- 26 Mayıs 2015
- 2.735
- 7.760
- 108
- 36
Dogum degilde belki tahmini dogum saatiyle uyar,o ne zMandi
ben memnunum canim cogu is onun ustundeyken yapiyorum,ama oda artik yeterli gelmiyor,ayakta durma cabasi var ne alakaysa@Pisikedii okurken tahmin ettim ama var ya. Bunlar nasil dr bilmiyorum. Neyse ki cok şükür sıkıntınız yok.
nymeria-burcu masallah Alpcige :) yurutec icin yine de bana erken geldi ama canım. Mama sandalyesi siparisi vericem bende. Benim cadı oturmak istiyo madem alalim bakalim :) sen memnun musun
Ya erkek bebekler icin yuruteci onermiyolar bende varda ben koymayi dusunmuyorum yurutece. yumurtalik olaylarindan. kendi kendine emekleye emekleye duse kalka yurusunGelelim fasulyenin faydalarina,erkek analari bu yurutec hoppala isini nabicaz,benim oglan sinyal verdi ayakta durmak istiyor artik belim koptu yurutmekten. Almam lazim artik ama yorumlar kafa karistirici,napmaliyiz
Canim benim oglan suan ay olarak tam 3 aylik ama haftayi hesaplayinca dogdugundan bu yana bugun 13.hafta bitti.Eki Görüntüle 1920286
12. Haftaymış canım atak 13. Hafta güneşli valla seninki haftaları karıştırmışbiz de 17. Haftadayız ama en kötüsü 12. Haftaydı
Aman git alamam hayatta baban alcak oglum ben iptal derimHadi ya
Ohhh cok sanslisin.
tugbayhan sana uzucu bi haber vereyim canım yegenim 12 kilo 1 yaşında kucak diye deliriyor esas o fena ana düşkünü :)
17.hafta fena fenaaa
8.30 dan beri uyuma numarasi yapiyoruz,.offf bu gece noldu bizim bebeye yaaa,gorumcemler geldi,alpi uyutuyorum bahanesiyle odama cekildim,enerjimde kalmadi yiyip iciyorlar icerde,aman banane,kalicaklarmis nasilsa,yarin sabah gorusuruz cok uykum geldi,10 dk da bir ciglik aglamasiyla uykumda gidip geliyor,bilemedim ki napsam,17. Hafta atagi varya hani,ataklarin dibiymis dibi. Cocuga huzur vermedi,ama benim cocuk tek basina oturuyor desem inanmicaksiniz biliyorum ama oturuyor, bildigin donuyor,eller tek tek her biseyi kavriyor,babaya gulup ona gitmek istiyor,bana ise agmalasi kaliyor,acayip cin cin bakiyor,benim bu cocugun herseyi cok erkenden oldu,acaba anormal bisey mi var,doktora gidincr sorucam ben bu durumu,inanmassini mamayi karsidan gordumu salyalar yerlere akiyor,cirpinmalar mamayi bir tutusta agiza sokmalar,serum fizyolojiyi daha burnuna degdirmeden esksitiyor suratini,yinemi bu der gibi. Annemmm sen bi bize fazla geldin,ben mi senin hizina yetisemiyorum anlamadim valla
Aynen yataga yatinca bile donerken yuzustu yatarkne sirt ustu yatarken hep bi agri hep bi batma. Bu bebeler erken yasta curuttu bizi kanka canlari sagolsun :)
+1 bel agrisi cekene benide ekleyin,korkup doktora bile gittim,hamilelik kilolari ve bebek tasima agir geliyor dedi. Bel yoruluyormus. Birdr boynunla sirtimin birlestigi yerdr kambur gibi bir cikinti oldu,onuda gosterdim,yok boyun fitigi degilmis,oda kilodanmis,esimde dalga geciyor,kilo alinca bunun vucudu notre dame dondu diye
Keske oyle birsey olsa bacim ama izni yok tek gun izin var o kadar. Hava buz gibi aslinda bende cikartirdimda camdan bi bakiyim gunes var dedim gunesin hic etkisi yok acaip don gibi soguk var disarda. Oy Allah hepimizin yardimcisi olsun. Biz 3.aylik olduk bugun ama gune vurdugunda 91 gunluguz :)
Simdi herkes bana kakaya taktin ettin diyoda kizlar bu bebeklerin derdi ya kakadan ya atesten ya kusmuktan anlasiliyo mecbur kaka, kusmuk, ates bunlara takicaz yani. Hem ben tek degilim topikte herkes ben gibi kaka inceliyo yaniliyomuyum :)hayalimsin1 de dahil buna eminim :)
hayalimsin1 tatlışım şnşallah sonuçların çok iyi çıkar endişe etme. Zaten hem gamzeliden bildiğimiz kadarıyla tedavisi olan bir hastalık Rabbim dermansız dert vetmesin. Moralini yüksek tut sen kızlarına lazımsın anne kuş :)
Gelelim fasulyenin faydalarina,erkek analari bu yurutec hoppala isini nabicaz,benim oglan sinyal verdi ayakta durmak istiyor artik belim koptu yurutmekten. Almam lazim artik ama yorumlar kafa karistirici,napmaliyiz
37+4 de doğdu benim ki. 12. Hafta atagindayiz sanki biz. Ama elinden tutunca kalkmaya çalışıyor. Koltuk altindan tutuncada adim atmaya çalışıyor 2 gundur :)Aynen eline nw versem ağzına aliyor ama daha kullanamiyor oyle elini ben tutturuyorum daha.Casper 17 Ağustos mu? 2 ağustos doğumlu benimki ve tahmini doğum tarihinde 40+0 da doğdu benden sana kötü haber hani 15. haftada 19. haftaua kadar atak görünüyor ya işte o gerçek bacım. zombi oldum günde bi sefer olan uzun uyku 3 haftadır yok kaldı 2 hafta ya sabır diyorum. Tam geçecek gibi oldu yine geldi.
yüklenen özelliklere gelirsek. oğlum artık desteksiz oturmak istiyor . kollarından tutunca kendini kaldırmaya çalışıyor . ayakta durmaya çalışıyor çaba gösteriyor. iki elini de güzel kullanıyor uzanıp nesneleri alıyor ne bulsa ağzına götürmeye çalışıyor. kahkaha ile gülebiliyor. güzel özellikler yükleniyor ama bitmez oldu of
Dimi bencede yani,ustunde4 saat tutamazsinki cocugu zaten. Aman yaaa hicbiseyi bilmeyince insandaha mi mutlu sankiNormal bebek için şimdi çok erken yurutec ama senin oğlan için bilemiyorummaşallahi var ya
Günde bi yarım saat kırk dk dan bisey olmaz yurutecte.
Canim ya bende 3. Gun once dogurdum,dogurdugum gunle uyumlu gudiyir atak. Aman dilini isir belki sizinki uykuda misil misil atitordur atagi.Normal bebek için şimdi çok erken yurutec ama senin oğlan için bilemiyorummaşallahi var ya
Günde bi yarım saat kırk dk dan bisey olmaz yurutecte.
Yok askim alınmıyorum. Aciklik getirim dedimTabiki öyle ya kakadan, ya kusmuk ,yada ateşten anlaşılıyor yavrucukların dili yokki söylesinler dertlerini .
Sana takılınca umarım alınmıyorsundur tatlım
Çok sağol minikpirhanam
Evet gamzelim arkadaşımız sayesinde rahatladım biraz Allah ondan razı olsun
Geçmiş olsun lunecim atak zamanı mıAy kızlar ya Neva fenaydı bugün. Öldüm bittim. Buluşacağımız gün iyi gününde olur inşallah. Yoksa yandım ki ne yandım.
Valla normal dogumlusu da epıdural sezeryanı da genel anestezılısının de belı agrıyor hepımız yoruluyoruz cunkuuPazartesi kontrol var. Asiyida siparis vercem sali yada carsambada yaptiririm artik. Kizlar benim her yerim agriyo yaa.. 2 gundur anamizi aglatti bu bebe. Birde normal dogumdan sonra beli asiri agriyan var mi ? Benim dogumda bisi mi oldu ki belim cok agriyo bayadir.
Dimi bencede yani,ustunde4 saat tutamazsinki cocugu zaten. Aman yaaa hicbiseyi bilmeyince insandaha mi mutlu sanki
Benim oglan bi acayip, anne karninda da boyleydi, hareketlerinden nefes alamzdim,doktorum bile ben boyle cocuk gormedim yandin sen diyip dueuyordu. O kadar gebe takibi yapan doktor diyor bunu yani. İnanilmaz hareketli durdurak yok,ilk dogudugu gunden beri o kafayi tutusuna hayranimdogrusu. Bugunbabasi kmandalli arabayi surdu, alpte soluksuz izledi, her hareketini takip etti. Acaba ileri zeka gibi bir durumsimdiden belli olur mu ki. 3 arkadas ayni anda erkekcocuk dogurduk, digerleriyledr gorusuyoruz. Hicbiri alp gibi bakmiyor alp gibi davranmiyor. Boburlenmek icinde soylemiyorum vallahi,ama ben gormdim boyle sey, benimki gercekten acayip,eve yabanci biri geliyor,hic muhatttap olmuyor surekli onu gizli gizli suzutor,hic yaramazlikta yapmiyor, durmam etmem de yok. O kisiyi ozumsedikten sonra ona gore davraniyor. Hay senin aklina ben yaa,ben sabahtan biraz bagirdim alpe,beni ne zaman gorse alsam agladi huzur vermedi bana,ama babayi gordumu gulucukler kucak istemeler, tabi tabi bende korkulugum zaten hic hos degildi. Gecen gunde baba bagirdi alpe, 2 gun suratina bakmadi, oynaya calisirken bile kafayi cevirdi, lan sen mercimeksin bunlari nerden bilicen,koca insangibi buyumuste kuculmus
Bugün Vichy den ampül ile şampuan aldım bir ay kullanılan. Bir sürü para verdim işe yaramazsa yandılar ki ne yandılarBenim de alnım M gibi oldu çok çirkin şuan. Bir seneye toparlanacak diyorlar inşallah. Emziren çoğu kadın yaşıyor maalesef bu durumu. Anneliğin cilvelerinden işte :S
Amin Can'ım. Ama şu anda biraz huysuz gözünüzü korkutmak gibi olmasın:) ateşi yükselmedi ama şu an uğraştırıyor bizi. Babasında şu an bende daha çok ağlıyor nedense. Olsun ya buna da dayanırız be ataklar geçirdik biz:)Oy masallahmasallah yeterbize bu kilolar daha ne olsn.. boyu iyi uzamis ama masallah.
Oh ignelerden de kurtuldunuz hadi gozunuz aydin, darisi basimiza başakcımm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?