2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Dogum degilde belki tahmini dogum saatiyle uyar,o ne zMandi
ben memnunum canim cogu is onun ustundeyken yapiyorum,ama oda artik yeterli gelmiyor,ayakta durma cabasi var ne alakaysa

Gelelim fasulyenin faydalarina,erkek analari bu yurutec hoppala isini nabicaz,benim oglan sinyal verdi ayakta durmak istiyor artik belim koptu yurutmekten. Almam lazim artik ama yorumlar kafa karistirici,napmaliyiz
Ya erkek bebekler icin yuruteci onermiyolar bende varda ben koymayi dusunmuyorum yurutece. yumurtalik olaylarindan. kendi kendine emekleye emekleye duse kalka yurusun
Eki Görüntüle 1920286
12. Haftaymış canım atak 13. Hafta güneşli valla seninki haftaları karıştırmış biz de 17. Haftadayız ama en kötüsü 12. Haftaydı
Canim benim oglan suan ay olarak tam 3 aylik ama haftayi hesaplayinca dogdugundan bu yana bugun 13.hafta bitti.
Hadi ya

Ohhh cok sanslisin.
tugbayhan sana uzucu bi haber vereyim canım yegenim 12 kilo 1 yaşında kucak diye deliriyor esas o fena ana düşkünü :)
17.hafta fena fenaaa
Aman git alamam hayatta baban alcak oglum ben iptal derim

Oy masallah masallahh. Allah nazarlardan saklasin. Doktora mutlaka sor tabi ama insallah sadece onden gitmedir sonucta her bebegin durumu gelisimi kendine ozel.

Aynen yataga yatinca bile donerken yuzustu yatarkne sirt ustu yatarken hep bi agri hep bi batma. Bu bebeler erken yasta curuttu bizi kanka canlari sagolsun :)

Aynencanm canlari sagolsn. Napalim katlaniciizz.

Aynentahmin ettigimiz gibii.. dikkat esip kilolardan hemen kurtulmamiz lazmm.

Dogum degilde belki tahmini dogum saatiyle uyar,o ne zMandi
OrganikParasetamoL canim sana yazdimdi

Tahmini doğum tarihinden uc gün önce dogum yaptimdi. Valla öyle şeyler yazmışsınız ki, evden bi yere çikmayip atak bekliyoruz , ya dışarda bi yerde yakalanirsak diye Allah muhafaza
Bakalım belki geç gireceğizdir

Tabiki öyle ya kakadan, ya kusmuk ,yada ateşten anlaşılıyor yavrucukların dili yokki söylesinler dertlerini .
Sana takılınca umarım alınmıyorsundur tatlım

Çok sağol minikpirhanam
Evet gamzelim arkadaşımız sayesinde rahatladım biraz Allah ondan razı olsun

Gelelim fasulyenin faydalarina,erkek analari bu yurutec hoppala isini nabicaz,benim oglan sinyal verdi ayakta durmak istiyor artik belim koptu yurutmekten. Almam lazim artik ama yorumlar kafa karistirici,napmaliyiz

Normal bebek için şimdi çok erken yurutec ama senin oğlan için bilemiyorum maşallahi var ya
Günde bi yarım saat kırk dk dan bisey olmaz yurutecte.

37+4 de doğdu benim ki. 12. Hafta atagindayiz sanki biz. Ama elinden tutunca kalkmaya çalışıyor. Koltuk altindan tutuncada adim atmaya çalışıyor 2 gundur :)Aynen eline nw versem ağzına aliyor ama daha kullanamiyor oyle elini ben tutturuyorum daha.
Kizz o asıl atak ne uzun oyyy oyyy. Sanırım ona gecmedik beklenene gore yaşıyorsak

Normal bebek için şimdi çok erken yurutec ama senin oğlan için bilemiyorum maşallahi var ya
Dimi bencede yani,ustunde4 saat tutamazsinki cocugu zaten. Aman yaaa hicbiseyi bilmeyince insandaha mi mutlu sanki

Benim oglan bi acayip, anne karninda da boyleydi, hareketlerinden nefes alamzdim,doktorum bile ben boyle cocuk gormedim yandin sen diyip dueuyordu. O kadar gebe takibi yapan doktor diyor bunu yani. İnanilmaz hareketli durdurak yok,ilk dogudugu gunden beri o kafayi tutusuna hayranimdogrusu. Bugunbabasi kmandalli arabayi surdu, alpte soluksuz izledi, her hareketini takip etti. Acaba ileri zeka gibi bir durumsimdiden belli olur mu ki. 3 arkadas ayni anda erkekcocuk dogurduk, digerleriyledr gorusuyoruz. Hicbiri alp gibi bakmiyor alp gibi davranmiyor. Boburlenmek icinde soylemiyorum vallahi,ama ben gormdim boyle sey, benimki gercekten acayip,eve yabanci biri geliyor,hic muhatttap olmuyor surekli onu gizli gizli suzutor,hic yaramazlikta yapmiyor, durmam etmem de yok. O kisiyi ozumsedikten sonra ona gore davraniyor. Hay senin aklina ben yaa,ben sabahtan biraz bagirdim alpe,beni ne zaman gorse alsam agladi huzur vermedi bana,ama babayi gordumu gulucukler kucak istemeler, tabi tabi bende korkulugum zaten hic hos degildi. Gecen gunde baba bagirdi alpe, 2 gun suratina bakmadi, oynaya calisirken bile kafayi cevirdi, lan sen mercimeksin bunlari nerden bilicen,koca insangibi buyumuste kuculmus

Son düzenleme:
Canim ya bende 3. Gun once dogurdum,dogurdugum gunle uyumlu gudiyir atak. Aman dilini isir belki sizinki uykuda misil misil atitordur atagi.

Yok askim alınmıyorum. Aciklik getirim dedim

Nasılsınız hanımlar ben yine burda arayi fazla açmışım yine birikmiş mesajlar ama hep de aklimdasınız.. Kocamdan çok düşünüyorum sizi

Şu bunalımlar hepimizde var galiba. Yok olmuyor bende yapamiyorum biseyi yapsam başka şey kalıyor yetişemiyorum. Üstüne birde esim sürekli pc başında. Kardeşim isten gelince yemek yiyip hop uyuyor. Geçen bulaşık makinesini boşaltmasını istedim bi baktım gitmiş uyumuş. Sabah kalktım yemek cay herşey ortada, salonda. sinirlerim bozuluyor. Öylece fotoğrafını çektim gönderdim ikisine de bastım kalayı.. Hic biseye de sürmedim elimi. Aksam geldi esim topladı..

bluetweety bende katılıyorum gündüz ne kadar çok uyursa gece uykuya geçiş o kadar rahat oluyor.
Bugün yine 15 dk sonra uyandı hemen aldım gazini çıkardım emzirmeden salla piş piş geri uyudu.. Ve ben şok 3 saat. O arada yemeğimi yaptım üzerine bi de kurabiye. Kardeşim 2 günlüğüne babamın yanina gidecekti çok sever ona gönderdim canım babam özledim onu da.

Daha 300 küsur mesaj var okuyorum. Beğeni bildirimleri gelir yazacaklarımı zaten yazmış oluyorsunuz. Bende hı hı evet katılıyorum diyorum öyle anlayin bide gülüp elifi uydurmazsam iyi olacak

Valla normal dogumlusu da epıdural sezeryanı da genel anestezılısının de belı agrıyor hepımız yoruluyoruz cunkuu

Maşallah arada okuyorum bende hayret ediyorum senin oğlana.biraz daha buyuse belli olur. Bunun için testlerde yapıyorlar bebeklere üstün zeka olup olmadığını anlamak için.

Kızlar tam geçen sene bugün, yani 2 Aralıkta hamile olduğumu öğrendim..
Allahım ne heyecandı, gözlerime inanamıştım o çift çizgiyi görunce.. Düşününce bile yüzümde güller açıyor.
Şimdi o minik fasulyem oldu bir minik sıpa
Yanı başımda yatıyor... Her aldığı nefeste şükrediyorum Rabbim'e, ne kadar güzel bir emanet göndermiş bana diye... Evlat ne güzel birşeymis.. Allah yokluklarını acılarını hiç ama hiç göstermesin.
Şükürler olsun bizi bu kutsal göreve layık görene

Normalde Ağustos annesi olmam gerekirken bizimki acele edip Temmuz'da geliverdi, o yüzden Temmuz topiğindeyim genelde.. Yine de sizlerle yad etmek istedim geçen seneyi

Benim de alnım M gibi oldu çok çirkin şuan. Bir seneye toparlanacak diyorlar inşallah. Emziren çoğu kadın yaşıyor maalesef bu durumu. Anneliğin cilvelerinden işte :S
Bugün Vichy den ampül ile şampuan aldım bir ay kullanılan. Bir sürü para verdim işe yaramazsa yandılar ki ne yandılar

Oy masallahmasallah yeterbize bu kilolar daha ne olsn.. boyu iyi uzamis ama masallah.
Oh ignelerden de kurtuldunuz hadi gozunuz aydin, darisi basimiza başakcımm.
Amin Can'ım. Ama şu anda biraz huysuz gözünüzü korkutmak gibi olmasın:) ateşi yükselmedi ama şu an uğraştırıyor bizi. Babasında şu an bende daha çok ağlıyor nedense. Olsun ya buna da dayanırız be ataklar geçirdik biz:)

Gece uyuya kalmışım şimdi de yine uyudu bende sızmak üzereyim. Sophie almak isteyenler bi instagram sayfası buldum 2li seti 100 dedi. Normalde onların ikisi 133 civarı tutuyor bi bakmak isterseniz. Heryerde ayni fiyat ken burda daha az miktar olması düşündürüyor ama bi sorun bakalım sizde.

günaydın kızlar
kaç gündür uyuşmuş gibiydim.
eşim beni iki gündür okuyor, ancak kendime geldim. karşı komşunun annesi nazar ediyor diye şüphelenir oldum. ne zaman dışarı çıkacak olsam anında kapıyı açıyor. sorgu sohbet faslı oluyor ben gidene kadar.

uyku düzenimiz hala düzensiz :)
2-3 saatte bir bebek emiyor. ondan yarım saat sonra ortanca uyanıp emiyor. büyük her gece ortamızda bizi tepiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…