Allah seni bundan daha beter ne olabilirki acaba bebegimBi yürümeye başlasınlar da ben o zaman görürüm senihaha bana bak 3 çocuklu gibi ne bileyim hep öyle diyolar bunlar iyi zamanlarımmış
Valla ne bileyim kız bebeler yürümeye başladıktan sonra asıl sorunlar başlıyomuş hep böle böle korkutuyolar beni. Hahayt diyorum biz ne gazlar ne ataklar gördük şu 4 aydaAllah seni bundan daha beter ne olabilirki acaba bebegim
+1 bel agrisi cekene benide ekleyin,korkup doktora bile gittim,hamilelik kilolari ve bebek tasima agir geliyor dedi. Bel yoruluyormus. Birdr boynunla sirtimin birlestigi yerdr kambur gibi bir cikinti oldu,onuda gosterdim,yok boyun fitigi degilmis,oda kilodanmis,esimde dalga geciyor,kilo alinca bunun vucudu notre dame dondu diye
Bu atak olayi bana sacma geliyodu da iki gundur anam agliyo. haftaya vurunca 13.hafta bugun bitti. atak haftasimiydi neydi bu haftaValla ne bileyim kız bebeler yürümeye başladıktan sonra asıl sorunlar başlıyomuş hep böle böle korkutuyolar beni. Hahayt diyorum biz ne gazlar ne ataklar gördük şu 4 ayda
Tugbaaaaa bu yasadiklarin hicbisi degil,17. Haftaya grlincr beni snarsinBu atak olayi bana sacma geliyodu da iki gundur anam agliyo. haftaya vurunca 13.hafta bugun bitti. atak haftasimiydi neydi bu hafta
aynen sırtımo,belimi,kolumu cami avlusuns bırakcam o derece sızlıyolar, gece besiğe doğru yatmaktan mimik bölgem kırıştı öbür türlü uatsam belim ağrıyo:) ne çürük çıktık yauv:)Benim fitigim filan yok ama dogumdan sonra yerlesen acaip can yakan ve hareketleri kisitlayan (ozellikle gece) gecmek bilmeyen bi agrim var. Fitik cok zor bebeleri kaldirma cok fazla sen. Vallahi attimi iki buklum kalirsin animallah.
Cok zorluyo beni canim. Mehmet Aliyi kucaklarken filan omuzlarim bu arkada kemiklerin oldugu yerler varya kurek kemigimi deniyo unutum onu onlarin oldugu kisim yaniyo resmen ates gibi gerim gerim geriliyo sanki.
17.haftaya kadar mezarimi kazip icine gireyim bariTugbaaaaa bu yasadiklarin hicbisi degil,17. Haftaya grlincr beni snarsin
Kiz kendimi nene gibi hissediyorum curuduk valla daha bu ilk cocuklardaaynen sırtımo,belimi,kolumu cami avlusuns bırakcam o derece sızlıyolar, gece besiğe doğru yatmaktan mimik bölgem kırıştı öbür türlü uatsam belim ağrıyo:) ne çürük çıktık yauv:)
Evt cnm otobüsten iyi tabiki de bi de bekledigim gibi korkmadim hatta hic korkmadim o anda bi cesaret geldi bana bi gun sonra sabah uyandim baktim ucak gecio dedim kendi kendime nasil cesaret etmisim de binmisim suna diye :)Dikkat et canim sen yine de özellikle uyanikken yelegini giydir mutlaka. Özellikle kulaklari ayaklari soguk olmasin. Benim bildiklerim bunlar :) bu arada uçak deneyimi nasildi? Buyuk rahatlik dimi :) benim kız daha 100 günlük ama yatmak hic istemiyor kendini kaldirmaya çalışıyor belinden itibaren yastik koyuyorum etrafa baksin diye bu sefer kendini daha cok kaldiriyor :) tam kalkmadığı için de ağlıyor :)
Bu atak olayi bana sacma geliyodu da iki gundur anam agliyo. haftaya vurunca 13.hafta bugun bitti. atak haftasimiydi neydi bu hafta
Benimki 9 ağustos 17. Hafta canım haftasonu biticek 18e giricezYa biz 8 ağustoslu olarak kaçıncı haftadayiz aceba ? Atak bekliyorum bizim kızda bi değişme yok pek
Cnm bizimkide kucakta surekli oturur vaziyette iste sikinti olur mu bi yerlerine zarar verir miyim diye korkuyorumBizimki de oturmak istiyor canım bugün 4 aylık oldu. kendi kalkmaya çalışıyor sinirleniyor hatta. ben kucağımda oturur şekilde tutuyorum bazen de kısa süreli destejli oturuyorum. hatta ayağa kalkmak gitmek istiyor :)
Insallah cnm doneriz sag salim yelek giydiriyorum bu defa da terlio o daha kotu bisey bende bilemedim artik Allaha emanet :)Canım
klima direkt zeynepe üflemezse sorun olmaz diye biliyorum ben. kıyafetinin üzetine bir yelek giydirirsin hadta olmadan geri dönetsiniz inşallah
Dogum degilde belki tahmini dogum saatiyle uyar,o ne zMandiBenimki 9 ağustos 17. Hafta canım haftasonu biticek 18e giricez
Hadi yaCanım benim oğlum bebekken yani geçen sene oluyor buohh kız anneleri ne rahat, erkek çocuk çok zor derdimmmm
Ve bu sene o lafimi yedim
Kızı erkeği yok valla yaramaz olunca hepsi aynı
Ohhh cok sanslisin.Ya biz 8 ağustoslu olarak kaçıncı haftadayiz aceba ? Atak bekliyorum bizim kızda bi değişme yok pek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?