,yinemi bu der gibi. Annemmm sen bi bize fazla geldin,ben mi senin hizina yetisemiyorum anlamadim valla

tugbayhan canm bende de var bel agrilari. Eskiden olmazdi bu kadr. Ben de bebisleri tasimaktan oldugunu dusunuyorm, kilolar cok olmasa da surekli tasiyinca oluyor bence agri. Bazen daha siddetli oluyo yataga zor atiyorm kendimii...
Aynen yataga yatinca bile donerken yuzustu yatarkne sirt ustu yatarken hep bi agri hep bi batma. Bu bebeler erken yasta curuttu bizi kanka canlari sagolsun :)

Benimkinde ayni bahsettiginden var canim,parmagimi sokuncada var gucuyle isiriyor,serit serit boyle,ama annem
Diyorki bunlar normal,onlar sisecek ve tek tek oatlayacak

Canim benim oglanda parmagimi alip agzina sokuyo cigniyo emzigi cigniyo ama gorunurde bisi yok salya ve eli agizda olayi zaten saymiyorum. Ama cok erken ya git bide bunla ugrasamam simdi dursun o dis olayida

Benimkinde ayni bahsettiginden var canim,parmagimi sokuncada var gucuyle isiriyor,serit serit boyle,ama annem
Diyorki bunlar normal,onlar sisecek ve tek tek oatlayacak
Hmm ben de bugün fark ettim de acaba bişeyleri çok ısırmaktan mı oldu diye düşündüm aman iyi bari Sağol tatlım

+1 bel agrisi cekene benide ekleyin,korkup doktora bile gittim,hamilelik kilolari ve bebek tasima agir geliyor dedi. Bel yoruluyormus. Birdr boynunla sirtimin birlestigi yerdr kambur gibi bir cikinti oldu,onuda gosterdim,yok boyun fitigi degilmis,oda kilodanmis,esimde dalga geciyor,kilo alinca bunun vucudu notre dame dondu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…