2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Biraz da onlar taşısın hemen al annesi seni istiyo galiba demesinler de biz de notre dame olmayalım. Bu arada bel değil de bende sırt fena sırt. eskiden sırtım ağrımazken nasıl hissediyordum acaba? Bak o hissi bile unuttum

Valla ne bileyim kız bebeler yürümeye başladıktan sonra asıl sorunlar başlıyomuş hep böle böle korkutuyolar beni. Hahayt diyorum biz ne gazlar ne ataklar gördük şu 4 ayda
Bu atak olayi bana sacma geliyodu da iki gundur anam agliyo. haftaya vurunca 13.hafta bugun bitti. atak haftasimiydi neydi bu hafta

aynen sırtımo,belimi,kolumu cami avlusuns bırakcam o derece sızlıyolar, gece besiğe doğru yatmaktan mimik bölgem kırıştı öbür türlü uatsam belim ağrıyo:) ne çürük çıktık yauv:)

aynen sırtımo,belimi,kolumu cami avlusuns bırakcam o derece sızlıyolar, gece besiğe doğru yatmaktan mimik bölgem kırıştı öbür türlü uatsam belim ağrıyo:) ne çürük çıktık yauv:)
Kiz kendimi nene gibi hissediyorum curuduk valla daha bu ilk cocuklarda

@La Lune geçmiş olsun. Sürekli ağlamaklı mi?
Sanki kızlar daha beter oluyor ya bebekken erkeklerden

Canım benim oğlum bebekken yani geçen sene oluyor bu ohh kız anneleri ne rahat, erkek çocuk çok zor derdimmmm
Ve bu sene o lafimi yedim

Kızı erkeği yok valla yaramaz olunca hepsi aynı

Evt cnm otobüsten iyi tabiki de bi de bekledigim gibi korkmadim hatta hic korkmadim o anda bi cesaret geldi bana bi gun sonra sabah uyandim baktim ucak gecio dedim kendi kendime nasil cesaret etmisim de binmisim suna diye :)
Cnm peki napcaz bu kizlari diom sen daha kac ayliksin ki oturmaya calisiyon cocuk :)

Bu atak olayi bana sacma geliyodu da iki gundur anam agliyo. haftaya vurunca 13.hafta bugun bitti. atak haftasimiydi neydi bu hafta

12. Haftaymış canım atak 13. Hafta güneşli valla seninki haftaları karıştırmış biz de 17. Haftadayız ama en kötüsü 12. Haftaydı

Cnm bizimkide kucakta surekli oturur vaziyette iste sikinti olur mu bi yerlerine zarar verir miyim diye korkuyorum

Canım
klima direkt zeynepe üflemezse sorun olmaz diye biliyorum ben. kıyafetinin üzetine bir yelek giydirirsin hadta olmadan geri dönetsiniz inşallah
Insallah cnm doneriz sag salim yelek giydiriyorum bu defa da terlio o daha kotu bisey bende bilemedim artik Allaha emanet :)

Canım benim oğlum bebekken yani geçen sene oluyor bu ohh kız anneleri ne rahat, erkek çocuk çok zor derdimmmm
Ve bu sene o lafimi yedim

Kızı erkeği yok valla yaramaz olunca hepsi aynı
Hadi ya

Ya biz 8 ağustoslu olarak kaçıncı haftadayiz aceba ? Atak bekliyorum bizim kızda bi değişme yok pek
Ohhh cok sanslisin.
tugbayhan sana uzucu bi haber vereyim canım yegenim 12 kilo 1 yaşında kucak diye deliriyor esas o fena ana düşkünü :)
17.hafta fena fenaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…